10 salausanalyysityökalua Jokaisella kryptovaluutta-sijoittajalla on oltava alusta alkaen

 • Oletko pyrkivä salaussijoittaja?
 • Rakastatko kryptovaluuttoja?
 • Haluatko oppia analysoimaan erilaisia ​​kryptovaluuttoja?

Jos vastasit, kyllä..

Lue sitten.

Kryptovaluutat ovat äskettäin valmistuneet vasta vuosikymmenen, mutta ne ovat halutuimpia sijoituksia, joita olemme tähän mennessä nähneet.

Siksi kukaan ei todellakaan osaa analysoida niitä ja hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Mutta on joitain työkaluja ja palveluja, jotka antavat sinulle runsaasti salaustietoja, jotka voivat auttaa sinua tekemään toimintapisteitä tutkimuksen aikana.

Tässä artikkelissa jaan joitain pakollisia salauksen analysointityökaluja, joita pitäisi käyttää parantamaan salaustutkimustaan ​​ennen sijoittamista. Näitä työkaluja käyttää suurin osa salaussijoittajista ympäri maailmaa saadakseen parhaan mahdollisen hyödyn salauksen vallankumouksesta.

Muista kuitenkin aina, että nämä työkalut ja palvelut antavat sinulle vain oivalluksia, jotka sinun on sijoittajana analysoitava ja päätettävä itse. Hyvä uutinen on, että suurin osa työkaluista on täysin vapaita käyttää.

Joten anna minun selittää näistä työkaluista ja palveluista yksi kerrallaan.

8 pakollista työkalua kryptosijoittajille

1. Glassnode Studio

Glassnode studio on ketjussa toimiva markkinatietoalusta, joka tarjoaa paljon merkittäviä määriä kolikoihin liittyviä tietoja.

Haluan auttaa sinua näkemään Glassnode-studion edut:

Se tarjoaa tiedot, jotta voidaan analysoida minkä tahansa kolikon vaihto ja sisäänvirtaus. Kun näet, että vaihdossa talletettujen kolikoiden määrä on kasvanut, se on merkki siitä, että useammat ihmiset aikovat myydä. Kun analysoit Bitcoinin valuutanvaihtotietoja tammikuussa 2019, voit nähdä merkittävän Bitcoin-talletuksen kasvun pörssissä, ja tuskalliset karhumarkkinat alkoivat.

Sinun ei tarvitse olla datatieteilijä, jotta siitä olisi järkeä. Sinun tarvitsee vain ymmärtää, mitä eri mittarit tarkoittivat ja millainen indikaattori se on.

Voimme tehdä yksityiskohtaisen katsauksen Glassnode-studiosta tulevina päivinä, toistaiseksi tehdä kirjanmerkki Glassnode, koska se auttaisi sinua paremmin analysoimaan kryptovaluutta.

Katso Glassnode Studio

2. Santiment

Santiment on kriittisten valuuttojen käyttäytymisen analysointialusta, joka hankkii ketjun, sosiaalisen ja kehitystiedon yli 900 kolikosta.

Aivan kuten Glassnode, se tarjoaa runsaasti ketjutietoja, vaihtotietoja, sosiaalisia tietoja, joiden avulla voit päättää minkä tahansa kryptovaluutan yleisen hintaliikkeen. Santimentille on tarjolla ilmainen ja maksettu suunnitelma.

Käytän usein tätä työkalua ymmärtääksesi kolikon kertymistä, koska se auttaa määrittämään kolikon tulevan hintaennusteen. Uskon, että sinun pitäisi viettää aikaa ymmärtääsi erilaisia ​​Santimentin mittareita, ja sinulla on käytettävissänne enemmän tietoja tietoisen päätöksen tekemiseksi.

3. KolikkomarkkinatCal

Olette kaikki kuulleet kuuluisasta lainauksesta “osta huhu, myy uutiset”. Sama käsite koskee salausta. Mutta mistä löytää todellinen huhu ja uutiset? No, aion vastata tähän osioon.

Olen käyttänyt CoinMarketCalia, näyttöön perustuvaa, yhteisöjohtoista kryptovaluutta-kalenteria jo 6 kuukautta. Se on täydellinen, ilmainen työkalu tuntemaan aitoja uutisia ja huhuja suosikkikryptovaluutastasi. Ja sitten, kuten aikajanaan perustuvat todisteet, voidaan muotoilla heidän osto / myynti / HODL-strategia. Itse olen käyttänyt sitä monta kertaa, ja voit helposti saada jopa 20% vain huhujen ja uutisten perusteella, kuten CoinMarketCap sanelee. Voit odottaa yli 90% tarkkuudesta kaikesta, mitä näet CoinMarketCalissa, koska se on näyttöön perustuvaa. Ja sama todiste voidaan tarkistaa ja kuka tahansa CoinMarketCal-sovelluksen käyttäjä.

4. Estoon

Intotheblock on ainutlaatuinen datanalyysityökalu, joka käyttää koneoppimista ja edistyneitä tilastoja toimivan älykkyyden antamiseen salaustiedostoille.

Se tarjoaa tietoja, joita lyhytaikainen tai pitkäaikainen sijoittaja voi käyttää markkinoiden salaustuotteista. Kojelautaa on helppo käyttää, ja kun tiedät kuinka käyttää tietoja sijoituspäätöksen tekemiseen, salauksen analyysi on nopeampi ja datapohjaisempi.

Katso alla oleva video ymmärtääksesi kuinka Intotheblock toimii:

Katso IntoTheBlock

5. Vino Analytics

Johdannaiskaupalla on merkittävä vaikutus Bitcoinin, Ethereumin ja muutamien valittujen kryptovaluuttojen hintaan. Skew Analytics yhdistää parhaat johdannaisvaihdot ja auttaa sinua analysoimaan niitä. Yhdellä näytöllä voit nähdä tietoja kaikista parhaista johdannaisvaihdoista, kuten:

 • OKex
 • BitMex
 • Binance
 • Bybit
 • Deribit
 • FTX

ja muut….

Analytiikka näyttää tältä:

Tämä työkalu on hyödyllinen sijoittajille, jotka haluavat löytää käyttämättömän hinnan sijoittamiselle. Kolikon perustavanlaatuisuuden analysoimiseksi on enemmän verkkosivustoja, joita kaivamme syvemmälle.

Käy Skew Analyticsissa

6: Crypto Portfolio -työkalu (Seuraa salaustuotojasi)

Selvä, joten kaikkien yllä olevien työkalujen on täytynyt auttaa sinua valitsemaan voittava projekti ja olet tehnyt joitain investointeja.

Kysymys kuuluu, miten aiot seurata sijoitustasi?

Sinun on tiedettävä, kuinka monta kolikkoa sinulla on ja kuinka paljon se kokonaisuudessaan on. Mikä tärkeintä, sinun on tiedettävä voittosi / tappion prosenttiosuus, jolla olet.

No, tätä varten tarvitset salausporttityökalun.

 • Sijoittajat voivat käyttää jotain yksinkertaista kuin Cryptocompare-salkutyökalu
 • Elinkeinonharjoittajan tulisi käyttää jotain edistyneempää, kuten Cointracking

Niitä on paljon enemmän, mutta nämä kaksi palvelevat tarkoitustasi hyvin.

7. Kolikon tarkistus

CoinCheckup, kuten terveystarkastus, on yhden luukun palvelu ja markkinoiden integroituin ratkaisu krypto-valuuttojen analysointiin.

Se on salaustutkimusalusta, joka antaa sinulle paljon oivalluksia erilaisista kryptovaluutoista eri näkökulmista. Jotkut näistä kulmista ovat:

 • Kaaviot
 • Kolikon perusteellinen analyysi
 • Kolikoiden tekniset tiedot
 • Sijoitustilastot
 • Ennusteet
 • Uutiset jne …

Kaikista näistä pidän yleisestä & Sijoitustilastot ovat eniten keskimääräisiä, koska se antaa sinulle yleiskuvan volatiliteetista sekä tuoton, jonka olisit tuottanut kyseisestä omaisuudesta 7-30 päivässä. Katso esimerkiksi tämä Cardanon sijoitustilasto CoinCheckupissa.

Kolikon tarkistusCardano

Jälleen täällä Moneron matriisissa näet sen CMGR: n (yhdistetty kuukausikasvu) 12,44%. Tästä työkalusta saat samanlaisia ​​tietoja salauksesta, mikä voi auttaa sinua päättämään ostamisesta / myymisestä / HODLingista.

Kolikon tarkistusMonero

8. CryptoMiso

Jos olet salaussijoittaja, joka sivuuttaa tietyn valuutan kehityksen ennen siihen sijoittamista, teet sen väärin.

Päivän lopussa salausvaluutat ovat ohjelmistoprotokollia, ja jos niitä ei kehitetä, ylläpidetä ja paranneta, niillä ei ole tulevaisuutta ja ne kuolevat lopulta.

Siksi välilehden pitäminen tietyn lohkoketjun ja salausprojektien kehittämisessä on erittäin tärkeää. Koska useimmat projektit ovat avoimen lähdekoodin Githubissa, on helppo seurata niitä.

Mutta ei voi yksinkertaisesti mennä tarkistamaan kaikkien kryptovaluuttojen Githubia yksitellen. Siellä Github-seurantatyökalut, kuten CryptoMiso, tulevat tärkeiksi.

CryptoMiso-sovelluksen avulla voidaan tarkistaa, kuinka monta sitoutumista tietty salausprojekti on suorittanut tietyssä ajassa. Sitoumukset eivät ole mitään muuta kuin kuinka monta kertaa koodia parannetaan tai lisätään projektin koodipohjaan.

Tämä tarjoaa korkean tason seurannan tietyssä salausprojektissa tapahtuvalle kehitystoiminnalle.

9. Salausuutisaggregaattorit

Salausuutisaggregaattori ei ole työkalu, vaan konsepti, jonka monet työkalut tarjoavat salausuutisten kokoamiseksi yhteen paikkaan.

Tämä yhdistäminen auttaa sijoittajia olemaan markkinoiden kärjessä ja he voivat helposti erottaa todelliset huhuista.

Tällaiset uutisaggregaatit kokoavat uutisia kaikilta suurimmilta salausjulkaisijoilta, kuten:

 • coinsutra.com
 • newsbtc.com
 • cointelegraph.com
 • bitcoinist.com
 • ethnes.com jne..

Jotkut aggregaattorityökalut hakevat myös Twitteristä uutisia, jotka on jo erotettu sijoittajien analysoitavaksi.

Näin salaussijoittajat voivat pitää nopeaa ja vaivatonta välilehteä eri kryptovaluuttojen uutisista ja muotoilla strategiansa vastaavasti.

Joitakin ehdotettuja palveluita / työkaluja tässä kapealla ovat:

10. Bottikaupat & Tasapainotustyökalut

Salausportfolio-allokointi

Jos olet joku, joka tykkää seikkailusta ensimmäisestä päivästä lähtien, sinulla on oltava myös salausrobotit ja tasapainotustyökalut.

Kun pörssiin on yhdistetty botteja, käydään kauppaa puolestasi.

Ja salauksessa niitä tarvitaan, kun yksi kolikko on yhdessä pörssissä ja toinen kolikko on toisessa pörssissä. Joten kaupankäyntirobottien avulla voit käydä kauppaa ja käyttää useita pörssejä samanaikaisesti.

Vaikka karhu- ja puomimarkkinat eivät aina ole hyviä HODL-kolikoille, uusi tapa edetä on tasapainottaa salkkuasi.

Joitakin ehdotettuja palveluita / työkaluja tässä kapealla ovat:

 • Liity katkarapuihin
 • Liity 3Commasiin & saat 10 dollarin bonuksen

Päätelmä: Crypto Analysis -ohjelmisto

Nämä työkalut ovat tärkeitä kaikille sijoittajille ennen kuin he päättävät sijoittaa rahansa tiettyyn salausprojektiin. Olen käyttänyt näitä työkaluja synergiassa löytääksesi optimaalisen ratkaisun sijoituspäätöksiini.

Näiden salausanalyysityökalujen käyttö ei kuitenkaan tarkoita sitä, että voittosi taataan. Se tarkoittaa, että teet tietoisempaa päätöstä. Näiden työkalujen käyttäminen yhdessä voi olla aluksi haastavaa, mutta kun tottuu niihin, ymmärrät mitä käyttää, milloin ja miten.

Palaan jotain uutta, joka pitää sinut edellä tässä dynaamisessa salauksessa.

Kerro minulle ajatuksesi ja työkalut, joita käytät tai käytät tästä luettelosta alla olevissa kommenttiosioissa.

Jos pidät tästä viestistä, jaa se ystävällesi & Perhe!

Lisää ehdotettuja lukemia CoinSutrasta:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map