Kuinka lunastaa ilmaiset haarukat Litecoin-rahakolikot (LCC)

Kuinka hakea haaroitettuja Litecoin-käteiskolikoita

Tällä kertaa Litecoinin vuoro oli haarukka ja se on onnistuneesti haarautunut Litecoinin alkuperäisestä lohkoketjusta.

Haarukka tapahtui 18. helmikuuta 2018 Litecoin-lohkon korkeudella 1371111, minkä vuoksi jokaisella, joka pitää Litecoinia lohkossa 1371111, on 10x niin paljon Litecoin Cashia (alias LCC), jos heillä on siemen- / yksityiset avaimensa.

Se on ystävällinen haarukka ja siinä on toistosuoja, joten sinun ei tarvitse huolehtia todellisten LTC-kolikoidesi käytöstä.

Lue koko LCC-tarina täältä:

https://coinsutra.com/litecoin-fork-litecoin-cash-lcc/

Lisäksi 5,5 dollaria kolikkoa kohden on melko kohtuullinen ilmaiselle rahalle, koska haarukkasuhde on 1:10, mikä tarkoittaa, että jokaisesta 1 LTC: stä saat 10 LCC.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, olemme aina neuvoneet CoinSutralla pitämään salausvaluuttasi hallinnassasi missä omistat ja sinulla on pääsy yksityisiin / siemenavaimiin.

Myös tällä kertaa ne, jotka kiinnittivät huomiota neuvojamme ja pitivät LTC: tä lompakoissa, kuten Ledger Nano STrezorMyseeli, Jaxx tai muut vastaavat lompakot voivat nyt vaatia LCC: tä.

Vaiheittainen opas ilmaisen Litecoin-käteisvarasi hakemiseen

Nyt kun olemme samalla sivulla, katsotaanpa, miten voimme vaatia ja käyttää ILMAINEN LCC käyttämällä Coinomi-lompakko.

Ensinnäkin – Päivitä / asenna Wallet

Palautamme LCC: n Coinomi Android -lompakosta.

Coinomi-Wallet-päivitys

  • Jos sinulla on jo Coinomi, päivitä Coinomi-lompakkosi uusimpaan versioon. Avaa Play Kauppa -sovellus, napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkoa ja valitse Omat sovellukset & pelit ”ja napsauta sitten” Päivitä ”-painiketta” Coinomi Wallet ”-kohdan vieressä..
  • Jos sinulla ei ole Coinomia, asenna uusin versio osoitteesta täällä Android-laitteellasi.

Kun laite on valmis, toimi seuraavasti:

# 1. Käytä LTC-lompakkoasi, jossa sinulla oli LTC haarukan aikaan. Lompakot, kuten Jaxx, Mycelium, Ledger, Blockchain.info, Exodus tai mikä tahansa muu lompakko, joka tukee BIP44-tyyppisten avainten luomista. Suorita yksinkertainen Google-haku tarkistaaksesi, tukeeko BTC-lompakkoasi BIP44.

# 2. Ota nyt näistä lompakoista siemen sanasi. Siemensanat (tai palautuslauseet) ovat 12, 18 tai 24 sanan pitkiä lauseita, jotka olet varmuuskopioinut lompakkoasi asetellessasi..

# 3. Käytä nyt Coinomi-lompakkoasi ja näitä siemensanoja / avaimia LTC-lompakon palauttamiseen Coinomiin.

# 4. Kun LTC-lompakkosi on palautettu Coinomiin näillä siemenavaimilla, näet LTC-saldosi, joka sinulla oli haarukan aikaan.

# 5. Napsauta nyt Coinomi-lompakossa vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkoa, paina “+ KOLIKOT” -painiketta ja valitse “Litecoin Cash” Coinomin 86 tuetun kolikon ja 214 rahakkeen järkyttävästä luettelosta.

Valitse-LCC-COinomi

# 6. Esiin tulee ponnahdusikkuna, jossa kysytään, onko Litecoin Cash (LCC) lisättävä. Lyö“LISÄASETUKSET” -painiketta. Jos napsautit sen sijaan Lisää, sinun on poistettava Litecoin Cash (LCC) -lompakkosi ja lisättävä uusi. Kirjoita “Johtopolku” -kenttään: M / 44H / 2H / 0H 

LCC-Derviation-polku

Huomaa: H-kirjaimen edessä oleva merkki on numero nolla eikä O-kirjain.

# 7. Napsauta nyt “LISÄÄ”.

# 8. PUOMI,&# 127775; ⚡&# 128165;&# 127775; ⚡&# 128165;&# 127775; ⚡&# 128165;

$ LCC -lompakkosi on nyt valmis ja näet sekä LTC- että LCC-saldosi.

Muutama tärkeämpi huomautettava asia …

  • Jos sinulla on useampi kuin yksi Litecoin-lompakko Coinomi-tililläsi ja haluat lunastaa vastaavan LCC: n, sinun on toistettava yllä oleva prosessi korvaamalla viimeinen nolla (nollaan perustuvalla) tili-indeksillä joka kerta. Joten toiselle lompakolle tämä olisi M / 44H / 2H /1H, ja kolmannelle lompakolle se olisi M / 44H / 2H /2H, ja niin edelleen.
  • Coinomi ei vielä tue SegWit-osoitteita, jotka alkavat 3: lla, joten tällä menetelmällä et voi vaatia LCC: täsi, jos sinulla oli LTC SegWit-osoitteessa haarukan aikaan..
  • Tämä ei tarkoita sitä, että SegWit-osoitteen HODLers eivät voi vaatia LCC: tä; Näiden käyttäjien on pikemminkin odotettava, kunnes joko LCC: n virallinen lompakko tulee ulos tai Coinomi alkaa tukea SegWit-osoitteita.
  • Varo SCEC-lompakoita / verkkosivustoja, jotka ympäröivät Litecoin Cashia, jotka saattavat saada kypsymättömiä käyttäjiä saamaan siemenavaimensa. Älä käytä alkusanojasi / yksityisiä avaimiasi halkaisutyökaluissa tai kolmansien osapuolien lompakoissa, ellet ole 100% varma siitä.

Katso Coinomin virallinen haarukkavaatimusopas tässä.

Huomautus: Coinomi-lompakko päivittyy nyt LCC: lle ja voit lunastaa LCC: n sen kautta heti, kun se tapahtuu.

Nyt on aika kuulla sinusta: Mitä aiot tehdä, kun voit lunastaa ilmaisen LCC: n? Oletko HODLer vai FUDster? Kerro minulle ajatuksesi alla olevasta kommenttiosasta.

Jos pidit tästä opetusohjelmasta, jaa se ystävillesi Twitterissä & Reddit!

Tässä on muutamia muita artikkeleita, joita voit lukea seuraavaksi:

  • Mikä on Litecoin Cash (LCC)? [Perusteet, vaihdot & Lompakot]
  • Kuinka muuntaa Litecoin (LTC) Bitcoiniksi (BTC)
  • Mistä ostaa Litecoin-kryptovaluutta: parhaat verkkosivustot & Pörssit
  • Suosituimmat 8 parasta Litecoin-lompakkoa helppoa käyttöä varten & Turvallisuus
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map