3commas-arvostelu: Onko se turvallista? Kuinka 3Commas toimii?

 • Oletko kiinnostunut ansaitsemaan ylimääräistä rahaa todellisesta kryptovaluuttakaupasta?
 • Haluatko tehdä paperikauppaa ennen kuin teet todellista kauppaa?
 • Haluatko käyttää automatisoituja salauskauppabotteja kaupankäyntiin?
 • Onko sinulla ärsytystä seurata useita tilauksia lukemattomissa pörsseissä?

Jos vastaat kyllä ​​johonkin näistä, tämä 3Commas-arvostelu on sinua varten.

Jos vastaat hyvin näihin huolenaiheisiin, olet oikeassa paikassa. Jos et, pysy kanssamme, kun aiomme paljastaa jotain erittäin mielenkiintoista, jotain, joka voi auttaa sinua maksimoimaan voittosi salauksessa.

Tarkkailemalla tarkasti huomaat, että kryptovaluuttamarkkinat ovat lievästi lievästi vaihtelevia, mutta tätä volatiliteettia voidaan tosiasiallisesti käyttää ansaitsemaan hyviä voittoja, jos sinulla on oikeat työkalut.

Tätä 3Commas tarjoaa. Salauskauppatyökalu, joka on käyttämätön sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille.

Kokeile 3commaa ilmaiseksi nyt

Yleensä uudet ja kokeneet käyttäjät eivät pysty saavuttamaan potentiaalisia voittoja kaupankäynnin aikana kryptovaluuttoja tiettyjen ongelmien takia, joista osa on:

 • Kyvyttömyys valvoa eri kolikoiden vaihtoja
 • Epäasianmukaiset / vähemmän tehokkaat tappiot pysäyttävät tai ottavat voittoyhteyksiä vaihdon käyttöliittymässä.
 • Reaaliaikaisten ilmoitusten puute jne.

Nämä ovat vain muutamia monista ongelmista tai rajoituksista, joita he kohtaavat. Siksi niiden kaupan laatu ei ole tarpeeksi hyvä maksimaalisten voittojen saavuttamiseksi.

kuitenkin, 3komentoa mullistaa sen. Anna meidän ymmärtää miten!

Mikä on 3commas.io?

3commas on kryptovaluuttakaupan botti, joka auttaa parantamaan kaupan laatua antamalla kauppiaalle oikean hallinnan ja ominaisuudet, joita he tarvitsevat maksimoidakseen kryptovaluuttakaupan voiton.

3Commas tarjoaa 3 erilaista bottia:

 1. Gordon bot
 2. Edistynyt botti
 3. Ruudukko bot

Ruudukkorobotti on uusin ja helppokäyttöinen 3comman botti, ja voit oppia siitä alla olevasta videosta:

Koska 3commaa tarjoaa sinulle paperikaupan näiden bottien testaamiseen (ennen kuin laitat oikean rahan), opit käyttämään salauskauppabotteja ilmaiseksi.

Grid Bot -katsaus:

Olen kokeillut 3Commas-ruudukkobottia, ja kokemukseni on ollut kannattavaa. Se on alueeseen sidottu botti, ja se hoitaa päänahkaa. Ennen 3Commasia skalpasin manuaalisesti, mutta nyt tämä AI-botti tekee kaiken automaattisesti.

Grid-botissa on kaksi vaihtoehtoa:

 • Tekoälypohjainen strategia: Tässä tekoälyssä määritetään alue (ylä- ja alaraja) ja tehdään kaikki puolestasi.
 • Manuaalinen strategia: Tässä asetat alueen ja ostaminen / myyminen tapahtuu määritetyllä alueella.

Kasvun trendimarkkinoilla tämä botti voi tuottaa merkittäviä tuloksia. Olen käyttänyt Grid botia melkein 3 viikkoa. Tässä ovat viimeisimmän Grid-botin suorituskyvyn tulokset:

Avaa 3Commas Grid Bot

Toinen 3Commasin hieno ominaisuus on älykäs kaupankäynti.

3commas kutsuu sitä SmartTrading.

Opitaan vähän heidän SmartTrading-lähestymistavastaan:

SmartTrading-lähestymistavassa, joka toteutetaan 3commas-työkalun avulla, saat joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia.

 • Voit käydä kauppaa kaikilla pörsseillä yhdellä käyttöliittymällä, eli 3commas-ikkunasta. Päivitä, he tukevat Bittrexiä, Bitfinexiä, Binancea, Bybitiä ja Poloniexia, Krakenia, Cexiä, OKEXia, Huobi, YOBITia
 • Nykyaikainen stop-loss ja take-profit. Perinteiset vaihdot eivät tee tätä
 • Jälkimekanismit voivat auttaa sinua jäljittämään kaikki markkinoiden muutokset ja rajoittamaan tappioita
 • Kätevät ilmoitukset tilaustesi kunnosta
 • Huomautuksia tilauksista
 • Treidaajan päiväkirja (automaattinen yhteenveto kaupankäyntitilastoistasi kaikista pörsseistä yhdessä kätevässä raportissa)

Nyt kun tiedät näistä ominaisuuksista, on järkevää esitellä sinut käyttöliittymään ja heittää myös valoa jokaiseen näistä ominaisuuksista.

Huomautus: Tätä sovellusta / palvelua voi käyttää millä tahansa verkkoselaimella tai mobiililaitteella, joten sinun ei tarvitse huolehtia useiden laitteiden saatavuudesta. Heillä on mobiilisovellus Androidille ja iOS: lle.

Kuinka 3commat toimivat?

Kryptovaluutta Paperikauppa

Ennen kuin jaan 3Commasin ominaisuudet, sinun tulisi tietää 3Commasin paperikauppatoiminnosta. Sen avulla voit testata strategioitasi ja käydä kauppaa virtuaalirahalla. Tämä auttaa sinua oppimaan kauppaa ja myös tottua 3Commas-järjestelmään.

Käytä kaikkia pörssejä yhdessä ikkunassa

Kun rekisteröidyt 3commaan sähköpostitunnuksellasi ja kirjaudut sisään ensimmäisen kerran, näet tämän kojelautasi. Täällä voit seurata saldoasi, hintojasi ja muita pikatoimintoja, kuten ”Yhdistä pörsseihin”..

3commaa tuki vaihtoa

3commas tukee tällä hetkellä kaikkia parhaita krypto-valuutanvaihtoja (Bittrex, Bitfinex, Binance, Bybit ja Poloniex), ja voit liittää kaikki nämä keskukset 3-keskuksiin ja hallita niitä yhdestä ikkunasta.

Tutustu alla oleviin linkkeihin (virallinen) linkittääksesi seuraavat vaihdot 3commaan:

Keskuksen liittäminen palveluun

Huomaa: Kun luot sovellusliittymää mille tahansa vaihdolle, varmista, että et ota peruutusominaisuutta käyttöön. Tämä on jo mainittu 3Commas-artikkelissa, mutta mielestäni on tärkeää mainita. Tee tästä peukalon sääntö aina, kun käytät salausrobottia.

Nykyaikainen Stop-Loss ja Take-Profit

Nykyaikaiset stop-loss- tai take-profit-olosuhteet hallitaan ja toteutetaan reaaliajassa asettamiesi tavoitteiden mukaisesti.

Tässä on esimerkki: Oletetaan, että haluat ostaa kolikon ja syöttöhintasi on X dollaria. 3comman kanssa tilauksesi todella sijoitetaan valitsemallesi pörssille, kun 3commas-botit havaitsevat ostoehtosi täyttyvän. Toisin kuin perinteiset pörssit / botit, se ei luo väärennettyjä osto- / myyntiseiniä.

Vastaavasti, kun stop-loss on aktivoitava, se etsii jatkuvasti tarkistaakseen, vastaavatko asettamasi ehdot tosiasiallisesti tuolloin.

Molemmilla tavoilla todelliset varosi eivät koskaan odota ehtojen täyttymistä eivätkä jäädy itse pörssiin.

Lyhyesti sanottuna, kun tilaukset luodaan 3commasta, botit alkavat tarkastella nykyistä hintaa ja verrata niitä tavoitteisiisi (SL / TP)

Tilauksesi visualisointiTilauksesi visualisointi

Ja heti kun kolikon hinta osuu yhteen asettamasi ehdon kanssa (esimerkiksi take-profit), botti sulkee sijainnin, eli se ottaa voiton.

3commaa perässä Stop-Loss ja Take-Profit

Perävaimennus:

Esimerkiksi ostat 1 ETH: n 0,05 BTC: lle ja asetat järjestelmään stop-loss -tavoitteen, esimerkiksi 10% (0,045BTC) ja otat voiton 20% (0,06 BTC). Jäljellä oleva stop-loss seuraa aina hintaa ja siirtää stop-loss -tappion hinnan siirtyessä kohti tavoitevoittoa. Oletetaan esimerkiksi, että ETH: n hinta nousee 10% (0,55 BTC). Nyt 10%: n pysäytyshäviösi järjestetään uudelleen arvoon 0,0495 BTC. Jos haluat tietää enemmän siitä, miten stop-loss-ominaisuus toimii, katso tämä virallinen opas 3commasta.

Viimeinen Take-Profit:

Otetaan tämä esimerkiksi:

1. Avaat sijainnin hintaan, esimerkiksi 5 dollaria. Asetat voittovoitoksi 6 dollaria. TP-ehto itsessään tarkoittaa, että kun hinta saavuttaa 6 dollaria, positiosi sulkeutuu ja ansaitset 1 dollarin.

2. Viimeinen voitto tarvitaan voittojen maksimoimiseksi, toisin sanoen jos position arvo kasvaa, se ei sulje sitä kiinteään hintaan, mutta nostaa sulkemistilannetta arvon noustessa. Jos panostat Trailing TP: n 7 dollariin (40% kasvusta alkuperäisestä), kun hinta nousee – 6 dollaria (20%), 7 dollaria (40%), 8 dollaria (60%) – päätösasento muuttuu ja otto -voitto kasvaa.

3. Aikana, jolloin hinta laskee yli X% (jonka valitset asetuksissa), sijainti sulkeutuu. Jos näin tapahtuu, esimerkiksi 9 dollaria, ansaitset lisäksi 3 dollaria takana olevan voittonsa ansiosta. Jos haluat tietää enemmän siitä, miten takana oleva voittoa tuottava ominaisuus toimii, tarkista tämä virallinen opas 3commasta.

 • Reaaliaikaiset ilmoitukset

Voit ottaa ilmoitukset käyttöön myös mobiililaitteille, selaimessa ja sähköpostit oikeassa yläkulmassa asetusten kohdalla tässä. Voit myös mukauttaa ilmoitustyyppejä, joita et halua vastaanottaa.

3commas Ilmoitukset

 • Lisää muistiinpanoja kauppaan

Voit myös lisätä huomautuksia / kommentteja kauppatilauksiisi, jotta voit muistaa tai saada sen kirjausketjun itse raporttiin siitä, miksi ja milloin kauppa suoritettiin. Voit myös lisätä kommentteja, kuten “haluat pitää kolikkoa seuraavien kuuden kuukauden ajan”, jotta voit käydä kauppaa tehokkaasti 3comman kautta.

Lisää muistiinpanoja kauppaan

 • Kauppiaan päiväkirja

Elinkeinonharjoittajan päiväkirja on toinen tämän työkalun hieno ominaisuus, josta saat konsolidoidun raportin kaupoista, jotka olet tehnyt kaikissa linkitetyissä pörsseissä 3comman kautta.

Ymmärrät myös yhdellä silmäyksellä katsomalla tätä päiväkirjaa voiton tai tappion, jonka olet saanut tietystä kaupasta tietyn keston ajan.

Kauppiaan päiväkirja

 • Salkun seuranta / kopiointi

Voit myös tutkia muiden salkkuja tämän työkalun avulla ja analysoida heidän menestystään seuraamalla kyseistä salkua.

Portfolio-näkymä

Voit myös kopioida salkun, jos haluat, mutta jotta tätä ominaisuutta voidaan käyttää, sinulla tulisi olla kyseiset vaihdot linkitettynä 3yhteisöön.

Salkku-kopio

3commas hinnoittelu

3commas on melko halpa tarjoamiensa ominaisuuksien suhteen. Se vähentää useiden vaihto-käyttäjien vaivaa.

Mielestäni ammattisuunnitelma on paras, koska se tarjoaa botteja, mikä on yksi 3comman kohokohdista. 3 päivän ilmainen kokeilu on kuitenkin tarpeeksi hyvä, jotta voit oppia kaiken tästä alustasta.

Kokeile 3commaa ilmaiseksi nyt

Kun aloitat tapahtuman, provisiota ei veloiteta. Vaadittu provisio jäädytetään tilillesi. Palkkio vähennetään tililtäsi, kun tapahtuma on suoritettu onnistuneesti: stop-loss tai take-profit aktivoidaan tai paniikkimyyjä napsautetaan. Jos peruutat tapahtuman tai jos sitä ei suoriteta palveluvirheen takia, jäädytetyt varat palautetaan tilillesi.

Tiekartta & Johtopäätös

Mahdollisuus kopioida voittaneita kauppiaita CopyTradingBot-ominaisuuden kautta, jota he kutsuvat myös sosiaaliseksi kaupankäynniksi, on aivan uskomatonta.

Se on kaikki puoleltani tässä 3komentoa. Jos pidit ideasta, siirry eteenpäin ja rekisteröidy 3commaan aloittaaksesi kaupankäynnin.

 • Rekisteröidy täällä

Ja jos haluat tietää enemmän siitä, miten tätä työkalua käytetään pörssien perustamiseen ja kaupankäynnin aloittamiseen, katso tämä video-opetusohjelma:

Toivon, että tämä 3comman yksityiskohtainen analyysi ja katsaus auttaa sinua tekemään hyvän päätöksen. Jaa kokemuksesi kanssamme alla olevassa kommenttiosassa!

Jos pidät viestistä, älä unohda jakaa sitä ystävien ja perheen kanssa sosiaalisessa mediassa!

Viralliset 3commas-resurssit:

Pidän todella ajatuksesta Crypto-kaupankäyntiroboteista, koska ne auttavat tekemään paremman päätöksen ja jonkin aikaa helpottavat kaupankäyntiä. Missään olosuhteissa ei kuitenkaan koskaan kuvitella, että botti ansaitsee automaattisesti rahaa. Vietä aikaa oppia ominaisuuksista ja nämä botit tekevät kaupankäynnistä hauskaa ja helppoa. Mene eteenpäin ja ansaitse rahaa!

Palaa takaisin ja jaa 3Commas-arvosteluasi ja ilmoita meille, jos käytät muuta Crypto-kaupankäyntibottia ja kokemustasi.

Muut ehdotetut kirjoitukset:

 • CoinSutra suosittelee 11 salauskauppatyökalua [yksinomainen]
 • Suosituimmat salausportfolion tasapainotustyökalut (automatisoidut & Manuaalinen)
 • Kuinka myydä koko salausportfolio BTC: lle tai USDT: lle kerralla [temppu]
 • BitMEX-katsaus: Paras Marginaalipörssi
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map