Berikut adalah senarai laman web yang dikemas kini untuk mendapatkan pinjaman Bitcoin Segera:

Platform Pinjaman BitcoinPautan Pinjaman Segera

1. Binance Dapatkan Pinjaman Sekarang
2. Rangkaian Celsius Dapatkan Pinjaman Sekarang
3. Blockfi Dapatkan Pinjaman Sekarang
4. BitBond Dapatkan Pinjaman Sekarang
5. Nexo Dapatkan Pinjaman Sekarang
6. CoinLoan Dapatkan Pinjaman Sekarang
7. BTCPop Dapatkan Pinjaman Sekarang

Diperlukan beberapa jam untuk terbang beribu-ribu batu, satu klik butang untuk menghantar sekeping maklumat, dan pembukaan aplikasi untuk melihat wajah orang yang anda sayangi dalam masa nyata.

Betapa cepat dan marahnya abad ke-21 dengan munculnya beberapa penemuan yang menggembirakan!

Tetapi masih ada bidang kehidupan seharian yang terus ada dengan kelajuan seperti halnya seperti mengambil pinjaman dari bank…

Mengambil pinjaman dari bank adalah proses yang membebankan dan melelahkan bagi peminjam. Dalam dunia moden (dan cepat) ini, biasanya diperlukan 45-60 hari dalam keadaan ideal untuk pinjaman untuk mencapai akaun peminjam.

JIKA anda diluluskan untuk mendapatkan pinjaman – diluluskan termasuk mempunyai penilaian kredit yang baik, sejarah penyata bank yang diperlukan, pengesahan identiti, jaminan, dll..

Semua perkara ini memerlukan banyak masa.

Terdapat juga pemberi pinjaman dalam gambar ini, yang memerlukan pulangan pelaburan dan deposit mereka. Tetapi, dalam senario pergolakan ekonomi ini di mana kadar faedah terlalu rendah atau bahkan negatif, pulangan yang baik sukar dicapai.

Tetapi …

Mulai sekarang, peminjam akan mendapat pinjaman dibiayai dalam 2 jam hingga 7 hari.

Dan …

Pemberi pinjaman akan mendapat pulangan yang lumayan.

Bukankah itu luar biasa!?!?!

Bagaimana Pinjaman Bitcoin Berfungsi?

Bitcoin telah merevolusikan pasaran pinjaman modal yang telah bertahan selama beberapa dekad.

Bitcoin telah menjadikan setiap orang bank mereka sendiri sebagai pinjaman dan pinjaman.

Biar saya jelaskan…

Dengan Bitcoin, anda boleh meminjam dan memberi pinjaman hampir sekelip mata tanpa geseran yang tidak perlu dari bank dan peraturan kerajaan.

Anda boleh mengumpulkan banyak pinjaman anda dari pemberi pinjaman di seluruh dunia yang dikuasakan oleh ekonomi Bitcoin dengan memilih kadar faedah yang sebenarnya anda mampu.

Tidak ada bayaran pemprosesan yang dikenakan kepada peminjam atau pemberi pinjaman untuk ini.

Melalui sistem ini, pemberi pinjaman mendapat kadar faedah yang menguntungkan dan peminjam boleh meminjam pinjaman yang murah. Ia berlaku secara bebas melalui pinjaman peer-to-peer yang memanfaatkan teknologi Bitcoin untuk menjadikan semuanya cepat dan murah.

Ini tidak mungkin berlaku dalam perbankan konvensional yang lambat dan mahal.

Pinjaman Bitcoin

Bagaimana Anda Boleh Mendapatkan Pinjaman Bitcoin?

Biasanya semua platform pinjaman P2P mengikuti proses di bawah:

Langkah 1- Daftar di Binance. dan selesaikan proses pengesahan.

Klik Dapatkan > Pinjaman kripto

Di platform ini, anda boleh mengambil pinjaman bercagar terhadap BTC atau ETH.

Anda boleh menentukan jangka masa pinjaman, dan halaman tersebut juga akan menunjukkan kepada anda LTV, panggilan Margin, kadar faedah harian, dan jumlah faedah berdasarkan tempoh anda.

Anda boleh meminjam dua duit syiling stabil pada Binance pada masa ini:

 • USDT
 • PERNIAGAAN

Klik pada “Mula meminjam sekarang” dan dalam beberapa saat anda akan dapat menggunakan jumlah pinjaman anda untuk perdagangan atau penggunaan lain.

Begitu juga, kebanyakan platform pinjaman Bitcoin yang lain berfungsi dengan cara yang sama. Platform yang berbeza akan menawarkan pengaturan yang berbeza (diserlahkan di bawah).

Ikuti proses pengesahan mereka:

 1. Pengesahan Identiti (sebarang ID yang dikeluarkan oleh kerajaan)
 2. Pengesahan Pendapatan
 3. Pengesahan PayPal
 4. Pengesahan Media Sosial
 5. Rujukan Peribadi
 6. Pengesahan Akaun Penjual (eBay, Amazon)

Langkah 2- Pilih jenis pinjaman yang tepat berdasarkan kadar pinjaman yang diputuskan oleh platform atau seperti yang dipersetujui dengan pemberi pinjaman secara langsung.

Langkah 3- Dapatkan kelulusan hanya dalam beberapa jam dan terima dana anda (dari mana saja di dunia)!

Pasaran terbaik untuk pinjaman dan peminjaman Bitcoin:

1. Bitbond

Ini adalah satu lagi platform pinjaman peer-to-peer yang menggunakan cryptocurrency.

Ia berpusat di Jerman untuk perusahaan kecil dan sederhana (PKS) dan pengusaha. Didaftarkan, diluluskan, dan diatur oleh pemerintah Jerman, pihaknya menganjurkan pinjaman dan pinjaman melintasi sempadan.

Bitbond

2. Nexo

Nexo menawarkan talian kredit crypto segera tanpa pemeriksaan kredit. Anda boleh mendepositkan dana kripto yang disokong dengan serta-merta dan mengambil pinjaman daripadanya. Kerana turun naik yang tinggi, mereka mempunyai nisbah LTV (Pinjaman ke nilai) yang berbeza. Pada masa mengemas kini panduan ini, ini adalah nisbah LTV untuk duit syiling yang berbeza:

 • Stablecoins = ~ 90%
 • BTC / ETH = ~ 50%
 • XRP = ~ 40%
 • LTC = ~ 35%
 • BNB = ~ 30%
 • XLM = ~ 17%
 • NEXO = ~ 15%

Ini bermaksud, jika anda mendepositkan BTC bernilai $ 1000 pada kadar hari ini, anda boleh mendapatkan pinjaman sebanyak $ 500 (50%) dengan serta-merta. Anda boleh mengeluarkan dana ini terus ke akaun bank anda atau anda boleh mengambil pinjaman dalam bentuk syiling Stabil. Aset kustodian diinsuranskan dengan harga $ 100 juta dan lebih daripada 200,000 pengguna adalah sebahagian daripada ekosistem Nexo.

Nexo juga mempunyai token keselamatan yang disokong aset pembayaran dividen dengan ciri utiliti yang dipanggil Nexo. Sekiranya anda menggunakan Nexo, mendapatkan Nexo untuk pembayaran semula pinjaman anda akan membantu anda menjimatkan sejumlah wang. Juga, jika anda menyimpan duit syiling anda di Nexo (Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih dengan bayaran pengeluaran sifar), anda akan mendapat faedah daripadanya.

Anda boleh mendapatkan token Nexo dari

 • Huobi
 • Hotbit

Sekiranya anda menggunakan token Nexo sebagai cagaran atau membayar balik pinjaman dalam token Nexo, pengguna mendapat diskaun 50%.

Dapatkan Pinjaman Segera Dari Nexo

3. Rangkaian Celcius

Celsius membolehkan anda merebut wang tunai atau pinjaman berdasarkan stablecoin dengan cepat berbanding BTC, ETH, XRP, BTG, dan BCH anda. Kadar faedah mereka adalah yang paling rendah dan mereka adalah satu-satunya syarikat yang tersenarai di sini yang menawarkan aplikasi mudah alih. Memulakan adalah mudah dan yang perlu anda buat hanyalah membuat akaun dengan mengklik di sini.

Setelah selesai, anda perlu melengkapkan KYC sebelum anda dapat membuat deposit di cryptos dan mengambil pinjaman terhadapnya. Mereka juga mempunyai token keselamatan dengan ciri utiliti yang disebut CEL. Anda boleh menggunakan CEL untuk membayar balik pinjaman anda dan mendapat diskaun 25% lagi.

 • Jumlah pinjaman minimum ialah $ 3000
 • Tanpa bayaran penamatan, tanpa bayaran pendahuluan, tidak ada bayaran transaksi

Kadar faedah tahunan anda bergantung pada jumlah yang anda ambil sebagai pinjaman. Secara keseluruhan, Celsius adalah salah satu platform popular untuk mengambil pinjaman terhadap pemegangan crypto anda.

Buat Akaun Pinjaman Segera pada Celsius

4. BTCPOP

Ini adalah bank P2P (peer-to-peer) pertama di dunia yang berpusat di UK.

Mereka membenarkan pinjaman hampir seketika untuk pengusaha dan perniagaan kecil di seluruh dunia dengan menggunakan rangkaian pembayaran Bitcoin. Mereka menyimpan duit syiling pelanggan mereka di storan luar talian yang dikenali sebagai dompet sejuk.

Mereka menawarkan 5% kepada pemegang akaun hanya untuk menyimpan bitcoin dalam akaun mereka, sekaligus menggabungkan perbankan kontemporari dengan ideologi perbankan P2P moden.

BTCPOP

Kesimpulan: Laman Pinjaman Bitcoin Terbaik (Pinjaman Bitcoin P2P)

Semasa menulis catatan ini, pemain yang disebutkan di atas terlibat dalam peminjaman dan peminjaman Bitcoin

Oleh itu, anda mungkin berfikir … di manakah peluang bagi saya sebagai pelabur Bitcoin atau sebagai peminjam Bitcoin?

Dalam artikel yang akan datang, saya akan membincangkan secara terperinci mengenai setiap platform ini, dan bagaimana anda sebagai pemegang Bitcoin boleh melabur sedemikian Pinjaman P2P untuk mendapat keuntungan.

Oleh itu, nantikan CoinSutra.

Sekiranya anda menyukai siaran ini, kongsi dengan rakan anda di Facebook & Twitter!

Untuk bacaan selanjutnya:

 • Cara mendapatkan faedah pada Bitcoin – akaun simpanan Bitcoin
 • Ulasan CEX.io: Adakah Platform Ini Selamat Membeli Bitcoin & Eter?
 • Meneroka 7 Dompet Desktop Bitcoin Teratas
 • Inilah Cara Anda Mempercepat Urus Niaga Bitcoin yang Tersekat

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me