Katso tämä opas parhaisiin kryptovaluutanvaihtoihin. Etkö saa tarpeeksi kryptovaluuttoja? Osallistu salaustalouden alkeiskurssillemme. Joten haluat aloittaa kaupankäynnin kryptovaluutoilla?

Mikä on kryptovaluutan vaihto?

Kryptovaluutanvaihto on verkkosivusto, josta voit ostaa, myydä tai vaihtaa kryptovaluutta muulle digitaaliselle valuutalle tai perinteiselle valuutalle, kuten Yhdysvaltain dollareille tai Eurolle. Niille, jotka haluavat käydä ammattimaista kauppaa ja joilla on pääsy hienoihin kaupankäyntityökaluihin, sinun on todennäköisesti käytettävä vaihtoa, joka vaatii sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ja avaamaan tilin. Jos haluat vain tehdä satunnaista ja suoraa kauppaa, voit käyttää myös alustoja, jotka eivät vaadi tiliä.

Salausvaihtotyypit

 • Kaupankäyntialustat – Nämä ovat verkkosivustoja, jotka yhdistävät ostajat ja myyjät ja ottavat maksun jokaisesta tapahtumasta.
 • Suora kauppa – Nämä alustat tarjoavat suoraa henkilöiden välistä kauppaa, jossa eri maista tulevat henkilöt voivat vaihtaa valuuttaa pankkitililtään. Suoran kaupan pörsseillä ei ole kiinteää markkinahintaa, vaan kukin myyjä asettaa oman valuuttakurssinsa.
 • Välittäjät – Nämä ovat verkkosivustoja, joissa kuka tahansa voi käydä ostamassa kryptovaluuttoja välittäjän asettamaan hintaan. Kryptovaluutta-välittäjät ovat samanlaisia ​​kuin valuutanvaihtajat.

Mitä on syytä varoa ennen liittymistä salauksenvaihtoon

On tärkeää tehdä pieni kotitehtävä ennen kaupankäynnin aloittamista. Tässä on muutama asia, jotka sinun on tarkistettava ennen ensimmäisen kaupan tekemistä.

 • Maine – Paras tapa saada tietoa vaihdosta on etsiä yksittäisten käyttäjien arvosteluja ja tunnettuja alan verkkosivustoja. Voit kysyä kysymyksiä, joita sinulla saattaa olla foorumeilla, kuten BitcoinTalk tai Reddit.
 • Kaupankäyntimaksut – Suurimmalla osalla vaihtoista pitäisi olla maksuja koskevia tietoja verkkosivuillaan. Ennen liittymistä varmista, että ymmärrät talletus-, maksu- ja nostomaksut. Palkkiot voivat vaihdella huomattavasti vaihdosta riippuen.
 • maksutavat – Mitkä maksutavat ovat käytettävissä pörssissä? Luottokortti? Luottokortti? Pankkisiirto pankkitilisi kautta? PayPal? Voitteko käydä kauppaa USD EUR: lla? Jos vaihdolla on rajoitetut maksuvaihtoehdot, sinun ei ehkä ole kätevää käyttää sitä. Muista, että kryptovaluuttojen ostaminen luottokortilla edellyttää aina henkilöllisyyden vahvistamista ja siitä tulee korkeampi hinta, koska petosriski on korkeampi ja transaktio- ja käsittelymaksut ovat korkeammat. Salausvaluutan ostaminen pankkisiirrolla vie huomattavasti kauemmin, koska pankkien käsittely vie aikaa.
 • Vahvistusvaatimukset – Suurin osa Bitcoin-kaupankäynnistä sekä Yhdysvalloissa että Isossa-Britanniassa vaatii jonkinlaisen henkilöllisyystodistuksen talletusten tekemiseksi & nostot. Jotkut vaihdot antavat sinun pysyä tuntemattomana. Vaikka tarkistaminen, joka voi kestää jopa muutaman päivän, saattaa tuntua tuskalta, se suojaa vaihtoa kaikenlaisilta huijauksilta ja rahanpesulta.
 • Maantieteelliset rajoitukset – Jotkut keskusten tarjoamat erityiset käyttäjätoiminnot ovat käytettävissä vain tietyissä maissa. Varmista, että vaihto, johon haluat liittyä, antaa täyden pääsyn kaikkiin alustatyökaluihin ja toimintoihin maassa, jossa asut tällä hetkellä.
 • Vaihtokurssi – Eri pörssit vaihtelevat. Yllätyt, kuinka paljon voit säästää, jos teet ostoksia. Ei ole harvinaista, että hinnat vaihtelevat jopa 10% ja jopa korkeammat joissakin tapauksissa.

Mitkä salausvaihdot ovat parhaita ostamaan bitcoinia?

Nykyään on joukko alustoja, joista valita, mutta kaikkia vaihtoa ei luoda tasavertaisesti. Tämä luettelo perustuu käyttäjien arvosteluihin sekä lukuisiin muihin kriteereihin, kuten käyttäjäystävällisyyteen, saavutettavuuteen, maksuihin ja turvallisuuteen. Tässä on kymmenen parasta salausvaihtoa ilman erityistä järjestystä.

 Paras kryptovaluutanvaihtolista:

Bitbuy.ca

Bitbuy.ca on kanadalaisen omistama ja ylläpitämä digitaalisen valuutan alusta. Alun perin InstaBT-nimellä vuonna 2013 perustetun yrityksen tehtävänä on tarjota kätevä, luotettava ja turvallinen pääsy bitcoiniin ja muihin digitaalisiin valuuttoihin. Asiakaspalvelu, helppokäyttöisyys ja nopea toimitusaika talletuksille ja nostoille ovat tämän alustan pilareita. Ne palvelevat sekä aloittelijoille että kokeneille kauppiaille, ja ne ovat yksi Kanadan nopeimmin kasvavista osto / myynti -alustoista. Hyvä valinta käyttäjille haluavat ostaa ja pitää salausta, tai käyttäjät, jotka etsivät luotettavaa ramppia kääntääkseen fiatinsa salaukseksi nopeasti ja helposti.

Plussat

 • Suuri asiakaspalvelu
 • Nopea rekisteröinti ja todentaminen
 • CAD-talletusten ja nostojen nopea käsittely
 • Alhaiset palkkiot

Haittoja

 • Tarjoaa vain BTC, ETH, LTC, BCH
 • Vain kanadalaiset

Vaihda NYT

Vaihda NYT on rekisteröinnitön välitön kryptovaluutanvaihtofoorumi rajattomille salauksen muunnoksille. ChangeNOW on ollut markkinoilla yli vuoden ajan ja on ansainnut maineen luotettavasta palvelusta erittäin hyvällä hinnalla. Vaihtofoorumi ei vaadi tilin luomista, nopean tapahtuman käsittelyä yli 170 kryptolle sekä fiat-krypto-ostoksia. Vaihda NYT pysyy rehellinen asiakkaidensa kanssa eikä peri mitään piilotettuja tai liian suuria maksuja. Kaupan ajoitus on edelleen melko lyhyt. Tapahtumamäärästä riippuen käsittelynopeus voi kestää vain 2 minuuttia.

Plussat

 • Rekisteröityminen – tiliä ei tarvita
 • Lueteltu yli 170 kryptovaluutta kolikkoa ja rahaketta – yli 36000 kauppaparia
 • Ei rajoituksia – ei vaihtojen enimmäismäärää
 • 2 kryptovaluutanvaihtovirtaa: vakio- ja kiinteäkorkoinen
 • Kätevä osto luottokorteilla
 • 24/7 tuki
 • Mobiilisovellus

Haittoja

 • Ei vipuvaikutusta. Vaihda NYT ei tarjoa vivutettua kaupankäyntiä kryptovaluutoilla

Coinjar

Perustettu vuonna 2013, Kolikkopurkki on helpoin tapa ostaa, myydä, tallentaa ja käyttää kryptovaluutta. CoinJarin iOS- ja Android-sovellukset antavat käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa kryptovaluutoilla tien päällä, kun taas CoinJar Exchange ja CoinJar OTC Trading Desk palvelevat ammattimaisia ​​kauppiaita sekä yksityishenkilöitä ja laitoksia, jotka haluavat tehdä suurempia liiketoimia.

Plussat:

 • iOS & Android-sovellukset, joiden avulla voit käydä kauppaa
 • Vapaa & nopeat pankkisiirrot
 • Palkkiot 0,1% – 1% kaupankäyntimääristä riippuen
 • Perustettu vuonna 2013
 • Hyvä asiakastuki

Haittoja:

 • Ei vipuvaikutusta.
 • Henkilökohtainen henkilöllisyyden vahvistus vaaditaan kauppaa varten.

OKEx

OKEx

OKEx.com on kryptovaluutan vaihto, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa, myydä ja käydä kauppaa Bitcoinilla, Ethereumilla ja

muut kryptovaluutat turvallisesti ja helposti. Intuitiivinen alusta, jossa on tyylikäs käyttöliittymä, tekee siitä helppoa

tee markkinaostoja, tarkista kryptovaluuttojen hinnat ja paljon muuta. Vaihto keskittyy paitsi paikan päällä että

marginaalikauppaa, mutta sillä on myös edistyneitä ominaisuuksia johdannaisille, kuten futuureille, ikuisille swapeille ja

vaihtoehtoja.

Maltalla toimiva pörssi toimii yli 100 maassa, jotka tarjoavat kryptovaluuttojen likviditeettiä ja markkinoita

ostaa vaihtoehtoja miljoonille käyttäjille ja tukee satoja erilaisia ​​kauppapareja.

Plussat:

● Ilmainen rekisteröinti ja helppokäyttöinen

● Yli 400 kaupankäyntiparia, joilla on korkea likviditeetti

● Alhaiset palkkiot kannustimilla markkinatakaajille

● Tuetaan monia erilaisia ​​maksutapoja

● Erinomainen käyttöliittymä ja tyylikäs muotoilu

● Luotettu ja tunnettu vaihto

● 24/7 asiakastuki

Haittoja:

● Ei saatavilla joissakin maissa

● Jotkut lisäominaisuudet voivat pelotella aloittelijoita

● Ei fiat-ramppia

Xcoins

Xcoins.com on eurooppalainen johtava kryptovaluutanvaihtofoorumi. Helppokäyttöinen alusta on palvellut vuodesta 2016 lähtien yli 250 000 tyytyväistä asiakasta ympäri maailmaa. Xcoins tarjoaa nopean ja turvallisen ratkaisun kryptovaluuttojen ostamiseen 24/7 reaaliaikaisella tuella. Ne palvelevat aloittelijoita sekä kokeneita salausveteraneja ja tukevat yli 167 maata. Poikkeuksellisen asiakaspalvelun ja yhden nopeimmista tapahtumaprosesseista on helppo ymmärtää, miksi Xcoins on kasvanut räjähdysmäisesti alusta lähtien. Ei ole väliä kokemuksen taso tai missä olet maailmassa, Xcoins.com on turvallinen ja luotettava tapa saada kätesi kryptovaluuttoihin.

Plussat

 • 24/7 live-tuki
 • Alhaiset palkkiot
 • Yksinkertainen & turvallinen rekisteröinti ja todentaminen
 • Nopea käsittely ja tapahtumaprosessit
 • Saatavana maailmanlaajuisesti

Haittoja

 • Tarjoaa vain BTC, ETH, LTC, XRP, BTC Cash

kolikot

Kolikkopohja

Luotettavien sijoittajien tukema ja miljoonien asiakkaiden käytössä maailmanlaajuisesti, Coinbase on yksi suosituimmistar ja maailman parhaat salausvaihdot. Coinbase-alustan avulla digitaalisen valuutan turvallinen ostaminen, käyttö, varastointi ja kauppa on helppoa. Käyttäjät voivat ostaa bitcoineja, eetteriä ja nyt Litecoinia Coinbaselta Android-laitteesta saatavan digitaalisen lompakon kautta & iPhonella tai käymällä kauppaa muiden käyttäjien kanssa yrityksen Global Digital Asset Exchange (GDAX) -tytäryhtiössä. He voivat helposti myydä tuotteitaan. salaus samoin ja vastaanottaa rahaa suoraan pankkitililleen. GDAX toimii tällä hetkellä Yhdysvalloissa, Euroopassa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa ja Singaporessa. GDAX ei tällä hetkellä veloita siirtomaksuja varojen siirtämisestä Coinbase-tilisi ja GDAX-tilisi välillä. Toistaiseksi vaihdettavien valuuttojen valinta riippuu kuitenkin maastasi, jossa asut. Katso Coinbase FAQ ja GDAX FAQ

 • Plussat: Hyvä maine, turvallisuus, suuri kaupankäyntimäärä, helppokäyttöinen, kohtuulliset palkkiot, aloittelijoille ystävällinen, varastoitu valuutta kuuluu Coinbase-vakuutuksen piiriin. Aloittelevien käyttäjien on helppo käydä kauppaa ja ostaa bitcoinia, koska se sallii fiat-valuuttakaupan.
 • Haittoja: Asiakastuki, rajoitetut maksutavat, rajoitetut tuetut maat, epätasainen palvelujen käyttöönotto maailmanlaajuisesti, GDAX soveltuu vain teknisille kauppiaille.

Kraken

Perustettu vuonna 2011, Kraken on suurin kryptovaluutanvaihto euroina ja likviditeettinä, ja se on kumppani ensimmäisessä kryptovaluuttapankissa. Kraken antaa sinun ostaa ja myydä bitcoineja sekä käydä kauppaa bitcoinien ja eurojen, Yhdysvaltain dollareiden, Kanadan dollareiden, Ison-Britannian punnan ja Japanin jenin välillä. On myös mahdollista käydä kauppaa muilla digitaalisilla valuutoilla kuin Bitcoinilla, kuten Ethereum, Monero, ethereum Classic, Augur REP -merkit, ICONOMI, Zcash, Litecoin, Dogecoin, Ripple ja Stellar / Lumens. Kokeneemmille käyttäjille Kraken tarjoaa marginaalikauppaa ja monia muita kaupankäynnin ominaisuuksia. Kraken on loistava valinta kokeneemmille kauppiaille. Katso Kraken UKK.

Vaikka salauspörssi sijaitsee San Franciscossa, Yhdysvalloissa, heillä on edelleen yksi suurimmista euro-salausmarkkinoista maailmassa. Kraken on saatavana Yhdysvaltojen, Kanadan, Japanin ja useiden Euroopan maiden asukkaille. Kraken ei tällä hetkellä hyväksy talletuksia luottokortilla, maksukortilla, PayPalilla tai vastaavilla palveluilla. Vuonna 2014 Krakenistä tuli maailman ylin pörssi, kun on kyse eurokaupan määrästä. He olivat myös edelläkävijöitä ensimmäisessä todennettavissa olevassa salaustodistuksessa varantotarkastusjärjestelmässä ja listattiin myös Bloombergin terminaaliin saman vuoden aikana. Sillä on vankka, mutta ei aloittelijaystävällinen salauskauppapaikka.

 • Plussat: Hyvä maine, helppokäyttöinen, suuri kaupankäyntimäärät, kunnolliset valuuttakurssit, alhaiset transaktiomaksut, vähäiset talletuspalkkiot, runsas ominaisuus, hyvä käyttäjätuki, turvallinen, tuettu maailmanlaajuisesti.
 • Haittoja: Rajoitetut maksutavat (ei tällä hetkellä hyväksy käteistä, pankkikorttia, luottokortteja, PayPalia) tai vastaavia palveluita., Eivät sovellu aloittelijoille, jotka haluavat aloittaa kaupankäynnin, ei-intuitiivinen käyttöliittymä.

Lopullinen opas parhaisiin kryptovaluutanvaihtoihin

Cex.io

Cex.io on yksi parhaista kryptovaluutanvaihdoista, joka tarjoaa useita maksuvaihtoehtoja bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen käyttämiseen. Alustan avulla käyttäjät voivat vaihtaa fiat-rahaa helposti kryptovaluutoilla ja päinvastoin krypto-valuutoilla fiat-rahoille. Joten, jos olet aloittelija, tämä on yksi parhaista salausvaihdoista, joita voit käyttää aloittamiseen. Niille, jotka haluavat käydä kauppaa bitcoineilla ammattimaisesti, foorumi tarjoaa räätälöityjä ja käyttäjäystävällisiä kaupankäyntikeskuksia ja marginaalikauppaa. Vaihtoehtoisesti tämä salausvaihto tarjoaa myös välityspalvelun, joka tarjoaa aloitteleville kauppiaille erittäin yksinkertaisen tavan ostaa bitcoinia hinnoilla, jotka ovat enemmän tai vähemmän markkinoiden kurssin mukaisia. Cex.io -sivusto on turvallinen ja intuitiivinen, ja salausvaluutat voidaan tallentaa turvalliseen kylmävarastoon. Tutustu Cex.ion usein kysyttyihin kysymyksiin

 • Plussat: Hyvä maine, hyvä mobiilituote, tukee luottokortteja, aloittelijaystävällinen, kunnollinen valuuttakurssi, tuettu maailmanlaajuisesti, API-ratkaisut automatisoituun kaupankäyntiin. Saatavana Yhdysvalloissa, Euroopassa, Hong Kongissa ja tietyissä Etelä-Amerikan maissa. Sallii salauksen kaupan useilla vaihtoehdoilla, mukaan lukien pankkikortti, USD EUR.
 • Haittoja: Tiukat vahvistussäännöt, palkkiot vaihtelevat maksutavan mukaan.

Swapzone

Swapzone on kryptovaluutan vaihto-aggregaattori. Työmme on tarjota käyttäjille foorumi, jonka avulla he voivat tehdä tietoon perustuvan valinnan salaustekniikkaa vaihdettaessa. Tämän mahdollistamiseksi keräämme tietoja palveluntarjoajista, valitsemme vertailuparametrit, kootaan ja lajitellaan tarjoukset. ja esitä kaikki vaihtoehdot yhdessä käyttöliittymässä. Pyrimme tekemään vaihtotilasta läpinäkyvän, ymmärrettävän ja mikä tärkeintä,

yhtenäinen.

Kuinka käyttää Swapzone-valmistetta?

Luomme yhteisen käyttäjävirran muille kuin vapausrangaistuksellisille vaihtopalveluille. Yhdistämällä eri rajapinnat yhdeksi Swapzone toimii siltana, joka yhdistää keskukset käyttäjään.

Plussat 

 • Ei vapaana
 • Laaja valikoima kolikoita ja rahakkeita (mukaan lukien Stablecoins)
 • Useita vaihto-kumppaneita, joilla on mahdollisuus valita palveluntarjoajien joukosta
 • Pörssitarjoukset lajiteltu parhaan hinnan, ajan ja palveluluokituksen mukaan
 • Kaikki kommunikaatio Swapzonen kautta järjestettyjen palveluiden kanssa – autamme täällä

Haittoja

 • Suunniteltu kokeneille käyttäjille

MuotoVaihto

ShapeShift on yksi johtavista kryptovaluutanvaihdoista, joka tukee erilaisia ​​kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, Ethereum, Monero, Zcash, Dash, Dogecoin ja monet muut. Shapeshift on hieno niille, jotka haluavat tehdä suoria ja suoria kauppoja kirjautumatta tilille tai luottaen alustaan ​​varojensa hallussa. ShapeShift ei salli käyttäjien ostaa salauksia pankkikortilla, luottokortilla tai muulla maksujärjestelmällä. Tällä salausalustalla ei ole fiat-käytäntöä, ja se sallii vain vaihdon bitcoinin ja muiden tuettujen kryptovaluuttojen välillä. Käy Shapeshiftissä UKK

 • Plussat: Hyvä maine, aloittelijaystävällinen, vaihdettavissa kymmeniä kryptoja, nopea, kohtuullinen hinta, jonka avulla voit aloittaa kaupankäynnin.
 • Haittoja: Keskimääräinen mobiilisovellus, ei fiat-valuuttoja, rajoitettu maksutapa ja työkalut.

Poloniex

Vuonna 2014 perustettu Poloniex on yksi maailman johtavista kryptovaluutanvaihdoista. Salauspörssi tarjoaa turvallisen kaupankäyntiympäristön, jossa on yli 100 erilaista Bitcoin-kryptovaluutta-pariliitosta sekä edistyneitä työkaluja ja data-analyysejä edistyneille kauppiaille. Yhtenä suosituimmista kaupankäyntialustoista, joilla on suurimmat kaupankäyntimäärät, käyttäjät voivat aina sulkea kaupan aseman. Poloniex käyttää volyymitasoa, valmistaja-ottajan palkkiotaulukkoa kaikille kaupoille, joten palkkiot ovat erilaiset riippuen siitä, oletko valmistaja vai ottaja. Valmistajille palkkiot vaihtelevat 0: sta 0,15 prosenttiin vaihdettavan määrän mukaan.

Ottajien palkkiot vaihtelevat välillä 0,10 – 0,25%. Nostoista ei peritä maksuja verkon edellyttämän transaktiomaksun lisäksi. Yksi Poloniex-salausvaihdon ainutlaatuisista työkaluista on chat-ruutu, joka on jatkuvasti täynnä käyttäjän apua ja melkein kaikkea. Jokainen käyttäjä voi kirjoittaa melkein mitä tahansa, mutta sopimattomat kommentit poistavat lopulta valvojat. Joskus voi olla vaikea erottaa hyvät neuvot huonosta, mutta Chatbox on loistava työkalu, joka pitää sinut mukana.

 • Plussat: Nopea tilin luominen, monipuolinen, BTC-lainaus, suurten määrien kauppa, käyttäjäystävällinen, alhaiset kaupankäyntimaksut, avoin sovellusliittymä.
 • Haittoja: Hidas asiakaspalvelu, ei fiat-tukea.

Lopullinen opas parhaisiin kryptovaluutanvaihtoihin

Bittileima

Bitstamp on yksi parhaista bitcoin-pörsseistä, joka perustuu Europiin. Se perustettiin vuonna 2011 ja on yksi ensimmäisen sukupolven bitcoin-pörsseistä, joka on rakentanut uskollisen asiakaskunnan. Bitstamp on tunnettu ja luotettu koko bitcoin-yhteisössä turvallisena kaupankäyntialustana. Se tarjoaa edistyneitä turvaominaisuuksia, kuten kaksivaiheisen todennuksen, multisig-tekniikan lompakolleen ja täysin vakuutetun kylmävaraston. Bitstampilla on 24/7 tuki ja monikielinen käyttöliittymä, ja aloittaminen on suhteellisen helppoa. Avaamisen jälkeen ilmaisen tilin ja talletuksen käyttäjät voivat aloittaa kaupankäynnin välittömästi. Tutustu Bitstampin usein kysyttyihin kysymyksiin ja maksuaikatauluun

 • Plussat: Hyvä maine, korkean tason tietoturva, vankka kaupankäyntialusta, suuri kaupankäyntimäärä, maailmanlaajuinen saatavuus, alhaiset transaktiomaksut, hyvä suurille liiketoimille.
 • Haittoja: Ei aloittelijaystävällinen, rajoitetut maksutavat, korkeat talletusmaksut, käyttöliittymä.

Lopullinen opas parhaisiin kryptovaluutanvaihtoihin

CoinMama

CoinMama on veteraanien salausvaihtoalusta, johon kuka tahansa voi vierailla ostamaan bitcoinia tai eetteriä luottokortillasi tai käteisellä MoneyGramin kautta. CoinMama on loistava niille, jotka haluavat ostaa suoraviivaisia ​​suoraviivaisia ​​digitaalivaluuttoja paikallisessa valuutassaan. Vaikka CoinMama-palvelu on saatavilla kaikkialla maailmassa, käyttäjien tulisi olla tietoisia siitä, että jotkin maat eivät välttämättä pysty käyttämään kaikkia sivuston toimintoja. CoinMama on saatavana englanniksi, saksaksi, ranskaksi, italiaksi ja venäjäksi. Tutustu CoinMaman usein kysyttyihin kysymyksiin .

Toisin kuin muissa pörsseissä, Coinmamalla ei ole sisäänrakennettua BTC-, ETH-, LTC-, BCH-, ETC-, XRP-, QTUM- ja ADA-lompakkoa. Jos haluat käydä kauppaa kryptovaluutan pörssissä, sinulla on oltava oma lompakko kullekin käytettävissä olevalle kryptovaluutalle. Tämä voidaan nähdä sekä hyvänä että pahana. Vaikka se kannustaa käyttäjiä tekemään oman lompakonsa, joka on paljon turvallisempi, se ei ole mukavin vaihtoehto.

 • Plussat: Hyvä maine, aloittelijaystävällinen, loistava käyttöliittymä, hyvä valikoima maksuvaihtoehtoja, saatavana kaikkialla maailmassa, nopea tapahtuma-aika.
 • Haittoja: Korkeat valuuttakurssit, luottokorttien palkkio, ei bitcoin-myyntitoimintoa, keskimääräinen käyttäjätuki.

Bitsquare

Bitsquare on käyttäjäystävällinen peer to peer -vaihto, jonka avulla voit ostaa ja myydä bitcoineja vastineeksi fiat-valuutoille tai kryptovaluutoille. Bitsquare markkinoi itseään todella hajautetuksi ja vertaisverkoksi, joka on heti saatavilla eikä vaadi rekisteröintiä tai luottamista keskusviranomaiseen. Bitsquare ei koskaan omista käyttäjän varoja, eikä kukaan muu kuin kauppakumppanit vaihda henkilötietoja. Alusta tarjoaa loistavan turvallisuuden monisig-osoitteilla, vakuuksilla ja tarkoituksenmukaisella välimiesjärjestelmällä kauppakiistojen yhteydessä. Jos haluat pysyä tuntemattomana etkä luota ketään, Bitsquare on täydellinen foorumi sinulle. Tutustu Bitsquare-usein kysyttyihin kysymyksiin

 • Plussat: Hyvä maine, turvallinen & yksityinen, valtava määrä kryptovaluuttoja saatavilla, ei rekisteröitymistä, kohtuulliset maksut, avoin lähdekoodi, saatavana maailmanlaajuisesti, hyvä edistyneille kauppiaille.
 • Haittoja: Rajoitetut maksutavat, keskimääräinen asiakastuki, ei aloittelijaystävällinen.

Lopullinen opas parhaisiin kryptovaluutanvaihtoihin

PaikallinenBitcoin

LocalBitcoin on P2P Bitcoin -vaihto ostajien ja myyjien kanssa tuhansissa kaupungeissa ympäri maailmaa. LocalBitcoinsin avulla voit tavata lähialueesi ihmisiä ja ostaa tai myydä bitcoineja käteisenä, lähettää rahaa PayPalin, Skrillin tai Dwollan kautta tai järjestää käteisen tallettamisen pankkipisteeseen. LocalBitcoins ottaa vain 1%: n palkkion myyjiltä, ​​jotka asettavat oman valuuttakurssinsa. Kaupankäynnin turvallisuuden varmistamiseksi LocalBitcoins toteuttaa useita varotoimia. Aluksi alusta arvioi jokaisen kauppiaan, jolla on maine ja näyttää julkisesti aiemmat toiminnot. Kun kauppa on pyydetty, rahat pidetään LocalBitcoinsin escrow-palvelussa. Kun myyjä vahvistaa kaupan päättyneen, varat vapautetaan. Jos jotain sattuu pieleen, LocalBitcoinsilla on tuki- ja konfliktinratkaisutiimi ratkaisemaan ostajien ja myyjien väliset ristiriidat. Katso LocalBitcoins UKK.

Tämä kryptovaluuttapaketti käyttää 2-tekijäistä todennusta tai 2FA: ta lisäturvan lisäämiseksi. Tämä on kätevä lisäys, joka auttaa estämään tilin hakkeroinnin. Tämä ominaisuus ei ole oletusarvoisesti käytössä. Käyttäjän on tehtävä se. Se pitää kirjaa tilin luomiseen käytetyn tietokoneen IP-osoitteesta. Pörssi pitää myös kirjaa selaimesta, jota käytetään jatkuvasti tilille kirjautumiseen. Jos käyttäjä käyttää uutta IP-osoitetta (sanotaan siirtyvänsä uuteen sijaintiin), vahvistus tehdään sähköpostitse henkilöllisyyden vahvistamiseksi. Kaikki osapuolten väliset liiketoimet käyttävät LBC: tä talletustalletuksena varojen tallentamiseen. Varat vapautetaan vasta, kun tapahtuma on vahvistettu toteutuneeksi.

 • Plussat: Henkilötodistusta ei vaadita, aloittelijaystävällinen, yleensä ilmaiset, välittömät siirrot, saatavana kaikkialla maailmassa.
 • Haittoja: Vaikea ostaa suuria määriä bitcoinia, korkeat valuuttakurssit.

LinkCoin

LinkCoin on OTC-salausvaihto, jonka on kehittänyt Yesbit Ltd yhteistyössä Biboxin kanssa. Kanadassa Torontossa toimiva pörssi käsittelee liiketoimet itsenäisesti älykkäiden sopimusten kautta. Alustalla on täysin toimiva verkkosivusto ja Android + iOs -sovellukset, ja sillä on tarvittava tekninen infrastruktuuri, jotta käyttäjät voivat tarjota palvelun, joka täyttää kaikki heidän investointitarpeensa. Linkcoinilla on ostettavissa 7 salausvaluuttaa (BTC, ETH, BCH, ETC, LTC, LKN, BIX), ja joidenkin indsutrien alhaisimmista transaktiopalkkioista (nolla ostajapalkkioita + 0,6% myyjäpalkkioita) ne tekevät krypto-valuuttojen ostamisesta ja myymisestä mahdollisimman edullinen. Linkcoin arvostaa myös esteettömyyttä. Siksi he hyväksyvät interac e-Transfer, Bank Wire, AliPay ja WeChat Pay. Käyttäjät voivat maksaa myös joko CAD, USD, CNY, JPY tai HKD.

 • Plussat: Henkilöllisyystodistusta ei vaadita, erittäin halpa myydä, alustan tunnus, ilmainen ostaa, korkea yksityisyys ja turvallisuus, paljon maksuvaihtoehtoja.
 • Haittoja: Puute altcoineja, rajoitettu määrä, ei aloittelijoille ystävällinen.

Binance

Jos painopiste on salakirjoituksesta salakirjoitukseen, Binance on yksi parhaista vaihtoehdoista. Sijoitettu yhdeksi maailman suosituimmista kryptovaluutanvaihdoista, ne tarjoavat sinulle vaikuttavia tarjouksia ja erittäin alhaisen kaupankäyntimaksun. Vaikka Binance-alusta on nuori tulija markkinoille, se kasvaa nopeasti, ja sillä on valtava valikoima altcoineja Bitcoin-, Ethereum- ja Tether-pareittain.

Pörssi tarjoaa oman kolikon, jota kutsutaan nimellä BNB (Binance coin). Koska olet keskitetty pörssi, voit saada kunnollisia alennuksia käydessäsi kauppaa heidän tunnuksellaan. Binance tarjoaa vain 0,1%: n tavallisen kaupankäyntimaksun, jota voidaan jopa alentaa edelleen, jos maksu suoritetaan BNB: ssä.

 • Plussat: Laaja lava, alustatunnus, erittäin halpa suorittaa, saatavilla kaikkialla maailmassa.
 • Haittoja: Ei fiat-kauppaa, rajoitetut maksuvaihtoehdot.

Kaksoset

Tylerin ja Cameron Winklevossin perustama Gemini on täysin säännelty lisensoitu yhdysvaltalainen bitcoin- ja eetteripörssi. Tämä tarkoittaa, että Geminiin pääomavaatimukset ja sääntelystandardit ovat samanlaisia ​​kuin pankki. Lisäksi kaikki Yhdysvaltain dollarin talletukset pidetään FDIC-vakuutetussa pankissa ja suurin osa digitaalisesta valuutasta säilytetään kylmävarastossa. Gemini käy kauppaa kolmessa valuutassa, Yhdysvaltain dollareissa, bitcoinissa ja eetterissä, joten foorumi ei palvele kauppiaita lukuisilla muilla kryptovaluutoilla. Pörssi toimii valmistajan takaajamaksuaikataulun mukaisesti, ja alennuksia on tarjolla suurille volyymikaupalle. Kaikki talletukset ja nostot ovat ilmaisia. Alusta on täysin asiakkaiden käytettävissä vain Yhdysvalloissa, Kanadassa, Hong Kongissa, Japanissa, Singaporessa, Etelä-Koreassa ja Isossa-Britanniassa.

Tutustu Geminiin usein kysyttyihin kysymyksiin

 • Plussat: Turvallisuus & Vaatimustenmukaisuus, tyylikäs / minimalistinen, suuri kauppavolyymi ja käyttäjäystävällinen muotoilu, hyvä analytiikka, korkea likviditeetti ja yksi arvostetuimmista salauspörsseistä.
 • Haittoja: Rajoitetut valuutat, pieni yhteisö, keskimääräinen asiakastuki, rajoitettu maailmanlaajuinen saatavuus, ei marginaalikauppaa.

Lopullinen opas parhaisiin kryptovaluutanvaihtoihin

Huobi

San Franciscossa sijaitsevaa Huobia operoi HBUS Holdco, Inc. (”HBUS”), yhdysvaltalainen yritys ja Huobi Globalin, joka on yksi maailman parhaista kryptovaluutanvaihdoista, strateginen kumppani. Kirjoitushetkellä Huobi on saatavana vain kiinalaisille ja yhdysvaltalaisille asukkaille lukuun ottamatta Alabamassa, Arizonassa, Connecticutissa, Georgiassa, Louisianassa, New Yorkissa, Pohjois-Carolinassa, Havaijilla, Vermontissa, Washingtonissa asuvia., ja kaikki Yhdysvaltain alueet. Huobi tarjoaa lukuisia merkkikauppavaihtoehtoja (yli 50 pariliitosta). Kuten me kaikki tiedämme, salaus ei nuku eikä Huobi, koska he tarjoavat asiakkailleen 24/7 ilmaista asiakastukea. USD-kauppojen palkkiot ovat .1% valmistajasta tai ottajasta riippumatta, kaikki salauksesta salakirjoitukseen käytettävät kaupat ovat .05%. Huobilla on toimistot Hongkongissa, Koreassa ja Japanissa.

Huobi tukee laajaa valikoimaa kryptovaluuttoja ja ICO-rahakkeita, mukaan lukien kaikki tärkeimmät kolikot, kuten bitcoin (BTC), bitcoin Cash (BCH), bitcoin Gold (BTG), Dash (DASH), EOS (EOS), Ethereum (ETH), Ethereum Classic ( ETC), Lisk (LSK), ICON (ICX), Litecoin (LTC), NEO (NEO), NEM (XEM), Qtum (QTUM), Ripple (XRP), Tether (USDT), Zcash (ZEC), Tron ( TRX) jne. Huobi tarjoaa yli 100 altcoin-kauppaparia ja tarjoaa kaupankäynnin BTC: n, ETH: n ja USDT: n mukaan. Huobi.pron lisäksi yritys on myös käynnistänyt Huobi Autonomous Digital Asset Exchange (HADAX). Vaikka pro-sivustossa on yli 100 kryptovaluutta ja rahaketta, HADAX, vaikka se on vain muutama kuukausi vanha, listaa laajan valikoiman pieniä kolikoita ja rahakkeita. HADAX antaa kauppiaille mahdollisuuden äänestää tunnisteista, jotka he haluavat nähdä alustalla käyttämällä Huobi-merkkejä.

Plussat: Yksi parhaista asiakastukista, laadukas analytiikka, korkea likviditeetti, helppokäyttöinen kaupankäyntialusta.

Haittoja: Saatavana vain kiinalaisille ja joillekin Yhdysvaltain asukkaille

Kryptovaluutanvaihto: Päätelmä

Parhaan kryptovaluutan vaihtoalustan valitseminen erityistarpeisiisi voi olla vaikea ja aikaa vievä prosessi. Muista kiinnittää huomiota vaihtoalustan tarjoamiin maksuihin, maineeseen, turvallisuuteen, todentamisprosesseihin ja maantieteellisiin palveluihin. Muista, että et ole rajoitettu käyttämään vain yhtä kryptovaluutan vaihtoa. Toivottavasti toimitetut tiedot auttavat sinua päättämään, mitä vaihtoalustaa haluat käyttää. Lisää artikkeli kirjanmerkkeihin ja palaa parhaiden krypto-valuutanvaihtoluettelollemme aina, kun haluat kokeilla uutta vaihtoehtoa kaupankäynnin aikana.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me