Bitfinex Exchange Review: Onko se turvallista vai huijaavaa? (2021)

Bitfinex

Vapaa

Bitfinex

9

Valuuttatuki

9.8 / 10

Palkkiot

9.5 / 10

Asiakaspalvelu

8.2 / 10

Online maine

8.3 / 10

Plussat

 • Korkea likviditeetti
 • Vaihda kolikko
 • Alhaiset kaupankäyntimaksut

Haittoja

 • Ei yhtään viime aikoina

Avaa ilmainen tili

 • Kuinka hyvä on Bitfinex-vaihto?
 • Onko Bitfinex huijaus tai luotettava verkkosivusto?

Opimme kaiken siitä yksityiskohtaisessa Bitfinex-katsauksessamme.

Mutta ennen sitä…

Me kaikki tiedämme, että kryptovaluutan vaihto on nykyään kuuma liiketoiminta.

Ja kun otetaan huomioon Bitcoinin ja altcoiinien meteorinen nousu viime vuonna, tämän odotettiin olevan vähäisintä.

Mutta kuten tiedät, salauspörssin ylläpitäminen ei ole helppoa liiketoimintaa. Lisäksi, koska keskukset ovat luonteeltaan, nämä vaihdot ovat alttiita lukuisille hyökkäyksille ja hakkeroille.

Jotkin vaihdot ovat kuitenkin jättäneet positiivisen jäljen salaustilaan koko rungossa. Ja yksi niistä on Bitfinex Exchange.

Rekisteröi ilmainen tili Bitfinex Exchangessa

Jotkut saattavat sanoa, että olen puolueellinen. Siksi aion tarkastella Bitfinexiä tänään yksityiskohtaisesti ja jättää päätöksen sinulle

Aloittelijan opas Bitfinex-vaihtoon:

Bitfinex on maailman suurin ja edistynein salausvaluuttakauppapaikka, joka toimii vuodesta 2013. Se perustuu Britannian neitsytsaarilta ja palvelee melkein jokaista maailman maata (lukuun ottamatta muutamia, joita aiomme paljastaa tarkemmin tässä artikkelissa).

Jo jonkin aikaa se on ollut vilkkain pörssi maailmassa, joka vetää eniten USD / BTC-volyymia ja on edelleen ykkönen tässä suhteessa.

Mietitkö edelleen, miksi käyttää Bitfinexiä?

No, se johtuu siitä, että BTC: n kaupan lisäksi se käy kauppaa myös lukuisilla muilla altcoineilla ja on kryptosfäärin suosittu monikolikkopörssi..

Se ylläpitää myös tilauskantoja ja helpottaa P2P-kauppaa vaihtomaksua vastaan. Saman yksityiskohtia käsitellään myöhemmin tässä artikkelissa.

Bitfinex: Monikolikoiden vaihto

Bitfinex on monikolikkopörssi, ja sillä on monia lisäominaisuuksia, joita aloittelija ei välttämättä tarvitse, kun aloitat kryptovaluuttakaupan..

Tässä osassa korostan joitain Bitfinexin tarjoamia ominaisuuksia ja palveluita.

1. Osta / myy seinät

Osto- / myyntiseinät näkyvät selvästi tilauskannassa. Täältä voit valita tarjouksen, joka houkuttelee sinua. Voit kuitenkin tehdä ja viimeistellä tilauksesi vasta vahvistettuasi & hyväksytty tili.

Lisää siitä myöhemmin.

Ensinnäkin löysin heidän käyttöliittymänsä hieman sekaisin, mutta voit kaivaa läpi ja löytää asiaankuuluvat vaihtoehdot itsellesi. Se on vain, että sinun on katsottava tarkoituksella.

Yksi asia, josta pidin Bitfinex-kojelaudasta, on se, että voit mukauttaa sitä tekemään oman yksilöllisen työaseman jossain määrin, mikä on mielestäni hieno ominaisuus eikä ole vielä saatavilla missään muussa pörssissä.

Bitfinex Osta Myy Seinät

2. Bitfinex-tuetut kryptovaluutat

Bitfinex-tuetut kryptovaluutat

Siinä on enemmän:

Bitfinex tukee monenlaisia ​​kryptovaluuttoja. Tähän mennessä siinä on yli 75 kryptovaluutta / paria.

Joiden joukosta löydät suosittuja kryptovaluuttoja, kuten BTC, BCH, LTC, ETH, XMR ja LTC jne., Ja lukuisia muita suosittuja ERC20-rahakkeita.

Bitfinex tukee myös fiat-valuuttoja, kuten USD, EUR, GBP, JPY, joita voidaan käyttää monien kryptovaluuttojen kauppaan fiat-pareja vastaan.

Huomaa: Fiat-talletuksia on tällä hetkellä estetty toistaiseksi.

3. Bitfinex-palkkiot

Bitfinex seuraa valmistajaa & peruspalkkio aikataulu sijoittajille, jotka käyvät kauppaa alustallaan niiden määrän ja tässä olevien yksityiskohtien perusteella:

Huomaa: Marginaalikauppa ei ole sama kuin yllä lueteltu.

4. Bitfinex-tuetut maat

Bitfinex palvelee kaikkia maita paitsi Yhdysvallat, Bosnia ja Hertsegovina, Korean demokraattinen kansantasavalta (Pohjois-Korea), Etiopia, Iran, Irak, Syyria, Uganda, Vanuatu ja Jemen.

5. Marginaalikauppa Bitfinexillä

Bitfinex antaa sinulle myös mahdollisuuden kasvattaa kauppaa ja saada jopa 3,33-kertaisen vipuvaikutuksen. Oletetaan, että marginaalin lompakossa on 1000 USD. Tämä 1000 USD toimii vakuudeksi marginaaliasemien avaamiseen korkeintaan 3,33: 1, eli marginaaliasema, jonka USD-arvo on enintään 3333,33 USD, voidaan avata.

Voidaan lainata USD tai BTC Bitfinexistä marginaalikauppaa varten. Tässä on syötteen yleiskatsaus Bitfinexin marginaalikaupasta.

Bitfinex Margin Trading

Lue lisää Bitfinex Margin -kaupasta täältä: Bitfinexin intro marginaalikauppaan

6. Asiakastuki

Bitfinex-ohjekeskuksessa on monia yleisesti kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia tietokannassaan. Joten voit käyttää sitä vianetsintään. Mutta jos et löydä vastauksia täältä, voit aina pudottaa sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu] lähettää uuden asiakaspalvelulipun.

7. Mobiilisovellukset

Bitfinex-mobiilisovellukset

Ikään kuin kaikki tämä ei olisi tarpeeksi!

Bitfinex tarjoaa myös hienoja mobiilisovelluksia sekä iOS- että Android-käyttäjille. Kryptovaluutta ja fiat voidaan tallettaa ja nostaa sen kautta ja käydä kauppaa muihin salauspariin.

Minusta mobiilisovellus on helpompi vaihtaa ja käydä kauppaa kryptovaluutoilla, vaikka emme olisikaan tietokoneemme edessä. Joten on hyvä olla mobiilisovelluksia myös Bitfinexille .

(Lataa Bitfinex Android -sovellus | Lataa Bitfinex iOS -sovellus).

8. Edistyneet kaupankäyntikaaviot

Bitfinex Advanced -taulukot

Bitfinex tarjoaa saumattoman kauppakokemuksen kokeneille kauppiaille, jotka rakastavat katsella salauskaavioita. Se johtuu siitä, että se tarjoaa edistyneitä kartoitusominaisuuksia, joissa kauppiaat voivat:

 • Visualisoi tilauksesi, sijaintisi ja hintahälytykset
 • Muuta hintaa vetämällä
 • Napauta muokataksesi tilauksen ominaisuuksia
 • Katso sijaintisi voitot

Saat myös ominaisuuksia, kuten rajoitustoimeksiannot, lopetusmääräykset, perässä pysäytys, täyttö tai tappaminen, TWAP ja muut, sekä erilaiset markkinakaaviot eri aikaväleille.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Trading View käyttää Bitfinexin kaavioita, joten voit nauttia täydellisestä työkalupaketista piirtää, merkitä, ladata ja jakaa kaavioita.

9. Bitrefill-integraatio

Viime aikoina Bitfinex on integroitu Bitrefillin kanssa, joka on suosittu palvelu lahjakorttien ostamiseen kryptovaluuttasi avulla. Sinä ja minä kaltaiset käyttäjät voivat nyt ostaa lahjakortteja suosituille palveluille, kuten Uberille, Starbucksille, Amazonille ja monille muille, suoraan Bitfinex-hallintapaneelista.

10. Bitfinex-panostus

Huhtikuussa 2020 Bitfinex käynnisti panosohjelman. Tämän avulla Bitfinexin käyttäjät voivat panostaa tuettuja kolikoita ja ansaita panoksia.

Päivitettäessä tätä Bitfinex-arvosteluun seuraavia kolikoita tuetaan panostamiseen:

 1. Kosmos (Atom)
 2. V.Systems (VSYS)
 3. EOS (EOS)
 4. Tezos (XTZ)
 5. Algorand (ALGO)
 6. Tron (TRX)

11. Onko Bitfinex hakkeroitu?

Valitettavasti Bitfinexillä on toistaiseksi ollut kiistanalainen olemassaolo.

Bitfinex hakkeroitiin elokuussa 2016 ja menetti 120000 BTC: tä. Se tapahtui, koska hyökkääjät pystyivät hyödyntämään Bitfinexin ja BitGon multisig-lompakon arkkitehtuurin heikkoutta. He ovat äskettäin päivittäneet turvallisuusarkkitehtuurinsa, joka ei ole ollut hakkerointi / hyökkäys tälle vaihdolle.

Toinen kiista, johon Bitfinex liittyy, on USDT (Tether). Bitfinexin omistamaa salausyritystä Tetheriä on syytetty digitaalisen fiat USDT -tunnuksen tulostamisesta. Ja uskotaan, että Bitfinex käyttää tätä pumppaamaan ja kaatamaan kryptomarkkinoita keinotekoisesti. Tällä hetkellä sen ei kuitenkaan pitäisi estää sinua käymästä kauppaa Bitfinexillä.

12. Varojen tallettaminen Bitfinexiin:

Bitfinex tukee tilisiirtoa ja korttimaksua tilin rahoittamiseksi. Voit myös tallettaa suoraan BTC: tä, USDT: tä tai muita tuettuja valuuttoja aloittaaksesi kaupankäynnin Bitfinexillä.

Minimitalletussumma on 10000 USD pankkisiirrolla. Korttimaksua tuetaan sekä vahvistetuilla että vahvistamattomilla tileillä.

Kuka on Bitfinex

Ennen kuin menemme pidemmälle, haluan sanoa, että Bitfinex ei ole tarkoitettu aloittelijoille tai aloittelijoille. Se on tarkoitettu ammattilaisille ja välikauppiaille, jotka täyttävät tietyt kriteerit.

Lisäksi heillä on tiettyjä markkinoille pääsyn esteitä, jotka vaikeuttavat uuden tulokkaan aloittamista, mikä on kohteliaasti korostettu myös heidän vaihdossaan.

Tässä ovat edellytykset tilin avaamiseen Bitfinexissä:

 • AMMATTILEVY: Bitfinex on foorumi ammattimaisille kauppiaille. Jos olet uusi salausvaluutan kaupassa, harkitse ensin toista suoraviivaisempaa alustaa ja palaa Bitfinexiin myöhemmin.
 • VÄHIMMÄINEN TILINPÄÄOMA: Uudet tilit eivät voi käydä kauppaa tai suorittaa mitään alustatoimintoa, ennen kuin ne saavuttavat vähintään 10 000 dollarin tilin pääoman, joka saavutetaan tallettamalla kryptovaluutta.
 • TARKASTUSAIKATAULU: Jos haluat suorittaa vahvistusprosessin saadaksesi lisäominaisuuksia, kuten fiat-talletukset ja nostot, ymmärrä, että vahvistusprosessi on huomattavasti myöhässä. Uusien vahvistuspyyntöjen täyttäminen kestää 6–8 viikkoa.
 • TEHOKKUUSMAKSU: Bitfinex ei ole lompakkopalvelu. Jos et osallistu Bitfinex-markkinoihin, nosta rahasi alustalta. Tulevaisuudessa käyttäjiltä, ​​joilla on saldoja Bitfinex-tilillään, mutta jotka eivät osallistu markkinoihin, voidaan veloittaa pieni toimettomuusmaksu.

Vasta hyväksyttyään nämä ehdot voidaan aloittaa prosessi tilin avaamiseksi Bitfinexissä.

Joten pidä nämä asiat mielessä ihmiset, jotka voivat käyttää tätä vaihtoa:

 • Korkean nettovarallisuuden omaavat henkilöt
 • Ammattimaiset kauppiaat
 • Institutionaaliset sijoittajat jne.

Kuinka aloittaa Bitfinex

Bitfinexin käytön aloittamiseksi sinun on hyväksyttävä kaikki yllä mainitut ehdot ja aloitettava rekisteröitymällä sähköpostiosoitteellasi ja muilla tiedoilla.

Aloita Bitfinex

Sitten sinun on lähetettävä voimassaolevat henkilötodistukset KYC: lle, ja ylittäminen voi kestää yleensä 6-8 viikkoa. Siksi pitäisi suunnitella vastaavasti, jos he aikovat käyttää Bitfinexiä

Voitko luottaa Bitfinexiin? Onko se turvallista?

Tietenkin Biffinexille voidaan luottaa kaupankäyntiin, kun otetaan huomioon sen historia. Mutta kuten sanoin, se ei ole kaikille.

Lisäksi sinun on varottava käyttämästä sisäänrakennettua lompakkoa pysyvänä lompakkona, koska hakkereita, kuten elokuu 2016, voi tapahtua milloin tahansa, eikä mikään ole täydellinen todiste salauksessa.

He ovat ottaneet turvapelin uudelle tasolle hakkeroinnin jälkeen ja maksaneet takaisin myös asiakkaille, jotka menettivät rahansa, mutta sinun ei pitäisi ottaa riskejä. Säilytä kolikot aina Ledger Nano S -laitteessa.

Käytin Bitfinexiä varhaisissa salauspäivissä, jolloin käyttöliittymä oli yksinkertainen, eikä sen aloittamiseen ollut vähimmäisrajoja.

Luo ilmainen tili Bitfinexillä

Nyt on aika kuulla sinusta: Mitä vaihtoa käytät? Oletko käyttänyt Bitfinexiä vielä? Jos sinulla on, jaa kokemuksesi kanssamme alla olevissa kommenteissa.

Tykkää tämä viesti? Älä unohda jakaa sitä!

Tässä on muutama muu käsin valittu arvostelu, jotka sinun tulisi lukea seuraavaksi:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map