ExchangesLeverageKey FeatureQuick Link

Bybit

– Pienimmät palkkiot

100x Futuurit: KYLLÄ

Johdannaiset: Kyllä

Palkkiot: Alkaen 0,075%

Vaihda nyt
Binance

– Useita kolikoita

1-125X Futuurit: Kyllä

Palkkiot: 0,1%: n takuumaksu

Vaihda nyt
BitMex

– Legenda

100x Futuurit: KYLLÄ

Johdannaiset: KYLLÄ

Palkkiot: 0,075% takaajamaksu

Vaihda nyt
Deribit 100X (futuurit) Futuurit: KYLLÄ

Johdannaiset: EI

Palkkiot: alkaen 0,5%

Vaihda nyt
Huobi 3X Futuurit: KYLLÄ

Johdannaiset: KYLLÄ

Palkkiot: 0,2%: n takuumaksu

Vaihda nyt
Poloniex 5x Futuurit: KYLLÄ

Johdannaiset: KYLLÄ

Palkkiot: 0,2%: n takuumaksu

Vaihda nyt
Kraken

– USA: n käyttäjille

5x Futuurit: KYLLÄ

Johdannaiset: KYLLÄ

Palkkiot: 0,02% takaajamaksu

Vaihda nyt

Yksi parhaista tavoista ansaita rahaa kryptosfäärissä on käymällä kauppaa kryptovaluutoilla.

Yleensä kutsutaan päivittäiseksi kaupankäynniksi, se voi olla erittäin palkitsevaa ja erittäin riskialtista samanaikaisesti, riippuen kaupankäyntimenetelmistäsi ja myös pätevyydestäsi. Vaikka marginaalikauppa on riskialttiinta, se on myös erittäin palkitseva salaustoiminnan muoto.

Niille, jotka eivät tiedä, marginaalikauppa on kaupankäynnin muoto, jossa käydään kauppaa ylimääräisellä rahamäärällä, joka lainataan joltakin jo olemassa olevan rahan perusteella. Tätä kutsutaan myös vipuksi.

Esimerkiksi, jos sinulla on 100 dollaria ja hyödynnät (lainaa) 1000 dollaria tällä olemassa olevalla 100 dollarilla kauppaa varten, sitä kutsutaan marginaalikaupaksi.

Huomautus: Marginaalikauppa on erittäin riskialtista, krypto-marginaali on vielä riskialtista. Joten se on tiukka EI aloittelijoille annetaan veteraanikauppiaille myös valtavia tappioita marginaalikaupoissa.

Jos olet kuitenkin hyvä päivittäisessä kaupankäynnissä, voit alkaa kokeilla marginaaleja pienemmille määrille salaustoimintaa varten.

Tässä on luettelo parhaista vipuvaikutteisista salausalustoista:

 1. Bybit (Jopa 100X)
 2. Binance (ensisijainen valinta)
 3. Deribit (Avoinna yli 100 maalle)
 4. BitMex
 5. Huobi
 6. Poloniex
 7. Kraken

Paras salkku kaupankäynnin salausvaihto

1. ByBit

ByBit on suosituin salausmarginaalin kaupankäyntialusta. Se tarjoaa jopa 100-kertaisen vipuvaikutuksen, ja toisin kuin muut, se tukee seuraavia kolikoita marginaalikaupassa:

 • BTC
 • XRP
 • ETH
 • EOS
 • USDT

Ne tarjoavat myös jopa 90 dollaria ilmaisena liittymisbonuksena, jota voit käyttää marginaalikauppaan. Palkkiot ovat yksi halvimmista, ja se ei ole KYC-pörssi.

Bybit-mobiilisovellus on jotain, jota käyttäisit suurimman osan ajasta kaupankäyntiin. Kaupankäynnin moottori palaa nopeasti, ja se on nopeimmin kasvava marginaalikaupan salauspörssi. Voit oppia lisää Bybitistä yksityiskohtaisessa katsauksessani Bybitistä.

Bybit on helpompi käyttää jopa uusille vipuvaikutteisille kauppiaille. Bybit tarjoaa myös 24 * 7 asiakastukea (monikielinen), joka on yksi parhaista. Bybit sijaitsee Singaporesta ja sillä on toimistoja useissa maissa.

Saat 90 dollarin liittymisbonuksen Bybitiltä

2. Binanssi

Binance on maailman paras kryptovaluutan vaihto, jolla on suurin kaupankäyntimäärä. He käynnistivät äskettäin marginaalikaupan alustallaan, jonka voit ottaa käyttöön siirtymällä Binance-kojelautaan. Binance-marginaalin käyttämiseksi sinun on suoritettava henkilöllisyyden vahvistus (KYC), eikä maasi pitäisi olla Binance-maan mustalla listalla.

Tässä on mustalla listalla olevat maat:

Yhdysvallat, Albania, Valko-Venäjä, Bosnia, Burma, Keski-Afrikan tasavalta, Kongon demokraattinen tasavalta, Korean demokraattinen kansantasavalta, Norsunluurannikko, Ukrainan Krimin alue, Kroatia, Kuuba, Hertsegovina, Iran, Irak, Kosovo, Libanon, Liberia, Libya, Makedonia, Moldova, Serbia, Somalia, Sudan, Etelä-Sudan, Syyria, Venezuela, Jemen ja Zimbabwe.

Käyttäjien pitäisi pystyä suorittamaan 5x vipuvaikutus Binance-marginaalin kaupankäyntialustalla. Voit vaihtoehtoisesti maksaa marginaalivelan BNB-kolikolla saadaksesi 5%: n alennuksen.

Aloita marginaalikauppa Binancella

3. Deribit

Deribit on tällä hetkellä suosituin marginaalikauppapaikka, joka on avoin kaikkien maiden kansalaisille, mukaan lukien USA. Kun käydään kauppaa Bitcoin-futuureilla, voit hyödyntää jopa 100-kertaisen vipuvaikutuksen. Yhtiön kotipaikka on Hollanti ja toimitusjohtaja John Jansen.

He hyväksyvät tällä hetkellä BTC: n ainoana rahastotalletustapana ja vaihto kestää 24 tuntia x 7 päivää.

Näin pääset alkuun.

 • Rekisteröidy tili Deribitiin
 • Talleta BTC
 • Valitse BTC Futures tai Options Trading
 • Aloita kaupankäynti ja noudata riskienhallintastrategioita.

Vaihda Deribit Now -sivustolla

4. BitMEX

BitMEX-marginaalikauppa

BitMEX helpottaa salausvaluutan marginaalikauppaa ja on saanut melkoisen kunnioituksen kryptosfäärissä melko lyhyessä ajassa.

Tiimi koostuu kokeneista kehittäjistä, ekonomisteista ja korkean taajuuden algoritmikauppiaista, mikä tekee siitä luotettavan tuotteen. BitMex ei ole saatavana yhdysvaltalaisille asiakkaille, mutta voit ohittaa tämän millä tahansa VPN-palvelulla.

Rekisteröintiprosessi BitMEXissä on yksinkertainen, koska tarvitset vain sähköpostiosoitteesi aloittaaksesi, ja voit myös suojata varasi käyttämällä BitMEX: n tarjoamaa 2-FA-todennustoimintoa.

Tällä hetkellä BitMEX tarjoaa marginaalikauppaa kuudelle kryptovaluutalle, joista Bitcoin-marginaalikaupat ovat tunnetuimpia. Tässä on maksu ja vipuvaikutus kaikille kryptovaluutoille:

KOLIKOT VOIMA TEKIJÄMAKSU Ottajamaksu RATKAISUMAKSU
Bitcoin (XBT) 100x -0,0250% 0,0750% 0,0500%
Bitcoin Cash (BCH) 20x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Cardano (ADA) 20x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Ethereum (ETH) 50x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Litecoin (LTC) 33,33x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Aaltoilu (XRP) 20x -0,0500% 0,2500% 0,0000%

Käy kauppaa BitMexillä

 • Lue: BitMex-arvostelu

5. Huobi Pro

Huobi Pro on kansainvälinen kryptovaluuttakauppapörssi, joka tunnetaan kansainvälisestä monikielisestä alustastaan ​​ja tuestaan. Pörssin pääkonttori sijaitsee Singaporessa, ja sillä on toimistot Hongkongissa, Koreassa, Japanissa ja Yhdysvalloissa, ja se toimii tällä alueella vuodesta 2013..

Aloita Huobi-palvelussa tarvitsemalla rekisteröityminen sähköpostiosoitteellasi ja lähetä asiakirjat KYC: tä varten. Tämä prosessi voi kestää päivän tai kaksi.

Posta, jonka avulla voit aloittaa kaupankäynnin Huobi Prolla, ja voit myös nauttia niiden marginaalikauppatoiminnosta, jossa useita salausvaluuttoja on listattu marginaalikaupalle. Huobilla voidaan hyödyntää jopa 5x BTC: ssä ja marginaalikaupassa seuraavia BTC: n kryptovaluuttoja:

Katso Huobi Pro

 • Lue: Huobi-arvostelu

6. Poloniex

Poloniex Margin Trading

Poloniex on epäilemättä yksi pioneerivaihdoista siellä kryptosfäärissä. Perustanut Tristan D’Agosta, Poloniex sijaitsee Yhdysvalloissa ja on ollut toiminnassa vuodesta 2014. Sen omistaa tällä hetkellä Ympyrä, Internet-taloudellinen rajoitettu.

Rekisteröinti on melko helppoa Poloniex-palvelussa, ja voit aloittaa rekisteröimällä sähköpostiosoitteesi, mutta kaupankäyntirajojen nostamiseksi sinun on toimitettava KYC-asiakirjat Poloniexille, jotka yleensä hyväksytään tunnissa.

Sen lisäksi, että Poloniex tarjoaa normaalia kaupankäyntitiliä päiväkauppiaille, se tarjoaa myös marginaaliominaisuuksia edistyneille käyttäjille.

Poloniexilla voidaan hyödyntää jopa 2,5X BTC: ssä ja marginaalikaupassa seuraavia 11 kryptovaluutta BTC: tä varten:

Poloniex-vipuvaikutus

Muista: Heti kun rekisteröidyt Poloniexiin sähköpostilla, varmista, että otat käyttöön kaksivaiheisen todennuksen!

Tutustu Poloniexiin

7. Kraken

San Franciscosta lähtevä Kraken on yksi suurimmista Bitcoin- ja altcoin-pörsseistä Yhdysvalloissa.

Se on myös suurin euromääräinen vaihto, jossa kuka tahansa voi rekisteröityä sähköpostitunnuksellaan ja aloittaa asianmukaisen KYC-vahvistuksen jälkeen. Vahvistuksen tekeminen Krakenista kestää yleensä jopa 7 päivää, minkä jälkeen voit käsitellä fiat-valuuttoja, kuten USD, EUR, GBP, CAD jne..

Voidaan myös kasvattaa kauppaa Krakenissä ja saada hyötyä erilaisista vipuvaihtoehdoista, joita se tarjoaa eri pareille. Tässä on yhteenveto kuudesta kryptovaluutasta, joita voidaan käydä kauppaa Krakenissä 16 eri parissa:

Kraken Margin Trading

Luo Kraken-tili

Johtopäätös

Vaihto on hyvää, mutta se on myös hunajapotti hakkereille hyökätä.

Ja kun puhumme marginaalikaupasta ja vivunvaihdosta, hyökkäyksen riski kasvaa moninkertaisesti, koska näillä pörsseillä on yleensä valtavat rahamäärät.

Siksi vaikka pidätkin vain päivittäistä vai marginaalikauppaa, älä koskaan pidä rahaa tai kryptovaluuttaa näissä pörsseissä. Se ei ole turvallinen käytäntö.

Edellä mainitut keskukset tarjoavat myös ylimääräisiä turvaominaisuuksia, kuten 2-FA-todennuksen, jota sinun ei pidä koskaan unohtaa käyttää.

Nyt on aika kuulla sinusta: Vaihdatko salausvaluuttoja? Hemmotteletko marginaalikauppaa? Missä käydään kauppaa tai marginaalikauppaa kryptovaluutoilla?

Ole hyvä ja jaa tämä artikkeli verkkoosi, jos pidät siitä hyödyllisenä!

Lisää ehdotettuja lukemia:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me