Trust Wallet Review: Lompakko, johon voit todella luottaa

En voi korostaa tarpeeksi sitä, kuinka tärkeää on oikea kryptovaluutta-lompakko salausvarojesi turvallisuuden kannalta.

Mutta oikean lompakon löytäminen voi haastaa, kun otetaan huomioon markkinoiden monipuoliset vaihtoehdot. Laitteiden lompakot ovat turvallisimpia, mutta niitä ei voi aina käyttää.

Siksi on välttämätöntä, että sinulla on turvalliset, helppokäyttöiset matkapuhelimet, jotta voit käyttää salausvarojasi tien päällä.

Aiemmin melkein kaikki matkapuhelimet, olivatpa ne Ethereum tai Bitcoin, ovat kohdanneet turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä.

Turvallisen käytettävän mobiililompakon kehittäminen on vaikeaa, koska emme ole perehtyneet blockchain-lompakoiden kehittämiseen. Ja koska tämä on ensimmäinen laukaisumme tällaisten työkalujen rakentamisessa, virheitä varmasti tapahtuu.

Mutta yksi lompakko rakennetaan tyylikkäästi ja täysin turvallisesti asettamaan vertailuarvo muille tuleville – Luota lompakkoon. Kaivamme sitä syvemmälle tänään seuraavien seikkojen perusteella.

 • Mikä on Trust Wallet?
 • Luota lompakon ominaisuuksiin
 • Tuetut valuutat
 • Tuetut alustat
 • Lopulliset ajatukset

Mikä on luottamus lompakko?

Trust-lompakko on turvallinen, avoimen lähdekoodin mobiililompakko Ethereum- ja Ethereum-rahakkeille. Trust-lompakko on myös Web3-selain, jonka avulla voit käyttää Ethereum DApps -sovellusta.

Trust-lompakko toimii minkä tahansa Bitcoin-, ERC20- ja ERC223-rahakkeen kanssa ja tukee Ethereumin ekosysteemin päälohkoketjuja.

Trust-lompakon avulla saat täysin tarkastetun lompakon, joka on riittävän pätevä tallentamaan, lähettämään ja vastaanottamaan kaikkia Ethereum-pohjaisia ​​tunnuksia. Voi, ja sinulla on täydellinen hallinta yksityisissä avaimissasi!

Ilmeinen, eikö olekin?

Luota lompakon ominaisuuksiin

 • Intuitiivinen ja yksinkertainen

Trust-lompakko tarjoaa erittäin intuitiivisen käyttöliittymän Ethereum- ja Ethereum-pohjaisten rahakkeiden hallintaan ja tallentamiseen. Tämä ei ole liioittelua. Voit selvittää sen yhdellä silmäyksellä. En ole vielä käyttänyt tätä lompakkoa, mutta minulla on jo sormia kutiaen sen pienikokoisen käyttöliittymän takia, joka on myös täynnä ominaisuuksia.

 • Turvallinen & Suojattu

Luota Wallet-käyttöliittymään

Trust-lompakon avulla saat pankkitason suojaussalauksia ja sinulla on myös mahdollisuus PIN-koodiin ja biometriikkaan turvallisuuden parantamiseksi. Koska kyseessä on asiakaspohjainen lompakko, voit aina hallita varojasi.

 • HD-lompakko

Kuten nykyaikaiset salauslompakot, myös Trust-lompakko on HD-lompakko, jossa sinun ei tarvitse ottaa varmuuskopiota kustakin julkisen / yksityisen avaimen parista. Sen sijaan voit käyttää samaa lompakkoa ja se varmuuskopioi asioita taustalla. Mutta siemen on varmuuskopioitava, jotta pääset lompakkoon.

 • Mukautettu maksu & Kaasu

Trust-lompakolla saat myös vapauden määrittää kaasun hinta, kaasuraja ja voit siten mukauttaa transaktiomaksusi näillä kahdella muuttujalla. Jos haluat tietää enemmän kaasusta, kaasurajasta, lue tämä: Ethereum-Ether, Ether Gas, Gas Limit, Gas Price & Palkkiot

 • ERC20 & ERC223

ERC20- ja ERC223-tunnusten tuki on välttämätöntä nykyaikaisissa Ethereum-lompakoissa, ja Trust-lompakko tukee näitä tunnuksia hyvin yksinkertaisella käyttöliittymällä. Toisessa artikkelissa puhumme siitä, miten näitä tunnuksia lisätään Trust-lompakkoon.

 • Sisäänrakennettu vaihto

KyberNetwork: Hajautettu vaihtopalvelu on myös sisäänrakennettu Trust-lompakko, jotta käyttäjät voivat vaihtaa tunnuksia sovelluksen avulla.

 • Katso mitä tahansa säilytyslokeroa

Trust-lompakon kellotoiminnolla voidaan nähdä muiden Trezoriin tai Ledger Nano S: ään tallennettujen rahakkeiden suorituskyky. Tällä tavoin voit pitää silmällä ja et myöskään vaaraa menettää yksityisiä avaimiasi, koska ne ovat kylmävarastossa..

 • DApp-selain

DApp-selain on heidän mielenkiintoisin ominaisuutensa. Trust-lompakon avulla voit käyttää kaikkia web3-sovelluksia, jotka tunnetaan paremmin nimellä hajautetut sovellukset, kuten CryptoKitties tai IDEX. Tämän ominaisuuden avulla Trust-lompakko haluaa luoda hajautettujen sovellusten yhteisön, johon pääsee Trust-lompakon kautta.

Tuetut salausvaluutat

Trust-lompakko on täydellinen lompakko Bitcoin- ja Ethereum-ekosysteemeille. Tällä hetkellä yli 20000 Ethereumin lohkoketjun yli rakennettua merkkiä on käytettävissä Trust-lompakon kautta.

MetaMask-tuetut valuutat

Tuettu alusta

Trust-lompakko on valmis mobiilisukupolvelle, koska niillä on sekä iOS- että Android-tuki Ethereumille, Ethereum-tunnuksille ja muille Ethereum DApps -sovelluksille.

Viimeiset ajatukset: Onko Trust Wallet turvallinen?

Trust-lompakko on ollut käytössä jonkin aikaa, ja aika on epäilemättä testannut sen, joten voit luottaa siihen varoillasi.

Lisäksi Trust-lompakko on laatinut kattavan turvallisuusarviointitapaus todistaa arvonsa markkinoilla. Ja olen vielä nähnyt tällaisen perusteellisen tietoturvatarkastuksen toisen kryposfäärin matkapuhelimen lompakosta.

Ei ole väliä kuinka turvallinen matkapuhelin tai ohjelmistolompakko onkaan, omaisuuttaan ei pitäisi koskaan tallentaa siihen.

Tätä varten suosittelemme, että käytät Ledger Nano-tyyppisiä laitteistolompakoita. Voit käyttää Trust-lompakkoa päivittäiseen käyttöön ja suosikkisovellusten käyttämiseen.

 • Tuettu käyttöjärjestelmä: Android & iOS
 • Sisäänrakennettu pörssi: Suositut Dappit
 • Yksityiset avaimet: Omistajan hallitsema
 • Kustannus: Vapaa käyttää
 • Segwit käytössä: Ei

Viimeiseksi Binance on hankkinut Trust-lompakon, joka sinänsä puhuu sen laadusta.

Innoissaan ilmoittaa siitä @TrustWalletApp on tulossa osa @binance!

Keskitymme ja tavoitteemme pysyvät ennallaan – rakentaa hyvä tuote käyttäjillemme.https://t.co/Z3ghz3n0tW pic.twitter.com/jYMHOG3iX0

– Luottamus – Crypto Wallet (@TrustWalletApp) 31. heinäkuuta 2018

Se on kaikki minun puoleltani Trust Walletin esittelyssä. Palaan pian jotain mielenkiintoisempaa hyvin pian.

Jos kuitenkin olet erittäin innostunut käyttämään Trust Walletia juuri nyt, kokeile sitä Android & iOS foorumi.

Toivon, että tämä yksityiskohtainen analyysi auttaa sinua tekemään oikean päätöksen. Jaa otto kanssamme alla olevissa kommenteissa!

Jaa tämä viesti verkkosi kanssa Twitterissä & Facebook!

Tässä on muutama muu käsin valittu artikkeli, jonka voit lukea seuraavaksi:

 • 9 parasta DApps Ethereum-alustalla, jota voit käyttää juuri nyt
 • Kuinka lähettää Ethereumia Ledger Nano S -laitteiston lompakosta
 • Kuinka saada Bitcoin-osoite & Miksi se on tärkeää
 • Parhaat Bitcoin / Altcoin-lompakot iOS-laitteille
 • 5 erityyppistä salauslompakkoa, joista sinun tulisi tietää
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map