Haluatko oppia uudesta kryptovaluutasta tai altcoinista? No, olet oikeassa paikassa.

CoinSutralla pidämme jatkuvasti uusia kryptovaluuttoja kuukausittain, joilla on perustavanlaatuinen käyttötapaus. Tämä johtuu siitä, että salaus ilman käyttötapausta on joka tapauksessa kuollut tulevaisuudessa.

Emme spekuloi. Sen sijaan teemme perustutkimuksen tutkamme kryptovaluutoista erottaaksesi kulta kivistä.

Olemme kattaneet yli 20 salausta toistaiseksi ja kaikki pärjäävät melko hyvin.

Lue: 20 pakollista kryptovaluuttaopasta aloittelijoille [CoinSutra Editorial

Samankaltaisilla linjoilla kriittinen valuutta, jota tänään katamme, on Waltonchain.

Tässä Waltochainin perustavanlaatuisessa analyysissa tarkastelemme seuraavia näkökohtia:

 • Mikä on Waltonchain?
 • Kuinka Waltchain toimii
 • Waltonchain-tiimi
 • Waltonchainin (WTC) kokonaistarjonta & Markkina-arvo
 • Kuinka ostaa Waltonchain-kryptovaluutta
 • WTC-lompakot
 • WTC-panos & MasterNode
 • Waltonin tulevaisuus ja tiekartta
 • Viralliset resurssit

Mikä on Waltonchain?

Waltonchain on erittäin mielenkiintoinen lohkoketjuprojekti, joka työskentelee ohjelmistojen ja laitteistoinfrastruktuurien parissa, jotta maailma olisi paremmin yhteydessä ja tietoinen tekemistämme päätöksistä. Projekti käynnistettiin loppuvuodesta 2017, mutta sen perustaja on suunnitellut ja työskennellyt vuodesta 2015 lähtien.

Se on toimitusketjun hallintaprojekti, kuten olen selittänyt artikkelissani “Top Supply Chain Management Blockchain Projects”.

Mutta jälleen kerran, aloittelijoille:

Walton yhdistää sekä fyysisen että digitaalisen maailman parhaat puolet ja luo tehokkaan toimitusketjun hallintajärjestelmän, joka toimii IoT: n RFID-sirujen avulla ja yhdistää sen blockchainin voimaan saavuttaakseen:

 • Tietojen eheys oikeudenmukaisille tarkastuksille
 • Aitous
 • Turvallisuus
 • Jäljitettävyys…
 • … Ja jopa suuria tietoja analyyttisiin tarkoituksiin (Ajattelemme miten? Keskustelemme siitä edelleen)

Huomaa: Nimi Walton on johdettu nimestä Charlie Walton, RFID-tekniikan keksijä.

Tässä on lyhyt video, joka selittää RFID-tekniikkaa:

RFID on ollut olemassa jo kauan, mutta kun yhdistät sen blockchainiin IoT-tarkoituksiin, siitä tulee erittäin tehokas käsite, ja Walton tekee sitä.

Laitteiston (siru) ja ohjelmiston (lohkoketju) avulla Walton luo ratkaisuja eri toimialoille, joissa toimitusketju ja logistiikka ovat pirstoutuneet aukkojen täyttämiseksi..

Kuinka Waltonchain toimii

Waltonchain on kehittänyt erityiskäyttöön tarkoitetut patentoidut RFID-sirut, jotka ovat hyvin pieniä ja tarpeeksi halpoja upotettaviksi moniin tuotteisiin eri toimialoilla. Ja hyvä asia on, että heillä on oma siruteknologia, joka tekee heistä itsenäisiä tässä kilpailumaailmassa.

Toisaalta he ovat kehittäneet oman blockchain-talonsa, joka on yhteensopiva nykyisen Ethereum-tekniikan kanssa ja innoittamana DASH: n työn todistamisalgoritmista.

Waltonin estoketju toimii a panoksen todistamisen ja työn todistamisen yhdistelmä yksimielisyysmekanismi, jossa molemmat kaivokset ja panokset tapahtuvat.

Lisäksi tulevaisuuden skaalautuvuusongelmien välttämiseksi se on sisällyttänyt vanhempainketjun ja lapsiketjurakenteen (sivuketju). Tämä auttaa sitä välttämään ylikuormitusongelmia emoketjussa aivan kuten Ethereum kohtaa tänään. Lisäksi heidän lapsiketjut ovat muokattavissa kumppaneiden liiketoimintatarpeiden mukaan vaarantamatta lisäetuja.

Ja sekä ketjujen että ketjujen välistä toimintaa ruokkivat Waltonchainin kolikko tai kryptovaluutta (WTC), joka on Waltonin ekosysteemin polttoaine.

Jokainen Waltonin kanssa toimiva liikekumppani voi muodostaa itsenäisen sivuketjun tai lapsiketjun tallentaakseen tietoja, jotka vastaavat heidän liiketoimintatarpeitaan. Se auttaa heitä myös kasvamaan ja lisäämään toimitusketjunsa avoimuutta.

Esimerkki Waltonchainin toteutuksesta

Oletetaan esimerkiksi, että on erittäin merkittävä suunnittelija, joka lähettää suunnitelmansa 50 vähittäiskauppaan eri puolilla Yhdysvaltoja.

Nyt hän haluaa ymmärtää reaaliajassa, läpinäkyvällä tavalla, miten hänen muotoilujaan voidaan parantaa.

Tätä varten hänen on tiedettävä:

 • Tyypit suosittuja malleja
 • Asiakkaan valitseman tuotteen hinta
 • Tartu nopeuteen, takaisinmaksunopeuksiin, kokeilunopeuksiin ja jopa suosittuihin koon / tyylin tietoihin
 • Suunnittelun valinneiden ja kohteen hylänneiden asiakkaiden määrä

Nämä ovat kriittisiä kysymyksiä, joiden osalta tietojen löytäminen oikeudenmukaisella ja avoimella tavalla on vaikeaa.

Mutta lapsiketjun toteuttaminen Waltonchainissa, joka toimii RFID-tunnisteilla todellisissa tuotteissa, on helppoa.

Todellisessa myymälässä, kun tuotteisiin / tuotteisiin kiinnitetään RFID-tunnisteita, ne voivat olla vuorovaikutuksessa läheisten antureiden kanssa ja voivat jatkaa tietojen kirjoittamista lohkoketjuun.

Suunnittelija voi nähdä lohkoketjussa datan, kuten osto- / hylkäysnopeuden, tartuntaprosentin, palautusnopeuden, ja näin hän voi nyt saada parempia oivalluksia muotoilunsa parantamiseksi.

Waltonchainin toteutus

Toinen toteutus voisi olla:

Oletetaan, että kriittinen lääke siirretään valmistajilta vähittäiskauppaan. Ja lääkkeen on oltava tiukasti alle 10 asteen celsiusaste, jollei se vahingoita lääkettä ja tekee siitä tehotonta potilaille.

Tällaisessa tilanteessa, kun lääke vaihtaa niin monta kättä siirtyessään tuotantoyksiköstä vähittäiskauppaan, Waltonchain ja sen lääkepakettiin upotettu RFID-tunniste voivat tallentaa reaaliaikaiset tiedot estoketjuun.

Tämä auttaa tehokasta auditointia, hallintaa, valvontaa ja sopimusten hallintaa, kun lääke vaihtaa omistajaa. On helppo löytää, onko huumelähetystä käsitelty oikein vai ei, ja jos ei, kenen virhe oli.

Waltonchain kehittää toista laitteistoa, kuten RFID-pistooliskannereita, joiden avulla voidaan hallita varastonhallintaa milloin tahansa toimitusketjun hallintakierrossa yhdellä skannauksella koko tuotteesta tai lähetyksestä ja syöttää se lohkoketjuun. Tällä tavoin se on paljon nopeampi, luotettavampi ja oivallumpi hallitsemaan varastoja kummikaupungissa tai vähittäiskaupassa.

Waltonchain-tiimi

Joukkue on vaikuttava ja kokenut. Se käsittää oikeat teollisuuden ihmiset, joita tarvitset Waltonin kaltaisessa projektissa. Siinä on RFID- ja VLSI-asiantuntijoita, IOT-asiantuntijoita, toimitusketjun veteraaneja ja tietysti blockchain-asiantuntijoita.

Waltonchain-tiimi

Katso koko joukkue tässä.

Waltonchainin (WTC) kokonaistarjonta & Markkina-arvo

WTC: n kiinteä kokonaistoimitus on 100 miljoonaa WTC: tä, josta 70 miljoonaa kelluu markkinoilla.

Mukaan KolikkoMarketCap, WTC: n koko kiertävä tarjonta on 70 000 000 WTC, ja jokaisen yksikön nykyinen hinta on 3 dollaria. Tämä arvo on noin 119 miljoonaa dollaria (tämän artikkelin kirjoittamisen aikaan).

Kuinka ostaa Waltonchain-kryptovaluutta

WTC: n ostaminen on melko helppoa, koska se on saatavana joissakin suosituissa pörsseissä ympäri maailmaa, kuten:

 • Binanssi: Tuetut parit ovat WTC / BTC, WTC / ETH, WTC / BNB
 • Huobi: Tuetut parit ovat WTC / BTC, WTC / ETH
 • KuCoin: Tuetut parit ovat WTC / BTC

WTC: n ostaminen fiat-valuutoille, kuten USD, EUR jne., Ei ole tällä hetkellä mahdollista, mutta suosionsa vuoksi voit odottaa tällaisia ​​pareja myös ajoissa.

WTC-panos & Masternode

Walton on hybridiprojekti, joka perustuu sekä POS: iin että POW: iin. Siksi, jos sinulla on WTC, sinulla on kannustin ansaita passiivisia tuloja panemalla WTC sekä suorittamalla WTC: n masternode.

Yksityiskohdat eivät kuitenkaan ole aivan selkeitä, ja lisäksi masternodeille minimiraja on 5000 WTC-kolikkoa ja POS-palkinnoille ei ole tällaista ylärajaa.

Tällä hetkellä WTC Ethereum -pohjaiset rahakkeet vaihdetaan todellisiin WTC-kolikoihin Walton-lohkoketjussa, joten skenaario on selvä, kun vaihto on valmis.

Pidän sinut ajan tasalla, joten katsele tätä tilaa.

WTC-lompakot

WTC on ERC20-tunnus, joten sinulla on paljon vaihtoehtoja WTC-tunnusten tallentamiseen turvallisesti. Jotkut näistä vaihtoehdoista on lueteltu alla ja auttavat pitämään WTC: n turvassa.

Ja Walton Mainnetin WTC-kolikoille, tässä on koko solmun lompakon vaihtoehto: Windows Walton -lompakko

Waltonin tulevaisuus ja tiekartta

Waltonin tulevaisuus näyttää lupaavalta, kun he ratkaisevat toimitusketjun hallinnan kriittisen ongelman talon sisäisen RFID-tekniikan ja IoT-lohkoketjun avulla.

Lisäksi he ovat toistaiseksi saavuttaneet tavoitteet hyvin ja saavuttaneet virstanpylväitä kumppanuuksien ja kehityksen suhteen.

Waltonin tulevaisuus ja tiekartta

Mutta he kohtaavat varmasti kilpailun tässä Vechainin kapealla, joka on toinen toimitusketjun lohkoketju, jolla on yli 200 käyttötapausta / kumppania, jotka odottavat toteutusta Waltonin 6.

Viimeiseksi Walton haluaa tutkia tulevaisuuttaan tehokkaan johtamisen, älykkään maatalouden, älykkään lääketieteellisen hoidon, älykkään ruoan jäljitettävyyden ja älykkään taideteollisuuden aloilla, mutta siihen on varmasti aikaa, sillä he keskittyvät ensin äskettäin käynnistämänsä mainnetin vakauttamiseen..

Se on kaikki puoleltani tässä Waltonchain Cryptocurrency -tutkimuksen esittelyssä.

Udapte nyt tietää, missä Walton on nyt kehityksessä:

Viralliset resurssit

Joitakin virallisia linkkejä, joiden avulla pysyt ajan tasalla Waltonin uutisista:

Tässä on muutamia muita käsin poimittuja artikkeleita, joita voit lukea seuraavaksi:

 • Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää eetoksesta, tulevaisuuden kryptovaluutasta
 • Lopullinen opas ymmärtämään, mitä “blockchain” on & Kuinka se toimii
 • Katsaus parhaimpiin kryptovaluuttoihin eri luokista – 2018 Edition
 • 9 Fintech-konferenssia & Tapahtumat, joihin sinun tulisi osallistua vuonna 2018
 • Yksityiskohtainen analyysi QTUM-salausvaluutasta – Aloittelijan opas

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me