Viime vuosina on nähty melko dramaattinen määrä Bitcoin-haarukoita, mukaan lukien Bitcoin Cash, Bitcoin Gold ja Bitcoin Diamond. Ja he olivat myös hienoja, koska BTC: n HODLers sai ilmaisia ​​pudotettuja haarukoituja kolikoita ylimääräisenä rahana.

Aikaisemmissa haarukoita koskevissa viesteissä mainitsin, kuinka kaikilla näillä haarautetuilla kolikoilla on oma ainutlaatuinen asialistansa ehdottaa Bitcoinia ja epäonnistuminen toteutuksessa johti kolikoiden haarautumiseen ilmaisina pudotettuina kolikoina.

Myös tänä vuonna seuraan yli 10 Bitcoin-haarukkaa, jotka pudotetaan BTC-haltijoille. Tarpeetonta sanoa, kuten aina, sinun ei tarvitse huolehtia, koska CoinSutra, kaikella huolellisuudella, auttaa sinua lunastamaan haarukkaiset kolikkosi, jotka ovat laillisia.

Haarukoiden määrän lisääntyessä myös niiden jakelutapa kehittyy. Vuonna 2018 suurin osa haarautuneista kolikoista putoaa, mikä vaatii sinua allekirjoittamaan viestin yksityisillä avaimillasi todistamaan, että olet tosiasiallisesti vaatimiesi Bitcoins-omistaja.

Ja tämä on syy tähän kirjoitukseen tänään – kertoa sinulle, kuinka allekirjoittaa viestit turvallisesti yksityisillä avaimilla Ledger Nano S: n kautta.

Huomautus: Voimme allekirjoittaa viestejä myös muilla lompakoilla, mutta tässä opetusohjelmassa pidän kiinni Ledger Nano S: stä, koska muut lompakot ovat tämän artikkelin ulkopuolella.

Täytyy lukea:

  • Ledger Nano S -katsaus: Hyvä tietää ennen Ledger-lompakon tilaamista
  • Mitkä salausvaluutat tukevat Ledger-lompakko?

Kuinka allekirjoittaa viesti Bitcoin-osoitteellasi & Miksi

Viestin allekirjoittamista Bitcoin-osoitteellasi yksityisillä avaimilla kutsutaan Bitcoin-allekirjoitukseksi. Allekirjoittamalla viestin tällä tavalla voit todistaa hallitsevasi tiettyä Bitcoin-osoitetta ja siten vakuuttaa varojen omistajuuden.

Tämän ominaisuuden avulla voit allekirjoittaa yksilöllisen viestin ja leimata sen yksityisillä avaimilla. Tämän jälkeen voit lähettää tämän allekirjoitetun viestin kaikille kolmansille osapuolille, jotka voivat vahvistaa varojen omistajuutesi.

Mutta odota!

Jotkut teistä luultavasti ajattelevat, miksi et vain käyttäisi julkista osoitettasi osoittamaan kolmannelle osapuolelle, että sinulla on varat.

Ajattele hetki. Julkinen osoite on avoinna kaikille tarkistettavaksi, kun taas yksityiset avaimet määräävät, hallitsetko itse bitcoinejasi.

Loogisesti katsottuna yksityisten avainten omistajuuden osoittaminen todistaa todellakin, että omistat nuo bitcoinit. Mutta et voi eikä sinun pidä koskaan antaa yksityisiä avaimiasi, joten allekirjoita yksilöllinen viesti yksityisellä avaimellasi luodaksesi allekirjoitetun viestin, joka voidaan vahvistaa julkisella avaimella.

Tällä tavalla sinun ei tarvitse huolehtia yksityisten avainten luovuttamisesta kenellekään ja voit todistaa, että olet mainitun julkisen avaimen (Bitcoin-osoitteen) omistaja..

Lyhyesti sanottuna antamalla allekirjoitetun viestin ja julkisen avaimen, voit todistaa kyseisen Bitcoin-osoitteen yksityisten avainten omistajuuden. Kuinka tämä tapahtuu, on monimutkainen matemaattinen palapeli, jonka jätän toiseen päivään.

Kuinka allekirjoittaa viesti Ledger Nano S -lompakolla

1. Käynnistä Ledger Wallet Bitcoin -sovellus työpöydällesi.

2. Liitä Ledger-laitteesi ja anna PIN-koodi.

3. Kun olet liittänyt Ledger-laitteen, avaa Bitcoin-sovelluksesi laitteessa. Sinua pyydetään valitsemaan Bitcoin tai Bitcoin-käteinen. Valitse Bitcoin.

4. Kun valitset ‘Bitcoin’, näet tämän ruudun.

Valitse ‘SEGWIT’ tai ‘Legacy’ sen osoitetyypin mukaan, missä sinulla on nollasta poikkeava BTC-saldo.

5. Oletetaan tässä opetusohjelmassa, että sinulla on nollasta poikkeava BTC-saldo ‘Legacy’ -palvelussa ja olet valinnut Legacy-vaihtoehdon nähdäksesi tämän ruudun.

6. Napsauta nyt Asetukset > ”Työkalut”, kuten yllä olevassa kuvassa näkyy, nähdäksesi tämän:

7. Napsauta ‘Allekirjoita viesti’ nähdäksesi alla olevan ruudun. Voit valita BTC-osoitteen ja kirjoittaa viestikenttään viestin ja napsauttaa allekirjoittaa. Viesti “CoinSutra-Simplifying Bitcoin and Cryptocurrency” on vain esimerkki. Yleensä viestin antaa kolmas osapuoli, joka pyytää sinua todistamaan omistuksesi.

8. Kun napsautat ”Sign”, näet tämän:

5. Mene sitten Ledger-laitteellesi ja vahvista laitteellasi ”Kirjoita viesti”.

7. Kun olet allekirjoittanut sen Ledger-laitteellasi, näet tämän näytön. Kopioi teksti Begin Signature ja End Signature välillä. Tämä, ystäväni, on allekirjoitettu viestisi.

Yllä olevassa kuvassa allekirjoituksesi on:

IAqCpjxYFTl / OtYzLYb8VVYgyspmiEj43GQoG8R10hLKVOWF6YNXdBlx2U08HEG + oyyu3eZGoYoAfFcRFcQ + dBM =

8. Kopioi tämä allekirjoitus ja tallenna se tiedostoon ja ilmoita tämä julkisella osoitteellasi kolmannelle osapuolelle todistaaksesi, että sinä todella hallitset tätä osoitetta ja siinä olevia bitcoineja.

Johtopäätös

Mielestäni tämä on turvallinen tapa eteenpäin Bitcoinsille ja muille kryptovaluutahaarukoille haarautuneiden kolikoiden jakamiseen, koska tämä ei vaadi yksityisten avainten tuontia / vientiä.

Tämä on myös turvallinen tapa todistaa yksityisten avaintesi omistajuus paljastamatta niitä.

On myös joitain muita lompakoita, joilla on Bitcoin-allekirjoitusominaisuudet.

Jotkut niistä ovat Bitcoin-ydin, Electrum, Blockchain.info, Coinomi jne.

Mutta tässä opetusohjelmassa olen selittänyt sen Ledger Nano S: lle vain siksi, että se on minun lompakkoni.

Se on kaikki minun puoleltani tässä artikkelissa. Jätä kommentti tai kysy kysymys, jos sellainen on.

Kerro meille myös: Oletko käyttänyt Bitcoinin allekirjoitusominaisuutta aiemmin? Oletko vaatinut haarautuneita kolikoita allekirjoittamalla ainutlaatuisen viestin?

Jos pidät tästä artikkelista, jaa se Facebookissa & Viserrys!

Rakastatko tätä artikkelia? Tässä on muutama artikkeli, jotka sinun tulisi lukea:

  • 3 parasta laitteistolompakkoa Bitcoinille (+ tuetut Altcoins)
  • Kuinka käyttää Neo-lompakkoa Ledger Nano S: ssä GAS-vaatimusominaisuuden avulla
  • Bitcoin Diamond (BCD): Täydellinen luettelo Bitcoin Diamond -vaihdoista
  • Ledger Nano S: n käyttöönotto: Aloittelijan opas

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me