Päivitys: Koinex on virallisesti ilmoittanut sulkevansa, koska Intian salauksen sääntelyjärjestelmä ei ole suotuisa pörssien toiminnalle. Sinun ei kuitenkaan tarvitse menettää sydäntäsi tästä, koska niitä on muutama Koinex-vaihtoehdot jota voit käyttää heti.

  1. WazirX
  2. BitBNS
  3. Binance
  4. KolikkoDCX

Koinex-arvostelu

Kryptovaluuttojen kasvavien vaatimusten myötä myös ostamista ja myymistä helpottavien pörssien määrä on kasvussa. Viime kuukausina monet uudet pörssit ovat tulleet markkinoille, ja Koinex on yksi niistä.

Huolimatta uudesta pörssistä, Koinexista on tulossa suosittu, koska se välittää välittömän talletuksen ja noston intialaisten kryptovaluutan harrastajille. Ennen kuin käsittelemme paljon yksityiskohtia, puhutaan äänenvoimakkuudesta.

Tech-taitavien intialaisten keskuudessa lisääntyvä tietoisuus Bitcoinista ja muista kryptovaluutoista kasvaa voimakkaasti. Tämä voi käydä ilmi kaaviosta jonka alapuolella näkyy selvästi kuinka intiaanit ovat alkaneet viedä Bitcoineihin siitä lähtien, kun demonetointi tuli voimaan.

Tämä kaavio kuvaa määrän kasvua LocalBitcoins-alustalla. Olin aiemmin puhunut Bitcoinsin ostamisesta käteisellä.

Intia-Bitcoin-määrä

Tämä INR-talletuksen viivästyminen on yksi syy siihen, että minun kaltaiset uskolliset käyttäjät ovat siirtymässä uusiin pörsseihin, jotka tarjoavat välitöntä talletuspalvelua UPI: n avulla. Tämän Koinex-arvosteluprosessin tarkoituksena on jakaa kokemukseni ja oppimani Koinex-alustan käytöstä salausvaluuttakauppaan.

Koinex Exchange: Osta / myy Bitcoinia, Ethereumia, Rippleä, Litecoinia Intiassa

Koinex tukee useita kryptovaluuttakauppoja, joihin kuuluvat BTC, ETH, XRP, LTC ja nyt myös BCash. He lisäävät jatkuvasti uusia kryptovaluuttoja, joten älä ole yllättynyt, jos päätät nähdä sivustolla enemmän krypto-valuuttoja kuin mitä olen edellä luetellut.

Käyttöliittymä on intuitiivinen, ja aloittelijan on helppo ymmärtää, kuinka Koinex-kojelautaa käytetään kaupankäyntiin. Lisää tästä myöhemmin. Haluan jakaa nopeasti kokemukseni Koinexin käytöstä tähän mennessä.

Pääsy alukselle:

Koinexin käytön aloittaminen oli helppoa. Kun loin tilin Koinexille, seuraava vaadittu vaihe oli suorittaa KYC. Se tehtiin helposti – lähettämällä hallituksen asiakirja, kuten Aadhar-kortti, PAN-kortti, passi, ajokortti tai mikä tahansa muu.

Kun olet suorittanut KYC: n, seuraava vaihe vaatii sinua yhdistämään pankkitilisi. Jos sinulla on useita pankkitilejä, sinun on oltava varovainen, koska voit lisätä vain yhden pankkitilin ja rahan talletus / kotiutus voidaan tehdä vain linkitetyltä tililtä.

Voit tallettaa tai nostaa INR Koinexille P2P-menetelmällä.

Kun rahat on talletettu, voit tarkistaa käytettävissä olevan summan Saldo-välilehdeltä. Alla olevassa kuvakaappauksessa näet 2500 INR: n saldon ja pankkitiedot.

Koinex-Balance-välilehti

Kaupankäynti Bitcoinilla ja kryptovaluutoilla Koinexilla:

Tällä hetkellä ainoa käytettävissä oleva pari kaikille kryptovaluutoille on INR (voit ostaa tai myydä vain INR: n vaihdossa). Kaupankäyntirajapintaan pääsee valitsemalla salaustyypin tyyppi.

Kaupankäynti-sivu-Koinex

En pidä kaupankäyntisivulta niin paljon, että se ei osoita ostojen ja myyntien kokonaismäärää, mikä ei saisi olla ihanteellinen tapaus. Kaupankäyntimäärät auttavat kaikkia ostajia / myyjiä ymmärtämään markkinoiden tunteita, minkä Koinexin tulisi harkita näyttämistä, kun heillä on huomattava määrä.

Jos olet joku, joka on siirtymässä CoinSecuresta, saatat unohtaa 24 tunnin korkea / alhainen hinta -ominaisuuden. Voit kuitenkin voittaa tämän käyttämällä moitteettomasti toimivaa live-karttatoimintoa.

Bitcoin-Live-Price-chart-INR

Koinexin kaupankäyntiosa tarvitsee päivityksen, koska näyttö ei näytä laskutoimitusta, kun aiot ostaa salauksen desimaalin tarkkuudella. Esimerkiksi alla olevasta kuvakaappauksesta näet, että yritän ostaa 0,5 ETH @ 24499,99, mutta laskujen kokonaiskustannukset eivät näy. Tämä on vakava virhe, jonka Koinexin on korjattava ASAP helpottaakseen ostajien ja myyjien elämää.

Kaupankäynti-ETH-Intiassa-käyttäminen-Koinex

Yhteensä-hinnoittelu-näyttää-jälkeen-painiketta-painike

Tässä on video, joka selittää kuinka voit käydä kauppaa kryptovaluutoilla Koinexilla:

Turvallisuus:

Turvallisuuden suhteen sinun on oltava erityisen varovainen käyttäessäsi kryptovaluutan vaihtoa. On hyvä aika lukea aikaisempi postini asioista, joita ei pidä tehdä Bitcoinsin ostamisen jälkeen.

Koinex tarjoaa kaikki uusimmat suojaustoimenpiteet, ja kaksitekijän todennus (2FA) on otettava käyttöön Google Authenticator -sovelluksella. Ne sallivat 2FA: n tekstiviestien ja sähköpostin avulla, mutta sinun tulisi käyttää vain Googlen todennustoimintoa. Salasanojen hallintaan on käytettävä Dashlane ja yksilöllinen salasana.

Voit ottaa kaikki asetukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä siirtymällä Profiili-kohtaan > Suojaussivu.

Muita tärkeitä asioita Koinexista:

Koinex veloittaa 0,25% kaupankäyntimaksuista, ja on aika olla tietoinen palkkioiden rakenteestaan. On olemassa muutama mielenkiintoinen sääntö Koinex on asettanut kaupankäyntisäännöt -sivulle. Seuraavassa on muutamia kohokohtia:

  • Tietyillä markkinoilla kauppias ei voi tehdä ostotilausta ja myyntitilausta samalla hinnalla omaisuuserää kohti. Esimerkiksi, jos kauppias tekee ostotilauksen yhdelle Bitcoinille Rs: llä. 200 000, he eivät voi tehdä myyntitilausta minkä tahansa määrän Bitcoineja Rs. 200 000.
  • Elinkeinonharjoittajalla voi olla enintään kahdeksan avointa tilausta samanaikaisesti kullakin markkinoilla. Käyttäjällä voi olla esimerkiksi korkeintaan 8 avointa tilausta kaikissa merkinnöissä. Esim .: Bitcoin-, Ethereum-, Ripple- ja Litecoin-markkinat.

Koinex-tarkastelun johtopäätös:

Koinex on kypsä alusta, joka on ensisijainen Intiassa. He ovat tehneet menoja viime aikoina, ja sinun pitäisi harkita sen käyttöä. Heillä on myös mobiilisovellus, joka toimii täydellisesti Androidilla.

Toistaiseksi haluaisin kuulla kokemuksesi Koinex-alustan käytöstä salausvaluuttojen kaupassa.

Luo tili Koinexille

Kerro minulle alla olevan kommenttiosion avulla, jos tarvitset apua muiden vaihtoon liittyvissä arvosteluissa. Voit myös liittyä sähekanavallemme välittömien päivitysten saamiseksi. Älä unohda tykätä ja jakaa tätä viestiä muiden intialaisten käyttäjien kanssa.

Tässä on muutama käsin valittu artikkeli, jotka sinun tulisi lukea seuraavaksi:

  • 7 parasta kryptovaluutanvaihtoa maailmassa ostamaan Altcoineja
  • Parhaat Intian Bitcoin-pörssit [megaluettelo – 2020]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me