PIVX-salausvaluutta: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Tiesitkö, että Bitcoin ja useimmat muut salausvaluutat eivät todellakaan ole nimettömiä?

Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen avulla luoput taloudellisesta yksityisyydestäsi. Kaikki tällaisten kryptovaluuttojen tapahtumat kolikon perustamisen jälkeen ovat pysyvästi avoimia kaikille katsottavaksi julkisella lohkoketjullaan.

Tutkijat, hallitukset, sääntelyviranomaiset ja kryptografit ovat tehneet merkittäviä edistysaskeleita metatietojen ja kuvioiden analysoinnissa tällaisten salauksen käyttäjien todellisen identiteetin jäljittämiseksi. Ja tämä kehittyneisyys käyttäjien jäljittämisessä on vakava yksityisyysongelma.

Tiedän, että jotkut meistä eivät halua luopua taloudellisesta yksityisyydestään ja jotkut meistä pitävät sitä jopa itsestäänselvyytenä, mutta oletko koskaan kuvitellut, mitä voi tapahtua, kun menetät yksityisyyden suojan yksityisyyden suojan?

Kuvittele, että kaikki tapahtumahistoriasi ja kulutustottumuksesi paljastuvat, tai kuvittele, että olet saanut laiton tai pilaantunut kolikko tililläsi.

Tällaisissa tilanteissa yksityisyytesi ei vaarannu, ja sinut saatetaan vangita vahingoittuneiden kolikoiden vastaanottamisesta tai HODLingista.

Ymmärrän myös, että jotkut teistä saattavat sanoa “Hei Sudhir, ei vain sitä, että tätä ei tapahdu kovin usein, on olemassa kiertotapa käyttää erilaisia ​​sekoituspalveluita tai käyttää erilaisia ​​kryptovaluuttoja, kuten DASH.”

Mutta tällaiset palvelut tai kryptovaluutat jättävät myös jälkiä ja tarjoavat edelleen analysoitavan tapahtumahistorian, joka voi jäljittää sinut.

Siksi tämän perustavanlaatuisen ongelman ratkaisemiseksi monet nimettömät kryptovaluuttaprojektit ovat kasvamassa, mutta hyvin harvat näyttävät hyvältä.

Yksi lupaava kryptovaluutta, joka yrittää ratkaista tämän ongelman, on PIVX.

Mikä on PIVX?

PIVX on avoimen lähdekoodin hajautettu kryptovaluutta, joka keskittyy yksityisyyteen, turvallisuuteen, nimettömyyteen ja välittömiin tapahtumiin. PIVX tarkoittaa Private Minänstant Vpoistettu Trajoitus.

Tässä on esittelyvideo:

Kun PIVX luotiin alun perin DASH: sta helmikuussa 2016, sitä kutsuttiin alun perin Darknetiksi (DNET).

Mutta toisin kuin DASH, se on todiste panoksen kryptovaluutasta, jossa on parannettu POS-mekanismi. Haarukan jälkeen, kun yhteisö osallistui enemmän, se muutettiin tammikuussa 2017 PIVX: ksi, jotta se heijastaisi sen taustalla olevaa visiota, tehtävää ja ihanteita.

Uudelleenbrändin ja tehostettujen markkinointitoimien jälkeen PIVX on kasvanut +54118,75%, mikä on yksinkertaisesti hämmästyttävää. Tämän näkökulmasta, jos olisit sijoittanut nimellisen 100 dollaria, sinulla olisi nyt yli 54 000 dollaria siitä yhdestä sijoituksesta.

Aion ilmoittaa sinulle, miksi tällä salauksella suoritettiin niin nouseva juoksu…

Mutta ennen sitä katsotaanpa, mitä PIVX-yhteisö yrittää saavuttaa.

PIVX-tavoite ja -ilmoitus

PIVX-tavoite ja -ilmoitusPIVX: n manifesti

PIVX: n manifestipylväät:

 • YKSITYISYYS
 • VAPAUS
 • TEKNOLOGIA
 • HALLINTO

Ja tällä tavoin he yrittävät saavuttaa hajauttamistavoitteensa, lähellä välittömiä yksityisiä liiketoimia ja yhteisöjohtamisen mallia, joka on parempi kuin DASH ja muut kryptovaluutat..

Joukkue PIVX: n takana

PIVX-tiimi on monikulttuurinen ja monipuolinen joukkue, joka koostuu yhteisön jäsenistä. Nämä jäsenet huolehtivat vain erilaisista rooleista liiketoiminnan kehittämisessä, ohjelmoinnissa, markkinoinnissa ja tuessa.

Heidän joukossaan ovat PIVX-projektin perustajat: s3v3n h4cks (CHIEF VISIONARY) ja kolikkopalvelin (SYS ADMIN).

PIVX-kolikkotarjonta

PIVX: llä ei ole rajallista kolikkotulppaa, kuten Bitcoin tai DASH.

Mutta PIVX: n tarjonta kasvaa vuosittain noin 2,6 miljoonalla.

Tällä hetkellä PIVX: n kiertävä tarjonta on 55169505 yksikköä, ja se saavuttaa 312 miljoonaa 100 vuoden kuluttua (kun kukaan meistä ei ole elossa).

Myös PIVX: n keskimääräinen kaivosaika on 1 minuutti, mikä tekee siitä paljon nopeamman kuin sekä Bitcoin että DASH.

PIVX Market Cap

Tämän artikkelin kirjoittamisen ajankohtana PIVX: n käytettävissä oleva kiertotarjonta on noin 56781166 PIVX-yksikköä, ja jokaisen PIVX-yksikön hinta on 1 dollarin arvoinen.

Näin ollen PIVX: n markkina-arvo on 61 miljoonaa dollaria. Lokakuusta 2017 lähtien PIVX on 29. sijalla cryptocurrency -luettelossa markkina-arvon mukaan, jolla on valtavat kasvupotentiaalit.

Mikä tekee PIVX: stä erilaisen …

Mikä tekee PIVX: stä erilaisen

PIVX: llä on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erilainen ja lupaava monipuolisessa kryptosfäärissä. Jotkut näistä ominaisuuksista ovat:

1. PIVX on ensimmäinen todiste panoksen kryptovaluutasta, jolla on Zerocoin-protokollan tason nimettömyys, mikä tekee siitä todella vaihdettavissa. Lukea Tämä, Tämä, ja Tämä lisätietoja Zerocoin-protokollasta.

Zerocoin-protokolla käyttää salausmenetelmää, joka tunnetaan nimellä Zero-Knowledge proof. Sen avulla osapuoli voi todistaa, että tietty finanssitransaktio – kuten PIVX: ssä – on totta toiselle osapuolelle välittämättä mitään tietoja yleisölle lukuun ottamatta sitä, että rahat todella lähetettiin tai vastaanotettiin.

-Lähde: Pivx.org

2. PIVX: llä on kaikki DASH: n ominaisuudet, mukaan lukien masternodit sekä välittömät ja yksityiset tapahtumat, mutta parannettu POS 3.0 -protokollamekanismi. (Lue nämä ominaisuudet yksityiskohtaisesti DASH-artikkelistamme.)

3. PIVX käyttää SwifTX-tekniikkaa saavuttaakseen lähes välittömät transaktiovahvistukset alle sekunnissa kaksinkertaisen kulutuksen haasteiden voittamiseksi. Tätä ominaisuutta ei vielä käytetä useimmissa kryptovaluutoissa.

4. PIVX on avoimen lähdekoodin, itse rahoittama ja itsehallinnoitava kryptovaluuttaprojekti, jolla ei ole kiistoja, kuten välittömät kaivokset ja kaivoksia edeltävät strategiat.

5. PIVX tarjoaa ansaintamahdollisuuksia käyttäjilleen antamalla heidän sijoittaa omistuksensa masternode tai panostettava lompakko. Tällä hetkellä ei ole muita suosittuja kryptovaluuttoja, jotka kannustavat käyttäjiä sekä masternodin panostamiseen että suorittamiseen. (Lue tämä saadaksesi lisätietoja PIVX-masternodeista ja panoksista.)

6. PIVX käyttää ainutlaatuista kiihtyvyysalgoritmia tasapainottaakseen palkkatason jakautumisen masternode- ja staking-solmujen välillä. (Lue lisää Seesawsta valkoinen paperi.)

Kuinka ostaa PIVX

Voit ostaa PIVX: n suosituista pörsseistä:

 1. Binance-PIVX / BTC, PIVX / ETH, PIVX / BNB
 2. Bittrex – Tuetut parit ovat PIVX / BTC
 3. Changelly – Vaihda BTC: llä tai osta debit- / luottokortilla.
 4. Salaus – Tuetut parit ovat PIVX / BTC, PIVX / USDT, PIVX / LTC
 5. Salaussilta (DEX) – Tuetut parit ovat PIVX / BTC
 6. YoBit – Tuetut parit ovat PIVX / BTC
 7. BuyUcoin – Tuetut parit ovat PIVX / INR
 8. Livecoin – Tuetut parit ovat PIVX / BTC, PIVX / USD
 9. Bitsquare – Aloita lisäämällä kansallinen valuuttasi tai kryptovaluuttasi

Osta PIVX heti debit- / luottokortilla

Nyt kun olet ostanut PIVX: n, laitetaan kolikot lompakkoon.

Neuvon sana: Älä säilytä kolikoitasi pörssissä pitkään aikaan. Pari päivää on hieno, mutta yleensä tämä on erittäin huono ja riskialtis käytäntö.

PIVX-lompakot

PIVX: llä ei ole paljon lompakkovaihtoehtoja, mutta varhaisille käyttöönottajille on ehdottomasti vaihtoehtoja.

PIVX: n tulevaisuus – tuleeko se olemaan seuraava DASH?

PIVX: n tulevaisuus näyttää lupaavalta, koska siitä on tulossa suosittu DASH-vaihtoehto, jolla on parempi myyntipistemekanismi, yhteisöohjattu hallinto ja älykkäät palkkioiden jakamisstrategiat.

Mielestäni sillä on kaikki ominaisuudet ja resurssit tulla seuraavaksi DASHiksi tai jopa parempi kuin DASH yhteisössä, palvelussa ja hinnassa.

PIVX: llä on myös etusija DASH: n suhteen tarjoamalla parempi nimettömyysominaisuus, koska PIVX: stä on tullut ainoa POS-valuutta Zerocoin-protokollan toteuttamiseksi. Mielestäni tämä on paljon parempi vaihtoehto palvelujen yhdistämiselle tai sekoittamiselle.

zPIV on LIVE!!!$ btc $ eth $ neo $ xmr $ viiva # kryptovaluutta pic.twitter.com/yjFLA5rSE8

– PIVX (@_pivx) 17. lokakuuta 2017

Jotkut PIVX: n ja DASH: n merkittävistä keskeisistä eroista on esitetty alla:

PIVX vs. DASH

Vaikka se kilpailee Dash-, Monero-, Verge- ja muiden vastaavien kolikoiden kanssa, se ei mene mihinkään. Tämä käy ilmi PIVX: n viimeaikaisista saavutuksista vuoden alusta lähtien.

Uskon, että PIVX erottuu joukosta nimettömiä kryptovaluuttoja, ja olen varma, että ajan myötä siitä tulee kypsempi ja vankempi valuutta. Ja siksi mielestäni se on lupaava kryptovaluutta, joka ansaitsee investoinnin.

Huomautus: Tiedän, että DASH ei ole todellinen myyntipiste, mutta sen masternodit toimivat tavallaan POS-tavalla ja DASH-kolikoiden pitäminen siellä on erittäin kannattavaa, minkä vuoksi verrasin PIVX: ää & DASH täällä.

Resurssit

Nämä resurssit auttavat sinua pysymään ajan tasalla PIVX: n uusimmista uutisista:

Tulevaisuudessa kryptoympäristöympäristö kehittyy, joten pysy kuulolla CoinSutralle oppiaksesi edelleen kryptovaluutan vallankumouksesta!

Kerro minulle kommenteissa, mitä mieltä olet PIVX: stä ja minkä salausvaluutan haluat minun kattavan seuraavassa artikkelissani!

Ja jos pidit tästä viestistä, älä unohda jakaa sitä ystäviesi kanssa Facebookissa tai Twitterissä!

Tässä on käsin poimittuja artikkeleita, joita voit lukea seuraavaksi:

 • 9 mielenkiintoista Bitcoin-tietoa jokaisen Bitcoin-omistajan tulisi tietää
 • GameCredits: Kaikki, mitä aloittelijoille on tiedettävä
 • Zcash-salausvaluutta: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
 • Aloittelijan opas 0x-protokollaan (ZRX)
 • Paras salausmarkkinat salausmarkkinoilla
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map