Binance vs Bittrex ovat kaksi suurinta kryptovaluutanvaihtoa maailmassa. On vaikea yliarvioida vaihdon merkitystä salausekosysteemissä. Kun asiat ovat tällä hetkellä, fiatin ja salausmaailman välillä ei ole toiminnallista yhteentoimivuutta, pörssit toimivat ainoana laillisena siltana, joka yhdistää nämä molemmat maailmat. Siellä on kahta päätyyppiä:

 • Fiat-salaus: Nämä ovat kaikkein aloittelijoille sopivia vaihtoa. Näiden pörssien avulla voit ostaa kryptovaluuttoja vastineeksi fiatille. Coinbase on esimerkki fiat-to-crypto -vaihdosta, jonka avulla voit ostaa BTC: n, BCH: n, LTC: n ja ETH: n Fiat-valuutan vastineeksi.
 • Salaus salaukseen: Salaus-salaus -vaihto auttaa sinua vaihtamaan tiettyjä kryptoja, kuten BTC, ETH, BCH jne. Muihin kryptovaluuttoihin. 

Nyt kun sinulla on tietoja, aloitetaan Binance VS Bittrex.

Binance vs Bittrex: Aloittaminen

Bittrex

Binance VS Bittrex: Ultimate Crypto Exchange -vertailuopas

Bittrex on yhdysvaltalainen kryptovaluutanvaihto, jonka pääkonttori sijaitsee Seattlessa Washingtonissa ja jonka perustivat vuonna 2013 Bill Shihara ja Richi Lai, jotka olivat aiemmin Microsoftin turvallisuusammattilaisia. Wikipedian mukaan “Yhdysvaltain Washingtonin, Kalifornian, New Yorkin ja Montanan osavaltioissa olevat yritysasiakkaat voivat käydä kauppaa Yhdysvaltain dollareilla, jotka ovat New Yorkin allekirjoituspankissa.” Bittrexillä oli noin 60 miljoonan dollarin arvoinen kauppavolyymi viimeisten 24 tunnin aikana.

Perustajat

Bill Shihara: Bittrexin toimitusjohtaja oli aiemmin Amazonin turvallisuustekniikan päällikkö, ja hän toimi myös BlackBerryn turvallisuusuhkien analysoinnin ja turvallisuustekniikan johtajana. Ennen tehtäväänsä BlackBerryssä hän vietti 11 vuotta Microsoftin palveluksessa Windows-käyttöjärjestelmässä ja Trustworthy Security -tiimissä.

Richie Lai: Lai on Bittrexin tietohallintojohtaja. Hän toimi aiemmin johtajana Amazonin tietoturvaryhmässä, jossa hän johti globaalia 24/7 turvaoperaatiokeskusta, joka on vastuussa tietoturvaoperaatioista, häiriötilanteista, ulkoisten uhkien tiedustelusta, edistyneestä seurannasta ja analysoinnista, heikkouden hallinnasta, sovellusturvallisuudesta sekä kehitysorganisaatio, joka tuki kaikkia näitä pyrkimyksiä. Ennen liittymistään Amazoniin Richie vietti 12 vuotta Microsoftissa rakentamalla tietoturva- ja Internet-rikosten osastoa.

Rami Kawach: Kawach on Bittrexin teknologiajohtaja. Ennen Bittrexiä hän työskenteli Amazonin pääinsinöörinä ja hoiti monenlaisia ​​turvallisuuskysymyksiä. Rami toimi aiemmin myös Qualysin suunnittelupäällikkönä, missä hän oli heidän seuraavan sukupolven haavoittuvuuksien hallintaratkaisun ja haittaohjelmien tunnistusjärjestelmän arkkitehti. Ennen Qualysia hän vietti 10 vuotta Microsoftissa, missä hän johti useita projekteja, mukaan lukien Microsoftin botnet-seuranta ja lieventämistoimet.

Bittrexin ominaisuudet

Verkkosivustollaan he ovat listanneet seuraavat ominaisuudet erottaviksi joukosta:

 • Turvallisuus: Bittrex käyttää joustavaa, monivaiheista lompakostrategiaa varmistaakseen, että suurin osa varoista pidetään kylmävarastossa lisäturvallisuuden takaamiseksi. Ne ovat myös mahdollistaneet kaksivaiheisen todennuksen kaikille käyttäjille ja joukon muita turvaominaisuuksia, jotka tarjoavat useita suojaustasoja.
 • Kaupankäynnin moottori: Heidän kaupankäyntikoneensa on räätälöity ja suunniteltu skaalattavaksi sen varmistamiseksi, että toimeksiannot toteutetaan reaaliajassa. Heillä on myös helppokäyttöiset sovellusliittymät, jotka tukevat kolmansien osapuolten kaupankäyntialustoja ja algoritmeja.
 • Nopeat talletukset ja nostot: Erittäin tehokas ja automatisoitu seurantaympäristö antaa heille mahdollisuuden tarjota käyttäjilleen nopein tapahtuma ja päivitykset saldo-, kauppa- ja lompakon tiedoissa.
 • Innovaatioiden ajaminen: Bittrex pyrkii tarjoamaan käyttäjilleen jatkuvasti kasvavan valikoiman blockchain-tekniikoita ja digitaalisia rahakkeita, ja kaikkien uusien kaupankäyntialustalla lueteltujen digitaalisten tunnusten on suoritettava tiukka tarkistusprosessi.
 • Sitoutuminen noudattamiseen: Bittrex on kaikkien nykyisten Yhdysvaltojen säädösten mukainen, jotka auttavat estämään, havaitsemaan ja korjaamaan asiakkaiden ja virtuaalivaluutan kehittäjien laitonta toimintaa.

Tilin luominen

Kun rekisteröidyt Bittrexiin, saat seuraavan sivun:

Binance VS Bittrex: Ultimate Crypto Exchange -vertailuopas

Luo tili lisäämällä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Tämän jälkeen saat vahvistussähköpostin postilaatikkoosi.

Nyt sovit palveluehdoista.

Binance VS Bittrex: Ultimate Crypto Exchange -vertailuopas

Nyt sinun on luotava perusprofiilisi. Anna tarvittavat tiedot.

Binance VS Bittrex: Ultimate Crypto Exchange -vertailuopas

Seuraavaksi sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi.

Binance VS Bittrex: Ultimate Crypto Exchange -vertailuopas

Toimitettavat asiakirjat ovat:

 • Henkilötodistus, mieluiten passi.
 • Passi-kokoinen kuva.

Molempien tulee olla muokkaamattomia ja niiden on oltava JPG- tai PNG-tiedostoja. Jos olet ladannut selkeän kuvan, vahvistamisen ei pitäisi kestää paljon aikaa. 

Binance VS Bittrex: Ultimate Crypto Exchange -vertailuopas

Kun olet sisään, voit olla vuorovaikutuksessa Bittrexin käyttöliittymän kanssa.

Binance VS Bittrex: Ultimate Crypto Exchange -vertailuopas

Kun napsautat kaupankäyntiparia, voit olla vuorovaikutuksessa kaavioiden kanssa ja soveltaa teknistä analyysiä. Kaaviot ovat saatavana seuraavina ajanjaksoina – 1 päivä, 7 päivää, 30 päivää, 4 tuntia, 1 tunti, 30 min, 15 min, 10 min, 5 min ja 1 min.

Binance VS Bittrex: Ultimate Crypto Exchange -vertailuopas

Binance

Binance VS Bittrex: Ultimate Crypto Exchange -vertailuopas

Binance on maltalainen salausvaluutanvaihto, joka antaa käyttäjille pääsyn vankkaan kaupankäyntityökalujen, kaavioiden ja turvaominaisuuksien sarjaan. Menestyneen ensimmäisen kolikoiden (ICO) jälkeen Binance aloitti reaaliaikaisen kaupankäynnin heinäkuussa 2017. Binancea pidetään alkuvuodesta 2018 kaupankäyntimäärän kannalta maailman suurimpana kryptovaluutanvaihtona. Tämän lisäksi Binance on julkaissut myös kryptovaluutan nimeltä Binance Coin ja blockchain-alustan nimeltä Binance Chain. Binancen ilmoitettu volyymi on ollut 2 289 072 768 dollaria viimeisen 24 tunnin aikana.

Binancen pääkonttori oli alun perin Shanghaissa Kiinassa, mutta erilaisten sääntelyesteiden seurauksena he siirtivät palvelimet ja pääkonttorin Japaniin. Kuitenkin maaliskuussa 2018 he saivat Japanin finanssivalvontaviranomaiselta Financial Services Authority (JFSA) virallisen varoituksen lopettaa toimintansa maassa. Silloin he muuttivat Maltalle.

Changpeng “CZ” Zhao – Binancen perustaja

Binance VS Bittrex: Ultimate Crypto Exchange -vertailuopas

Changpeng Zhao tai “CZ”, kuten hänet tunnetaan paremmin, on Binancen toimitusjohtaja ja yksi vaikutusvaltaisimmista ja rikkaimmista henkilöistä kryptoavaruudessa. Forbes listasi 41-vuotiaan henkilökohtaisen omaisuuden olevan noin miljardi dollaria. CZ: n tarina on luultavasti yksi innostavimmista ja todistus siitä, mitä voi tehdä pelkällä kovalla työllä. Kuuden kuukauden aikana tämä mies siirtyi Binancen perustamisesta miljardööriksi.

Varhainen elämä ja koulutus

CZ syntyi Jiangsussa Kiinassa kouluttajien perheessä. 80-luvun lopulla hänen perheensä päätti muuttaa ulkomaille Vancouveriin Kanadaan, kun heidät karkotettiin väliaikaisesti Kiinasta. Perheen auttamiseksi CZ alkoi kääntää hampurilaisia ​​McDonald’sissa ja työskennellä yön vuorossa paikallisella huoltoasemalla.

Sitten hän osallistui McGillin yliopistoon Montrealissa, jossa hän opiskeli tietojenkäsittelytieteitä, mutta hän osoitti myös oudon kyvyn futuurikaupassa ja osakemarkkinoilla.

Valmistumisen jälkeen

Valmistuttuaan yliopistosta hän matkusti vähän maailmaa viettämällä jonkin aikaa Tokiossa ja New Yorkissa. Sen jälkeen hän vietti muutaman vuoden teroittaen taitojaan ohjelmistokaupassa ennen kuin päätyi Bloombergiin NYC: ssä. Siellä hän vastasi ohjelmistoratkaisujen suunnittelusta ja kehittämisestä tulevaa kauppaa varten. Hänen kasvunsa oli niin räjähdysmäistä, että toimikautensa loppuun mennessä hän oli vastuussa joukkueiden johtamisesta eri paikoissa, kuten Tokiossa, Lontoossa ja New Jerseyssä, tulossa Bloomberg Tradebook Futures -kehitysjohtajaksi. Hän jätti yrityksen 4 vuoden kuluttua.

Poistuessaan Bloombergista hän löysi ensimmäisen yrityksensä, Fusions Systems. Hän antaisi 8 vuotta elämästään Fusionille luomalla useita nopeita korkean taajuuden kauppajärjestelmiä, joista tuli suosittuja monien välittäjien keskuudessa.

Blockchain.info

CZ: n ensimmäinen hyökkäys blockchain-maailmaan työskenteli Blockchain.infon eli Blockchainin kanssa. Siellä hän työskenteli avaruuden tunnetuimpien nimien, Roger Verin ja Ben Reevesin kanssa. CZ: llä oli tärkeä rooli yrityksen muuttamisessa yhdeksi tärkeimmistä Bitcoin-tallennuspalveluista maailmassa. Hän paransi yrityksen uskottavuutta Aasiassa ja kehitti paljon tuotteita yrityksen API: lle. Hän osallistui myös tietopalvelujen tarjoajan ZeroBlockin hankintaan.

Hän lähti vuoden kuluttua liittymään OkCoiniin. CZ sanoi, että hänen lähtönsä oli sovinnollinen ja hän oli edelleen ystävällisessä suhteessa Blockchain-tiimin kanssa.

OKCoin

CZ liittyi OKCoiniin, tuolloin Kiinan suurimpaan Bitcoin-pörssiin, teknisenä johtajana vuonna 2014. OKCoin erikoistui salakirjoitustoimintaan. Valitettavasti työsuhde päättyi alle vuodessa yrityksen velkaa CZ noin 10000 dollaria. Jakelu oli hyvin inamable ja CZ: n mukaan OKCoinilla oli paljon ongelmia, joista pääjohtaja oli yrityksen ja Roger Verin välinen riita..

Aloitetaan Binance

Poistuessaan OKCoinista CZ halusi perustaa oman kryptovaluuttayhtiönsä. Hyödyntämällä vuoden 2017 ICO-puomia hän käynnisti Binance ICO: n, joka päätyisi keräämään 15 miljoonaa dollaria. Hyödyntämällä kaikkea vuosien varrella hankittua kokemusta, CZ onnistui luomaan kryptovaluutanvaihtofoorumin, jolla oli sisäänrakennetut skaalautuvuusominaisuudet heti projektin alusta.

Binancen ominaisuudet

 • Binance-kolikko: Binancella on natiivi tunnus nimeltä Binance Coin eli BNB, joka perustui Ethereumin lohkoketjuun. Kolikko siirrettiin lopulta omaan Binance-lohkoketjuunsa.
 • Tilausten täsmäys: Koska Binance on erittäin suosittu pörssi, sillä on vankka vastaava moottori, joka voi saada 1 400 000 tilausta sekunnissa. Tämä tekee Binancesta yhden markkinoiden nopeimmista kryptovaluutanvaihdoista.
 • Likviditeetti: Likviditeetti on massiivinen välttämätön vaihto. Binance käy kauppaa yli 400 salausvaluutalla, ja sillä on vilkkain tilauskanta salausmarkkinoilla. Kryptot käyvät kauppaa erittäin kilpailukykyisin hinnoin, mikä auttaa pörssiä käsittelemään kaupankäyntitilauksen nopeimmin.
 • Monikielinen tuki: Jotta Binance olisi kaikkien ihmisten ulottuvilla. Se on monikielinen foorumi, ja se on saatavana 13 kielellä, mukaan lukien englanti, kiina, japani, espanja, ranska, italia, venäjä, korea, saksa, hollanti, vietnam, portugali ja turkki.
 • Laitteen kattavuus: Pysyessä Binancen esteettömyyspisteessä, alusta on saatavana myös useilla alustoilla. Se on saatavana kahdessa tilassa: perustilassa ja edistyneessä tilassa kryptovaluuttojen perusteellisempaan analysointiin. Binance on saatavana seuraavilla alustoilla: verkkopohjainen kaupankäynnin asiakas, Windowsin alkuperäinen asiakas, alkuperäinen Android-asiakas, HTML5-asiakas mobiililaitteilla ja REST-sovellusliittymä.

Tilin luominen

Ensinnäkin, yksinkertaisesti mene binance.com ja napsauta rekisteröidy.

Binance VS Bittrex: Ultimate Crypto Exchange -vertailuopas

Sinun tarvitsee vain kirjoittaa sähköpostiosoitteesi ja luoda salasana. Seuraavaksi sinut todistetaan, että olet ihminen ratkaisemalla palapelin. Ja ei, se ei ole mikään monimutkainen, sinun tarvitsee vain vetää liukusäädintä oikealle.

Binance VS Bittrex: Ultimate Crypto Exchange -vertailuopas

Sen jälkeen sinulle lähetetään sähköposti. Vain sen napsautuksella, joka ohjataan Binanceen. Nyt sinun on käytävä läpi turvallisuusriski-ilmoitus.

Binance VS Bittrex: Ultimate Crypto Exchange -vertailuopas

Kun olet käynyt läpi kaiken, sinut ohjataan vihdoin kojelautaan seuraavaksi:

Binance VS Bittrex: Ultimate Crypto Exchange -vertailuopas

HUOMAUTUS: Suosittelemme, että otat myös Google 2FA: n käyttöön.

Binance tarjoaa erittäin yksinkertaisen ja helppokäyttöisen käyttöliittymän. Voit käyttää seuraavia oppaita saadaksesi perusteellisen tiedon Binancen kaupankäynnistä:

Binance-kolikko ja Binance-ketju

Emme voi oikeastaan ​​puhua Binancesta tuomatta Binance Coin ja Binance Chain. Binance-kolikkoa käytetään käyttäjien maksamaan Binance-pörssin palvelujen käytöstä perimät maksut. Nämä palkkiot sisältävät, mutta eivät rajoitu, kaupankäyntimaksut, vaihto- ja listausmaksut. Sen lisäksi, että BNB: tä käytetään maksukoodina, sitä käytetään myös tulojen keräämiseen alustalla.

Binance on luonut yhteensä 200 miljoonaa BNB-rahaketta. Pörssi piti ICO: nsa 14. – 27. heinäkuuta 2017. Tunnuksen kokonaismäärä on seuraava:

 • 50% BNB-rahakkeista (100 miljoonaa) on varattu ICO: lle.
 • 40% BNB-rahakkeista (80 miljoonaa) osoitetaan perustajaryhmälle.
 • 10% BNB-rahakkeista (20 miljoonaa) on varattu Angel-sijoittajille.

BNB-kolikoiden hyödyllisyys

Binance jakaa käyttäjän ominaisuudet BNB-tunnuksiksi 3 luokkaan: useBNB, buyBNB ja storeBNB. Binance käyttää enimmäkseen BNB: tä keräämään erilaisia ​​käyttöympäristön käytöstä perittyjä maksuja, kuten kaupankäynti, nostaminen, listaaminen jne. Binance veloittaa yleensä 0,1%: n kaupankäyntimaksun, mutta jos käyttäjät maksavat nämä BNB: n avulla, he voivat vaatia alennusta. Diskonttokorot määritetään ennalta vuosittain. Alennus puolittuu vuosittain, mikä tarkoittaa:

 • Heinäkuu 2017: 50%.
 • Heinäkuu 2018: 25%.
 • Heinäkuu 2019: 12,5%.
 • Heinäkuu 2020: 6,75%.
 • Heinäkuu 2021: 3,375%.
 • Viidennen vuoden jälkeen alennus lakkaa.

BNB: n palamismekanismi

”Polttaminen” on mekanismi, jossa merkit poltetaan ekosysteemistä hallitakseen ekosysteemin kysyntää ja tarjontaa. Binancella on Binance Coinin takaisinosto-ohjelma, mikä tarkoittaa, että he käyttävät 20 prosenttia voitosta ostamaan BNB-rahakkeita. Binance polttaa takaisinostetut kolikot, kunnes rahakkeiden enimmäismäärä on 50% tai 100 miljoonaa rahaketta. Neljännesvuosittaisen palamisen tulos on seuraava:

 • 1. vuosineljännes: 986000
 • 2. vuosineljännes: 1.821.586
 • 3. vuosineljännes: 2222314
 • 4. vuosineljännes: 2 528 767
 • 5. vuosineljännes: 1 643 986
 • 6. vuosineljännes: 1 623 818

Koska BNB on jo alustettu, BNB: n ekosysteemissä ei ole kaivostoimintaa. Käyttäjät, jotka haluavat omistaa BNB: n, voivat hankkia sen vaihtamalla salauksen valuutanvaihtoon. Binance osti Ethereum-pohjaisten rahakkeiden mobiililompakon Trust Walletin, joka toimii sen virallisena lompakkona.

Binance-kolikkohintakaavio

Binance VS Bittrex: Ultimate Crypto Exchange -vertailuopas

Katsotaanpa BNB-kolikon hintakehitystä. Yllä oleva kaavio on BNB / USD: n kuukausihinta. Heinäkuusta 2018 heinäkuuhun 2019 BNB / USD on noussut 13,70 dollarista 33 dollariin, mikä merkitsee 140,87 prosentin hinnannousua.

Binance-ketju

Binance kehitti blockchain-alustansa nimeltä Binance Chain. Toisin kuin Ethereum, Binance Chain ei ole DApp-alusta eikä tue älykkäitä sopimuksia. Ketjun ainoa tarkoitus on olla tehokas alusta rahakkeiden myöntämiseen ja kaupankäyntiin. Binance Chain -merkkien käyttämää merkkistandardia kutsutaan nimellä BEP2. Binance-ketjun päällä on Binance DEX, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä käskyjä käydä kauppaa eri Binance-ketjussa liikkeeseen laskettujen omaisuuserien välillä. 

Bittrex VS Binance -vertailu

Nyt kun meillä on taustatietoja sekä Bittrexistä että Binancesta, käydään läpi joitain vertailuja.

Paras kaupankäyntimaksu

Kun olet tallettanut salauksen pörssiin, sinun on kiinnitettävä huomiota sen kaupankäyntimaksuihin. Kaikki nämä vaihdot ottavat prosenttiosuuden jokaisesta kaupasta, jonka teet. 

Bittrex: Bittrex perii kiinteän 0,25 prosentin kauppamaksun.

Binance: Binance veloittaa kiinteän 0,1%: n kaupankäyntimaksun, joka voi laskea vielä enemmän, jos käytät BNB-rahakkeita (kuten edellä on keskusteltu).

Kaupankäyntimaksujen suhteen Binance on selvä voittaja.

# 2 Binance VS Bittrex: Pörssin turvallisuus

Pörssit ovat hakkereiden suosittu hyökkäyskohde, koska ne ovat keskitettyjä ja käsittelevät paljon rahaa. 

Bittrex: Tarjoaa sähköpostivahvistuksia siirroista ja kaksivaiheista todennusta sisäänkirjautumista varten. Aina kun teet kaupan, saat sähköpostin vahvistuslinkillä aina, kun lähetät siirron Bittrex-lompakostasi mihin tahansa muuhun lompakkoon. Bittrex on neljä vuotta vanhempi kuin Binance, eikä häntä ole vielä hakkeroitu.

Binance: Se tarjoaa myös kaksivaiheisen todennuksen ja sähköpostivahvistuksen. 

Vaikka molemmat ovat turvallisia, sinun ei pitäisi koskaan tallentaa kolikoitasi pörssiin. Säilytä ne aina kylmässä lompakossa, kuten laitteisto- ja paperilompakossa. Lue lisää näistä kylmistä lompakoista tässä.

# 3 Binance VS Bittrex: Helppokäyttöisyys

Olemme jo käyneet läpi yllä olevan asennusprosessin. Sinun on vahvistettava tilisi valokuvallisella henkilötodistuksella. Kun olet rekisteröitynyt ja vahvistettu, saat vahvistussähköpostin, jossa kerrotaan, että voit aloittaa kaupankäynnin. Todellisesta käytöstä ne eivät ole helppoja aloittelijoille. Molemmat käyttöliittymät tarvitsevat jonkin verran tottua, ennen kuin voit mukautua niihin.

# 4 Binance VS Bittrex: Asiakaspalvelu

Bittrex: Binanceen verrattuna Bittrex ei vastaa asiakastukea. Bittrex on saanut valituksia siitä, että ne vastaavat hieman hitaasti asiakkaiden kyselyihin.

Binance: Binancella on korkeatasoinen asiakastuki, ja he ovat melko nopeita vastaamaan asiakkaisiin sähköpostitse ja sosiaalisessa mediassa.

# 5  Binance VS Bittrex: Mobiilikauppa

Bittrex: Heillä ei ole mobiilisovellusta.

Binance: Heillä on mobiilisovellus sekä Android- että iOS-käyttäjille.

Binance VS Bittrex: Päätelmä

Binance VS Bittrex: Ultimate Crypto Exchange -vertailuopas

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me