Nimi “Bitcoin” ei mielestäni tarvitse nyt käyttöönottoa! Siitä on tullut uusi omaisuusluokka omaisuuden säilyttämiseen ja täydellinen ajoneuvo nykyaikaiselle maailmalle heidän ostovoimansa suojaamiseksi.

Enemmän kuin koskaan, ihmiset ympäri maailmaa puhuvat tästä maagisesta Internet-rahasta.

Mutta aivan kuten sanonta, kolikossa on aina kaksi puolta, jotkut ovat optimistisia, kun taas toiset pessimistisiä Bitcoinista.

Optimismi, koska ihmiset haluavat yleensä puhua paljon asioista, joihin he ovat sijoittaneet, aivan kuten suosittu sanonta “Laita rahasi sinne, missä suusi on“, Joka on täydellinen Bitcoinin varhaisille käyttöönottajille.

Toisaalta pessimistinen, koska Bitcoin on erittäin epävakaa ja se on Ponzi-järjestelmä, josta kukaan ei saa hyötyä.

Vaikka olen samaa mieltä siitä, että se on erittäin epävakaa, se ei tarkoita, että se on Ponzi-järjestelmä. Kaikki, mikä käy kauppaa vapailla markkinoilla ilman sääntelyä, on erittäin epävakaa.

Tiedän, että jotkut teistä eivät ehkä ymmärrä mitä haihtuminen tai volatiliteetti tarkoittaa salaustilassa ja se tuo minut tänäkin päivänä. Selitän, mitä volatiliteetti tarkoittaa kryptovaluuttojen maailmassa.

Mutta ennen sitä haluan näyttää sinulle esimerkin vapaakauppakaupasta, joka on aina edessään valtavia ylä- ja alamäkiä, kun sen ympärillä ei ole sääntelyä.

Kullan volatiliteetti

Edellä on kultamarkkinat verrattuna BTC-markkinoihin, ja se osoittaa selvästi, millaisia ​​ylä- ja alamäkiä kullamarkkinoilla oli ensimmäisen kerran käydessään kauppaa vapailla markkinoilla.

Keskustellaan volatiliteetista.

Mitä volatiliteetti tarkoittaa?

Ensinnäkin – volatiliteetti on finanssi / taloustiede, jota merkitään symbolilla σ.

Tässä on volatiliteetin määritelmä:

Se on nopeus, jolla arvopaperin hinta nousee tai laskee tietylle tuotosarjalle. Volatiliteetti mitataan laskemalla vuosittaisen tuoton keskihajonta tiettynä ajanjaksona. Se osoittaa alueen, johon arvopaperin hinta voi nousta tai laskea.

Lähde-ET

Määritelmä näyttää erittäin monimutkaiselta, mutta aion jakaa sen sinulle! Volatiliteetti Bitcoin- ja kryptovaluutta-maailmassa ei eroa rahoitusmaailmasta.

Yksinkertaisesti sanottuna volatiliteetti on matemaattinen työkalu tai indeksi, jolla mitataan kaupankäynnin kohteena olevan rahoitusinstrumentin tai omaisuuserän hintamuutoksia ajan myötä. Siksi Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen hintaliikkeen mittaamista ajan myötä kutsutaan volatiliteetiksi myös tässä maailmassa.

Esimerkiksi

Bitcoinin arvo oli 17 260 dollaria tänään kello 7.00 aamulla ja se laski 15 000 dollariin illalla noin klo 18. 

Bitcoinin volatiliteetti-indeksi vuodesta 2010 Aikaa vastaan ​​mitattuja valtavia hintamuutoksia (kuten yllä voit nähdä) kutsutaan volatiliteetiksi. Toisin sanoen monet ihmiset kutsuvat sitä vakaudeksi ja sanovat, että salausmarkkinat, mukaan lukien Bitcoin, ovat erittäin epävakaita.

Mutta näille ihmisille olen liittänyt kaavion kullan volatiliteetista 1970-luvun alussa, kun sitä vaihdettiin vapailla markkinoilla.

Ja ne, jotka ovat olleet salaustilassa jonkin aikaa, olisivat ymmärtäneet sen takan. Tämä johtuu siitä, että kryptovaluuttoja, mukaan lukien Bitcoin, ei voida hallita, ja siten jatkaisivat kauppaa vapailla markkinoilla.

Vapaat markkinat – Taloustieteessä vapaat markkinat ovat idealisoitu järjestelmä, jossa tavaroiden ja palvelujen hinnat määräävät avoimet markkinat ja kuluttajat, joissa kysynnän ja tarjonnan lait ja voimat ovat vapaita hallituksen puuttumisesta, hinta -monopolin tai muun viranomaisen asettaminen.

-Wiki

Siksi luulen, että Bitcoin ja muut kryptovaluutat ovat epävakaita, kunnes se saavuttaa kyllästysmarkkina-arvonsa, jota kukaan ei voi turvallisesti ennustaa.

Siihen asti ehdotan, että jos et pysty käsittelemään tällaista volatiliteettia, älä sijoita salaukseen ja Bitcoiniin. Saatat nähdä nykyinen volatiliteetti täällä jos haluat.

Ja jos olet edelleen kiinnostunut, aloita tottuminen tällaiseen tulevaisuuden epävakauteen äläkä koskaan sijoita enempää kuin mitä sinulla on varaa menettää.

Se on kaikki minun puoleltani tässä artikkelissa. Tulevissa viesteissä jaan ajatuksiani ja tutkimusta siitä, mikä todella antaa Bitcoinille arvon.

Mutta toistaiseksi haluaisin kuulla kokemuksesi tästä hullusta epävakaasta salausmaailmasta.

Haluaisin myös tietää: Kuinka käsittelet tätä epävakautta? Onko sinulla ehdotuksia CoinSutra-yhteisölle?

Kerro meille ajatuksesi ja havainnot alla olevassa kommenttiosassa!

Tykkää tämä viesti? Älä unohda jakaa sitä!

Tässä on muutama käsin valittu opas seuraavaksi:

  • Viisi parasta Bitcoin-myyttiä, jotka on pudotettava
  • Bitcoinin oikeudellinen asema & Muut salausvaluutat top 10 maassa
  • 9 mielenkiintoista Bitcoin-tietoa jokaisen Bitcoin-omistajan tulisi tietää
  • Top 5 parasta Bitcoin-lompakkoa, joita sinun pitäisi käyttää BTC: n varastointiin
  • Dogecoinin tulevaisuus: Onko investoinnin arvoinen?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me