Parhaat Bitcoin Gold -lompakot

Bitcoin Gold on nyt käytössä.

Niille teistä, jotka tulette tänne ensimmäistä kertaa, Bitcoin Gold on toinen altcoin joka on hiljattain haarautunut Bitcoinista.

Bitcoinin haaroittaminen ja altcoinin tekeminen on yksi helpoimmista tavoista saada paljon huomiota. Tämäntyyppiset haarukat antavat BTC-käyttäjille ilmaisia ​​etuja pudotettujen haarukkakolikoiden muodossa.

Sama vapaa ilmapisara tapahtui BTC-käyttäjien kanssa 24. lokakuuta 2017 lohkon korkeudella 491407 kun Bitcoin-ketju haarautui Bitcoin Goldiin.

CoinSutra oli julkaissut yksityiskohtaiset ohjeet tästä haarukasta hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Jos luit CoinSutraa, olen varma, että sinulla on nyt oikeus vaatia kolikoitasi. Niille, jotka eivät olleet: anteeksi, että sinulla ei nyt ole onnea.

Tämä haarukka oli tilannevedoshaarukka; ainutlaatuinen haarukka, jota emme ole ennen nähneet tässä kryptosfäärissä. Tämä tilannevedoshaarukka tarkoittaa, että BTC: n käyttäjät eivät voi vaatia Bitcoin Goldia, ennen kuin varsinainen BTG-lohkoketju käynnistyy.

Nyt BTC-käyttäjät voivat lunastaa ilmaiset BTG-kolikkonsa, koska BTG-lohkoketju on nyt aktiivinen.

Hei kaivostyöläiset ja käyttäjät! ⛏️⛏️

On kolmas päivä Mainnetin käynnistämisen jälkeen, ja olemme iloisia voidessamme sanoa #BitcoinGold blockchain on vakaa ja kasvaa odotetusti.https://t.co/SA6PdmQX0Y pic.twitter.com/VrljdfiXMq

– Bitcoin Gold [BTG] (@bitcoingold) 15. marraskuuta 2017

Olen käsitellyt Bitcoin Goldin koko taustan alla olevissa artikkeleissa, joten harkitse niiden läpi käymistä, jos haluat tietää enemmän:

 • Bitcoin kultahaarukka tulossa: Kuinka tuplata bitcoinejasi
 • Kuinka lunastaa ilmainen Bitcoin Gold [BTG] mistä tahansa lompakosta
 • Mistä myydä Bitcoin Cashia (BCH) [Täydellinen luettelo parhaista BCH-pörsseistä]

Tiedän, että jotkut teistä ovat saattaneet polkumyynnillä tai myydä BTG: nne, mutta yhteisössämme on myös joitain HODLereita, jotka saattavat haluta pitää BTG: n tulevaisuudessa.

Tällaisille käyttäjille tässä on luettelo turvallisista Bitcoin Gold -lompakoista …

Parhaat Bitcoin Gold -lompakot

Olen perustanut tämän luettelon näiden lompakon tarjoajien ansioihin. Olen tarkoituksella välttänyt muutamia lompakoita, koska en ole varma niistä.

1. Ledger Nano S

Ledger Nano S

Tämä on paras lompakko, jonka voi saada kryptosfääriin.

Ledger Nano S ei tarvitse esittelyä ja on markkinoiden suosituin laitteistolompakko tällä hetkellä.

Sen avulla voit hallita yksityisiä avaimiasi / siemeniäsi, koska se on HD-lompakko, joten olet aina vastuussa varoistasi turvautumatta luotettuun kolmanteen osapuoleen.

CoinSutra on käsitellyt Ledger Nano S: ää yksityiskohtaisesti useita kertoja, voit lukea siitä alla mainituista kirjoituksista:

 • Ledger Nano S -katsaus: Hyvä tietää ennen Ledger-lompakon tilaamista
 • Mitkä salausvaluutat tukevat Ledger-lompakko?
 • 3 parasta laitteistolompakkoa Bitcoinille vuonna 2019

Hyvä asia on, että Ledger Nano S tukee Bitcoin Goldia, joten sinun ei tarvitse vaarantaa BTC: täsi paljastamalla siemensanasi missään muussa lompakossa.

Bitcoin Gold -päivitys: jäsennämme edelleen BTG-lohkoketjua (korkean suorituskyvyn kaavion rakentaminen vie 72 tuntia). Odotamme saatavuuden 24-30 tunnissa.

– Ledger (@Ledger) 15. marraskuuta 2017

Tässä on muutama tärkeä opas Ledger Nano S: stä, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun:

Osta The Ledger Nano S

2. Trezor

Trezor-lompakko

Trezorin Bitcoin Gold -tuki on tulossa.

Tähän asti he eivät olleet valmiita tukemaan Bitcoin Goldia koodin puuttuessa, mutta näyttää siltä, ​​että he nyt tukevat sitä.

Alla mainituista tweeteistä käy ilmi, että he ovat parhaillaan tekemässä jaettua työkalua käyttäjilleen.

Re: #BitcoinGold

Bitcoin Gold on julkaissut lähdekoodinsa. Työskentelemme parhaillaan TREZOR-tuen kehittämisessä.

Pystyt jakamaan BTG: n BTC: stä, kun korvaustyökalumme on valmis, olettaen, että pidit BTC: tä TREZORissa ennen lohkoa 491407.

– Trezor (@Trezor) 13. marraskuuta 2017

Trezor on luotettava lompakko, ja CoinSutra-tiimi on käyttänyt sitä yli 6 kuukautta. Olemme myös keksineet muutamia video-oppaita tästä laitteistosta uusille käyttäjillemme. Katso se alla olevasta videosta, jos haluat ostaa Trezor-lompakon, tässä on virallinen linkki.

3. Atomic BTG-lompakko (työpöytä)

Yksi parhaista ei-isännöiduista ratkaisuista Bitcoin Gold -käyttäjille on Atomic Wallet. Tämä on kevyt lompakon käyttöliittymä, joka kytketään tuettujen kryptovaluuttojen lohkoketjuihin ja tarjoaa sinulle täyden pääsyn ja hallinnan varoihisi. Atomicissa voit hallita BTG: täsi ja vaihtoasi sisäänrakennetun keskuksen avulla.

BTG: n lisäksi Atomic tukee yli 300 altcoiinia ja rahaketta, joiden avulla voit hallita niitä yhdessä kevyessä sovelluksessa, jonka voit ladata Macille, Windowsille, Linuxille jne. Sovellus on saatavana myös Androidille ja iOS: lle.

Lataa Atomic Wallet

4. Coinomi

Toinen hieno lompakko, joka tukee Bitcoin Goldia, on Coinomi.

$ BTG asuu nyt #Coinomi!!#BitcoinGold @helsinki

– coinomi (@CoinomiWallet) 13. marraskuuta 2017

He olivat myös ensimmäisiä markkinoilla, jotka antoivat BTG: lle pääsyn lompakonsa kautta. Olemme julkaisseet yksityiskohtaisen oppaan BTG: n lunastamisesta Coinomin kautta melkein minkä tahansa lompakon kautta – tarkista se täältä.

Sanoisin, että se on kunnollinen HD-lompakko, jossa on useita kolikkotukia ja jonka avulla voit hallita yksityisiä avaimiasi / siemensanojasi niin, että olet vastuussa.

Coinomilla on ollut kohtuullinen osuus kiistoja, varsinkin kun ne käyvät paljasta käyttäjän Bitcoin-osoitteet pelkkänä tekstinä. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö ne ole turvallisia – se on vain yksi niistä asioista, joita voidaan odottaa johtavana aikuisena lompakkona.

Tällä hetkellä se on saatavana vain Androidille & iOS.

Lataa Coinomi täältä.

5. Exodus

Exodus-lompakko ei tarvitse esittelyä, koska se on kaunein salausohjelmien lompakko, jonka olen nähnyt kauan.

Exodus tukee nyt yli 25 kryptovaluutta, mukaan lukien Bitcoin Gold.

Rekisteröintiä tai henkilöllisyyden vahvistamista ei tarvita Exoduksen käytön aloittamiseksi. Mutta sinun on varmasti otettava varmuuskopio siemenavaimestasi! Mikä tarkoittaa, että hallitset aina varojasi.

Exoduksen mukana tulee MuotoVaihto sisäänrakennettu salauksen vaihtamiseen ja on HD-lompakko.

Ja jos tarvitset apua, voit saada perustajilta henkilökohtaista tukea sähköpostitse.

Se on saatavana Macissa, Linuxissa ja Windowsissa.

Lataa Exodus-lompakko

6. Bitcoin Gold Core

Bitcoin Gold Core

Bitcoin Gold Core on heidän virallinen koko solmun asiakas / lompakko, jonka avulla voit kaivaa Bitcoin Goldia ja jonka avulla voit myös tallentaa, lähettää ja vastaanottaa Bitcoin Gold -tasi.

Se on täyden solmun asiakas, mikä tarkoittaa, että sinun on ladattava koko lohkoketju voidaksesi käyttää tätä lompakkoa. Tämä vie kunnollisen määrän kiintolevytilaa.

Se on saatavana Windows- ja Linux-käyttöjärjestelmille. (Lähde: Bitcoin Gold)

7. Guarda-lompakko

Guarda tuli cryptocurrency -maailmaan vuonna 2017.Siitä lähtien se on osoittautunut hyväksi lompakoksi salauksen kauppiaille ja sijoittajille, mukaan lukien Bitcoin Gold.

Jos olet kauppias ja etsit upeaa varastoratkaisua Bitcoin Gold -laitteellesi, sinun kannattaa kokeilla Guarda-lompakkoa. Guarda on monialustainen krypto-lompakko, jota voi käyttää työpöydällä, mobiililaitteella ja verkossa. 

Guardan työpöydän lompakko on saatavana Windows, macOS ja Linux. Jos olet aina liikkeellä, Guarda-mobiililompakko on sinulle hyvä ja saatavana Androidilla ja iOS: llä. Siellä on myös kromiversio, jonka avulla voit käyttää Bitcoin Goldia, dAppsia ja muita lohkoketjuja. Voit myös käydä kauppaa, ostaa ja myydä salausvarojasi laajennuksen sisällä. 

Yksi hieno asia, jota rakastamme Guardassa, on se, että se on täynnä upeita ominaisuuksia. Guarda-lompakon avulla sinulla on pääsy keskukseen ja merkkigeneraattoriin. Se tarjoaa myös tukea monille kryptokolikoille, kuten BTC-, BCH- ja ERC20-rahakkeille. Sen sisäänrakennetun vaihdon avulla voit vaihtaa Bitcoin Goldin välittömästi valitsemallasi tuetulla kolikolla. 

Olitpa aloittelija vai veteraanikauppias, Guarda on hyödyllinen BTG: n ja muiden kolikoiden varastointiin. 

Lataa Guarda-lompakko

Luotettavat Bitcoin Gold -lompakot

Ttyypit lompakosta Lompakon nimi Luokitus
Ledger Nano X [Laitteiston lompakko] 9/10
Trezor [Laitteiston lompakko] 8.510
Coinomi [Matkapuhelin] 8/10
Exodus [Työpöydän lompakko] 8/10
Bitcoin Gold Core  [Työpöydän lompakko]  7/10

Vaikka on erittäin ironista käyttää sanaa ‘luotettava’ avoimesti valmiiksi kaivettuun projektiin, jatketaan, koska monet käyttäjät menettävät BTC: nsä kiireessä päästä BTG: hen liian nopeasti epäluotettavien lompakoiden kautta.

Katso joitain näistä esimerkeistä täällä:

Menetän noin 0,15 BTC tällä sivustolla myös tänään aamulla. @helsinki pitäisi vastata huijaussivustosta.

– Ali Tabirzadeh (@ dadashali61) 15. marraskuuta 2017

Siksi olemme julkaisseet tämän luettelon BTG-lompakoista – yleisömme suojelemiseksi. Tätä virkaa ei pidä millään tavalla pitää BTG-suosituksena tai sijoitusneuvona. Se on vain kertoa sinulle luotettavista lompakoista, joissa et ainakaan menetä BTC: täsi.

Huomautus: Lisäksi Bitcoin Gold on lapsenkengissään – useita huijauslompakoita sienee täällä. He saalistavat jatkuvasti BTC-käyttäjiä, huijaavat heitä ottamalla siemenavaimet. Joten ole tietoinen tällaisista huijauksista ja älä paljasta yksityisiä avaimiasi / alkusanojasi, ennen kuin olet varma.

Jopa virallinen Bitcoin Gold -sivusto ei listaa lompakoita asianmukaisilla varotoimilla, joten tällä hetkellä skenaario ihmisistä, jotka menettävät BTC: n, on melko huono. Täällä CoinSutrassa yritämme toteuttaa toimenpiteitä suojellaksemme sinua tällaisilta huijauksilta ja tekemään perusteellista tutkimusta ennen kuin julkaiset mitään.

Niin onnellinen haarukka &# 128578; CoinSutran kanssa

Nähdään pian uudelle ja mielenkiintoiselle viestille.

Kerro minulle kommenteissa, mitä mieltä olet Bitcoin Goldista ja minkä salausvaluutan haluat minun kattavan seuraavassa artikkelissani!

Ja jos pidit tästä viestistä, älä unohda jakaa sitä ystäviesi kanssa Facebookissa tai Twitterissä!

Tässä on muutama käsin valittu artikkeli, joita voit lukea seuraavaksi:

 • Kuinka saada ilmainen Bitcoin-käteinen Ledger Nano S -lompakossa
 • Parhaat Bitcoin Cash Lompakot (BCH): Ilmaista rahaa jokaiselle Bitcoinerille! WooHoo!
 • Parhaat Ethereum [ETH] -lompakot käytettäväksi vuonna 2019
 • Näin voit siirtää Ethereumin Ledger Nano S: lle
 • Mitkä salakirjat tukevat Trezorin laitteistolompakkoa?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me