Kuinka myydä Bitcoineja?

Bitcoin-maailman verkkoBitcoinin myynti voi olla hankalaa vaihdot vaatia lisätietoja sinusta, jotta noudatat sääntelyä heidän lainkäyttöalueellaan. Vaihtoon on kuitenkin kaksi päämenetelmää Bitcoin tai mikä tahansa salausvaluuttasi – suoraan henkilön kanssa joko online-välittäjän kautta tai fyysisesti tapaamisessa tai online-pörssin kautta.

Molemmat kantavat riskejä omalla tavallaan ja erilaisilla vaatimuksilla – sitä suurempi riski on suoralla kaupalla, mutta korkeammat vaatimukset.

voit myydä Bitcoinejasi Kolikkopohja tai vaihda Bitcoinia vipuvaikutuksella Bitmex.

Jos haluat käydä kauppaa suoraan toisen henkilön kanssa verkossa, voit tehdä sen kautta Paikalliset bitcoinit ja jopa valita tavata henkilö suoraan järjestämällä aika ja paikka tavata ja vaihtaa Bitcoins käteiseksi. Muut vaihdot /lompakko hybridien avulla voit vaihtaa Bitcoineja sisäisesti ekosysteemissään välittämällä hinnan, joka on valittu analysoimalla markkinoita ja niiden keskipisteitä – siis olennaisilta osin nollapalkkio nollahajoamisvaihto. Kolikkopohja on esimerkki tästä.

On myös muita keinoja, kuten Bitcoin-pankkiautomaatit missä voit siirtää Bitcoinisi takaisin käteiseen tai vaihtoehtoisesti voit mennä Bitcoin-tapaamiseen ja neuvotella hinnasta henkilön kanssa. Yleensä markkinat eivät ole yhtä tehokkaita kuin verkkokauppa, ja olosuhteista riippuen voi olla alennuksia tai palkkioita yleisen yksimielisyyden mukaan. Yleensä jos haluat myydä näissä tapahtumissa, on enemmän kysyntää ostaa kuin myydä, jotta voit yleensä saavuttaa 5-10 prosentin markkinahinnan korkean hinnan..

Jos haluat käyttää perinteistä vaihtoa, voit myydä ne kahdella tavalla. Voit syöttää hinnan ja määrän, jolla haluat myydä, ja ne sijoitetaan tilauskantaan. Joten esimerkiksi jos hinta on 400 dollaria, voit myydä 1 Bitcoin @ 405 dollaria, jos uskot hinnan nousevan etkä ole liian huolissasi kaupan tekemisestä välittömästi.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat tehdä kaupan välittömästi, voit syödä tilauskannan ostopuolelle – tai ihmisten hinnat ja määrät, jotka he haluavat ostaa – joten kuvittele tilauskirja, josta joku haluaa ostaa 0,5 BTC @ 395 dollaria ja toinen henkilö haluaa osta 0,5 BTC @ 396, voit antaa tilauksen ja myydä Bitcoinisi sekoitetulla hinnalla 395,5 dollaria.

Käteisesi poistamiseksi vaihdosta on noudatettava joitain vaikeita menettelyjä, ennen kuin voit vapauttaa rahasi perinteiselle pankkitilille, kun olet käynyt kauppaa Bitcoineilla. Matching- tai escrow-palvelut, kuten localBitcoins, eivät yleensä vaadi tätä, mutta Bitstampin kaltaiset vaihdot – heidän on noudatettava paikallisia rahanpesun torjuntaa koskevia säännöksiä ja tunnettava asiakkaasi menettelytavat.

Käteisnostossa on sitten ongelmia, koska SEPA-siirroilla perinteisen pankkijärjestelmän kautta voi olla kiristysmaksuja – missä tahansa 5-15 dollarin alueella käteisesi vastaanottamisesta sen jälkeen, kun Bitcoin-tapahtuma on tapahtunut. Aikaviiveitä voi olla jopa neljä päivää. Jotkut pörssit ja lompakot, kuten Coinbase, voivat vähentää tätä aikaa ja joitain maksuja yhdistämällä maksukortit tilijärjestelmään.

Sama tilanne voi päteä muihin salausvaihtoihin, esimerkiksi Darkcoinin ostamiseen USD: n kanssa Cryptsy tai Litecoin Renminbin kanssa Bterissä. Näiden salauksen salaus- ja fiat-pörsseillä on yleensä pienempi volyymi kuin suuremmilla puhtailla fiat-vaihtoilla Bitcoin-pörsseihin, joten palkkiot ja alennukset keskihintaan (likviditeetti) ovat yleensä rangaistavampia. ts. et saa niin paljon kuin voisit.

Toinen ongelma pörsseissä on, jos siihen on murtauduttu tai sillä on likviditeettiongelmia, kuten mitä tapahtui Mt Goxin tai Mintpalin kanssa. Käteinen ja / tai Bitcoinit eivät ole 100% turvallisia. Yksi reitti ylimääräisen suojaustason lisäämiseksi on valita pörssi, joka tallentaa suurimman osan salausvaluutoistaan ​​ja bitcoineistaan ​​kylmävarastoinnin kautta, kuten Cavirtex.

Kaikessa myynnissä on hankalaa riippuen siitä, miten haluat tehdä niin. Mutta teollisuuden kehittyessä ja pankkikortit yhdistetään lompakkoihin ja vaihtoihin, prosessista tulee yksinkertaisempi, helpompi ja vähemmän kivuton. Katso vaihto-vertailustamme selvittääksesi kuinka haluat saada kannan, katso oppaamme bitcoinien ja salausvaluuttojen ostamisesta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map