Tiesitkö, että Bitcoin-tapahtumat eivät ole nimettömiä ja niitä voidaan seurata vain pienellä vaivalla?

Kyllä, seurataan, jos et ryhdy asianmukaisiin toimenpiteisiin. Yksityisyydeksi tuleminen ei ole mahdollista Bitcoinin kanssa, koska se on vähemmän lupaa käyttävä protokolla.

Voit kuitenkin turvata yksityisyytesi ja tulla sen tuntemattomaksi käyttäjäksi, jos huolehdit tietyistä asioista.

Ensinnäkin, et saa antaa Bitcoin-osoitteesi paljastua julkisesti. Tätä varten sinun tulee käyttää joka kerta uutta Bitcoin-osoitetta, jonka voit lähettää IP-hämärtämismenetelmiin. Tai voit vaihtaa nimettömiin Bitcoin-lompakkoihin, jotka tekevät sen puolestasi.

Aito tuntematon lompakko ei myöskään koskaan kysy henkilökohtaisia ​​tietojasi, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi tai postiosoitteesi. Monet uudet käyttäjät eivät ole tietoisia siitä ja käyttävät lompakkoa, joka ei ole oikeastaan ​​tuntematon ja joka ei ole käyttämättä yksityisyyttäsi.

Odota, mutta onko siellä nimettömiä BTC-lompakoita?

No, on.

Lompakon nimi Tyyppi
Ledger Nano X (suositus) Laitteisto
Ledger Nano S Laitteisto
Samourai-lompakko Matkapuhelin
Bitcoin-paperilompakko Paperi

5 parasta anonyymiä Bitcoin-lompakkoa

1. Ledger Nano X:

Mikään ei voita Ledger Nano X -laitteiston lompakon turvallisuutta ja yksityisyyttä. Testauksessani tämä osoittautuu parhaaksi Bitcoin-lompakoksi, joka varmistaa maksimaalisen yksityisyyden. Tämä laitteistolompakko on saatavana Amazonista tai viralliselta kirjanpitosivustolta.

Tässä on joitain Ledger Nano X -lompakon ominaisuuksia:

 • Laitteiston lompakko
 • Luo rajoittamaton Bitcoin-tili
 • Tukee useita kryptovaluuttoja
 • Ei tarvitse sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroitasi
 • Toimii millä tahansa laitteella
 • Helppo käyttää Bluetooth-yhteyden ansiosta
 • Turvallisin anonyymi lompakko

Jos etsit yksittäistä, jäljittämätöntä lompakkosuositusta, tartu Ledger Nano X: ään. Kestää muutaman päivän päästäksesi kotiovellesi, mutta kun sinulla on se, sinun ei tarvitse koskaan etsiä muuta lompakkoa.

Tilaa virallisesta kaupasta

Tilaa Amazonilta

2. Samourai-lompakko (matkapuhelin)

Samourai-lompakko

Samourai-lompakko on moderni ananoominen bitcoin-lompakko, käsin taottu pitämään liiketoimet yksityisinä, henkilöllisyytesi peitettynä ja varasi turvassa.

Sain vakavasti tähän lompakkoon lukiessani tämän kehitystiimin lausunnon:

“Olemme yksityisyyden suoja-aktivisteja, jotka ovat omistautuneet elämäämme sellaisen ohjelmiston luomiseen, jota Piilaakso ei koskaan rakenna, sääntelyviranomaiset eivät koskaan salli eikä sijoitusneuvojat koskaan investoi. Rakennamme ohjelmiston, jonka Bitcoin ansaitsee.”

… Mikä osoittaa, että he tietävät mitä tekevät ja suhtautuvat siihen vakavasti.

Samourai-lompakko on salattu laitteessa AES-256-salauksella, eikä se koskaan kommunikoi minkään palvelimen kanssa. Sen lisäksi saat vankkoja ominaisuuksia, kuten PIN-koodin ja varmuuskopioinnin varojen säilyttämiseksi turvallisesti.

Lisää yksityisyyttä palvelevia Samourai-lompakon palveluntarjoajia ovat:

 • Ei osoitteen uudelleenkäyttöä: Siksi Samourai ilmoittaa sinulle, jos olet lähettänyt osoitteeseen aiemmin, mikä auttaa estämään tahattoman osoitteen uudelleenkäytön.
 • Suojaus STONEWALLilla: Samourai tarjoaa oletusarvoisesti tapahtuman, joka lisää tulojen linkittämisen vaikeuksia tapahtuman lähtöihin, mikä tekee lompakon osoitteiden ja niihin liittyvien metatietojen klusteroinnista vaikeampaa. Lisäksi STONEWALL antaa Samourai-tapahtumien tuottaa suuremman entropian kuin tavalliset bitcoin-tapahtumat ja muistuttavat usein lohkoketjun CoinJoin-tapahtumia, jotta analysointi olisi monimutkaisempaa..
 • Tor- ja VPN-tuki: Lompakko on Tor ja VPN käytössä, jolloin voit reitittää kaikki tapahtumat anonyymin IP-osoitteen kautta.

Lopuksi, lompakossa on myös segwit-tuki, joka luonnollisesti auttaa alentamaan BTC-transaktiokustannuksiasi.

Katso Samourai-lompakko (vain Android Now)

3. Ledger Nano S (laitteistolompakko)

Ledger Nano S on sukupolven vanhempi versio Ledger Nano X -lompakosta. Ledger on dynaaminen startup-yritys, joka tuottaa korkealaatuisia Bitcoin- ja kryptovaluutta-laitteistolompakoita.

Ainutlaatuinen asia tässä lompakossa on se, että se tuottaa valikoiman laitteistolompakoita, erityisesti yksityisyyden käyttäjille. Sitä kutsutaan Ledger Nano S: ksi ja huomattavan tuntemattomaksi lompakkoksi.

Tämän tietosuojasarjan avulla saat luokkansa ehdottomasti parhaan tietosuojaratkaisun – lyömättömän Ledger Nano -laitteiston Bitcoin-lompakon

Joitakin muita Ledger Nano S -ominaisuuksia ovat:

 • NIST-sertifioitu True Random Number Generator allekirjoitusten suojaamiseksi.
 • HD-lompakossa on yli 100 lompakkoa, joista kukin voi tuottaa miljoonia yksilöllisiä osoitteita.
 • Piilotetut lompakot: Piilotetut lompakon tiedot eivät ole erotettavissa satunnaisista tavuista – vain sinä tiedät, että he ovat siellä.
 • 24 sanan muistivarmuuskopiot mahdollistavat kaikkien varojen palauttamisen, jos Ledger Nano X katoaa tai varastetaan.

Näillä ominaisuuksilla ja yksityisyydellä on kuitenkin hinta, joka käy selvästi ilmi siitä, että Ledger Nano maksaa 119 dollaria.

Katso Ledger Nano X

Huomaa: Käytä No logs VPN: ää, kuten NordVPN: tä, jotta sinun olisi helpompi jäljittää.

4. Rahakott-lompakko (verkkolompakko)

Ei enää saatavilla..

Rahakott-lompakko

Rahakott-lompakko on tarkoitettu niille, jotka haluavat suojata yksityisyyttään ja pysyä nimettöminä, kun he tekevät kauppaa useissa muissa valuutoissa (mukaan lukien BTC)..

Rahakott on monen valuutan verkkolompakko, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä nimettömiä liiketoimia. Lyhyen olemassaolonsa aikana se on käsitellyt 20 miljoonaa dollaria BTC: ssä.

Lisäksi sinun ei tarvitse puhelinnumeroitasi tai sähköpostitunnustasi lompakon luomiseen Rahakottiin, joten ei ole kysymys henkilötietojesi menettämisestä.

Tästä lähtien se on saatavana neljällä kielellä (englanti, kiina, japani, venäjä) ja tukee 6 kryptovaluutta (BTC, BCH, LTC, ETH, DASH, ZEC), mukaan lukien segwit-tuki.

Sen lisäksi sinulla on mahdollisuus valita Rahakott-lompakolle suojausominaisuudet, kuten OTP, salasana tai 2-FA-todennus..

Lisää Rahakott-lompakon tietosuojakeskeisiä palveluntarjoajia ovat:

 • Mikseri: Sisäänrakennettu sekoitin kryptovaluutoille tekee tapahtumien seuraamisen mahdottomaksi.
 • HD-lompakko: HD-lompakko varmistaa, että samoja osoitteita ei käytetä uudelleen.
 • Tor: Lompakkoa voi käyttää Tor-verkossa IP-yksityisyyden parantamiseksi.

5. Electrum On Tails -käyttöjärjestelmä (työpöydän lompakko)

Electrum On Tails -käyttöjärjestelmä

Electrum on yksi vanhimmista kevyistä Bitcoin-lompakoista, jotka toimivat tällä alueella vuodesta 2011. Se on myös yksi markkinoiden luotettavimmista Bitcoin-lompakoista ja on avoimen lähdekoodin lompakko MIT-lisenssillä.

Se tukee myös integrointia kolmansien osapuolten laitteistolompakkoihin, kuten Ledger, Trezor ja Keepkey, mutta ei oletusarvoisesti ole anonyymi lompakko.

Jos kuitenkin käytät Electrumin lompakkoa Tails-käyttöjärjestelmä joka on hyvin yksityisyydenkeskeinen ja Tor-yhteensopiva, se voi olla tuntematon.

Tässä on yksinkertainen selitys Tailsille: “Tails on toimiva järjestelmä, jonka tarkoituksena on säilyttää yksityisyytesi ja nimettömyytesi. Se auttaa sinua käyttämään Internetiä nimettömästi ja kiertämään sensuuria melkein missä tahansa ja missä tahansa tietokoneessa, mutta ei jätetä jälkiä, ellet pyydä sitä nimenomaisesti. “

Sen lisäksi yksityisyyden suojaamiseksi ei ole muita vaatimuksia, koska se on HD-lompakko, joka tarjoaa sinulle siemeniä eikä vie henkilökohtaisia ​​tietoja.

Tällä hetkellä se on saatavana Windowsille, Mac OSX: lle ja Linuxille.

Tarkista Electrum

Päätelmä: Anonyymin Bitcoin-lompakon määrittäminen

Vaaditun yksityisyyden saaminen Bitcoin-tapahtumilla on täysin mahdollista. Sinun tarvitsee huolehtia vain muutamista asioista, jotka mainitsin johdannossa.

Mutta jos et halua tehdä sitä, sinun tulee käyttää kumpaakin edellä mainittua lompakkoa. Voit myös määrittää räätälöidyt lompakot tai menetelmät anonyymin Bitcoin-lompakon saamiseksi. Tämä eksklusiivinen opas auttaa sinua: 6 tapaa tehdä jäljittämättömiä liiketoimia Bitcoinin kanssa.

Se on kaikki minun puoleltani tässä artikkelissa. Toivon, että se auttaa sinua valitsemaan oikean lompakon.

Älä unohda jakaa valintasi kanssamme alla olevissa kommenteissa &# 128578;

Tykkää tämä viesti? Jaa se ystäviesi kanssa Facebookissa & Viserrys!!

Ehdotetut lisälukemukset CoinSutrasta:

 • Parhaat moniallekirjoitetut Bitcoin-lompakot [2021 Edition]
 • 9 tuntematonta kryptovaluuttaa, joista sinun pitäisi tietää
 • 3 älykästä tapaa pitää salausvaluuttasi suojattu

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me