ICO-perusteet, sijoittaa vai ei? Leikkaaminen paskaa

ICO-perusteet, sijoittaa vai ei? Leikkaaminen paskaa. Kryptovaluuttamaailmaan liittyy monia termejä, joista on tullut enemmän tai vähemmän hyvin valtavirtaa viimeisten 4-5 vuoden aikana. Jokaisella on idea siitä, mitä “blockchain” on, ja ihmiset tietävät varmasti, mikä on “bitcoin”. 

Viime aikoina yksi termi on kuitenkin saanut yhä enemmän valtavirran huomiota. Tämä termi on “ICO” eli alustavat kolikkotarjoukset ja se on kerännyt yli 1,3 miljardia dollaria blockchain-pohjaisiin startup-yrityksiin. Sitä on kutsuttu kaikesta ”vallankumouksellisesta” Ponzi-järjestelmään. Ennen kuin pääsemme tämän lihaan, meidän on ymmärrettävä kaikki, mikä ympäröi tätä hämmästyttävää ilmiötä.

ICO: n alkuperä

Todellisessa maailmassa yritykset voivat aina turvata varoja lähestymällä enkelisijoittajia ja pääomasijoittajia, mutta tekemällä näin heidän olisi luovutettava osa pääomastaan ​​heille. Yritykset halusivat saada paljon varoja luovuttamatta pääomaa ja omistusta. Ainoa tapa, jolla he voisivat tehdä sen, oli julkinen.

Yritykset tekevät tämän järjestämällä listautumisannin eli alkuperäisen julkisen osakeannin. Kuinka listautumisanti toimii?

Listautumisannissa yksityinen yritys päättää periaatteessa saattaa yksityiset osakkeensa myytäväksi suurelle yleisölle. Kuka tahansa missä tahansa voi ostaa yhtiön osakkeita. Alun perin nämä osakkeet ovat likaa halpoja, ja jos yritys osuu suuriin, on mahdollista, että osakkeet nousevat kohtuuttomiin hintoihin. Olemme kaikki kuulleet tarinoita hierojasta, josta tuli monimiljööri sen jälkeen kun hänen 500 “hyödytöntä” varastoa Googlessa erääntyi ajan myötä.

Joten ihmiset alkoivat miettiä, mitä tapahtuisi, jos käytämme samaa konseptia ja laitamme sen blockchain-pohjaiseen ympäristöön. Tämä synnytti ICO-käsitteen. ICO: t ovat melko samanlaisia ​​kuin listautumisannit, mutta niillä on 3 suurta eroa.

Ensinnäkin ICO hajautettiin ilman keskusviranomaista, toiseksi ICO: ilta puuttui ikävä byrokratia, jonka takia suurin osa listautumisannoista oli tukossa, ja lopulta niitä ei säännelty, kun taas IPO: t ovat aina olleet tiukan sääntelyn alaisia. Nyt oli ongelma, jota blockchain-pohjaiset yritykset kohtaavat ICO: iden suhteen. Listautumisannissa sijoittajat saivat osakkeita sijoituksensa vastineeksi. Mitä blockchain-yhtiö antaisi pääoman vaihdossa? Heidän oli keksittävä osakkeen blockchain-ekvivalentti, ja silloin he keksivät idean “Token”.

Mikä on merkki?

ICO on eräänlainen sekoitus listautumisantia ja väkijoukkomyyntiä. Kun olet kiinnostunut tietystä lohkoketjun projektista, pääsy siihen on lähettämällä kehitysryhmälle jonkin verran rahaa, joka yleensä maksetaan bitcoinissa tai Ethereumissa ja saamalla vastaava määrä rahakkeita vastineeksi.

Tunnukset ovat saaneet entistä enemmän huomiota Ethereumin tulon jälkeen. ethereum tarjoaa alustan, jossa voit käyttää blockchain-tekniikkaa paitsi valuutan tuottamiseen myös hajautettujen sovellusten (DAPPS) tekemiseen. Jos haluat käyttää näitä DAPPS-sovelluksia, tarvitset tunnukset, jotka ovat alkuperäisiä sen ympäristössä. Kaikki tunnukset kuuluvat kahteen luokkaan:

 • Käyttömerkit.
 • Työtunnukset.

Käyttötunnukset: Nämä ovat rahakkeita, jotka toimivat syntyperäisenä valuuttana omassa ympäristössään ja jotka voidaan vaihtaa muihin rahakkeisiin tai FIAT-rahoihin. Eteri on loistava esimerkki käyttötunnuksesta. Lyhyesti sanottuna käyttötunnus on valuutta.

Työtunnus: Kaikki rahakkeet eivät kuitenkaan toimi valuuttana. Jotkut tunnukset antavat sinulle erilaisia ​​oikeuksia kotimaassaan. Esimerkiksi. Jos olit DAO-tunnuksen haltija, sinulla oli oikeus äänestää siitä, voisiko tietty DAPP saada rahoitusta DAO: lta vai ei.

Kuinka teet tunnuksen?

Tunnuksen tekeminen on petollisen yksinkertaista. Ylivoimaisesti helpoin tapa on siirtyä Token Factorylle ja täyttää seuraavat kentät:

ICO-perusteet, sijoittaa vai ei? Leikkaaminen paskaa

Ensinnäkin sinun on määritettävä koko tarjonta. Et halua saada suurta määrää rahakkeita, jotka tappavat niiden arvon.

Sitten sinulla on nimikenttä. Anna rahakkeillesi haluamasi nimi. Tee se kuulostaa ammattimaiselta, jos haluat hyvän ja kannattavan ICO: n.

Määritä, kuinka monta desimaalia merkkisi arvo menee.

Ja lopuksi, valitse symboli tunnuksellesi! Se on niin yksinkertaista.

Nyt., Jos olet yksi niistä DIY-tyypeistä, jotka haluaisivat koodata tunnuksensa, niin se on myös mahdollisuus. Jos teet DAPP: tä Ethereumissa, voit yksinkertaisesti käyttää vakiokoodia oman tunnussopimuksen luomiseen. Tältä näyttää yksinkertainen tunnussopimus:

ICO-perusteet, sijoittaa vai ei? Leikkaaminen paskaa

Koodilohko on jaettu 3 osaan:

 1. Kartoitus.
 2. Annetaan luojalle kaikki rahakkeet.
 3. Siirrä lähettäjälle tarvittava määrä merkkejä eetteriä varten.

Nyt siirrymme koodiin ja ymmärrämme, mitä tarkalleen tapahtuu ja miten se toimii. Se voi tuntua monimutkaiselta pinnalta, mutta kun menet syvälle siihen, näet kuinka yksinkertainen ja helppo ymmärtää se on.

Kartoitus:

ICO-perusteet, sijoittaa vai ei? Leikkaaminen paskaa

Ethereum, kuten kaikki salausvaluutat, on avoin pääkirja. Joten on järkevää, että kaikki ethereum-sopimukseen tehdyt tunnukset rekisteröidään avoimeen tietokantaan, joka on kaikkien nähtävissä. Kartoitustoiminto varmistaa sen.

Luoja, joka saa kaikki tunnukset:

ICO-perusteet, sijoittaa vai ei? Leikkaaminen paskaa

Kun kaikki tunnukset on luotu, koko tarjonta menee sopimuksen luojalle, joka voi sitten lähettää tunnukset kenelle tahansa, joka rahoittaa projektin ETH: lla.

Siirto:

Koodin viimeinen osa on siirto.

ICO-perusteet, sijoittaa vai ei? Leikkaaminen paskaa

Annat rahakkeillesi alkuperäisen arvon ja lähettäjän maksaman ETH-määrän perusteella he saavat tarvittavan määrän rahakkeita. Sama määrä rahakkeita leikataan saldostasi ja lisätään lähettäjän saldoon.

Kuten olet ehkä arvannut, siellä on tuhansia rahakkeita, ja vaikka se on hyvä asia, on myös suuri puute, joka on korjattava. Ajattele tätä, jos jokainen suunnitteli omat merkkinsä antaen sille oman ainutlaatuisen käänteensä, on ehdottoman kauhu-show pelastaa heidät lompakkoon. Monesti sinun on noudatettava monimutkaisia ​​ja tarpeettoman monimutkaisia ​​vaiheita vain tallentaaksesi rahakkeesi lompakkoon. Se olisi ollut painajainen. Tarvittiin vakio tai perussuunnitelma kaikkien rahakkeiden seuraamiseksi. Fabian Vogelstellar, yksi sumu-lompakon perustajista, keksi ratkaisun ERC20-merkkistandardeillaan.

Mikä on ERC20 Token Standard?

ERC20-standardit on otettu käyttöön niin, että kaikki Ethereum-rahakkeet noudattavat tiettyä sääntöä ja standardia. Vaikka tämä ei ole pakotettu sääntö, useimpia DAPP-kehittäjiä kehotetaan noudattamaan standardeja varmistaakseen, että heidän tunnuksilleen voidaan suorittaa vuorovaikutusta erilaisten lompakoiden, vaihdon ja älykkäiden sopimusten kanssa ongelmitta..

Nämä standardit auttoivat myös muita saamaan käsityksen siitä, kuinka tulevien rahakkeiden odotetaan käyttäytyvän. ERC20-tunnukset ovat saaneet laajan hyväksynnän, ja suurimmalla osalla ICO: lla myydyistä DAPPS: stä on ERC20-standardiin perustuvat tunnukset. Joten mitkä ovat nämä standardit?

Ne ovat periaatteessa joukko 6 toimintoa, jotka suoritettaessa seuraavat 4 toimintoa:

 • Hanki kokonaisvaltainen tarjonta.
 • Hanki tilin saldo.
 • Siirrä tunnus yhdeltä tililtä toiselle.
 • Hyväksy tunnuksen käyttö rahana.

Kuinka ICO toimii?

Joten nyt, kun olet saanut kaatumiskurssin siitä, mitä rahakkeet ovat ja miten ne toimivat, sukelkaamme syvällisesti ICO: iin ja miksi, hyvässä tai pahassa, ihmiset kutsuvat sitä uudeksi “Gold Rushiksi”. Useat ICO: n viimeisen vuoden aikana tekemät miljonäärit ovat hämmästyttäviä. Katso tämä kaavio:

Katso tämä kaavio:

ICO-perusteet, sijoittaa vai ei? Leikkaaminen paskaa

Viimeisten 12 kuukauden aikana ne ovat keränneet yli 600 miljoonaa dollaria verrattuna perustettujen Venture Capitalsin 140,30 miljoonaan dollariin. Se on hämmästyttävää! Joten mitä ICO: t ovat houkutelleet niin paljon sijoittajia? ICO on sijoitusmaailman rocktähti, se on kesyttämätön villi nero, jolla on revitty t-paita ja paksu farkut ja joka asuu joukossa pukeutuneita ryöstettyjä liikemiehiä. Käsitteessä on jotain erittäin viettelevää.

Ajattele tätä, kuka tahansa, jolla on idea projektista, voi saada massiivisen taloudellisen tuen yhteisöltä ilman, että politiikka tai loputon byrokratia tukkeutuu. Ajatus siitä, että kuka tahansa voi saada tarvitsemansa taloudellisen tuen sääntelemättömällä tavalla, oli tervetullut idea kaikille. Investointeja ei enää varataan vain uber-rikkaille, kuka tahansa voi hankkia varoja unelmiensa toteuttamiseksi.

ICO: n tarkka menettely voidaan jakaa seuraaviin vaiheisiin.

Ensinnäkin kehittäjät ilmoittavat aikomuksestaan ​​saada projekti herättämään kiinnostusta ja kiinnostusta projektiin. Tämä vaihe on erittäin tärkeä, koska ensivaikutelmat ovat kaikki.

Sitten kehittäjät laativat valkoisen kirjan. Valkoinen kirja on kehittäjien julkaisema asiakirja, jossa korostetaan heidän projektinsa ja sen erityispiirteet, jotka tekevät siitä houkuttelevan potentiaalisille sijoittajille. Vaikka on totta, että valkoisten paperien oletetaan olevan myynti- ja markkinointiväline, se ei ole läheskään yhtä räikeä ja ylivoimainen kuin esite tai myyntikirje. Julkaisut on kirjoitettu akateemisella tavalla, ja niiden erityisenä tarkoituksena on houkutella sijoittajia osoittamalla niiden potentiaalia ja ominaisuuksia. Niiden pituus on vähintään 2500 sanaa ja niiden on tarkoitus olla puhtaasti informatiivisia.

Sen jälkeen he pitävät valkoista kirjaa blockchain-yhteisön merkittävien jäsenten kautta saadakseen tukensa. Tämän tuen saaminen on kriittistä, koska täällä he saavat uskottavuuden, jota tarvitaan projektin jatkamiseen.

Nyt heidän on luotava tunnukset, jotka he aikovat vaihtaa bitcoiniin tai ETH: hen merkkikaupassa. Tunnuksen luomisprosessi on jo käsitelty edellä. Kehittäjien on päätettävä rahakkeiden lukumäärä ja määrä, jonka he haluavat veloittaa kustakin tunnuksesta. Yleensä näiden rahakkeiden hinta on erittäin alhainen ICO: n alussa. Tunnusten enimmäismäärän asettaminen on välttämätöntä, koska rajoitettujen toimitusvaltuuksien määrä lisää automaattisesti niiden kysyntää (tarjonnan ja kysynnän lain mukaan).

Annettujen rahakkeiden määrän ylärajan ohella kehittäjien on päätettävä aika, jolloin he haluavat pitää ICO: nsa. Ajan ja ajanjakson valitseminen on KRITAALISTA, ja siitä kerrotaan myöhemmin yksityiskohtaisesti. Tämän lisäksi heidän on myös päätettävä ottamansa rahamäärän ylärajasta.

Kun kaikki nämä on päätetty, kehittäjät valitsevat alustan, jossa he voivat mainostaa ICO: ta. Aikaisemmin se oli vaikeaa tehdä niin, koska kehittäjien oli saatava ihmiset vakuuttamaan ihmiset tulemaan verkkosivuilleen saadakseen lisätietoja ICO: sta. Mutta nyt on olemassa useita verkkosivustoja, jotka tarjoavat alustan kehittäjille vastaamaan tähän tarpeeseen. Jotkut parhaista ovat:

Ajattele näitä verkkosivustoja salausmaailman Kickstarterina tai Indiegogona. Kun ICO: ta on mainostettu, kehittäjät voivat itse tehdä ICO: n.

Visuaalinen esitys ICO: n toiminnasta:

ICO

Sijoittajat lähettävät kolikot kehittäjien julkiseen osoitteeseen ja saavat vastineeksi rahakkeita.

Joten yhteenvetona:

 • Ensinnäkin kehittäjät ilmoittavat aikomuksestaan ​​tehdä projekti.
 • Sitten projektin kehittäjät laativat valkoisen kirjan, joka sisältää heidän projektinsa yksityiskohdat selitettynä kuvailevalla tavalla.
 • He saavat tukea ja luottamusta tietyiltä cryptocurrency -maailman merkittäviltä jäseniltä, ​​jotka toimivat “neuvonantajina”.
 • Sitten he luovat rahakkeet ja päättävät erilaisista ylärajoista, kuten rahakkeesta, raharajasta ja aikarajasta.
 • Mainosta ICO: ta jollakin yllä mainituista alustoista.
 • Pidä ICO: ta.

Laajassa asioiden kirjassa on kahta erilaista ICO: ta:

 • Valuutta ICO.
 • Projekti ICO

Valuutta ICO

Valuutta ICO on kun kehittäjät tuovat uuden valuutan järjestelmän. Kehittäjät antavat rahakkeita, joista tulee uusia kryptovaluuttoja, vanhempien vakiintuneiden kolikoiden, kuten bitcoinin ja Ethereumin, vaihdoksi. Syy, miksi ihmiset ovat kiinnostuneita näistä ICO: ista, johtuu sijoitusmahdollisuuksista. Yksi parhaista esimerkeistä tällaisista ICO: ista on ethereum ICO.

Myöhemmin vuonna 2013 nuori ohjelmoija nimeltä Vitalik Buterin työskenteli bitcoinilla kehittäjänä ja turhautui yhä enemmän. Hän tajusi, että blockchain-tekniikalla oli enemmän potentiaalia kuin pelkkä valuuttajärjestelmä. Hänen visionsa oli tehdä vaihtoehtoinen muoto Internetistä. Tämä visio oli ethereum, foorumi, jolla ihmisillä ei ole vain pääsy uuteen valuuttamuotoon (Eteriin), vaan he voivat myös luoda ja kehittää uudemman DAPPS-muodon itse alustalla..

Ethereum ICO kesti 42 päivää ja jatkoi heinä-elokuussa 2014 ja nosti > miljoonaa. Tuolloin se oli suurin joukkorahoitus jopa ihmiskunnan historiassa. Varhaiset linnut saivat humongous ROI. Alussa, jos sijoittaisit vain yhden BTC: n, saat 2000 eetteriä vastineeksi. Näiden 2000 eetterin nykyinen arvo on ~ 420 000 dollaria. Ei huono 2500 dollarin investoinnille! Mutta enemmän kuin ROI, suurin asia, joka tekee tämän ICO: n niin tärkeäksi salaushistoriassa, on itse projektin käsite.

Jos haluat mainoksen miksi ICO: t ovat niin tärkeitä, lue vain ethereum ICO: sta. Tämä oli yksi mies, jolla oli visio ja joka sai ympärilleen omistautuneen ja lahjakkaan joukkueen, sai valkoisen kirjan, vakuutti ihmiset sijoittamaan hänen projektiinsa ja teki lopulta yhden salaushistorian tärkeimmistä alustoista. Tämän ICO: n pitäisi olla.

Projekti ICO

ICO-valuutan lisäksi meillä on projekti ICO: t, jotka antavat “työtunnuksia”. Kun ostat näitä rahakkeita joukkomyynnissä, saat tietyt oikeudet ja äänet itse DAPP: n ympäristössä. Yksi kuuluisimmista ja näin ollen surullisista esimerkkeistä tällaisesta ICO: sta on DAO.

DAO eli hajautettu autonominen organisaatio oli hajautettu riskipääomarahasto, jota aiottiin käyttää tulevien hankkeiden rahoittamiseen ethereumin ekosysteemissä. Näin sen piti toimia. Ihmiset sijoittavat rahaa DAO: een antamalla eetteriä, ja he saavat vastineeksi “DAO-merkkejä”. Nämä DAO-tunnukset tekivät haltijoista osan DAO-yhteisöä. Oletetaan, että Jill halusi projektin rahoittavan DAO: n, hän esitteli projektin DAO-yhteisölle. Tunnuksen haltijat pitävät sitten äänestyksen ja jos Jill saa enemmistön äänen, hän saa tarvittavan rahoituksen DAO: lta itseltään.

Tämä oli vallankumouksellinen ajatus, ja se sai myös valtavirran lehdistölle. ICO meni historiaan yhtenä kaikkien aikojen suurimmista. ICO keräsi eetterissä 150 miljoonaa dollaria, joka oli 14% tuolloin annetusta eetteristä, ja kaikki näytti ylöspäin. Valitettavasti silloin tapahtui surullisen DAO-hyökkäys ja eetteriä vietiin yhteensä 50 miljoonan dollarin arvosta. Tällä hyökkäyksellä oli valtavia seurauksia, koska tämä aiheutti ethereumin kovan työn ja johti kahteen eri Ethereumiin: ethereum ja Ethereum Classic.

Toinen loistava esimerkki ”Project ICO: sta” on Augur, hajautettu markkinoiden ennakointijärjestelmä.

ICO: t keräävät nykyään naurettavan määrän rahaa, Brave ICO, ethereum-pohjainen selain, joka kerättiin miljoonina 30 sekunnissa. Se on ~ 1,2 miljoonaa dollaria sekunnissa! Tezos ICO: sta tuli äskettäin yksi kaikkien aikojen suurimmista ICO: sta keräämällä yli 200 miljoonaa dollaria. Joten kysymys, jonka luultavasti ajattelet juuri nyt, on,

“Kuinka voit varmistaa, että kehittäjät käyttävät sijoittamiasi varoja oikein?” Entä jos he vain pakenevat sen kanssa? Vastaamme tähän kysymykseen.

Mihin toimiin olisi ryhdyttävä varojen turvallisuuden varmistamiseksi eli miten ei saada huijausta?

Valitettavasti ICO: n sääntelemättömyyden ja valtavan rahamäärän vuoksi tällä alueella houkuttelee paljon huijareita. Jos sijoitat ICO: hon, haluaisit lopulta vakuutuksia siitä, että kaikki sijoittamasi varat käytetään oikealla tavalla. Joten mitä sinun pitäisi tutkia, kun aiot sijoittaa varmistaaksesi, että et aio huijata?

 • Projektin kehittäjien tulisi pystyä määrittelemään projektin tarkoitus selkeästi yksinkertaisilla ja lyhyillä lauseilla. Jos he vievät liikaa aikaa ja hakkaavat pensaiden ympärillä, se tarkoittaa joko: heidän asialistaan ​​ei ole selkeää tai he piilottavat jotain. Molemmat eivät ole niin rohkaisevia skenaarioita.
 • Varmista, että kehittäjät eivät ole nimettömiä. Heidän nimensä, liiketoimintasuunnitelmiensa, sijaintiensa jne. Tulee olla 100% läpinäkyviä. Sinun pitäisi pystyä ottamaan yhteyttä heihin kaikesta heidän tarvitsemistaan ​​tiedoista..
 • Kehittäjien ja avustajien välillä on oltava oikeudellinen kehys, mukaan lukien ICO: lle asetetut ehdot.
 • Viimeiseksi ja mikä tärkeintä, sinun on varmistettava, että ICO-varat säilytetään escrow-lompakossa. Escrow-lompakko on pohjimmiltaan moni-sig-lompakko, joka tarvitsee useita avaimia avattavaksi. Yksi niistä avaimista on pakko puolueettoman kolmannen osapuolen hallussa.

Jos pidät nämä 4 kohtaa mielessä, pystyt havaitsemaan huijarit suhteellisen helposti ja investoimaan projekteihin, joilla on todellista potentiaalia.

Joten olemmeko ICO-kuplassa juuri nyt ja tuleeko se nousemaan?

Kun nykyään ICO: han menee valtava määrä rahaa ja kaikki ja heidän äitinsä haluavat palan ICO-piirakasta, ICO: n ympärillä on oikeutettuja pelkoja olla kupla, joka on paljon kuin dot com -kuplan ja kiinteistökupla. Jotta ymmärtäisimme kuplan toiminnan, katsotaanpa yksi kuplan tunnetuimmista esimerkeistä, dot-com-kupla, joka meni vuosina 1997-2002.

Noin 1997 Internetistä tuli iso ja teknologiayrityksiä alkoi esiintyä kaikkialla. Sijoittajat alkoivat sijoittaa rahojaan ja kääntää sijoituksensa valtaviin summiin. Lopulta kaikki, jotka näkivät tämän, alkoivat saada suuren FOMO: n (pelko kadota) ja he alkoivat antaa rahansa yrityksille ilman edes aavistustakaan siitä, onko yrityksellä potentiaalia toimia vai ei. Terve järki meni ulos ikkunasta, ja jokainen satunnainen Internet-liiketoiminta tappoi listautumisannin. Warren Buffet totesi, että:

“Tosiasia on, että kuplamarkkinat ovat mahdollistaneet kuplayritysten perustamisen. Yksiköt on suunniteltu enemmän ansaitsemaan rahaa sijoittajille kuin heille. Liian usein IPO, ei voitto, oli yrityksen promoottoreiden ensisijainen tavoite. “.

PUOMI! Hän löi naulan suoraan päähän, suurin osa yrityksistä, jotka saivat miljoonia sijoittajiltaan, epäonnistui ja jotkut osoittautuivat vain huijauksiksi. Lopulta kupla puhkesi vuonna 2002.

ICO-perusteet, sijoittaa vai ei? Leikkaaminen paskaa

Yritykset kaatui ja menetti miljoonia vuoden sisällä. Yksi surullisimmista esimerkeistä on Pets.Com, joka menetti 300 miljoonaa dollaria vain 268 päivässä! Vaikka joka toinen yritys suljettiin, yritykset, jotka selvisivät, pysyivät kiinni ja muuttivat tapaa, jolla elämme tänään. Yksi parhaista esimerkeistä on Amazon. Ennen kuplan puhkeamista Amazonin osakkeet olivat 100 dollaria / osake. Räjähdyksen jälkeen se laski 7 dollariin / osake, mutta lopulta se nousi 600 dollariin / osake.

ICO-kuplan ja dot-com-kuplan väliset rinnakkaisuudet ovat hieman pelottavia, ja kuten sanotaan “jos et opi historiasta, se toistaa itsensä”. Aivan kuten dot-comit, ICO: t ovat houkutelleet paljon sijoittajia, jotka eivät halua menettää kultausta. Aivan kuten dot-comit KAIKKI sijoittaminen tapahtuu puhtaasti spekulaation avulla. Sinun on ymmärrettävä, että suurimmalla osalla yrityksistä, joihin olet sijoittanut, ICO-yrityksissä on tuskin mitään valmiita. Suurimmalla osalla heistä ei ole alfa-versiota lopputuloksestaan, se kaikki perustuu spekulaatioihin ja projektin potentiaaliin.

Kuten kaikilla tavoilla, useimmat näistä hankkeista eivät saa lopputulosta. Syy siihen, miksi ethereum ICO toimi niin hienosti, oli se, että sillä oli oma ja ohjattava joukko lahjakkaita kehittäjiä, jotka olivat päivä päivältä tekemään siitä menestystä, sama Golemin kanssa. Toinen ICO: ta vaivaava ongelma on kehittäjien ahneus. Jotkut kehittäjät tekevät projekteja VAIN, jotta se voi näyttää tarpeeksi houkuttelevalta hyvälle ICO: lle. He eivät ole kiinnostuneita suorittamaan osakkeita eikä heillä ole taipumusta tuottaa voittoa sijoittajilleen.

Rinnakkaisuudet ovat hyvin ilmeisiä, ja se voi saada todella pelottavaa ajatella sitä. Mutta emme ole markkina-asiantuntijoita. Voimme vain spekuloida. Emme tiedä, elämmekö “ICO-kuplassa” vai emmekö tiedä, onko se kupla, joka tulee nousemaan. Mitä voimme kertoa teille, on olla älykäs rahoillenne. Älä houkuttele kiiltävillä esineillä, ja sinulla on perustiedot. Lue yllä antamamme pisteet tietääksesi onko ICO huijaus vai ei.

Joten jos olen kehittäjä, kuinka minun pitäisi lähestyä ICO: ta?

Jos olet kehittäjä, sinulla on ennen kaikkea hyvin selkeä idea ja asialista siitä, mikä projektisi on ja mitä haluat tehdä sen kanssa. Sinun on ilmoitettava projektisi tarkoitus ja tulevaisuus, jonka kuvittelet sen kanssa. Sinun on myös valittava alusta, jolla haluat mainostaa ICO: ta (aallot, ikonomit jne.), Ja sitten sinun on suunniteltava tunnuksesi.

Kun olet luonut valkoisen kirjan ja suorittanut sen neuvojien kautta ja saanut laillisen tuen, tärkein asia, jonka sinun on tehtävä, on valita hyvä aika ja päivämäärä. Mikään ei tappaa ICO: ta nopeammin kuin ei saada oikea ajoitus. Joten kun valitset ICO: n ajan, pidä seuraavat asiat mielessä:

 • Älä valitse lomaviikkoja tai viikkoja, jolloin tärkeät ihmiset lähtevät: Tarvitset niin paljon hypeä kuin mahdollista ja parhaat sijoittajat ICO: lle. Älä pidä ICO: ta kevätloman aikana, kun suurin osa ihmisistä, mukaan lukien toimittajat, lentää. Vastaavasti, jos viikon aikana tapahtuu tärkeä tapahtuma, on parasta, ettei ICO: ta ole tuona aikana. Kuten Margaux Avedisian sanoo, jos tärkeimmät sijoittajasi ovat The Burning Man, niin on parasta, ettei ICO: ta ole tällä viikolla,
 • Viikonpäivä: Sinun on ilmoitettava kohdesijoittajien työskentelymalleista ja katsottava, mikä päivä sopii heille parhaiten. On parasta olla valitsematta viikonloppua ICO: lle.
 • Aikaraja: Vaikka jotkut ICO: t saavuttavat tavoitteensa 10 minuutissa tai jopa 35 sekunnissa, ne ovat harvinaisimpia harvinaisista tilanteista. Jopa ethereum ICO kesti 42 päivää, vaikka se oli ennen kuin ICO: t tulivat niin suosituiksi. Joten sinun on päätettävä aikarajasta ja ajasta, jonka olet valmis käyttämään ICO: ta.
 • Aikavyöhyke: Jos kohdesijoittajasi ovat amerikkalaisia ​​ja silloin ei ole juurikaan mitään järkeä olla ICO: nne keskiyöllä EST. Päätä, mistä haluat kohdesijoittajien olla, ja päätä sopiva aika heille.

Emme voi yliarvioida ajan merkitystä ICO: llesi, alkukausi on kriittinen, koska se määrittää kuinka hyvin ICO: lla menee. Jos olet kehittäjä, sinun on päätettävä aika, kun olet tehnyt melko vähän tutkimusta. Loppujen lopuksi se on sen arvoista.

Mitkä ovat ICO: n edut ja haitat?

Plussat ICO: sta

 • Antaa mahdollisuuksia lupaaville projekteille: Ajattele mitä ethereum on saavuttanut viime vuonna. Siitä lähtien, kun siitä on tullut maailman toiseksi tehokkain kryptovaluutta, alustan tarjoamiseen DAPP-luojille projektien luomiseen. Siitä on todella tulossa “foorumi, johon tulevaisuus rakennetaan”. Kaikki tämä alkoi ICO: n takia.
 • Ei vaadi tarpeetonta paperityötä: Monia hankkeita ei toteuteta, koska ne tarttuvat byrokratiaan. Rahoituksen keräämiseksi listautumisannin tai joukkorahoituksen avulla projektin kehittäjien on tehtävä paljon paperityötä, ja useammin kuin ei, he eivät vain saa tarvittavia asiakirjoja varojen keräämiseksi projektilleen. Toisaalta sinun tarvitsee vain osallistua ICO: hon luomalla “valkoinen paperi” (Valkoinen paperi sisältää kaikki projektisi yksityiskohdat.) Sen jälkeen kuka tahansa voi lukea valkoisen kirjan ja päättää sijoittaa projekti, jos se kiinnostaa heitä.
 • Yhteisö rakennus: Se antaa projektin luojille mahdollisuuden rakentaa yhteisö heidän projektiinsä ympärille. Terveellinen yhteisö antaa tuotteelle valtavan uskottavuuden. Lisäksi yhteisön jäsenillä voi olla todellista sananvaltaa projektien suuntaan ja pitää luojat vastuullisina.
 • Altistuminen projekteille: ICO: ta ympäröivä hype voi tehdä ihmeitä projektin altistumiselle. Mitä enemmän altistumista, sitä enemmän ihmiset tietävät projektista. Tämä lisää potentiaalisten sijoittajien määrää.
 • Varhainen pääsy mahdollisesti arvokkaisiin tunnuksiin: Joistakin rahakkeista voi tulla todella arvokkaita kryptovaluuttoja. ICO: t antavat sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa merkkeihin, joissa on potentiaalia, likaa halvalla. Esimerkiksi. Ethereumin ennakkomyynnin aikana 1 eetteri maksoi 35–40 senttiä. Juuri nyt, kirjoittamisen jälkeen, 1 eetteri maksaa ~ 277 dollaria.
 • Innovaation kannustin: Eri ICO: iden röyhkeä menestys viimeisten 12 kuukauden aikana on antanut ylimääräisen kannustimen kehittäjille innovoida ja kehittää jännittävämpiä projekteja.

Miinukset ICO: sta

 • Houkuttelee paljon huijareita: Koska ICO: ssa on niin vähän paperityötä, se houkuttelee monia huijareita, jotka voivat yksinkertaisesti luoda väärän valkoisen paperin ja ansaita paljon rahaa. Jotkut kehittäjät jättävät myös tarkoituksellisesti pois tietyt tärkeät yksityiskohdat valkoisesta paperistaan, jotta heidän projektinsa näyttävät houkuttelevammilta kuin ne todella ovat. Suurin seuraus kaikista näistä huijauksista on yleisön vähentynyt usko blockchain-tekniikkaan, joka voi aiheuttaa täyden katastrofin.
 • Perustuu puhtaaseen spekulaatioon: Kun investoit projektiin ICO: ssa, sinä investoit idea projektin. Luet valkoisen kirjan ja jos ajatella että joukkue on uskottava ja projektilla on lupauksia kuin investoit. Joten pohjimmiltaan sinulla ei ole aavistustakaan, onnistuuko projekti edes vai ei. Yli 90% aloittelijoista epäonnistuu ja blockchain-projektit eivät ole immuuneja myöskään. Lisäksi kehittäjät saattavat olla laiskoja eivätkä edes vaivaudu viimeistelemään aloittamaansa. Älkäämme unohtako, on aina mahdollista, että projekti pilaantuu hakkerointien ja hyökkäysten takia. DAO on täydellinen esimerkki siitä.

Valaanpyynti: Otetaan esimerkki siitä, mitä tapahtui nyt surullisen kuuluisassa BAT ICO: ssa. ICO pääsi yli vain 24 sekunnissa ja he pystyivät keräämään 35 miljoonaa dollaria! Järkyttävä osa oli, että monet ihmiset eivät voineet osallistua ICO: han ollenkaan, koska tietyt henkilöt ostivat merkittäviä palasia rahakkeista. Itse asiassa neljäsosa BAT-tunnuksista on yhden henkilön omistuksessa!

ICO-perusteet, sijoittaa vai ei? Leikkaaminen paskaa

Näitä ihmisiä kutsutaan valaiksi. Pohjimmiltaan ihmiset, joilla on paljon rahaa ja resursseja ja jotka käyttävät ICO-peliä heidän hyväkseen. Tapa, jolla he tekevät sen, on maksaa erittäin korkeita kaivosmaksuja, jotka auttavat heitä “leikkaamaan linjaa” ja saamaan etusijan ICO: n aikana. BAT ICO: n tapauksessa valaat maksoivat peräti 2220 dollaria transaktiopalkkioita varmistaakseen, että he ottavat piirakan ensimmäisen pureman. Myöhemmin he myyvät enimmäkseen näitä rahakkeita korkealla saadakseen voittoa.

 • Verkon ruuhkautuminen: Lisääntynyt aktiivisuuden määrä ICO: n aikana aiheuttaa valtavan rasituksen lohkoketjussa ja voi johtaa pullonkaulaan. Status ICO: n aikana, kun he keräsivät 100 miljoonaa dollaria, verkossa oli niin paljon ruuhkautumista, että monet ihmiset, jotka halusivat sijoittaa Statusiin, näkivät liiketoimiensa epäonnistuneen.
 • Tunnusten tallentaminen: On mahdollista, että et voi tallentaa joitain rahakkeita mihinkään salauslompakkoosi. Voit tallentaa kaikki ethereumissa tehdyt rahakkeet eetterilompakkoosi, mutta Ethereumin ulkopuolella valmistettujen rahakkeiden tallentaminen voi olla hyvin monimutkaista.
 • Hallituksen väliintulo: Täällä se tulee pelottavaksi. Huijausten lisääntyneen määrän ja sääntelemättömän rahan määrän vuoksi eri hallitukset voivat yksinkertaisesti päättää aloittaa ICO: n sääntelyn. Jos näin tapahtuu, tämä voi todella olla kryptovaluutan kuolema. Salausvaluutan koko ajatus on ajatus hajauttamisesta ja olemisesta hallituksen valvonnan ulkopuolella.

Johtopäätös

ICO: t ovat jatkossakin osa kryptovaluutta ja lohkoketjuja. Emme yksinkertaisesti voi jättää huomiotta heidän tekemäänsä hyvää. Heidän panostaan ​​ei yksinkertaisesti voida aliarvioida innovatiivisten tekniikoiden, kuten ethereumin ja Golemin, synnyttämisestä DAPP-kehittäjien kannustamiseen innovoida ympäri maailmaa ympäri maailmaa, ympäri maailmaa..

Tästä huolimatta ICO: t eivät ole epäilystäkään voi olla ”välttämätön paha”. Ihmisen taipumuksena on hyödyntää mahdollisia porsaanreikiä itsekkäiden hyötyjensä vuoksi, ja ICO: t näyttävät olevan monien korruptoituneiden henkilöiden valitsema työkalu. Tulevaisuudessa eteenpäin voimme toimia vastuullisemmin ja tehdä omat tutkimuksemme. Tutki valkoisia papereita, haastattele tiimiä, joka on mukana erityisissä hankkeissa, jotka ovat ICO: n varassa, ja sijoita sitten rahasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map