HitBTC Review 2021: Alkoi vahva, mutta vaarallinen salausvaihto tänään

Täällä CoinSutrassa teemme asianmukaista huolellisuutta saadaksemme lisätietoja salausvaroista, vaihdoista, työkaluista, jotta voimme tarjota lukijamme parhaita ja uskottavia tietoja kaikista salauksista, mukaan lukien varoitus mahdollisista riskeistä tai huijauksista.

Vietän paljon aikaa salauksenvaihtoon ja ymmärrykseen siitä, miten he jatkavat nykyisten ongelmien ratkaisemista, kasvua, innovaatioita ja kokonaiskokemusta. Kun löydän vaihdon arvoisen vaihdon, jaamme sen maailman kanssa. Samalla, jos löydän vaihdon liiketoiminnan kanssa, joka ei sovi kasvuun, varoitan kaikkia lukijani ja annan vaihtoehtoisia vaihtoehtoja.

Tämän päivän arvostelu on noin yksi tällainen salausvaihto nimeltä HitBTC.

Katsaus HitBtc Crypto -vaihtoon:

Vuonna 2016 HitBTC oli yksi harvoista olemassa olevista pörsseistä. Se sai heti kattavuuden ja paljon mainintoja kaikkialla verkossa, myös minä.

Käyttöliittymä on yksinkertainen ja helppo käyttää. En sanoisi, että käyttöliittymä on virheetön, mutta se toimii. HitBTC ei myöskään tarjoa mobiilisovellusta, ja heidän etenemissuunnitelmastaan ​​ei ole mitään puhuttavaa.

Saatavilla olevat parit ja määrä:

HitBTC tarjoaa monia peruspareja, kuten BTC, USDT, ETH. Myös volyymi on pieni, mikä tarkoittaa, että se ei myöskään ole ihanteellinen suurten volyymien kauppiaille ja käyttäjille, jotka etsivät likviditeettiä.

HItBTC-vaihto-kokemus

Kaupankäynnin ongelma: Jätä paljon pölyä

Toinen asia, jonka monet käyttäjät eivät ymmärtäisi ennen kuin käyvät kauppaa.

Monille valuutoille HitBTC lisäsi säännön monille kolikoille, joilla käydään kauppaa jakamiskerroin 10 tai 100. Tämä aiheuttaa suuren ongelman ja jättää paljon pölyä HitBTC-tilillemme..

Toinen asia tietää, että nostomaksut ovat melko korkeat. Päivitettäessä 12. huhtikuuta 2018 BTC: n nostomaksut ovat 0,01 BTC. Tätä ei voida hyväksyä, koska suurin osa salausvaihdoista on ottanut käyttöön segwitin ja nyt nostomaksut ovat laskeneet merkittävästi. Toivottavasti he toteuttavat segwitin lähipäivinä.

HitBTC: n tämänhetkiset tilastot ja kokemukseni:

Kuitenkin vuoden 2017 viimeisellä vuosineljänneksellä otettiin käyttöön paljon uusia pörssejä, jotka muuttivat salauksen vaihtoa. Hyvin harvat (vanhat) pystyivät pysymään kysynnän vauhdissa ja uudistamaan itsensä pysyäkseen merkityksellisinä.

HitBTC menetti ehdottomasti edut huonoilla liiketoimintakäytännöillä ja kyvyttömyydellä innovoida. Lisäksi he eivät koskaan olleet asiakaslähtöisiä.

En yleensä usko kuullessani tällaisia ​​väitteitä, mutta mikään ei ole parempaa kuin kokea itse. Kolme kuukautta sitten loin lipun, eikä edes säännöllisen seurannan jälkeen heiltä ole saatu vastausta.

  • [HitBTC] # 48933 (16. maaliskuuta 2017)
  • Lipputunnus # 93970 (23. joulukuuta 2017)
  • Lipputunnus # 263053 (18. marraskuuta 2017)

Tässä on ensimmäinen lippu, jonka he ovat hyväksyneet, mutta viime kuukausien jatkuvista jatkotoimista huolimatta he eivät ole olleet riittävän aktiivisia korjaamaan sen.

HitBtc-vaihto-arvostelu

Yleensä yhtä tällaista asiaa ei pidä pitää merkkinä vaihdon uskottavuudesta. Mutta kun vaihto vastaa vain ensimmäiseen lippuun eikä välitä todellisesta ongelmastasi, se tarkoittaa selvästi, että he haluavat vain parantaa lippujen SLA: ta eivätkä keskity nykyisiin asiakkaisiin ja kumppaneihin.

Sosiaalinen ja asiakaspalvelu:

Yksi hyvä asia HitBTC: ssä on, että he ovat sosiaalisia. Heillä on vaihto ja he ovat melko aktiivisia sosiaalisessa mediassa. Tämä on hyvä askel, mutta ei tarpeeksi nopeasti kasvavalle salausteollisuudelle. Vaikka kaikki vaihdot keskittyvät ylivoimaisen tuen tarjoamiseen, HitBTC näyttää siltä puuttuvan siitä.

Tämä tapahtuu yleensä huonon johdon ja perustajajäsenten näkemyksen vuoksi. Heillä on paljon opittavaa äskettäin käynnistetyistä salausvaihdoista, kuten Binance, MXC matcha ja monet muut. Monet vaihdot tarjoavat tukea sähkeen kautta ja myös Twitterin avulla tavoittaa käyttäjiä ratkaisuilla.

RedDitin HitBTC-kanava on täynnä ratkaisemattomia asiakasvalituksia, ja monet heistä ilmoittavat käytöstä poistetuista tileistä, jäädytetyistä varoista ja monista vastaavista ongelmista.

HitBTC-huijaus

HitBTC: ltä puuttuu kuitenkin sähkeitä koskeva tuki ja heidän Twitter-tuki on yhtä heikkoa kuin heidän sähköpostituki. Toivon, että he voivat vetää sukkansa ylös ja työskennellä kovemmin pelin nostamiseksi paremmalle tasolle ennen kuin on liian myöhäistä.

HitBTC-tarkastelun johtopäätös ja parhaat HitBTC-vaihtoehdot:

Olen ollut HitBTC: n käyttäjä vuodesta 2016 lähtien, ja jos kysyt mielipiteitäni liittymisestäsi HitBtc: hen, vastaus olisi luja ei.

HitBTC oli jotain, joka alkoi lupaavana salakirjoituksena ja sai onnea suuren salauksen kanssa vuosina 2016 ja 2017, mutta se ei ehdottomasti pysynyt mukana innovaatioissa ja käyttäjien vaatimuksissa. Ne ovat tuskin selviytyneet, ja tällä voi olla suuri vaikutus käyttäjiin, jotka käyttävät HitBTC: tä salauksenvaihtona.

HitBTC ei ehdottomasti sovi laskuun monien uusien luotettavien ja luotettavien vaihtoiden kanssa, puhumattakaan loistavista vaihtoista..

Voitteko kuvitella HitBTC: n USDT-nostomaksuja??

Se on tuhlaava 100 USDT, mikä tekee siitä kalleimman vaihdon.

HitBTC-korkeat nostot-palkkiot

Kaiken kaikkiaan ehdotukseni sinulle on käyttää parempaa altcoin-vaihtoa, johon voit luottaa tukeen, ja jonka avulla voit nukkua rauhassa. Tärkein asia pörsseissä, jotka eivät ole innovaatioita ja ovat vähemmän asiakaslähtöisiä, aiheuttavat todennäköisemmin poistumishuijauksen. Säätiö on luotettavan salauksen tärkein osa, ja HitBTC: stä puuttuu ehdottomasti.

Tässä on muutamia tärkeitä vastauksia:

K) Mitä sinun pitäisi tehdä varojesi kanssa HitBTC: ssä?

On parempi siirtää varat yhdelle luotettavasta vaihtoehtoisesta pörssistä. Löydät luettelon täältä tai katso alla olevaa pörssien nimeä.

Q) Mitkä ovat parhaat vaihtoehdot HitBTC: lle?

Joitakin luotettavia vaihtoehtoja HitBTC-pörsseille ovat:

  1. Binance
  2. Bittrex
  3. MX Matcha
  4. Bitfinex

Huomaa: Bittrexin lisäksi kaikki luetellut HitBTC-vaihtoehdot tarjoavat mobiilisovelluksen kaupankäyntiin matkapuhelimesta.

Mitä seuraavaksi?

Odotan innolla kuulemistasi kokemuksistasi ja arvosteluistasi HitBTC: stä. Jaa kaikki, mitä sinulla on alla olevassa kommenttiosassa.

Tällä hetkellä tässä on muutama muu käsin valittu artikkeli, jotka voit lukea seuraavaksi:

  • Binance Exchange Review: Onko se turvallista ja luotettavaa?
  • 7 parasta kryptovaluutanvaihtoa maailmassa ostamaan Altcoineja
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map