Kuinka käydä kauppaa Binomo-alustalla – tekninen opas

Rahoituskaupasta binäärisillä optioilla on tullut yksi edistyneimmistä ja kannattavimmista tavoista saada vakaat tulot verkossa. Monet potentiaalisesti menestyvät sijoittajat eivät kuitenkaan uskalla tehdä itselleen uraa tällä alalla, koska heillä ei ole erityistä tietämystä ja kokemusta kaupankäynnistä markkinoilla. Tänään näytämme sinulle, miten Binomo alusta – yksi ammattimaisimmista ja tehokkaimmista operaattoreista binaarimarkkinoilla.

Osa 1 – Rekisteröidy

Vaihe 1: Klikkaus tässä mennä Binomoon

Vaihe 2: Klikkaus “Kirjaudu"

Vaihe 3: Täytä alkuperäinen rekisteröintilomake ja napsauta "avaa tili ilmaiseksi"

Vaihe 4: Sinut ohjataan alkuperäiselle binäärivaihtoehtojen kaupankäyntitilin vahvistussivulle. Täällä sinun on annettava hieman enemmän henkilökohtaisia ​​tietoja. Kun olet tehnyt niin, napsauta "Avaa oikea tili"

Tärkeä: kun menet terminaaliin, näet varoitusikkunan binäärikaupan riskeistä – lue huolellisesti nämä kaupankäyntitiedot väärinkäsitysten välttämiseksi tulevaisuudessa.

Osa 2 – Noudata interaktiivisia ohjeita

Välittömästi tilin rekisteröinnin jälkeen välittäjä tarjoaa sinulle interaktiivisia ohjeita kauppojen suorittamisesta binaarimarkkinoilla ja työskentelystä kaupankäyntiterminaalissa. Tämä on tärkeä vaihe aloituksessasi markkinoilla, joka paljastaa kaikki kaupankäynnin tekniset näkökohdat:

Osa 3 – Talletusvarat

Jos valitsit demoalustan päätilisi tyypiksi rekisteröityessäsi, voit aloittaa turvallisen koulutuksen markkinoilla. Jos päätit aloittaa todellisen kaupankäynnin markkinoilla, sinun on hyvitettävä alkupääomasi. Voit tehdä tämän seuraavasti:

Vaihe 1: Siirry "Kassa" välittäjäalustan osio, jossa kaikki välittäjän ja sijoittajan väliset rahoitustapahtumat tehdään

 

Vaihe 2: Syötä maksusi summa ja suorita maksu napsauttamalla painiketta. Tämä vaihe ohjaa sinut suojausprotokollien suojaamalle sivulle.

 

Vaihe 3: Täytä maksutiedot ja vahvista varojen siirto

 

Varat hyvitetään kaupankäyntitilille salamannopeasti, ja maksun summa sisältää bonuksia.

Osa 4 – Aloita kaupankäynti

Vaihe 1: Valitse sinua kiinnostava kohde operaattorin päätelaitteesta. Sen tarjouksia käytetään optiokaupan arvostuksen kohteena

Vaihe 2: Suorita omaisuusmarkkinoiden analyysi käyttämällä yrityksen resurssien analyysityökaluja ja luo ennuste kauppasopimuksellesi

Voit käyttää mitä tahansa teknisten työkalujen ja analyysitekniikoiden yhdistelmää. Suosittelemme käyttämään operaattorin verkkosivuston strategiaosassa lueteltuja strategioita (löydät kokoelman tehokkaimmista tarjousten arvostusmenetelmistä)

Vaihe 3: Määritä kauppasopimus – tässä sinun on määritettävä kaupan määrä ja viimeinen voimassaoloaika (ajanjakso, jonka aikana ennusteesi vahvistetaan)

Vaihe 4: Rekisteröi optiosopimus napsauttamalla erityistä kaupankäynnin painiketta:

Vaihe 5: Odota vaihtoehdon päättymistä ja saat voittosi. Kaupankäynnistä saadut varat hyvitetään sijoittajan tilille automaattisesti optio-oikeuden päättymisen jälkeen

Osa 5 – kaupankäynnistä saatujen varojen kaupallistaminen

Jos olet saavuttanut suunnitellun taloudellisen tuloksen ja haluat saada ansaitsemasi rahat pankkitilillesi tai maksupalveluun, sinun on suoritettava seuraavat toimet.

Vaihe 1: Aivan kuten sijoituspääoman hyvittämisen yhteydessä, sinun on mentävä "Kassa" -osio, josta valitset "nostaa varoja" alivalikko:

Vaihe 2: Täytä pyyntölomake kaupankäynnin voiton nostamiseksi:

Kiinnitä huomiota tähän tärkeään varojen kaupallistamiseen liittyvään tekniseen näkökohtaan – operaattori hyvittää rahaa asiakkaalle vain sen palvelun tai maksukortin kautta, josta pääoma hyvitettiin!

Lomakkeen lähettämisen jälkeen sinun on odotettava, että varat hyvitetään. Kumppanuussopimuksen mukainen odotusaika vaihtelee tilisi tilasta riippuen – se voi olla aikaväli 4 tunnista 3 työpäivään.

Kuten näette, tilin rekisteröinti, varojen hyvittäminen ja kaupankäynnin suorittaminen on teknisessä mielessä melko yksinkertaista. Lisäksi binaarivaihtoehdot tarjoavat parhaan mahdollisen voiton. Seuraa ohjeita ja tule menestyviksi sijoittajiksi binaarimarkkinoilla!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map