Laitteiden lompakoiden suosion noustessa uudelle tasolle monet siirtyvät nyt paperilompakoista Ledger Nano S: n kaltaisiin laitteistolompakkoihin.

Ja miksi ei! Laitteiden lompakot ovat parempia bitcoinien turvallisuuden kannalta ja myös käyttäjäystävällisempiä kuin paperilompakot.

Lue: Kuinka tehdä Bitcoin-paperilompakko & Kuinka käyttää Bitcoineja

Aloittamattomille laitteistolompakot ovat laitteita, jotka näyttävät muistiltaan muistitikulta ja joita käytetään bitcoineidesi tallentamiseen, kun taas paperilompakko on paperinpala, johon on painettu julkisia ja yksityisiä avaimia..

Paperilompakot olivat suosittuja salauspäivien alussa, koska laitteistolompakoita ei ollut. Mutta nyt, kun laitteisto-lompakoissa on lukuisia vaihtoehtoja, on typerää riskiä kolikoillesi paperilla. (Pidämme Ledger Nano S -lompakosta eniten, koska siinä on kaikki mitä tarvitset!)

Monet sijoittajat ovat nyt alkaneet ymmärtää tätä asiaa nyt ja haluavat siirtyä paperilompakoista laitteistolompakkoihin, kuten Nano S.Mutta ongelma on, että ne jumittuvat yrittäessään siirtyä, koska siihen ei ole suoraa tapaa.

Hämmentynyt? Anna minun selittää.

Ei ole suoraa tapaa siirrä bitcoinejasi paperilompakosta kirjanpitolompakkoon ja siksi monet kohtaavat vaikeuksia.

Mutta on epäsuora tapa, jolla voit tehdä saman, ja minä olen täällä jakamassa kanssasi tänään.

BTC: n lähettäminen paperilompakosta Ledger-lompakkoon

Huomautus: BTC: tä ei voi lähettää suoraan paperilompakosta Ledgerille. Tätä varten sinun on käytettävä kolmatta väliohjelmistoa / matkapuhelinta ja lähetettävä BTC sitten Ledgerille. (Tulevaisuudessa voit odottaa, että Ledger Nano S: n sisäänrakennettu toiminto tekee sen suoraan).

Vaihe 1. Asenna matkapuhelin matkapuhelimeesi, jos sinulla ei ole sitä. Asensin Coinomi-lompakon Android-älypuhelimeen tätä opetusohjelmaa varten.

Coinomi-lompakko

Vaihe # 2. Luo uusi lompakko Conomilla.

Huomautus: Pidä siemen sanasi erittäin turvallisina, kun asennat uutta lompakkoasi ensimmäisen kerran.

Uusi lompakko Conomilla

Vaihe # 3. Siirry nyt Coinomin käyttöliittymän Bitcoin-lompakkoon, joka näyttää tältä:

Bitcoin-lompakko Coinomissa

Vaihe # 4. Kun olet napsauttanut Bitcoin-painiketta, näet tämän näytön.

Bitcoin Coinomi

Vaihe # 5. Napsauta nyt kolmea pistettä yllä olevan kuvan mukaisesti nähdäksesi alla olevan näytön.

Lakaise lompakko

Vaihe # 6. Napsauta ‘Lakaise lompakko’ -vaihtoehtoa, kuten yllä olevassa kuvassa näkyy, nähdäksesi tämän:

Lakaise paperilompakko

Vaihe # 7. Valitse nyt avattavasta ”Vastaanota” -valikosta ”Bitcoin” ja skannaa yksityiset avaimet paperilompakostasi.

Huomautus: Coinomi tukee vain WIF: ää, BIP38, & pienet yksityisen avaimen muodot.

Vaihe # 8. Kun tämä on tehty ja kolikot on tuotu (pyyhitty), ne heijastuvat Coinomi-lompakkoosi.

Muistaa: On aina suositeltavaa pyyhkiä paperilompakko ohjelmistolompakkoon tuonnin sijaan. Tässä on yksityiskohtaiset syyt siihen: Korostamalla lakaisun välinen ero & Tuo yksityiset avaimet.

Nyt kolikkosi ovat Coinomissa ja sinun on siirrettävä ne Ledger Nano S: lle. Tätä varten sinun on hankittava Ledger Nano: n voimassa oleva Bitcoin-osoite, johon haluat vastaanottaa bitcoinisi. Seuraa tätä varten seuraavat vaiheet:

Vaihe # 9. Käynnistä Bitcoin Ledger Wallet -sovellus laitteellasi.

Bitcoin Ledger -lompakko

Vaihe # 10. Liitä Ledger Nano S laitteeseesi (tietokone / matkapuhelin) ja avaa lukitus PIN-koodilla. Muista: Älä jaa tätä PIN-koodia kenellekään, koska tätä PIN-koodia käyttämällä kuka tahansa pääsee Ledger Nano S -laitteeseesi, jos hänellä on pääsy laitteeseen.

Ledger Nano S

Vaihe # 11. Kun Ledger-laitteesi on yhdistetty, avaa Bitcoin-sovelluksesi laitteessa. Sinua pyydetään valitsemaan Bitcoin tai Bitcoin-käteinen. Valitse Bitcoin.

Bitcoin-sovellus

Vaihe # 12. Kun olet valinnut Bitcoin-vaihtoehdon, sovellus kehottaa valitsemaan osoitetyypit Legacy tai Segwit. Tässä tapauksessa sinun on valittava ”Legacy”, jos haluat BTC: n ”Legacy” osoitteisiin, jotka alkavat numerolla ”1” tai “Segwit”, jos haluat BTC: nsi “Segwit” -osoitteisiin, jotka alkavat numerolla “3”..

Tässä tapauksessa valitsen segwitin, koska segwitin käyttämisellä on monia etuja, jotka voit lukea täältä. Jos haluat käyttää näitä etuja, sinun on siirryttävä segwitiin tämän vaiheittaisen oppaan avulla.

Osoite tyyppi

Vaihe # 13. Napsauta kohtaa Segwit. Synkronoinnin pitäisi viedä muutama sekunti viedäksesi sinut Segwit-lohkoketjuun.

Vanha lohkoketju

Vaihe # 14. Synkronoinnin jälkeen näet tämän näytön lompakossasi. Täällä näet tilisi, saldosi, lähetys-, vastaanotto- ja asetusvaihtoehdot.

Vastaanota BTC Ledger Nano S: ssä

Vaihe # 15. Napsauta ‘Vastaanota’, kuten yllä olevassa kuvassa näkyy, nähdäksesi tämän ruudun, jossa ponnahdusikkuna kehottaa sinua valitsemaan tilisi hyvitettäväksi. Jos käytät Ledger Nano S: ää ensimmäistä kertaa, se näyttää vain yhden tilin.

Näytä laitteen osoite

Vaihe # 16. Napsauta nyt ‘Näytä osoite laitteella’ -vaihtoehtoa yllä esitetyllä tavalla. Jos katsot tarkkaan, on huomautus, joka sanoo: vastaanota varoja tähän osoitteeseen vain, jos se vastaa laitteellasi näkyvää osoitetta.

Bitcoin-osoite

Varmista tätä varten, että Ledger-sovelluksessa näkyvä osoite ja todellisessa laitteessasi näkyvä osoite ovat samat. Kun molemmat on varmistettu ja sovitettu, on hyvä mennä eteenpäin.

Osoite Ledger-laitteiston lompakossa

Vaihe # 17. Kun osoitteet on sovitettu yhteen, se tarkoittaa, että osoitettu osoite on turvallinen BTC: n vastaanottamiseksi.

Vaihe # 18. Nyt voit skannata QR-koodin vaiheessa # 16 Coinomi-matkapuhelimestasi tai kopioida ja liittää pääkirja-sovelluksessa näkyvän osoitteen, johon haluat saada bitcoinisi.

Vaihe # 11. Nyt sinun on syötettävä asiaankuuluvat tiedot alla olevaan Coinomi-lompakon käyttöliittymään. Kun olet laittanut tiedot ja napsauttanut vain lähetystä lompakosta, odota, että tapahtuma heijastuu Blockchain Exploreriin.

Bitcoin-lompakko

Päätelmä: Bitcoinin siirtäminen paperilompakosta

Muista aina, että sinun pitäisi odottaa kuutta vahvistusta lohkoketjussa, jotta tapahtuma voidaan pitää onnistuneena.

Ja lopuksi, jos et ole aloittanut Ledger Nano S: n käyttöä, sinun tulisi käyttää sitä, koska sillä on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka voivat tehdä useiden kryptovaluuttojen hallinnasta vaivatonta.

Osta aina Ledger Nano S virallisilta verkkosivustoilta ja opi perusteellisesti, miten Ledger Nano S asennetaan ja käytetään samalla video-opetusohjelmamme kautta..

Jos pidät viestistä, jaa se piirisi kanssa!

Tässä on muutama käsin valittu artikkeli, jotka sinun tulisi lukea seuraavaksi:

  • 5 parasta Ubiq-lompakkoa UBQ: n säilyttämiseen
  • Laskupisarat kryptovaluutoissa: kaikki, mitä aloittelija tarvitsee tietää
  • Top 5 parasta Bitcoin-lompakkoa, joita sinun pitäisi käyttää BTC: n varastointiin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me