5 helppoa tapaa ostaa Bitcoin Kanadassa 2020

Tässä oppaassa opit ostamaan bitcoinia Kanadasta

Kanadalaiset ovat aina rakastaneet Bitcoinia ja ovat olleet yksi innokkaimmista väestöistä sijoittaa, käydä kauppaa ja saada käsiinsä Bitcoin. Kanadalaisilla on onni, että heillä on monia vaihtoehtoja ja maksutapoja ostaa Bitcoin.

Tässä artikkelissa näytämme sinulle, kuinka ostaa Bitcoinia Kanadasta, kun hajotamme viisi suosituinta ostotapaa. Keskitymme myös nopeuteen käyttäjälle, jolla ei ole aikaa hukkaan. Itse asiassa … Joidenkin alla olevien vaihtoehtojen avulla voit siirtyä koskaan ostamatta Bitcoinia omistamalla Bitcoin alle tunnissa!

5 helppoa tapaa ostaa Bitcoin Kanadassa 2020

 1. Verkkopörssit

 2. Bitcoin-pankkiautomaatit

 3. Vertaisverkko

 4. OTC (käsikauppa)

 5. Henkilökohtainen vähittäiskaupan sijainti

5 helppoa tapaa ostaa Bitcoin Kanadassa 2020 - Blockgeeks

1. ONLINE-VAIHTO

Verkkopörssit ovat suosituin paikka ostaa Bitcoinia kanadalaisille niiden helppokäyttöisyyden ja yksinkertaisuuden vuoksi. Ei vain kanadalaisille, mutta pörssit ovat maailman suosituin paikka ostaa Bitcoinia. Saatat olla yllättynyt siitä, että pörssissä käytiin kauppaa yli 2 biljoonaa dollaria Bitcoinissa vuonna 2018 huolimatta vuoden pituisista karhumarkkinoista. Suosittuja vaihtoa Kanadassa ovat mm VirgoCX, MyBTC.ca, Bitbuy, NDAX, ja Bitvo. Verkkopörsseissä on monia vaihtoehtoja tilisi rahoittamiseen, jaottelemme alla olevat tärkeimmät rahoitusmenetelmät.

INTERAC-E-SIIRTO

Monet online-kauppapaikat Kanadassa hyväksyvät Interac e-Transfer -sovelluksen tilisi rahoitusmenetelmänä. Se on luultavasti yleisesti hyväksytty menetelmä Kanadan verkkopörsseissä. Tietysti, jos et ole perehtynyt Interac e-Transferiin, se on vain Kanadassa toimiva digitaalinen pankkienvälinen siirtomenetelmä. Yli 250 rahoituslaitosta eri puolilla Kanadaa sallii asiakkaidensa käyttää Interac-verkkosiirtoa. Löydät täydellisen luettelon tässä. Uskomme rahoittavan vaihtoa e-siirto on numero yksi tapa ostaa bitcoin Kanadassa, koska se on erittäin nopea ja sillä on yleensä alhaisimmat palkkiot.

Jos haluat ostaa Bitcoin Interac e-Transfer -sovelluksen, olemme esittäneet seuraavat vaiheet:

 1. Luo tili valuutanvaihtoon ja pyydä rahoittamaan tilisi Kanadan dollareilla siirron avulla

 2. Kirjaudu sisään verkkopankkisi palveluntarjoajaan ja lähetä sähköinen siirto pörssin ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen 

 3. Vaihto hyväksyy sähköisen siirron ja hyvittää tilisi 

 4. Osta Bitcoin ja vedä se turvalliseen lompakkoon, suosittelemme MyBTC.ca ja Bitbuy kahtena nopein paikka ostaa Bitcoin Interac e-Transfer -sovelluksen avulla ja pystyivät suorittamaan vaiheet 1–4 alle tunnissa säännöllisin väliajoin.

  Pankkijohto

. Pankkisiirto edellyttää, että asiakas käy pankkipalvelussaan, mikä voi olla hankalaa monille kanadalaisille (varsinkin talvella!) Useimmat verkkopörssit hyväksyvät pankkijohdot rahoitusmenetelminä, mukaan lukien Coinsquare, MyBTC.ca, Kraken, ja Bitbuy hyväksy johdot, mutta minimit vaihtelevat. Coinsquare vaatii vähintään 10 000 dollaria pankkisiirrolle, kun taas MyBTC.ca ja Bitbuy ovat alhaisempia, 7500 dollaria ja 5000 dollaria. Useimmat alustat veloittavat suhteellisen alhaisia ​​maksuja pankkisiirrolla 50 pistettä, mikä tekee näistä houkuttelevista rahoitusvaihtoehdoista niille, jotka ovat valmiita ostamaan suurempia määriä Bitcoinia. On tärkeää huomata, että perinteisen pankkijärjestelmän takia rahoitusajat voivat olla paljon pidempiä pankkilainoja käytettäessä (1-3 päivää).

Jos haluat ostaa Bitcoinia pankkisiirrolla, olemme esittäneet seuraavat vaiheet:

 1.  Sinun on selvitettävä, mitkä Bitcoin-kaupankäyntialustan alustat hyväksyvät pankkijohdot rahoitusmenetelmäksi, ja sitten kirjauduttava sisään ja luotava tili. Suosittelemme MyBTC.ca tai Bitbuy.

 2.  Kun olet luonut tilin Bitbuy/MyBTC.ca ja tarkista, pyydä rahoittamaan tiliäsi pankkisiirrolla.

 3.  Mene pankkisi ja lähetä pankkisiirto vaihtoon.

 4. Osta Bitcoin ja vedä se turvalliseen lompakkoon.

FLEXEPIN

Flexepin on toinen vaihtoehto kanadalaisille, jotka haluavat ostaa Bitcoinin nopeasti. Flexepin myy tositteita, joissa on yksilölliset PIN-koodit, jotka voidaan syöttää moniin verkkopalveluihin, tilien rahoittamiseen tai ostosten tekemiseen. Koska näitä kuponkeja voi ostaa vähittäismyymälöistä, ne sopivat erinomaisesti käyttäjille, jotka haluavat käyttää käteistä tai joita ei saa lyödä valtavilla luottokorttimaksuilla. Flexepin-kuponkeja voi ostaa kaikkialta Kanadasta tuhansista paikoista. Löydät lähimmän myymälän sijainnin tarkistamalla tämän verkkokaupan hakijan tässä. Kun sinulla on tosite, Bitbuy on luotettava pörssi, joka hyväksyy kuponkisi. Flexepin rahoittaa tilisi välittömästi, ja voit ostaa bitcoinia alle tunnissa monissa tapauksissa, kun käytät tätä menetelmää.

LUOTTOKORTTI

Olemme kaikki tottuneet ostamaan asioita verkosta luottokortilla. Saatat kuitenkin olla kiinnostunut tietämään, että monet luottokorttiyhtiöt harkitsevat Bitcoinin ostamista käteisennakoksi, koska vaihdat valuuttaa toiseen. Tämä tarkoittaa, että maksat korkeita maksuja luottokorttiyhtiöltäsi, puhumattakaan pörssin perimistä korkeista maksuista. Vaihtopalkkiot ovat tyypillisesti 7% – 10%, ja luottokorttimaksuja on saatavana Kanadan pörsseissä, kuten Coinberry ja Coinsquare.

Voit ostaa Bitcoinia Kanadassa luottokortilla seuraavasti:

 1.  Rekisteröidy luottokorttia tarjoavaan pörssiin tai alustalle

 2.  Rahoita tilisi luottokortilla noudattamalla sivuston ohjeita

 3.  Osta Bitcoin ja vetäydy turvalliseen lompakkoon

2. BITCOIN-pankkiautomaatit (HENKILÖTÄ / RAHAA)

Yksi vanhimmista vanhentuneimmista tavoista ostaa Bitcoin Kanadassa on käyttää Bitcoin-pankkiautomaattia. Käyttäjille, jotka haluavat ostaa Bitcoinin käteisellä ja pysyä nimettöminä, tämä on yksi parhaista vaihtoehdoista, mutta sillä on hinta. Bitcoin-pankkiautomaatit maksavat tyypillisesti käyttäjille paljon enemmän maksuissa, jotka vaihtelevat 6-8% yli markkinahinta. Satoja Bitcoin-pankkiautomaatteja sijaitsee ympäri maata, ja olet todennäköisesti jo nähnyt yhden kauppakeskuksessa tai lähikaupassa. Voit tarkistaa lähimmän Bitcoin-pankkiautomaatin tarkistamalla Kolikkopankin tutka. Luettelimme tämän nelinumeroisena tapana ostaa bitcoinia Kanadasta, koska Bitcoinin pankkiautomaatit ovat kaikkialla Kanadassa. Itse asiassa meillä on eniten Bitcoin-pankkiautomaatteja asukasta kohden, kaikista maailman maista! (Luulemme, että pidämme Bitcoinistamme täällä suurella valkoisella pohjoisella).

3. PEER-PEER-VERKKO (E-SIIRTO, RAHA)

Toinen vanhempi ja vanhentunut tapa ostaa Bitcoin Kanadassa on Peer-to-Peer (P2P) -verkko.

Mikä on P2P-verkko?

Aivan kuten Bitcoin Craigslist tai jopa Kijiji, P2P-verkko on online-markkinapaikka, jonka avulla kaksi käyttäjää voi tehdä kaupan ilman keskimmäistä miestä, joka helpottaa tapahtumaa. Suosituin P2P-verkko ostaa Bitcoin on Localbitcoins.com. Localbitcoin.com tarjoaa jokaisesta suoritetusta tapahtumasta escrow-palvelun Bitcoinin ostajan suojaamiseksi. On tärkeää huomata, että joissakin tapauksissa tietyt ihmiset ovat hyödyntäneet ihmisiä P2P-verkoissa, joten on aina tärkeää tehdä asianmukainen tutkimus kustakin myyjästä / ostajasta eikä koskaan tehdä liiketoimia edellisten kynnysarvojen ulkopuolella. Jos haluat ostaa Bitcoinia osoitteesta Localbitcoins.com, olemme hahmottaneet vaiheet, jotka sinun on tehtävä alla:

 1. Rekisteröi tili heidän sivustolleen, mikä antaa sinulle turvallisen online-Bitcoin-lompakon 

 2. Etsi paikallisia mainoksia

 3. Haluatko sitouttaa mainoksen kauppiaalta, jolla on hyvä maine ja kokemus.

 4. Maksa myyjälle jollakin luetelluista maksutavoista.

 5. Merkitse maksu suoritetuksi.

5 tapaa ostaa bitcoinia Kanadasta

4. LASKURI (OTC)

OTC-kauppa on kahden osapuolen välistä yksityistä kauppaa ilman pörssin valvontaa. Katso tarkempi kuvaus OTC: n merkityksestä tästä artikla. Jos ostat suuria määriä Bitcoinia (25 000 dollaria +) kerralla, OTC on oikea tapa edetä, koska se suojaa sinua markkinoiden ilmiöltä, joka tunnetaan liukastumisena. Bitcoin-tapahtumien liukastuminen tapahtuu, kun ostamasi Bitcoin-määrä ylittää käytettävissä olevalla hinnalla live-noteeratun hinnan. Osa tilauksestasi siirtyy seuraavaan käytettävissä olevaan (korkeampaan) myyntihintaan, ja maksat lopulta enemmän kuin noteerattu markkinahintasi. Joten suurten määrien Bitcoinin ostaminen OTC-tarjoajan kautta auttaa ostajaa säästämään rahaa suojaamalla heitä liukastumiselta.

Säännelty kanadalainen pörssi, VirgoCX mainitsee myös, että koska nämä OTC-kaupat tehdään ilman, että tilaus näkyy tilauskannassa, suurten ostojen / myyntien markkinahintaan vaikuttavia psykologisia markkinavaikutuksia lievennetään. Tämä auttaa yksityishenkilöitä ja yrityksiä tehokkaasti varmistamaan tilauksilleen toivotut hinnat.

Ostajat voivat yleensä odottaa maksavansa 2-5% markkinahintaa korkeamman tehdessään OTC-kauppaa, joka voi vaihdella palkkioiden ja markkinaolosuhteiden perusteella. Molemmat VirgoCX & Bitbuy tarjoaa OTC-pöydän kilpailukykyisillä hinnoilla, joten pääset alkuun ja luo tili aloittaaksesi.

Jos haluat ostaa Bitcoinia käyttämällä OTC-palveluntarjoajaa, olemme esittäneet seuraavat vaiheet:

 1. Sinun on selvitettävä, mitkä Bitcoin-kaupankäyntialustan alustat tarjoavat OTC-palveluja, rekisteröidy sitten ja luo tili.

 2. Suosittelemme Bitbuy nopein ja luotettavin paikka tehdä OTC-ostoksia

 3.  Kun olet luonut tilin Bitbuy-palveluun ja saanut vahvistuksen, pyydä heitä ottamaan yhteyttä heidän OTC-kauppiaisiinsa

 4. Hanki reaaliaikainen hintatarjous tältä OTC-kauppiaalta

 5. Lukitse hinta

 6. Lähetä pankkisiirto (katso yllä olevat tiedot)

 7. Vastaanota Bitcoin ja vedä se turvalliseen lompakkoon.

* Huomaa, että muilla OTC-palveluntarjoajilla voi olla erilainen prosessi liiketoimiensa suorittamisessa, mutta ne ovat suurimmaksi osaksi hyvin samanlaisia ​​kuin yllä olevat prosessit

5 tapaa ostaa bitcoinia Kanadasta

5. HENKILÖSTÖN VÄHITTÄISKAUPPA

Oletko sellainen henkilö, joka haluaa mennä vähittäiskauppapaikalle ostoksille ja puhua oikean henkilön kanssa? Haluat ehkä tarkistaa Bitcoin-välityksen tai valuutanvaihtokeskuksen, joka tarjoaa myös kryptovaluutta. Kanadalainen MyBTC.ca tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa käteisellä tai Interac-pankkikortilla yli 6000 Kanadan postimyynnissä Kanadassa, ja Netcoins tarjoaa jälleenmyyjille mahdollisuuden myydä Bitcoinia ja muita kryptovaluutat tuhansissa paikoissa. Jos olet länsirannikolla, haluat ehkä tarkistaa Bitcoiniacs, jotka ylläpitävät henkilökohtaisia ​​Bitcoin-kauppoja. Täydellinen niille, jotka haluavat puhua oikean henkilön kanssa tehdessään ostoksia.

Yhteenvetona: Osta bitcoin Kanadasta alle tunnissa!

5 helppoa tapaa ostaa Bitcoin Kanadassa 2020 - Blockgeeks

Meillä kanadalaisina on onnekas, että meillä on niin paljon vaihtoehtoja ja maksutapoja ostaa Bitcoin, joko henkilökohtaisesti tai verkossa. Toivottavasti pidit tästä artikkelista hyödyllisenä ja se tarjosi sinulle upeita vaihtoehtoja Bitcoinin ostamiseen Kanadasta! Jälleen kerran nopein tapa ostaa Bitcoin Kanadassa on Interac-verkkosiirto a luotettava online-vaihto. Tämän vaihtoehdon avulla voit siirtyä siitä, ettet ole koskaan ostanut Bitcoinia omistaa Bitcoin alle 1 tunnissa!

Kerro meille kommenteissa suosikkitapasi ostaa Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map