Olkaamme rehellisiä “blockchain” -tekniikasta. Nyt on kulunut melkein vuosikymmen, mutta emme ole edes pystyneet aloittamaan korvaamaan rikki vanhaa tietokantaarkkitehtuuriamme, johon melkein kaikki sovelluksemme on rakennettu tänään.

Tämä johtuu suurelta osin siitä, että blockchainin toteuttaminen alusta alkaen on vaikeaa ja siihen liittyy jyrkkä oppimiskäyrä.

Mutta entä jos kehitys- ja käyttöönottoprosessi tehdään niin helpoksi, merkitykselliseksi ja yhteensopivaksi nykyisen taitopaketin kanssa, joka kehittäjillä ympäri maailmaa on nykyään?

Luonnollinen tulos olisi lohkoketjun taivaan kiihdyttäminen uudelle tasolle, ja se mitä Neblio blockchain-alusta haluaa tehdä.

Tässä Neblion perustavanlaatuisessa analyysissä keskityn näihin kohtiin ajaakseni kotiin seuraavan sukupolven blockchain-alustojen, kuten Neblio, viestin.

 • Mikä on Neblio?
 • Kuinka Neblio toimii
 • Kuinka Neblio ratkaisee palapelin
 • Neblio-palvelut
 • Neblio-tunnus
 • Neblio-tiimi
 • Neblio ICO: Neblion kokonaistarjonta
 • Kuinka ostaa Neblio-salausvaluutta (NEBL)
 • Neblio-lompakot & Neblio Staking
 • Neblion tulevaisuus ja tiekartta
 • Viralliset Neblio-resurssit

Mikä on Neblio?

Neblio on seuraavan sukupolven yrityslohkoketjuratkaisu, joka rakentaa työkaluja ja palveluja tuomaan estoketjutekniikan kaikenkokoisiin yrityksiin helposti, nopeasti ja turvallisesti.

Neblio-lohkoketjun valtaa voidaan hyödyntää näiden työkalujen avulla, joita käytetään edelleen hajautettujen sovellusten (DApps) tekemiseen erityisesti kohdistamalla yritys- ja yritysasiakkaille.

Yksinkertaisesti sanottuna Neblio Blockchain Platform on kehitysalusta, joka on rakennettu yksinkertaistamaan ja nopeuttamaan hajautettujen sovellusten kehittämistä ja käyttöönottoa Neblio Blockchainissa ja mahdollisesti muissa blockchain-verkoissa tulevaisuudessa. (Lähde: Whitepaper)

No, miksi tehdä niin ensiksi?

Vastaus on tehdä parempia sovelluksia, jotka ovat arvokkaampia, helpompia tehdä, helppo ylläpitää ja joilla ei ole yhtä epäonnistumispistettä, ja myös lisätä blockchain-tekniikan käyttöönottoa tarjoamalla kehittäjäystävällisiä työkaluja Neblio-ekosysteemin kautta.

Neblio on myös sen alkuperäisen kryptovaluutan nimi, joka tunnetaan myös nimellä NEBL-rahakkeet, joka ruokkii Neblio-lohkoketjua.

Kuinka Neblio toimii

Neblio-tiimi sanoo: “Neblion ydinarvo-ehdotus on sovellusliittymäkokonaisuus vuorovaikutuksessa lohkoketjun kanssa, joka on suunniteltu yksinkertaistamaan lohkoketjutekniikkaa, mikä tekee siitä helpommin lähestyttävän ja kaikkien saatavilla olevan, joka haluaa rakentaa hajautettuja sovelluksia lohkoketjutekniikalle.”

Neblio toteuttaa RESTful-sovellusliittymän vuorovaikutukseen Neblio-verkon ja lohkoketjun kanssa. Se tekee myös 8 API-kirjastoa 8 kielellä (C ++, Python, Go, JS, Ruby, .NET, Java, Node.js) se helpottaa oppimiskäyrää ja nopeuttaa kehitystä.

Kuinka Neblio ratkaisee palapelin?

 • Se tarjoaa API-pintoja vuorovaikutuksessa blockchain-tekniikan kanssa.
 • Se ei pakota uuden ohjelmointikielen oppimisen taakkaa.
 • Se tarjoaa useita ohjelmointikieliä.
 • Se tarjoaa helppoja kehitys- ja käyttöönottotyökaluja.

Tekemällä kaiken tämän, Neblio eliminoi jyrkän oppimiskäyrän DApps: n kehittämisessä ja toteuttamisessa blockchain-tekniikassa.

Neblio-palvelut

Neblio tarjoaa näitä palveluja markkinoille:

 • Blockchain-konsultointi

Kun Neblio on johtava blockchainin kehittäjässä, se voi tarjota konsultointia yrityksille ja ohjata Neblio blockchainiin perustuvan blockchain-tekniikan käyttöönottoa organisaatiossaan.

 • Neblio-solmun käyttöönotto & Hosting

Jotkut yritykset ja asiakkaat saattavat haluta ottaa solmuja käyttöön eri paikoissa tai toimistoissa, ja jotkut saattavat haluta isännöidä sitä Neblion kanssa tai AWS / Azure-tyyppisissä palveluissa. Neblio-palvelut voivat auttaa myös tällaisia ​​asiakkaita.

 • Yksityinen lohkoketjun kehitys

Jotkut asiakkaat haluavat täysin yksityisen lohkoketjun, jolla on erityisiä ominaisuuksia. Tällöin Neblion avoin lähdekoodi voi auttaa heitä tai muuten Neblio-palvelut voivat auttaa heitä rakentamalla mukautetun ja yksityisen Neblio-arkkitehtuuriin perustuvan lohkoketjun vaivattomasti.

Neblio-tunnus

Neblion tärkein lisäarvo on mahdollistaa vaivaton pääsy nykypäivän DLT-hajautettuun pääkirja- tai tietokantatekniikkaan, joka ei ole muuta kuin “lohkoketju”. Siksi lohkoketjun / DLT-tietokannan suojaamiseksi sillä on todiste panoksen konsensusmekanismista, joka on pantu täytäntöön sen alkuperäisen NEBL-tokenimallin kautta.

Blockchain-verkon NEBL-tunnukset kannustavat verkon käyttäjiä suojaamaan ja käyttämään verkkoa suorittamalla solmuja ympäri maailmaa. Tämä käyttäjäverkosto luo hajautetun maailmanlaajuisen verkon, joka toimii NEBL-tapahtumien avulla ja joka välittää lohkoketjuun tallennettua tietoa.

Voidaan ansaita osallistumalla ja sijoittamalla tietty määrä NEBL-tunnuksia verkkoon myös siksi, että se on osoitus panoksen lohkoketjusta.

NEBL: ää veloitetaan myös maksuna aina, kun käytät alustan palveluita. Lisäksi, NPT-1-rahakkeet, joita DApps käyttää, voidaan vaihtaa vain, kun NEBL: ää käytetään pohjana olevana kaasuna.

Neblio-tiimi

Neblio-tiimi koostuu lohkoketjuista ja liike-elämän ammattilaisista ympäri maailmaa, joilla on vuosikymmenien kokemus työskentelystä maailman suurimmissa yritysyrityksissä, kuten Cisco. Joukkueen ulkopuolella nämä ovat merkittäviä perustajia:

Neblio ICO: Neblion kokonaistarjonta

Neblio ICO päättyi elokuussa 2017 ilman, että monet ihmiset kiinnittivät siihen paljon huomiota. ICO: ssa Neblio halusi myydä 125 miljoonaa NEBL-rahaketta, mutta vain 13 661 373 NEBL myytiin.

Siitä huolimatta, ei kovin jännittävästä ICO: sta, joukkue päätti polttaa myymättömät rahakkeet ja sinnikkäästi ajatukseen, joka heillä oli päähänsä.

Siksi mukaan KolikkoMarketCap, kiertävä tarjonta on 13 583 243 NEBL ja kunkin yksikön nykyinen hinta on 2 dollaria. Se arvostaa sitä noin 26 miljoonaan dollariin (tämän artikkelin kirjoittamisen aikaan).

Kuinka ostaa Neblio-salausvaluutta (NEBL)

Hyviin hankkeisiin, kuten Neblio, on riittävästi pörssejä, jotka tarjoavat kohtuullisen likviditeetin ostamisen ja myymisen aikana, joista osa on lueteltu alla:

 • Binanssi: Tuetut parit ovat NEBL / BTC, NEBL / ETH
 • HitBTC: Tuetut parit ovat NEBL / BTC, NEBL / ETH

Neblio-lompakot & Neblio Staking

Nebliossa on riittävä lompakkoinfrastruktuuri kaikissa medioissa alle vuoden olemassaololla, mikä osoittaa tiiminsä omistautumisen tason.

Neblialla on myös Vadelma-pi ja Satamatyöläinen valmiit lompakot.

Näistä lompakoista Neblio (NEBL) voidaan kiinnittää työpöydän lompakkoihin ansaitsemaan passiivisesti osinkojen panostamisen muodossa. X-osuuksien määrällä voit odottaa noin 10%: n vuosituottoa.

Mutta kun käynnistetään monia muita NPT1-rahakkeita Neblio-lohkoketjussa, voit odottaa panostamisen kannattavuuden kasvua, koska palkkiot maksetaan myös niille, jotka panostavat siihen.

Voit tarkistaa saman tässä heidän panoslaskurissaan.

Neblio-Staker

Yllä on nopea video-opetusohjelma NEBL: n kiinnittämiseksi työpöydän lompakkoon.

Huomaa myös, että panostamista ei voida tehdä matkapuhelimissa, mutta voit varmasti tehdä sen Dockerilla tai Raspberry-pi: llä.

Neblion tulevaisuus ja tiekartta

Mukaan heidän etenemissuunnitelmansa, Neblio näyttää hyvältä ajoissa ja odottaa toimittavansa RESTful-sovellusliittymät kahdeksalla ohjelmointikielellä vuoden 2018 ensimmäisen vuosineljänneksen loppuun mennessä.

Seuraava heidän asialistallaan on kohdistaa yritykset markkinointiin ja käyttöönottoon Neblio blockchain -ratkaisuissa. Sen lisäksi heidän odotetuimmat NPT-1-merkkinsä ovat poissa ja sen uusi lompakko Orion, joka on yhteensopiva sekä mobiililaitteiden että työpöytien kanssa, lanseerattiin äskettäin ja yli 20 tunnusta luotiin ensimmäisen 24 tunnin aikana itse Neblio-lohkoketjussa.

1/2 Menestyksekkään beetan jälkeen Neblio Orion on nyt livenä! https://t.co/V4KUyJFXZt

Orion käyttää Neblio-sovellusliittymän ensimmäistä versiota mahdollistamaan täysin uudenlaisen ominaisuuksien ja vuorovaikutuksen Neblio Blockchain! Sisältää ei-vaihdettavissa olevan tunnuksen luomisen ainutlaatuisilla metatiedoilla!

– Neblio Team (@NeblioTeam) 6. maaliskuuta 2018

Neblio Orion julkaistaan ​​virallisesti nyt PRIVATE BETA !! Orion on NTP1-tuen oma web-lompakkomme! Ei vain voit nyt lähettää & vastaanota NEBL millä tahansa selaimella, mutta voit myös luoda upouuden NTP1-tunnuksen vain kahdella napsautuksella tai lähettää & vastaanottaa nykyiset NTP1-tunnuksesi! pic.twitter.com/SNYUR0ZTqD

– Neblio Team (@NeblioTeam) 17. helmikuuta 2018

Tämä antaa yrityksille mahdollisuuden ottaa DApps käyttöön täysin toimivalla tunnuksella, joka kukoistaa Neblio-lohkoketjussa.

Heidän iOS-sovelluksensa on myös valmis. Viimeiseksi, käyttäjien palautteen ja muun perusteella, Neblio on kohdentanut Neblio API Suite v2: n beeta-julkaisun Q3: lle 2018, jotta voidaan tunnistaa ja kohdistaa markkinoiden kapealla olevat alueet, jotka voivat hyötyä lohkoketjutekniikan yksinkertaistamisesta..

Neblion tulevaisuus näyttää valoisalta yksinkertaisesti siksi, että ne ovat nopeita ja helppokäyttöisiä – kaksi asiaa, jotka ovat kriittisiä ja joita tarvitaan uuden palvelun tai tuotteen käyttöönottoon. Ja asia, joka saa minut luottavaisemmaksi, on se, että Neblio valmistautui merkkikäynnistykseen. Jotkut ICO: t ojensivat projektit, kuten Stratis, isännöimään ICO: ta Nebliossa, mikä sinänsä puhuu paljon sen helppokäyttöisyydestä.

Päivittää: He ovat alkaneet työskennellä markkinointiyritykset, kuten Ladder kun he ovat tunnistaneet heikkoutensa sanan laittamisessa.

Neblion viralliset resurssit

Jotkut viralliset linkit, jotka pitävät sinut ajan tasalla Nebliosta:

Tässä on muutama muu käsin valittu artikkeli, jonka voit lukea seuraavaksi:

 • Parhaat kirjat lukea lohkoketjuista ja kryptovaluutoista
 • Zcoinin (XZC) kryptovaluutta: kaikki aloittelijoiden on tiedettävä
 • Suosituin ilmainen lohkoketju & Kryptovaluuttakurssit / sertifikaatit [megaluettelo]
 • Suosituimmat 7 kannattavaa todistusta omistusosuuksista (POS)
 • Ymmärtäminen, kuinka Blockchain muuttaa identiteetin hallintaa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me