Mobiililaitteiden, Webin ja työpöydän Bitcoin-lompakoiden turvallisuusriskit [täytyy tietää]

Kryptovaluuttoihin liittyy useita riskejä.

Jotkut näistä riskeistä ovat suoria, kun taas toiset epäsuoria.

Epäsuoria riskejä ovat esimerkiksi hallituksen määräykset tai jonkinlainen salausvaluuttojen kieltäminen. Suorat riskit ovat esimerkiksi huolimattomuus yksityisillä avaimilla tai testaamattoman lompakon käyttäminen.

Tämä artikkeli keskittyy jälkimmäiseen riskiin – suora riski. Edellisestä ei ole mitään syytä keskustella, koska hallitukset tekevät joka tapauksessa mitä haluavat.

Yksi tärkeimmistä suorista riskeistä on lompakko, johon päätät tallentaa Bitcoinisi, Ethereumin jne. Tällä päätöksellä on todella paljon merkitystä, koska kolikot ovat siellä. Et halua laittaa paperirahaa lompakkoon, jossa oli iso reikä?

Myös kompromisseja on. Joillakin lompakoilla on erityisominaisuuksia, mutta ne voivat olla vähemmän turvallisia kuin toiset, joilla ei ole näitä erityisominaisuuksia.

Esimerkki: Jos päätän käyttää salausvarojani paperilompakossa, en voi sanoa: “Voi hitto! Tässä lompakossa ei ole multi-sig-toimintoja! “

Tässä artikkelissa keskustelemme joistakin mobiililompakoiden, työpöydän lompakoiden ja verkkolompakoiden käyttöön liittyvistä riskeistä. Kirjoitan tämän, koska haluan antaa heads-upin laiskoille sijoittajille, jotka eivät halua pitää varojaan paikassa, jossa heidän ei pitäisi (kuten pörssissä).

Matkapuhelinten / työpöytä- / verkkolompakoiden riskit

Siirrettävät lompakot ovat kuumia lompakoita, jotka ovat aina verkossa.

Jotkut matkapuhelimet tarjoavat yksityisten avainten viennin toiminnallisuuden, mikä tekee niistä vielä riskialttiimpia.

Siirrettävät lompakot

Oletetaan, että olet kadottanut matkapuhelimesi etkä ole asettanut PIN-koodia matkapuhelimellesi … Tämän ansiosta kaikkien on erittäin helppoa noutaa avaimesi ja selvittää bitcoinisi / kryptovaluuttasi.

Matkapuhelimessa mobiililaitteesi (tai sovellus) tallentaa yksityiset avaimesi. Joten jos ohjelmisto on buginen tai se voi olla murtunut, sitä voidaan hyödyntää ja yksityiset avaimesi voidaan purkaa. Tällä on jo tapahtunut, joten ole tietoinen tästä.

Toinen tapa, jolla voit menettää Bitcoins / cryptocurrencies, on se, kun joku pääsee mobiililaitteeseesi ja tietää matkapuhelimesi PIN-numeron.

Oletetaan, että joku toimistossasi on huomannut PIN-koodisi näppäimet ja satut jättämään puhelimesi toimistoon vahingossa … Hyökkääjä voi yksinkertaisesti käyttää PIN-koodiasi ja lähettää kolikkosi toiseen julkiseen osoitteeseen, joka on hänen hallussaan.

Web-lompakot kuten Coinbase ovat yhtä ongelmallisia. Jos menetät käyttämäsi matkapuhelinnumeron tai puhelimesi, voit menettää kaiken rahasi muutamassa minuutissa.

Kadonneen puhelinnumerosi avulla hyökkääjä voi hakkeroida Gmailiin ja sitten Coinbase-tilillesi kadonneen numerosi kautta. Osaat lukea Tämä ja Tämä lisätietoja Coinbase-hakkeroista.

Kolikot voidaan kaapata, kun Google-todennuksesi on otettu haltuun. Muista, sellaiset asiat ovat tapahtuneet ja tapahtuu uudelleen.

Työpöydän lompakot saada kaikki ajattelemaan olevansa turvallisia, mutta se ei ole aina totta.

Jos käytät työpöydän lompakkoa, joka pitää siemenavaimesi salaamattomassa muodossa, myös sinua voidaan hyökätä. (Ja kyllä, tämä on myös tapahtui aiemmin.)

Salattomat kuumat lompakot ovat toinen uhka Bitcoin- ja altcoin-tiloillesi.

Myös mitä tahansa kuumaa lompakkoa (eli mobiili- / verkko- / työpöydälompakkoa) käytettäessä IP-osoitteesi voidaan jäljittää ja Internetissä olevat datapaketit voidaan analysoida, jättäen runsaasti digitaalisia jalanjälkiä tekemään sinusta kohde.

Kuinka pitää Bitcoin / Altcoins turvallinen ja turvallinen

Odota! Tämän ei tarvitse pelotella sinua!

Ainoa, mitä yritän tehdä, on saada sinut tietämään kaikista mahdollisista tilanteista, joita voi tapahtua, jotta et tekisi virheitä.

Jos haluat käyttää näitä kuumia lompakoita (eli mobiili- / verkko- / työpöytä lompakoita), toimi seuraavasti:

 1. Tarkista, säilyttääkö lompakkosi yksityiset avaimesi salatussa muodossa.
 2. Pidä aina kaksivaiheinen todentaja päällä.
 3. Ole tietoinen matkapuhelinnumerostasi, koska myös se voidaan kaapata, kadottaa tai muuttaa.
 4. Käytä sormenjälkitunnistinta mobiililaitteessasi.
 5. Käytä vahvaa salasanaa verkkolompakkoosi ja / tai työpöydän lompakkoon.
 6. Pidä aina valmiussuunnitelma valmiina, jos saat edes vihjeen hakkeroinnista.

Mutta jos haluat välttää minkä tahansa näistä mahdollisista tilanteista, sinun pitäisi hankkia Ledgerin tai Cobo Vaultin kaltaiset laitteistolompakot..

laitteiston lompakko

Niitä ei ole verkossa, ja niissä on turvalliset OTG-kaapelit, jotta ne voidaan muodostaa turvallinen yhteys mobiililaitteeseesi. Vaikka menetät tämän laitteistolompakon, kukaan ei voi murtautua niihin.

Joten mitä hyötyä ohjelmistolompakosta (mobiili / verkko / työpöytä) on? No, ne ovat todella hyödyllisiä …

Mutta tallennamme sen toiseen artikkeliin … &# 128578;

Siihen asti onnellista lukemista, oppimista ja jakamista CoinSutra-salausyhteisö!

Nyt haluan kuulla sinusta: Mitä lompakoita käytät? Mitkä pidät parhaiten? Onko sinulla kysyttävää Bitcoin / altcoin-lompakoista ja kuinka tehdä niistä turvallinen? Kuulkaa ajatuksesi / kommenttisi / kysymyksesi / huolesi alla olevissa kommenteissa!

Tässä on muutama käsin valittu artikkeli, jotka sinun tulisi lukea seuraavaksi:

 • Top 5 parasta Bitcoin-lompakkoa, joita sinun pitäisi käyttää BTC: n varastointiin
 • Mitkä salausvaluutat tukevat Ledger-lompakko?
 • Mikä on aivolompakko & Kuinka luoda yksi itsellesi?
 • Mikä on muisti-lause & Muistilauseke?
 • Bitcoin-lompakot, jotka tukevat mukautettuja maksutapahtumia
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map