Kuvan tulos bitbondille

Vertaislainaus

Nykyisellä pankkijärjestelmällä on tärkeä rooli missä tahansa taloudessa. Yksi näistä on tarjota yrityksille ja yksityishenkilöille mahdollisuus saada pääomaa lainoilla. Nykyisellä rakenteellaan on kuitenkin useita ongelmia, joiden vuoksi tietyt henkilöt eivät pääse rahoituspalveluihin.

Säästöt ja lainat ovat nykyaikaisen yhteiskunnan peruselementti, joka tarjoaa pääomaa tarvitseville ja toimii polttoaineena, joka ohjaa talouskasvua. Arviolta 2-3 miljardilla aikuisella maailmassa on kuitenkin vain vähän tai ei lainkaan pääsyä näihin perinteisten rahoituslaitosten yleensä tarjoamiin palveluihin. Tämä johtuu yleensä näiden laitosten pääsyn puutteesta tai luottopisteiden puutteesta.

Taloudellinen syrjäytyminen on edelleen painava ongelma maailmantaloudessa, sillä yli puolella kehitysmaiden köyhimpien 40 prosentin kotitalouksien aikuisista puuttuu pankkitili. Äärimmäisissä tapauksissa, kuten Saharan eteläpuolisessa Afrikassa, vain 24 prosentilla aikuisista on pankkitili.

On kuitenkin joitain vaihtoehtoja, kuten mikrorahoituslaitokset ja yhteisöpohjaiset ROSCA: t (vaihtuva säästöluotoyhdistys). Yksi suosituimmista vaihtoehdoista perinteiselle pankkijärjestelmälle on vertaislainaus, jossa yksityishenkilöt ja yritykset voivat hakea lainaa pääoman saamiseksi tai rahoittaa lainoja koron ansaitsemiseksi..

Näillä p2p-lainajärjestelmillä on edelleen yksi suuri ongelma. Ne eivät ole maailmanlaajuisesti käytettävissä geopoliittisten rajoitusten ja tarpeen olla vuorovaikutuksessa pankkijärjestelmän kanssa. Samoilla pankkitilillä, jotka hyötyisivät näistä alustoista, ei ole usein tapaa siirtää varoja alustalle tai alustalta.

Tämä ongelma voidaan kuitenkin korjata ja on korjattu käyttämällä todella globaalia valuuttaa, joka ei ole riippuvainen mistään pankkilaitoksesta. Kyllä, puhumme Bitcoinista. Kuka tahansa, jolla on mobiililaite ja Internet-yhteys, voi käyttää sitä ja voi käyttää Bitcoin-pohjaisia ​​p2p-laina-alustoja.

Hieno esimerkki tällaisesta alustasta on Bitbond, verkkoalusta, jonka avulla käyttäjät voivat lainata ja lainata Bitcoinia toisilleen tyypillisesti käytettäväksi pienten ja keskisuurten yritysten rahoittamiseen. On myös syytä huomata, että Bitbond tarjoaa nyt jopa 25 000 dollarin välitöntä rahoitusta pienyritysten omistajille

Mikä on Bitbond

Bibond on vertaisluottosivusto, jonka avulla käyttäjät voivat lainata ja lainata Bitcoinia. Lainattaessa tai lainattaessa alusta luo lainan riskipisteet ja tarjoaa riittävän korkotason. Kaikki alustan sisäiset toiminnot tapahtuvat Bitcoinilla, vaikka käyttäjät voivat lainata kolikoita Bitcoin- tai USD-tapin perusteella.

Lainanottajien on paljastettava henkilökohtaiset tietonsa ja varmuuskopioitava ne sosiaalisen median ja verkkokauppatilien omistuksella. Lainat luokitellaan sitten A: sta F: ään riskin mukaan, johon pääsee linkitetyiltä tileiltä ja alustan aiemmasta historiasta.

Maksamattoman lainan tapauksessa Bibond antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot oikeustoimien toteuttamiseksi lainanottajaa vastaan ​​tai voit myydä lainasaamisen myös perintätoimistolle. Jälkimmäinen on yleensä paras lainanantajille, mutta se edellyttää, että summa ylittää tietyn kynnyksen, joka vaihtelee lainanottajan sijainnin mukaan (yleensä 1,0 BTC tai enemmän kehittyneissä maissa ja 0,5 BTC tai enemmän kehittyvillä markkinoilla).

Viime aikoina Bitbond on kerännyt 1,2 miljoonaa dollaria omaa pääomaa laajentaakseen liiketoimintaansa maailmanlaajuisesti. Tämän uuden investoinnin avulla Berliinissä sijaitseva startup on tähän mennessä kerännyt 2,3 miljoonaa dollaria pääomaa.

Kuinka käyttää Bitbondia

Tänään opetamme sinulle, kuinka käyttää Bitbondia. Tämä opas kattaa kuinka lainata rahaa ja miten lainata rahaa, joten etsitpä sitten pääomaa yrityksen (tai muun) aloittamiseen tai etsit tapaa sijoittaa Bitcoinejasi, tämä opas on sinulle!

Osa 1 – Luo tili

Kun luot profiilia Bitbondilla, sinun on valittava luotonantajan tili tai luotonottajatili. Jos valitset luotonantajan, voit aina muuntaa lainanottajaksi (ja päinvastoin), mutta et voi vaihtaa takaisin.

Vaihe 1: Klikkaus tässä mennä Bitbondiin

Vaihe 2: Klikkaus "Kirjaudu" tilin avaamiseksi

Vaihe 3: Valitse luotavan tilin tyyppi (lainanantaja tai lainanottaja), syötä henkilökohtaiset tietosi ja napsauta "Liity nyt". Muista merkitä ehdot&ehdot -ruutu

Vaihe 4: Sinulle lähetetään vahvistuslinkki postilaatikkoosi. Avaa se vahvistaaksesi sähköpostiosoitteesi

Vaihe 6: Sinut ohjataan kirjautumissivulle. Kirjoita tilisi nimi ja salasana ja napsauta "Kirjaudu sisään"

Osa 2 – Luo profiili ja vahvista henkilöllisyytesi

Mukautetun profiilin luominen Bitbondiin on hyvä idea, varsinkin jos olet lainanottaja. Ihmiset haluavat nähdä profiilisi ennen sijoittamista lainaan sinulle tai yrityksellesi saadakseen lisätietoja sinusta / siitä. Sinun on myös vahvistettava tilisi.

Vaihe 1: Klikkaus "Muokkaa profiiliasi täällä"

Vaihe 2: Sinut ohjataan profiilisivullesi. Täällä voit muuttaa hahmosi (napsauttamalla nykyistä), julkisen käyttäjänimesi ja elämäsi. Kun olet valmis, napsauta "Tallenna muutokset"

Vaihe 3: Siirrytään nyt "Henkilökohtaiset tiedot"

Vaihe 4: Kirjoita henkilökohtaiset tietosi ja napsauta "Tallenna muutokset

Vaihe 5: Voit myös täyttää pankkitilisi tiedot, jos haluat tallettaa fiat suoraan muunnettavaksi Bitcoiniksi. Voit tehdä tämän napsauttamalla "Lisää pankkitili"

Vaihe 6: Jos sinulla on yritys, mene "Yhtiö" täyttää tiedot

Vaihe 7: ja vielä kerran, täytä tiedot ja napsauta "Tallenna muutokset"

Vaihe 8: Mennään nyt "Henkilöllisyyden todentaminen"

Vaihe 9: Lue toimitetut ohjeet ja napsautaAloita vahvistus”Joka aloittaa videoistunnon identiteetin TM agentilla

Se siitä! Tililläsi on nyt kaikki vaaditut tiedot ja se on täysin personoitu. Siirrytään eteenpäin!

Osa 3 – Bitcoinin lainaus

(Jos haluat lainata BTC: tä luotonannon sijasta, siirry osaan 4) Nyt on aika hyville tavaroille! Rahoitamme nyrkilainamme, jonka avulla voimme saada korkoa ja auttaa joku saamaan tarvitsemansa / haluamansa pääoman. Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on rahoittaa tilojamme

Vaihe 1: Napsauta Bitcoin-symbolia oikeassa yläkulmassa

Vaihe 2: Lähetä nyt varat ilmoitettuun Bitcoin-osoitteeseen. Sinun on odotettava, että Bitcoin-verkko vahvistaa tapahtuman.

Voit tarkistaa tapahtuman tilan vierittämällä alas.

Vaihe 3: Kun verkko on vahvistanut tapahtuman, napsauta "Sijoita lainoihin"

Vaihe 4: Nyt haluat rajata haun alas käyttämällä joitain käytettävissä olevia suodattimia. Voit lajitella (1) toistaiseksi kerättyjen varojen, jäljellä olevan ajan, luokituksen ja kauden (kuinka kauan luotonsaaja haluaa lainata Bitcoineja). Voit myös valita perusvaluutan (2), mikä on yksikkö, johon laina sidotaan, joten jos luotat USD: ssä ja Bitcoin nousee, saat vähemmän BTC: tä, mutta USD: n summa on sama. Sitten voit valita luokituksen (3) haluat lainan olevan suodattamalla pois luokitukset, joita et ole. Viimeisenä voit suodattaa myös termin mukaan (4).

Vaihe 5: Haluat selata suodattimiesi mukaan saatavilla olevia lainapyyntöjä ja valita haluamasi (älä napsauta "sijoittaa")

Vaihe 6: Nyt on paljon harkittavaa, jotta voit päättää, haluatko sijoittaa juuri tähän lainaan. Aloita lukemalla lainan kuvaus ja tarkista mihin lainaa käytetään. Jos luulet, että liiketoimintasuunnitelma tai maksutakuut eivät ole kohtuullisia tai liian riskialttiita, kannattaa ehkä pysyä poissa. Haluat myös käydä käyttäjän profiilissa (napsauttamalla käyttäjänimeä tai avataria) tarkistaaksesi hänen aiemman lainahistoriansa ja muut yksityiskohdat. Muista tarkistaa liitetyt tilit, tässä tapauksessa Etsystä ja PayPalista. Lopuksi sinun kannattaa tarkistaa kuka sijoittaa tähän lainaan, jos lainanantajilla on ollut positiivisia tuloja, voit halutessasi hypätä samaan veneeseen kuin he. Voit tarkistaa tämän ohjesivu jos sinulla on epäilyksiä. Kun olet tehnyt päätöksen, napsauta "Sijoittaa"

Vaihe 7: Viimeiseksi vedä palkkia valitaksesi summan, jonka haluat lainata käyttäjälle, ja napsauta "Sijoittaa"

Se siitä! Olet rahoittanut ensimmäisen lainasi Bitbondissa. Jos käsittelet riskiä huolellisesti, tämä on vain ensimmäinen monista.

Osa 4 – Auto Invest

Jos et halua tarkistaa jokaista lainaa manuaalisesti, voit hyödyntää Bitbondin kehittämää erityisominaisuutta nimeltä Auto Invest. Tämän työkalun avulla voit sijoittaa lainoihin automaattisesti sen riskin mukaan, jonka olet valmis ottamaan, ja muita suodattimia. Katsotaanpa.

Vaihe 1: Klikkaus "AutoInvest"

Vaihe 2: Sinun on siirrettävä varoja normaalista saldostasi autoinvest-saldoosi. Valitse summa (1) ja napsauta sitten "Siirtää(2)

Vaihe 3: Sitten sinun on aktivoitava AutoInvest

Vaihe 4: Valitse suodattimet ja mieltymykset mieltymystesi mukaan

Vaihe 5: Napsauta lopuksi "Päivitä AutoInvest-profiili"

 

Osa 5 – Bitcoinin lainaaminen

Jos haluat saada pääomaa sijoitukseen, avata yrityksen jne., Niin tämä on tilaisuutesi. Jos valitset lainanottajatilin alussa, olet valmis saamaan lainasi. Jos ei, voit aina napsauttaa "Hanki lainaa" vaihtaaksesi tilin lainanottajalle (tämä toimii vain kerran). Joko niin, sinut viedään lainanottajan hakemussivulle. Sivu on täytettävä rehellisesti ja tuettava todellisilla asiakirjoilla. 

Vaihe 1: Kirjoita henkilökohtaiset tietosi ja napsauta "Seuraava"

Vaihe 2: Kirjoita yhteystietosi ja napsauta "Seuraava"

Vaihe 3: Kirjoita työhön liittyvät tiedot ja napsauta "Seuraava" (sinun on ladattava asiakirja, joka todistaa tulosi)

Vaihe 4: Kirjoita kotisi tiedot ja napsauta "Seuraava" (Sinun on ladattava asiakirja, joka todistaa osoitteesi, kuten pankkitili tai sähkölasku)

Vaihe 5: Täytä tunnistetiedot ja napsauta "Seuraava" (Sinun on muodostettava yhteys joihinkin tileihin, kuten ebay, facebook, twitter ja niin edelleen). Mitä enemmän tilejä yhdistät, sitä luotettavampi olet (sekä käyttäjien että Bitbond-luokitusjärjestelmän mukaan)

Vaihe 6: Vahvista henkilöllisyytesi ja napsauta "Seuraava"

Vaihe 7: Vahvista lopuksi, että kaikki tiedot ovat totuudenmukaisia ​​ja paikkansapitäviä ja napsauta "Seuraava"

Nyt sinun on odotettava, että Bitbond tarkistaa hakemuksesi. Tämä voi viedä jonkin aikaa, ja Bitbond lähettää sinulle sähköpostia, kun ne on tehty.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me