7 najboljših spletnih mest za nakup Monero (XMR) – Najboljše borze Monero

 • Želite kupiti Monero?
 • Iščete najboljše izmenjave Monero?

Beri naprej…

Nekatere kriptovalute v resnici ne zahtevajo veliko predstavitve. To je zato, ker so pionirji in delajo tudi nekatere stvari, ki jih nobena druga kripto ni. In nedvomno je kriptovaluta Monero ena izmed teh in tudi ena mojih najljubših anonimnih valut.

Za tiste, ki ne veste o Moneru, je tukaj kratek uvod v to:

Monero (XMR) je odprtokodna kriptovaluta, ustvarjena aprila 2014, ki se osredotoča na zasebnost in decentralizacijo, pri kateri koda Bitcoin jedra ne začne z njihovo kriptovaluto.

Preberite tudi:

 • Kriptovaluta Monero: vse, kar morate vedeti
 • 9 anonimnih kriptovalut, o katerih bi morali vedeti

Monero bi moral biti del vašega portfelja, kajti če in ko vlade po vsem svetu začnejo zatirati kriptovalute, bodo anonimni kovanci, podobni Moneru, imeli veliko primerov..

In ravno zaradi vseh teh razlogov jo želi kupiti veliko vlagateljev. Zato vam bom v tej objavi povedal različne načine, s katerimi lahko kupite Monero.

Kako kupiti Monero (XMR)

1. Changelly

Če kriptovalute kupujete prvič, je Changelly najboljša in najlažja možnost za nakup kovancev Monero.

Za to boste potrebovali naslednje stvari:

 • Najprej pripravite svoj naslov Monero, kjer želite prejeti Monero.
 • Drugič, morali bi imeti nekaj bitcoinov / altcoinov, ki bi jih zamenjali za Monero.

Pojdite na izmenjavo kriptovalut CoinSutra – Changelly in sledite navodilom v tem priročniku.

Opomba: Čeprav vodnik prikazuje, kako kupiti Ripple v zameno za BTC, je postopek nakup Monero (XMR) popolnoma enak.

Kupite XMR od Changelly zdaj

2. Spremeni ZDAJ

ChangenNOW je platforma za takojšnjo izmenjavo kripto in tukaj lahko zamenjate ali kupite XMR (Monero), ne da bi morali registrirati račun. To je velika prednost, saj boste morda želeli ostati anonimni, ko boste dobili Monero.

Postopek pridobivanja Monera (XMR) je preprost in vse, kar morate storiti, je,

 • Pojdite na spletno mesto ChangeNOW
 • Izberite primarni kovanec (npr. BTC, ETH) in izberite XMR (dobite)

Na naslednji strani morate vnesti svoj XMR naslov, na katerega želite prejeti XMR.

Na zadnji strani pošljite BTC ali svoj primarni izbrani kovanec in ChangeNOW ga bo takoj zamenjal v XMR.

Monero lahko kupite tudi s kreditno ali debetno kartico preko ChangeNOW, kot je poudarjeno na zgornjem posnetku zaslona.

Pridobite Monero pri ChangeNow

Opomba: Denarnica Ledger Nano X ponuja denarnico Monero.

3. Binance

Kupite Monero na Binance

Binance, ena najprometnejših borz kriptovalut danes, podpira nakup / prodajo Monera (XMR) že od njegove uvedbe leta 2017.

Vendar je Binance izmenjava med kripto in kripto, kar pomeni, da fiatne valute, kot so USD, EUR, niso podprte. Tukaj lahko položite BTC, ETH itd., Če ga želite pretvoriti v kriptovaluto Monero. Spodaj so podprti pari na izmenjavi Binance za Monero:

 • XMR / BTC
 • XMR / ETH

Imajo tudi uporabniku prijazne in robustne mobilne aplikacije, ki ljudem pomagajo pri trgovanju s kriptovalutami na poti. (Aplikacija za Android | Aplikacija za iOS) Tu je kratek video, v katerem je razloženo, kako trgovati z mobilnimi aplikacijami Binance. Postopek je enak, ko trgujete na spletni različici Binance.

Opomba: Prav tako lahko zahtevate 50-odstotni popust na provizijo za trgovanje z držanjem izvornih žetonov BNB na borzi Binance.

Kupite XMR pri Binanceu zdaj

4. Huobi

Huobi Pro je vodilna svetovna borza digitalnih premoženja, ki od leta 2013 služi svetovnim trgovcem.

Da bi bila izmenjava avtonomna in vodljiva, so uvedli žetone HT, zato so v resnici decentralizirani upravljani platformi.

The glasnost v času pisanja na tej borzi je 91000 BTC, kar se mi zdi zelo dobro s 34 kriptovalutami / kripto sredstvi, ki so navedena na njem.

Spodaj so podprti pari na borzi Huobi za Monero:

 • XMR / BTC
 • XMR / ETH

Uporabite Huibo Pro zdaj

5. Bitfinex

Kupite monero na Bitfinexu

Bitfinex je ena največjih in najbolj priljubljenih borz kriptovalut, ki ponuja veliko priljubljenih kovancev za nakup / prodajo.

Sedež ima zunaj Hongkonga in deluje od leta 2014. Uporabnikom daje možnost trgovanja z več kot 30 kriptovalutami / pari v zameno za USD, EUR, ETH ali BTC. Zato v nasprotju z drugimi borzami ni omejena na izmenjavo kripto-kripto-podatkov.

Spodaj so podprti pari na izmenjavi Bitfinex za Monero:

 • XMR / BTC
 • XMR / USD

In kadar koli se vam spletna različica dolgočasi ali želite trgovati na poti, lahko uporabite Bitfinex Android in iOS mobilne aplikacije. So zelo priročni in uporabniku prijazni.

Kupite XMR pri Bitfinexu zdaj

6. Vrata.io

Vrata-kripto-izmenjava

Gate.io se je začel v zadnjem četrtletju leta 2017 veliko oprijemati. To je zato, ker so se uporabniki začeli zavedati, kako dobra platforma je za trgovanje s prevladujočimi kriptovalutami, kot je Monero.

Menjalnico uporabljam zadnja 2 meseca in nimam pritožb. Ima ogromen obseg in lep uporabniški vmesnik tudi za začetnike.

Tudi to je, tako kot Binance, izmenjava med kripto-kripto. Tudi tukaj morate za nakup Monero (XMR) položiti kriptovalute, kot so BTC, ETH itd. Spodaj so podprti pari na izmenjavi Gate.io za Monero:

 • XMR / BTC
 • XMR / USDT

Opomba: Izvajajo promocijo, kjer ponujajo ekskluzivni 10% popust na provizije za trgovanje.

Kupite XMR od Gate.io zdaj

7. MoneroForCash (trenutno brez povezave)

MoneroForCash

MoneroForCash, kot je razvidno že iz njegovega imena, je storitev, ki vam pomaga kupiti Monero v zameno za vaše fiatne valute (gotovino).

Z uporabo te storitve lahko Monero (XMR) kupujete in prodajate od osebe do osebe z gotovino, po pošti, s položnico in še več. A pozor! Ni podobno storitvi hrambene izmenjave LocalBitcoins.

Kupci / prodajalci lahko oglašujejo na spletnem mestu MoneroForCash in se prek njega najdejo, da se osebno pogovorijo. Tukaj ne boste našli nobene denarnice Monero, zato ni nobene možnosti, da izgubite sredstva, dokler ne naredite strašne napake.

Takšne oglase prodajalca (prikazane spodaj) najdete na tej spletni strani, s katerimi se lahko osebno sestanete v skladu s pogoji za sklenitev posla.

MoneroForCash

Kupite XMR pri Monero za gotovino zdaj

Dodatki k bonusom: Najboljša spletna mesta za nakup kriptovalut Monero (XMR)

Kriptovaluta Monero je precej znana, zlasti na temnih trgih, ima pa tudi druge primere zasebnosti, varnosti in zamenljivosti. In zato je v zadnjih 3-4 letih razvil pomemben tržni delež in se z njim trguje tudi na številnih borzah.

Nekatere druge borze / spletna mesta, s katerimi lahko kupite kriptovaluto Monero:

 1. Bittrex: Podprti pari XMR / BTC, XMR / USDT, XMR / ETH
 2. Poloniex: Podprti pari XMR / BTC, XMR / ETH
 3. Kraken: Podprti pari XMR / USD, XMR / EUR, XMR / BTC
 4. Livecoin: Podprti pari XMR / BTC, XMR / USDT
 5. LiteBit: podprti pari (XMR / EUR)

Toda ena previdnost:

 • Ne uporabljajte teh izmenjav kot denarnice za HODL vaše kripto.

V redu je, če nameravate kriptovalute na teh borzah hraniti nekaj ur ali celo nekaj dni zaradi trgovanja. Če jih dlje hranite na svojih kripto, lahko izgubite.

Zato bi morali dobiti varno denarnico tudi za svojo kriptovaluto Monero. Podrobnosti najdete tukaj – Monero Wallet: Kako ustvariti & Uporabite Monero naslov denarnice v spletu; in tukaj.

Čas je, da delite: Ali že imate Monero? Če ne, od kod nameravate kupiti svoj prvi kovanec XMR? Ali vidite, da postaja eden od naslednjih velikih altcoinov? Delite svoja stališča v spodnjem oddelku za komentarje!

Če vam je ta objava všeč, jo delite s prijatelji na Facebooku & Twitter!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map