Salauskauppa on kannattavaa monille. Jos luet tätä, on todennäköistä, että olet myös nauttinut salaustoiminnasta.

Vaikka se on kannattavaa, se voi olla erittäin vahingollista taloudelliselle terveydellesi, ellei sitä tehdä oikein.

Oikealla tarkoitan sen tekemistä oikealla ajattelutavalla ja oikeilla työkaluilla, kuten markkinoiden tarkkailija, salkunhoitaja, salkun tasapainottaja, luotettavat lompakot, kaaviot, salausuutisaggregaatti ja lopuksi luotettavat pörssit, joissa voit todella käydä kauppaa.

Tässä on luettelo alla mainituista kryptovaluuttakauppatyökaluista:

 1. Pinottu (korkealaatuiset algo-kaupankäyntirobotit, Lue pinottu arvostelu)
 2. 3Commas (Yksi päätelaite älykkääseen kaupankäyntiin, Lue 3commas-arvostelu)
 3. Binance (Paras kaupankäynnin pörssi, lue Binance-arvostelu)
 4. Koinly (Crypto Portfolio -työkalu)
 5. Altrady
 6. Katkarapu (Lue katkarapu-arvostelu)
 7. Ledger Nano X (turvallisin salauslaitteiston lompakko)
 8. Bitfinex
 9. TradeSanta (ilmainen kaupankäynnin botti)
 10. KolikkoMarketCap
 11. KolikkoGecko
 12. KolikkomarkkinatCal
 13. CryptoPanic
 14. Bonus

Siksi, jotta salausmaailmasta tulisi turvallisempi ja kannattavampi tila kaikille lukijoillemme, olemme koonneet luettelon 13: sta erittäin suositellusta salaustyökalusta.

Suosituimmat kryptovaluuttakauppatyökalut aloittelijoille ja ammattilaisille

1. 3yhteistä

3commas-salkunäkymä

3commas tarjoaa paljon ominaisuuksia, ja suosituin niistä on Trading-pääte.

Voit muodostaa yhteyden kryptovaluuttapörsseihin, kuten Binance, Bittrex, Poloniex, yhden 3-pisteisen käyttöliittymän kautta ja tehdä kaupankäyntipäätöksesi kullekin niistä samanaikaisesti.

Lisäksi saat älykkäitä kaupankäyntiominaisuuksia, kuten stop-loss- ja take-profit-voittojen jäljittäminen, joiden avulla voit maksimoida voittonsa reaaliajassa.

Näiden lisäksi,

3commas on nykypäivän salakirjoitusbotti ja salkun tasapainottaja, joka auttaa sinä ja minä kaltaisia ​​salakauppiaita saamaan kaiken irti kaupastaan.

 • Lue lisää: 3Commas-arvostelu: Kuinka käyttää 3Commasia

Lisäksi 3-pommien avulla voit harjoittaa sosiaalista kaupankäyntiä kopioimalla jo menestyvien kauppiaiden salkkuja, joilla on jatkuvasti kohtuullinen salkun kasvu.

Hanki ilmainen pääsy 3 päiväksi

2. Koinly

Koinly on salaus salkunhoitaja aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille.

Olemme käyttäneet tätä johtajaa jo jonkin aikaa ja olemme todella vaikuttuneita sen ominaisuuksista.

Koinlyn avulla voit seurata kryptovaluuttasi eri pörsseissä ja olla jatkuvasti tietoinen siitä, mitä kolikoita sinulla on salkussa.

Se tarjoaa myös intuitiivisia kaavioita ja kaavioita, jotka perustuvat salkkuosuuksiisi ja markkinoiden liikkeisiin, jotta voit tehdä koulutettuja päätöksiä.

Se on maksullinen työkalu, joka on saatavilla verkossa.

Luo ilmainen Koinly-tili

3. Binanssi

Nyt kun olet nähnyt salkun tasapainottajaa, salkunhoitajaa, salauksen lompakkoa, on järkevää tarkastella yhtä merkittävimmistä salauspörsseistä, joka on asettanut uuden vertailukohdan koko kaupankäynnin pörssi-alalle.

Binance on yksi maailman kolmesta parhaasta pörssistä. Ja yllätykseksesi ja minulle, se ei ole edes kahden vuoden ikäinen liiketoiminnassa.

Binancen takana oleva tiimi on hämmästyttävä ja keskittynyt voimakkaasti kauppa-asiakkaidensa palvelemiseen. Siksi he julkaisevat säännöllisesti innovatiivisia ilmapisaroita, kilpailuja ja palkintoja kauppiailleen.

Lisäksi heidän kaupankäyntimaksunsa on alhaisin 0,1%, josta myös saat 50% alennuksen, jos käytät heidän alkuperäisiä BNB-rahakkeitaan kauppamaksujen maksamiseen.

Luo ilmainen Binance-tili

Luo ilmainen Binance Futures -tili

4. Katkarapu

Katkarapu-kojelauta

Shrimpy on toinen salausohjelmisto, jonka avulla voit hajauttaa, automatisoida ja ansaita salausvaluuttainvestoinneista.

Me kaikki tiedämme HODLingista, mutta Shrimpyn esittämä uusi tasapainottamisen käsite toimii jopa paremmin, koska se auttaa automaattisesti ostamaan halpoja ja myymään korkeita.

Salausvalaat käyttävät tasapainottamistekniikkaa riskien minimoimiseksi ja voittojensa maksimoimiseksi markkinaolosuhteista riippumatta.

Kuinka se toimii:

Kun ajoit tasapainotussyklisi tunteina, päivinä tai viikkoina, Shrimpy ostaa / myy automaattisesti jokaisen jakson kryptovaluutat, jotka toimivat tavoitteesi / luokituksesi mukaisesti.

Tietenkin tätä varten sinun on integroitava vaihto Shrimpyn kanssa, ja se on melko helppo tehdä. Tässä on kaksi oppaamme, joissa olemme jakaneet kokemuksemme Shrimpyn käytöstä:

 • Katkarapu: Tasapainota salausvaluuttasalkusi automaattisesti ilmaiseksi
 • Suosituimmat salausportfolion tasapainotustyökalut (automatisoidut & Manuaalinen)

Liity katkarapuihin (ilmaiseksi toistaiseksi)

5. Altrady

Luulen, että jos käytät Binancea ja Bitfinexiä, olet melkein peittänyt yli 50% salausmarkkinoista.

Mutta jos olet joku, joka haluaa kaivaa syvemmälle ja lisätä ulottuvuuttaan sekä vähentää riskiä käyttämällä useita vaihtoja Altrady on sinua varten.

Altradyn avulla voi käydä kauppaa useilla pörsseillä yhdellä tilillä ja käydä kauppaa satoja valuuttoja kämmenestään Altradyn mobiilisovelluksella.

Voit käyttää reaaliaikaisia ​​päivityksiä, hälytyksiä ja kaavioita eri pörsseistä, josta voit ostaa erilaisia ​​kryptovaluuttoja.

Tällä tavalla monipuolistat jopa pörssiostojasi ostamalla / myymällä erilaisia ​​kryptovaluuttoja eri pörsseissä, mikä vähentää riskiäsi altistua yhdelle tai kahdelle pörssille.

Altradyn esittely:

 • Älykäs kaupankäynti
 • Reaaliaikaiset markkinatiedot ja hälytykset
 • Useita pörssejä
 • Skaalatut tikkaat
 • Market-skannerit
 • Pöytäsovellus (saatavana myös pilvipalveluna)
 • Kaupankäynnin analyysi
 • Asemat P: n kanssa&L
 • Salauspäiväkirja
 • Salkunhoitaja
 • Mobiilisovellukset
 • Coinigy-tuonti

Nämä ominaisuudet eivät ole ilmaisia, koska kuukausittaiset ja vuosimaksut ovat normaalimaksuja, mutta kokeiluversio on saatavana kuukauden ajan ilmaiseksi.

Liity Altradyn joukkoon ilmaiseksi

6. TradeSanta

TradeSanta on a ilmainen Crypto-kaupan botti joka automatisoi salauksen kaupan ja auttaa sinua saamaan voittoa myös nukkuessasi. Toinen mielenkiintoinen asia TradeSantan takana on, että se soveltuu aloittelijoille, koska kaikki, mitä teet, on luoda pitkä ja lyhyt asema.

Aloittaminen on helppoa, ja sinun tarvitsee vain yhdistää TradeSanta tuettuun pörssiin API: n avulla ja sitten voit aloittaa pienimmällä panostuksella. Jopa 50 dollaria on hyvä alku testata tätä ilmaista Botia.

Kirjoitushetkellä seuraavia vaihtoa tuetaan:

 • Binance
 • Bittrex
 • Bitfinex
 • HitBTC

Seuraavia vaihtoa tuetaan pian:

 • BitMex
 • Huobi

Oppaat ja videot auttavat sinua ymmärtämään, kuinka TradeSantaa käytetään, ja voit aloittaa automaattisen salauksen kaupan alle 30 minuutissa.

Rekisteröidy ilmaiseksi TradeSantaan

7. Ledger Nano S

Ei puhuminen Ledger Nano S: stä salaustilassa on rikollista.

Ledger Nano S on yksi markkinoiden suosituimmista kryptovaluuttalaitteistoista.

Jos olet vakava salausvaluutoista ja niiden pitkäaikaisesta arvosta, sinun PITÄÄ olla käytössäsi Ledger Nano S.

Ledger Nano S tukee tällä hetkellä yli 25 kryptovaluutta ja 1000s ERC20-tunnuksia. Lisäksi se on HD-lompakko, joka on varsin suosittu kryptosfäärissä.

Olemme aiemmin käsitelleet laajasti Ledger Nano S -tuotetta emmekä voi suositella sitä tarpeeksi. Siksi jätän sinulle tämän oppaan nähdäksesi sen itse:

 • Ledger Nano S: n käyttöönotto: Aloittelijan opas

Osta Ledger Nano S nyt

8. Bitfinex

Bitfinex on toinen suosittu kryptovaluutanvaihto, joka on tehnyt merkin hyvin lyhyessä ajassa.

Sitä johtaa kokenut kauppiaiden ja kehittäjien tiimi, jolla on aikaisempaa kokemusta salauksenvaihdosta.

Täältä löydät joitain harvinaisia ​​kryptovaluuttahelmiä, joita et muuten löydä mistään muualta.

Aivan kuten Binance, ne tarjoavat täysin toimivan mobiilisovelluksen Androidille ja iOS: lle. Ja heillä on myös oma natiivimerkkinsä nimeltä LEO, tämän tunnuksen haltijat saavat alennuksen kaupankäyntimaksuista.

Tämän hyödyn lisäksi niiden kaupankäynnin palkkiorakenne on melko halpa ja vain 0,1% kaupankäyntimaksuina.

Aloita Bitfinexin käyttö

9. KolikkoMarketCap

KolikkoMarketCap

CoinMarketCap ei tarvitse esittelyä, ellei se ole ensimmäinen päiväsi salauksen maailmassa.

Tämä on yksi kryptosfäärin suosituimmista verkkosivustoista ja johtuu siitä, että se seuraa hintoja, markkinakattoa, määrää, kolikoiden ja rahakkeiden luetteloa tässä tilassa.

Lisäksi se näyttää hinnat, määrän ja muut tiedot 13 kielellä ja 28 kansallisena valuuttana. Se tallentaa myös salausmarkkinoiden historialliset hintakaaviot ja tarjoaa reaaliaikaisia ​​kaavioita BTC: lle ja koko salausmarkkinoille.

Siinä on jokaiselle kolikolle / rahakkeelle sovellusliittymät ja widgetit, sosiaalinen, markkinaosuus, mikä helpottaa kauppiaiden päätösten tekemistä nopeasti

Tarkista CoinMarketCap

Katso myös: 5 parasta vaihtoehtoa CoinMarketCapille

10. CoinGecko

KolikkoGecko

CoinGecko on toinen hinta- ja volyymiseurainverkkosivusto, joka tekee samaa työtä kuin CoinMarketCap.

No, miksi käyttää sitä, kun se on sama kuin CoinMarkeCap, voit kysyä.

Tämä johtuu siitä, että sitä on käytettävä toisena lausuntona, koska ei ole hyvä käytäntö luottaa tällaisiin keskitettyihin järjestelmiin hajautetuilla markkinoilla.

CoinGeckon avulla voit nähdä ja seurata 100- ja 1000-salausvaluutan hintoja fiatissa ja BTC: ssä houkuttelevilla kaavioilla, joiden välein on aikaa. Voidaan myös nähdä CoinGecko-käyttöliittymä 15 eri kielellä, lukuun ottamatta englantia, mikä on valtava plus-piste mille tahansa tämän kapean verkkosivustolle.

Tarkista CoinGecko

11. KolikkomarkkinatCal

KolikkomarkkinatCal

CoinMarketCal on pakollinen työkalu panssarissasi, jos käydään salausta.

Todisteisiin perustuva ja yhteisölähtöinen CoinMarketCal on salausvaluuttamarkkinoiden taloudellinen kalenteri.

CoinMarketCalin avulla saat tietoa kolikoiden beeta-, alfa- tai mainnet- tai testnet-julkaisuista. Opit myös tuntemaan ilmapisarat tai uuden ominaisuuden käynnistämisen kyseisessä projektissa.

Lisäksi kaikki nämä tiedot ovat saatavana CoinMarketCap -sivustolla niiden tietolähteen kanssa, jossa käyttäjät voivat tarkistaa tiedot ja äänestää niitä sitten ylös- tai alaspäin..

Se on pakollinen työkalu, jota käytetään salausstrategian tekemisessä, ja hyvä on, että sitä on täysin ilmainen käyttää.

Tarkista CoinMarketCal

12. CryptoPanic

CryptoPanic

CryptoPanic on toinen suosikkityökaluni, joka auttaa minua pysymään salauksen uutisissa.

Salaus on suhteellisen pieni markkina, johon uutiset vaikuttavat suuresti. Siksi on tärkeää tietää uutiset ja sitten mitata markkinoiden tunteita.

Tämä auttaa vahvistamaan salausstrategiasi.

CryptoPanicin ilmaisen version avulla voit seurata erittäin räätälöityjä uutisia kiinnostavien kolikoiden mukaan.

Lisäksi saat ominaisuuden seurata valitsemiasi YouTube-kanavia, Reddit-säiettä ja Twitter-tilejä markkinoiden tunteiden tarkkaan mittaamiseen..

Sinulla on mahdollisuus näihin asioihin myös matkapuhelimellasi, koska CryptoPanic tarjoaa sovelluksia sekä iOS: lle että Androidille. (Lataa CryptoPanic Android -sovellus, Lataa CryptoPanic iOS -sovellus)

Tarkista CryptoPanic

Bonus ****: Kaupankäyntinäkymä

Kaupankäyntinäkymä

Trading View on erittäin arvostettu kartoitusohjelma, joka on melko suosittu maailmassa näyttämään tarkkoja markkinakaavioita hyödykkeille, osakkeille, johdannaisille ja nyt myös salaukselle.

Joten jos olet joku, joka tykkää kolikoiden teknisestä analyysistä katsomalla eri aikavälein olevia kaavioita, tämä työkalu on sinulle.

Lisäksi löydät kaikki uusimmat ja perinteiset mallien analysointityökalut, jotka on sisäänrakennettu kaupankäyntinäkymän ohjelmistoihin.

Tarkista kaupankäyntinäkymä

Tulevat Crypto-kaupankäyntityökalut & Ohjelmistot:

Nämä ovat joitain tulevista työkaluista, joita kannattaa katsoa. Jotkut heistä voivat kehittyä valtavirran työkaluksi tai jotkut voivat sammua. Joko niin, nämä projektit tekevät jotain merkittävää ja auttavat sinua valitsemaan parempaa kauppaa:

No, olen varma, ettei kenelläkään ole pääsyä kaikkiin työkaluihin. Älä huoli. Kun aloitin, minulla ei myöskään ollut tätä kaikkea, mutta ajan myötä voit alkaa omaksua yhden asian kerrallaan viedäksesi salauskauppasi taitosi seuraavalle tasolle.

Nyt on sinun vuorosi kokeilla näitä työkaluja ja jakaa kokemuksesi alla olevasta kommenttiosasta &# 128578;

Tässä on muutama muu käsin valittu opas, joita voit lukea seuraavaksi:

 • Sijoitus kryptovaluuttoihin 101: Aloittelijan opas
 • 6 työkalua Jokaisella kryptovaluutta-sijoittajalla on oltava alusta alkaen
 • Kuinka myydä koko salausportfolio BTC: lle tai USDT: lle kerralla [temppu]
 • Mikä on marginaalikauppa salausvaluutassa: Opi aloittamaan

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me