Miltä sinusta tuntuisi, jos kenenkään sallittaisiin piiloutua pankkitilillesi ja tarkistaa, kuinka paljon rahaa sinulla oli? Entä jos he voisivat nähdä, kuinka monta tapahtumaa teit eilen ja kenelle?

Minusta tuntuisi hankalalta ja epävarmalta, jos sellaista tapahtuisi minulle!!

Ja lyön vetoa, että sinusta tuntuisi samalta.

Rahoitustapahtumien yksityisyys on yksi halutuimmista asioista.

Mutta todellisuudessa pankit tai instituutiot tarkkailevat meitä aina ennen tapahtumia ja niiden jälkeen. He tietävät pankkitiliemme yksityiskohdat.

Odota hetki…

Saatat ajatella, että kryptovaluutat, kuten Bitcoin, tarjoavat ratkaisun tähän. Mutta ei oikeastaan; Bitcoin-lohkoketjun liiketoimet ovat julkisessa pääkirjassa, joka on kaikkien nähtävissä.

Kryptovaluuttojen maailma on monipuolinen, ja se muuttuu yhä monipuolisemmaksi joka päivä. Näistä valtavista kryptovalinnoista, Monero on yksi ainutlaatuisimmista ja erilaisimmista kryptovaluutoista.

Moneron kryptovaluutan edut:

 1. Yksityinen: Kukaan ei voi nähdä kuinka paljon tasapainoa sinulla on katsomalla lohkoketjua.
 2. Suojattu: Palautumaton salausmatematiikka turvaa Monero-tapahtumat ja lompakot.
 3. Ei löydettävissä: Monero-kolikoita ei voida jäljittää lohkoketjuun salauksen takia.
 4. Hajautettu: Kaikki solmut tai lompakot ovat yhtä oikeita vahvistamaan Monero-kolikot.
 5. Syttyvä: Kaikilla kolikoilla on sama markkina-arvo ajasta tai paikasta riippumatta.

Kryptovaluuttojen ostamisen suhteen sinulla on paljon vaihtoehtoja.

Moneron pörssit:

 • Gate.io
 • Binance
 • Huobi
 • Bittrex

Mutta kun on kyse jäljittämättömistä ja nimettömistä kryptovaluutoista, sinulla on hyvin vähän vaihtoehtoja.

Mikä on Monero? Lopullinen opas aloittelijoille

Tällä hetkellä kaikki salaukset eivät voi tarjota yksityisyyden, turvallisuuden tai vaihdettavuuden ominaisuuksia protokolla- tai perustunnustasolla. Mutta Monero tekee, joten se on erittäin kannattava valinta.

Vuonna 2014 lanseerattu Monero on maailman ensimmäinen yksityinen, turvallinen ja jäljittämätön digitaalinen valuutta Internet.

Voit sanoa, että se on kuin luottamuksellisempi Bitcoin.

Mutta Monero on valmistettu tyhjästä eikä se ole vain yksi Bitcoinin ydinkoodin klooni.

Huomaa: Moneron hinnat ovat nousseet ennennäkemättömän viisikymmentä kertaa kasvuun vain vuodessa. Se on edelleen 10 parhaan salausvaluutan luettelossa SalausVertaile.

Ymmärretään nyt, mikä tekee niin pakottavaksi omistaa valuutan, joka on jäljittämätön ja turvallinen.

Kuinka Monero on päästä päähän tuntematon?

Jäljittämättömyys kautta Sormuksen allekirjoitus

Rengasallekirjoitukset keksivät Ron RivestAdi Shamir, ja Yael Tauman, ja otettiin käyttöön vuonna 2001.

Ne ovat digitaalisia allekirjoituksia, jotka kuka tahansa renkaan tai ryhmän jäsen voi suorittaa, ja kaikki allekirjoitukset ovat potentiaalisia ja hyväksyttäviä allekirjoituksia. Soittoallekirjoitus on oletusarvoisesti sovellettavissa lohkoketjuun, ja se mahdollistaa tapahtumien sekoittamisen.

Tämä tarkoittaa, että kun raha lähetetään, se lähetetään ryhmänä satunnaisesti poimittuja, saman määrän rengas-allekirjoitettuja tapahtumia. Ja vain yksi on varsinainen lähettäjä, vaikka kaikki saattavat olla kelvollisia lähettämään.

Jokainen saapuva tapahtuma tulee tapahtumaryhmänä ja sillä on paljon mahdollisia lähettäjiä, ja jokaisella lähettäjällä on samat mahdollisuudet olla todellinen lähettäjä.

Tämä tekee Monerosta parhaan valinnan lähettäjän yksityisyyden ylläpitämiseksi.

Linkittämättömyys STEALTH-OSOITTEIDEN kautta

Varkainosoitteet huolehtivat vastaanottajan yksityisyydestä. Varkainosoitteet eivät salli kolmannen osapuolen nähdä mitään tapahtumia, jotka on tehty kyseisessä osoitteessa ja siitä ulos estoketjussa.

Jotta ymmärrys olisi helpompaa, pidä varkainosoitteesi pankkitilisi numerona.

Perinteisessä pankkitoiminnassa, vaikka annat tilinumerosi jollekin, hän ei näe tapahtumiasi, tunnista saldoasi tai selvitä kulutustottumuksiasi.

Varkainosoitteet takaavat saman tasoisen kaupallisen yksityisyyden Monerossa.

Kun tapahtuma suoritetaan Monero-lohkoketjussa, siinä ei luetella vastaanottimen julkista osoitetta lohkoketjussa. Sen sijaan se luo uuden kertaluonteisen kohdeosoitteen, jota ei ole linkitetty vastaanottimen julkiseen osoitteeseen.

Palautumaton salausmatematiikka varmistaa tämän linkittämättömyyden sekä julkisten että piilotettujen osoitteiden välillä.

Vastaanotin voi skannata estoketjun vain näille kertaluonteisille varkainosoitteille ja tarkistaa niiden varat.

Kaupan tietosuoja kautta RING CT

Ring CT tarkoittaa “rengasluottamuksellisia tapahtumia”.

Tämä piilottaa Monero-estoketjussa maksetun määrän. Tämä ominaisuus on nyt otettu käyttöön, ja se piilottaa varojen lähteen lisäksi myös tapahtumassa lähetetyt summat. Se on melko monimutkainen tekniikka, joten suosittelen sinua katsomaan Tämä video sen päällä.

IP-käytön hämärtyminen KOVARI

Kovari on avoimen lähdekoodin tekniikka, joka piilottaa IP-osoitteet samalla kun se suorittaa Moneroa.

Kovari käyttää sekä reititystekniikoita että salauksia piilottaakseen IP-osoitteet sekä tapahtumien maantieteellisen sijainnin luomalla uuden kerroksen Internetin kautta. Se on edelleen kesken, mutta sitä kannattaa odottaa. Tässä on virallinen video selittää Kovarin toimintaa.

Mielestäni tämä on viimeinen naula arkussa tälle nimettömälle kryptovaluutalle. Ja tekee Monerosta luotettavimman, avoimen lähdekoodin, hajautetun ja täysin tuntemattoman kryptovaluutan.

Moneron historia

Monero on avoin lähdekoodi, työtodistus kryptovaluutta, eikä kukaan omista sitä.

Riccardo Spagni aloitti tämän kryptovaluutan yhdessä kuuden muun kehittäjän kanssa. Kaivostoimintaa tai ICO: ta ei ole, mikä tekee siitä luotettavan valuutan, jota tukevat markkinavoimat.

Se syntyi huhtikuussa 2014 Bytecoinin kryptovaluutan haarukan (tai halkaistun) takia. Jako tapahtui, koska Bytecoin, avoimen lähdekoodin kryptovaluuttahanke, ei ollut toiminnassaan riittävän läpinäkyvä. Salausfoorumeilla todistettiin, että yli 80% kolikoista oli jo valmiiksi kaivettu.

Tämä ristiriita ja epäluottamus johti sen jakautumiseen Moneroon.

Monero käyttää SalausHuomautus protokolla, jota Bytecoin käytti alun perin. Molempien kryptovaluuttojen välillä on kuitenkin merkittäviä eroja.

SalausHuomautus

Moneron takana olevat ihmiset

Kuten mainitsin, Moneroa ei ohjaa mikään keskusviranomainen, laitos tai säätiö. Mutta on seitsemän ihmisen ydinryhmä, joka huolehtii sen kehittämisestä, tutkimuksesta ja ylläpidosta. Nämä seitsemän jäsentä rahoittaa hanketta omilla rahoillaan.

Tästä seitsemän jäsenen ydinryhmästä kaksi jäsentä on paljastanut henkilöllisyytensä, ja loput jäsenet haluavat pysyä tuntemattomina tällä hetkellä.

Kaksi tunnettua jäsentä ovat David Latapie ja Riccardo Spagni.

Moneron takana olevat avainhenkilöt

Ydinjoukkueen lisäksi on Monero Research Lab joka koostuu tutkijoista, tutkijoista sekä matematiikan ja salauksen tutkijoista.

Moneron kokonaistarjonta

Monero-kolikoiden kokonaismatematiikka on melko älykäs. Niitä tulee olemaan yhteensä 18,4 miljoonaa XMR liikkeessä. Sen kaivos jatkuu vuoteen 31. toukokuuta 2022, ja sen jälkeen, 0,3 XMR minuutissa syötetään järjestelmään jatkuvasti ikuisesti.

Tämä jatkuva 0,3 XMR / min toimitus varmistaa, että kolikoiden tarjonta ei koskaan loppu, ja kannustimet kaivostyöläisille jatkuvat.

Sen lisäksi tämän tarjonnan ylläpitämä inflaatio on hyväksyttävä.

Moneron markkina-arvo

Tämän artikkelin kirjoittamisen ajankohtana Moneron (XMR) käytettävissä oleva kiertävä tarjonta on noin 16 470 871 XMR ja jokaisen XMR-yksikön hinta on 112,18 dollaria. (CoinSutra kattoi ensimmäisen kerran Moneron, kun se oli 42 dollaria kesäkuussa 2017)

Moneron (XMR) markkina-arvo on siis 1,8 miljardia dollaria. 

Missä Monero pitää? 

Sinulla ei ole paljon vaihtoehtoja Moneron (XMR) tallentamiseen.

Mutta täällä CoinSutrassa yritämme antaa sinulle kokeiltuja menetelmiä, jotta et tuhlaa aikaa ja rahaa.

Yksi tällainen testattu menetelmä on luoda ”MyMonero” -verkkolompakko.

Missä Monero pitää

 • Mene OmaMonero.com
 • Klikkaa Luo tili.
 • Kirjoita yksityinen avain muistiin ja säilytä sitä turvallisessa paikassa.
 • Vahvista antamalla yksityinen avain uudelleen.

Se siitä; nyt voit käyttää “MyMonero” -verkkolompakkoasi.

Katso vaiheittaiset ohjeet kohdasta “MyMonero”:

 • Monero-lompakko: Kuinka luoda & Käytä Monero-lompakkoa

Varoituksen sana: Vain yksityisellä avaimellasi pääset Monero-kolikoihisi (XMR), joten älä missaa tai hukkaa yksityistä avainta. Älä säilytä suuria määriä XMR: itä verkkolompakossasi.

Laitteiston lompakot, kuten Ledger Nano S (käytän tätä muihin kolikoihin) tai Trezor, pyrkivät sisällyttämään XMR: n laivastoonsa.

XMR-tunnuksia tukeva Trezor-lompakon beetaversio on saatavana, mutta siihen ei suositella suurta määrää XMR-tiedostoja..

Jos olet tyytyväinen paperilompakkoihin (jotka ovat turvallisempia), päätä tähän osoitteeseen & luo Monero-paperilompakko. Aion tehdä yksityiskohtaisen oppaan Monero-paperilompakoista tulevissa kirjoituksissa. Kylmävarastointiin, katso tämä opas.

Voit myös tallentaa Moneron (XMR) pörsseihin, mutta ne ovat riskialttiita ja voivat murtautua milloin tahansa (kuten MtGox).

Jotkut Moneroa tukevista pörsseistä ovat:

 • Binance
 • Gate.io
 • Kraken
 • BitBNS (vain Intia)
 • Poloniex (tukee kaikkia kryptovaluuttoja)
 • Bitfinex
 • HitBTC

Neuvon sana: Älä säilytä kolikoitasi pitkään vaihtoon. Vain 1-2 päivää on hieno, mutta yleensä tämä on erittäin huono ja riskialtis käytäntö.

Kuinka ostaa Monero?

Osta Monero Changellystä

Yksi helpoimmista tavoista saada ensimmäinen Monero (XMR) on saada se vaihtamaan Changellystä.

Tätä varten tarvitset seuraavat asiat:

 • Ensin hanki Monero-osoitteesi sinne, mistä haluat vastaanottaa Monerosi.
 • Toiseksi, sinulla pitäisi olla joitain bitcoineja / altcoineja vaihdettavaksi Moneroon.

Suuntaa kohti CoinSutran Cryptocurrency Exchange – Changellyä ja noudata tässä oppaassa annettuja ohjeita.

Huomautus: Vaikka opas näyttää, kuinka ostaa Ripple vastineeksi BTC: lle, prosessi on täsmälleen sama Moneron ostamiseksi. 

Osta Monero Exchangesista

 1. Binanssilla tuetut parit XMR / BTC, XMR / ETH
 2. Huobi-tuetut parit XMR / BTC, XMR / ETH
 3. Bitfinex-tuetut parit XMR / USD, XMR / BTC
 4. Krakenin tukemat parit XMR / USD, XMR / EUR, XMR / BTC
 5. LiteBit – verkkopörssi, joka tukee useita fiat-ostovaihtoehtoja.
 6. MoneroForCash – Osta fiat-rahalla.

Monero vs. Bitcoin

Monero on kryptovaluutta kuten Bitcoin.

Mutta toisin kuin Bitcoin, sillä ei ole rajallista tarjontaa.

Toisin kuin Bitcoin, se on myös jäljittämätön ja keskittyy kryptovaluuttojen tietosuojaan. Monero ei käytä lokeja tai palvelimia tapahtumahistorian tallentamiseen.

Siksi se on ilmeinen “darknet” -käyttäjien valinta.

Lisäksi, jos Monero haluaisi hyväksyä yritykset, hallitukset tai suuret instituutiot, tämän tyyppisellä super yksityisellä tekniikalla on vain järkevää.

Se ratkaisee myös skaalautuvuuteen, nimettömyyteen ja jatkuvaan toimitukseen liittyvät ongelmat.

On vielä joitain ominaisuuksia, jotka antavat Monerolle mahdollisuuden kilpailla Bitcoinin kanssa. Jotkut näistä on esitetty alla:

Nämä ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät Monerosta yhden tuottoisimmista ja kannattaa sijoittaa kryptovaluuttoihin. Tiedän, että Bitcoin nauttii ensimmäisen liikkeen edusta tällä hetkellä suurimmalla markkina-arvolla, mutta muut kryptot, kuten Monero, eivät ole kaukana.

Voit toimia nyt ja hankkia halpaa Moneroa, koska se on edelleen halpaa

Kuka tietää mitä tapahtuu tulevaisuudessa … se voi olla 5 parhaan salauksen joukossa …

Nyt kerrot minulle: Mitä mieltä olet Monerosta? Onko sinulla Moneroa? Näetkö siitä nousevan yhdeksi seuraavista suurista altcoineista? Jaa näkemyksesi alla olevassa kommenttiosassa!

Jos pidät tästä viestistä, jaa se ystäviesi kanssa Facebookissa & Viserrys!

Resurssit

Alla on joitain linkkejä, jotka voivat auttaa sinua ymmärtämään Moneroa tarkemmin:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me