Rootstock Blockchain tai RSK on yksi tärkeimmistä salausjakeessa olevista projekteista. Rootstockin avulla käyttäjät voivat luoda ja suorittaa älykkäitä sopimuksia Bitcoin-lohkoketjun päällä.

Ytimessä juuristo on yhdistelmä:

 • Turingin täydellinen resurssilaskettu deterministinen virtuaalikone (älykkäille sopimuksille)
 • Kaksisuuntainen sidottu bitcoin-sivuketju (BTC-määräiseen kauppaan)
 • Dynaaminen hybridi yhdistämis-louhinta / yhdistetty konsensusprotokolla (konsensuksen tietoturvaa varten) ja matalaviiveinen verkko (nopeaan maksamiseen).

Joten mitä tämä tarkalleen tarkoittaa ja miksi tämä projekti on saanut niin paljon pitoa ja kiinnostusta? Otetaan selvää.

Lyhyt historia Bitcoinista ja Ethereumista

Maailma muuttui ikuisesti, kun Satoshi Nakamoto julkaisi Bitcoin-julkaisun marraskuussa 2008. Bitcoin antoi maailmalle mahdollisuuden häiritä rahoitusjärjestelmäänsä. Ensimmäistä kertaa meillä oli järjestelmä, joka tarjosi hajautetun valuutan, joka ei ole yhden yksikön omistuksessa. Tapa, jolla he saavutti, oli käyttämällä blockchain-tekniikkaa. Lohkoketju on periaatteessa avoin pääkirja, kuka tahansa voi käyttää kaikkia tietoja ja tapahtumia pelkästään kuuntelemalla lohkoketjua.

Tämä oli pohjimmiltaan blockchain-tekniikan ensimmäinen sukupolvi. Luodaan maksujärjestelmä, jonka avulla ihmiset voivat käyttää lohkoketjua bitcoinien lähettämiseen toisilleen käymättä keskuspankin läpi. bitcoin käyttää yksinkertaista, ei-Turingin täydellistä komentosarjakieliä. Komentosarjakielen avulla käyttäjät voivat lisätä mielenkiintoisia komplikaatioita tapahtumiinsa, mutta päivän päätteeksi bitcoin on maksujärjestelmä, ja siinä kaikki.

Monet ihmiset ihmettelivät, oliko tämä blockchain-tekniikan raja, sillä on varmasti oltava enemmän potentiaalia. Yksi näistä ihmisistä oli nuori venäläinen-kanadalainen ohjelmoija nimeltä Vitalik Buterin. Myöhemmin vuonna 2013 Buterin esitteli paperin, jossa hahmoteltiin Bitcoinin ketjun tarvetta mukautua älykkäisiin sopimuksiin.

Hänen ehdotuksensa edellyttäisi kovaa haarukkaa, jota bitcoin-yhteisö halusi välttää. Tämän seurauksena hänen ideansa suljettiin. Hän jatkaisi näiden tarkkojen periaatteiden avulla Ethereumin luomiseen, joka veisi oman kapeallaan kehittäjille alustan älykkäiden sopimusten koodaamiseen ja hajautettujen sovellusten tuottamiseen.

Nyt, ennen kuin menemme pidemmälle, ymmärretään, mitä tarkoitamme älykkäillä sopimuksilla.

Mitä ovat älykkäät sopimukset?

Ultimate Guide to Rootstock Blockchain

Älykkäät sopimukset ovat automatisoituja sopimuksia. He suorittavat itsensä ja koodiin on kirjoitettu erityiset ohjeet, jotka suoritetaan tiettyjen ehtojen täyttyessä.

Voit oppia lisää älykkäistä sopimuksista perusteellinen oppaamme täällä.

Älykkäät sopimukset ovat asioita, jotka tapahtuvat Ethereumin ekosysteemissä. Kun joku haluaa suorittaa tietyn tehtävän Ethereumissa, hän tekee älykkään sopimuksen yhden tai useamman henkilön kanssa.

Älykkäät sopimukset ovat sarja ohjelmointikieltä kirjoitettuja ohjeita “vakavuus”, Joka toimii IFTTT-logiikka alias JOS TÄMÄ-SITÄ -SEN logiikka. Pohjimmiltaan, jos ensimmäinen ohjeisto on suoritettu, suorita seuraava toiminto ja sen jälkeen seuraava ja jatka toistamista, kunnes saavut sopimuksen loppuun.

Ajatuksen älykkäistä sopimuksista käsitteli Nick Szabo, ja hän rinnasti älykkäiden sopimusten käsitteen myyntiautomaateihin. Kuulostaako se sinulle hämmentävältä?

No … harkitse tätä hetken. Kuinka myyntiautomaatti toimii?

Vaihe 1: Annat automaatille rahaa.

Vaihe 2: Lävistät haluamasi kohteen vastaavan painikkeen.

Vaihe 3: Tuote tulee ulos ja sinä keräät sen.

Katsokaa nyt kaikkia näitä vaiheita ja mieti sitä.

Toimiiko jokin vaiheista, jos edellistä ei suoritettu? Jokainen näistä vaiheista liittyy suoraan edelliseen vaiheeseen. On vielä yksi ajateltava tekijä, ja se on olennainen osa älykkäitä sopimuksia. Katsot, että koko vuorovaikutuksessa myyntiautomaatin kanssa sinä (pyynnön esittäjä) työskentelitte yksinomaan koneen (palveluntarjoajan) kanssa. Kolmannet osapuolet eivät olleet mukana.

Näin älykäs sopimus toimii. Kaksi osapuolta voi olla vuorovaikutuksessa älykkään sopimuksen kanssa käymättä läpi kolmannen osapuolen.

Selvä, joten nyt tiedät mitä älykkäät sopimukset ovat. Siirrytään nyt seuraavaan tärkeään aiheeseen.

Mitä ovat sivuketjut?

Ultimate Guide to Rootstock Blockchain

Sivuketjut käsitteenä ovat olleet jo jonkin aikaa. Ajatuksena on, että lohkoketju toimii rinnakkain päälohkoketjun kanssa. Sen avulla käyttäjät voivat siirtää tunnuksia ja muita digitaalisia resursseja päälohkoketjusta sivuketjuun ja päinvastoin.

Kuinka se tapahtuu?

Sivuketju on kiinnitetty emoketjuun kaksisuuntaisen tapin kautta. Joten, mitä tämä tekee

kaksisuuntainen tappi tehdä?

Se mahdollistaa varojen vaihdettavuuden ennalta määrätyllä nopeudella vanhemman lohkoketjun ja sivuketjun välillä. Joten jos käyttäjä olisi vuorovaikutuksessa sivuketjun kanssa, kuinka tarkalleen hän tekee sen?

 • Päälohkoketjun käyttäjä lukitsee kolikonsa lähettämällä ne lähtöosoitteeseen. Tämä varmistaa, että he eivät voi kuluttaa kolikoita mihinkään muuhun.
 • Tämän tapahtuman jälkeen vahvistus lähetetään sekä pääketjun että sivuketjun yli. Tämän vahvistuksen jälkeen käyttäjälle osoitetaan lyhyt odotusaika lisäturvallisuuden takaamiseksi
 • Sivuketjun taloustiede voi tapahtua vain merkkien avulla. Tunnukset voivat olla joko päälohkoketjun tunnus tai jokin natiivi merkki, jota sivuketju käyttää. Joten, kun odotusaika on ohi, sivuketjuun vapautetaan vastaava määrä rahakkeita, joka on suhteellisesti samanlainen kuin lukittujen kolikoiden määrä..
 • Tarkka prosessi tapahtuu päinvastoin, kun palataan sivuketjusta pääketjuun.

Esittelyssä Rootstock

Rootstock (RSK) on älykäs sopimusalusta, joka on kytketty bitcoin-lohkoketjuun sivuketjutekniikan avulla. Rootstock on edistynyt versio QixCoinista, joka on saman kehitystiimin vuonna 2013 luoma turva-täydellinen salausvaluutta..

Rootstock-ketju on kytketty bitcoin-lohkoketjuun kaksisuuntaisen tapin kautta. Perusketju käyttää älykkäitä bitcoineja tai SBTC: tä polttoaineena sisäisessä ekosysteemissä. Käyttäjät lukitsevat BTC: nsä ja saavat vastaavan määrän SBTC: tä sivuketjuun. Näitä kolikoita voidaan käyttää älykkäiden sopimusten ja dApps: n käyttöönottoon tai vuorovaikutukseen Rootstock-lohkoketjussa.

Katsotaan siis joitain hienoja ominaisuuksia, joita Rootstock voi mahdollisesti tuoda Bitcoin-lohkoketjuun.

 • Monet ihmiset kokevat, että bitcoin puuttuu, koska se ei sisällä älykkäitä sopimuksia. Älykkäät sopimukset ovat todistettu hyödyke, ja bitcoinilla on myös vanhin ja yksi vankemmasta lohkoketjusta. On luonnollista, että bitcoinilla on älykäs sopimusalusta.
 • RSK-lohkoketju on turvattu yhdistämiskaivoksella, mikä tarkoittaa, että se on yhtä turvallinen kuin bitcoin, kun on kyse kaksinkertaisen kulutuksen estämisestä ja ratkaisun lopullisuuden saavuttamisesta.
 • Skaalautuvuus on suurin ongelma, jota cryptocurrency kohtaa. Itse asiassa ei ole helppoa sanoa, että jos tätä ei ratkaista pian, voimme sanoa hyvästit valtavirran salauksen käyttöönotosta. RSK: lla on potentiaalia kasvattaa Bitcoinia paljon nykyisen tilansa ulkopuolella. RSK voi skaalata jopa 300 tapahtumaa sekunnissa, eikä se edes tarvitse uhrata hajauttamista ja vähentää tallennustilaa.
 • Tapahtuma-ajat ovat toinen syy, miksi Bitcoin ei ole käytännöllinen jokapäiväiseen käyttöön. RSK aikoo tuoda pikamaksut verkkoon käyttämällä uusia protokollamaisia ​​DECOR- ja GHOST-palveluja. He luovat myös lohkoja 10 sekunnin välein.

RSK-virtuaalikone

Älykkäässä sopimuksessa on oltava kolme ominaisuutta onnistuneen toteuttamisen varmistamiseksi. Ominaisuudet ovat seuraavat:

 • Deterministinen: Sopimuksen on annettava aina sama tuotos samoille panosjoukoille riippumatta siitä, missä sitä toteutetaan.
 • Lopetettavissa: On oltava mekanismi, joka keskeyttää ohjelman toteutuksen.
 • Eristäytyminen: Sopimuksen on täytyttävä eristetyssä paikassa, jotta siltä varalta, että sillä on kielteisiä sivuvaikutuksia, se ei vaikuta koko ekosysteemiin.

Varmistaaksesi, että älykkäillä sopimuksilla on tämä ominaisuus, ne suoritetaan ympäristössä, jota kutsutaan virtuaalikoneiksi. Rootstock käyttää Rootstock-virtuaalikoneitaan tai RVM: ää älykkäiden sopimustensa käynnistämiseen.

RVM: n ja EVM: n välillä on paljon yhtäläisyyksiä.

 • Molemmat ovat virtuaalikoneita, jotka ottavat käyttöön ja hoitavat älykkäitä sopimuksia
 • Vaikka EVM käyttää kaasua älykkäiden sopimustensa tukemiseen, RVM käyttää SBTC: tä älykkäiden sopimustensa tuottamiseen
 • RVM on myös op-kooditasoinen EVM: n kanssa, mikä mahdollistaa Ethereumin sopimusten virheettömän toiminnan RSK: lla.

Tämä samankaltaisuus on olemassa, koska Rootstock haluaa, että Ethereumin kanssa tyytyväiset kehittäjät alkavat helposti kehittyä Rootstockissa.

RSK: n sivuketju ja liitot

Bitcoin-lohkoketju ja Rootstock-sivuketju on kytketty kaksisuuntaisella tapilla, joka toimii siltana. Kuten olemme aiemmin todenneet, jotta käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa Rootstock-ketjun kanssa, käyttäjien on lukittava osa bitcoinistaan ​​siltaan. Kuka nyt huolehtii näistä bitcoineista?

Ultimate Guide to Rootstock Blockchain

Kolmannen osapuolen ilmainen kaksisuuntainen tappi voidaan luoda käyttämällä älykkäitä sopimuksia molemmilla alustoilla, mutta tällä hetkellä Bitcoin ei tue alkuperäisiä älykkäitä sopimuksia. Siksi Rootstock valitsi toisen reitin vaatimalla luottamusta puoliksi luotettujen kolmansien osapuolten joukkoon (STTP). 25 STTP: tä on muodostettu muodostamaan Rootstock Federation.

Tämä liitto toimii yhdyskäytävänä pääketjun ja sivuketjun välillä. Liiton suurin rooli on määrittää, milloin käyttäjän kolikot on lukittu ja vapautettu. Koska he käsittelevät paljon rahaa, mitkä ovat takeet siitä, että he toimivat järjestelmän edun mukaisesti?

 • Liiton jäsenten on oltava arvostettuja jäseniä salausyhteisössä
 • Heillä pitäisi olla tekninen kyky ylläpitää suojattua verkkosolmua. Varojen lukitseminen ja avaaminen tapahtuu suojatun verkkosolmun kautta.
 • Tullakseen osaksi liittoa tärkein vaatimus on kyky tarkistaa solmua käyttävän ohjelmiston käyttäytyminen

Föderaatiosta ja lukituista Bitcoineista tulee osa multi-sig-lompakkoa.

Helpoin tapa ymmärtää, kuinka monen allekirjoituksen (multi-sig) lompakko toimii, on ajatella kassakaappia, joka tarvitsee useita avaimia toimiakseen. Usean allekirjoituksen lompakko sopii erinomaisesti kahteen tarkoitukseen:

 • Luomaan lisää suojausta lompakkollesi ja säästääksesi ihmisen virheiltä.
 • Luodaan demokraattisempi lompakko, jota yksi tai useampi henkilö voi käyttää.

Multi-sig-lompakko on yksinkertainen m-for-n-multisig. Pohjimmiltaan, jos ”n” on moni-sig-lompakon osallistujien kokonaismäärä, niin ”m” on vähiten varoja vapauttamaan tarvitsevia signeereja.

Yhdistetty kaivostoiminta juuristossa

Rootstock uskoo, että PoW (Proof of Work eli Bitcoinin käyttämä konsensusmekanismi) on ainoa konsensusjärjestelmä, joka tarjoaa asianmukaisen lopullisuuden. Syynä on se, että se on ainoa konsensusjärjestelmä, joka tosiasiallisesti kuluttaa arvokasta resurssia (sähköä).

Tämän sanottuaan korkean PoW-arvon kanssa on ongelma.

Kaivostyöläisten on pysäytettävä laitteistonsa ja käynnistettävä se uudelleen heti, kun uusi lohko löydetään, jotta voidaan varmistaa, että lohkoja toimitetaan säännöllisesti vähän orpoja jätteitä varten. Tämä johtaa kaivostoiminnan aukkoihin ja verkon yleisiin viiveisiin. Nämä aukot heikentävät koko kaivosprosessin tehokkuutta.

Joten tämän ongelman ratkaisemiseksi Rootstock käyttää lohkopalkintojen jakamisjärjestelmää nimeltä “DECOR +” vähentääkseen kilpailua ja antaakseen kaivostyöläisille mahdollisuuden siirtyä myöhässä Rootstockin parhaaseen lohkoon. Keskustelemme lisää DECOR +: sta hieman.

Estääkseen 51 prosentin hyökkäyksen mahdollisuudet, varsinkin alkuaikoina, Rootstock sisältää liittovaltion tarkistuspisteet PoW-louhituille lohkoille. Federaation jäsenet allekirjoittavat federaation tarkistuspisteet, ja asiakkaat voivat käyttää suurinta osaa allekirjoituksista päättääkseen paremmin, mikä on paras ketju.

Kaikista näistä toimenpiteistä huolimatta, jos Rootstockin kaivosvoima on alle 5% Bitcoinin hajautusvoimasta, liitto saa valtuudet luoda allekirjoitettuja lohkoja. Jos rootstockin hajautusvoima ylittää 66% BTC: n maksimihajautusvaikeuksista, käyttäjät lopettavat yhdistettyjen tarkistuspisteiden käytön.

Yksi Rootstockin perustajien päätavoitteista on kannustaa sulautumalouhintaa Rootstock-verkon kautta. He ovat kuitenkin keksineet paljon varmuuskopiointiratkaisuja (kuten edellä on keskusteltu), jos sulauttaminen ei onnistu.

Joten, koska olemme nostaneet DECOR + -protokollan, tutkitaan, mitä se tarkoittaa ja miten se toimii.

Mikä on DECOR + -protokolla?

Kuten olemme keskustelleet, Rootstock käyttää DECOR + -lohkopalkintojen jakojärjestelmää vähentääkseen kilpailua ja antaakseen kaivostyöläisille mahdollisuuden siirtyä myöhässä Rootstockin parhaaseen lohkoon.

Monta kertaa bitcoinissa kaksi tai kaivostyöläiset keksivät samanaikaisesti oikean lohkon, joka lisätään lohkoketjuun samalla korkeudella. On selvää, että muu verkko haluaisi mieluiten valita saman lohkon kaikenlaisten erimielisyyksien välttämiseksi.

Rootstock-julkaisun mukaan “ihanteellinen ratkaisu kannustaisi konfliktissa olevia kaivostyöläisiä valitsemaan myös saman vanhemman, ja DECOR + asettaa oikeat taloudelliset kannustimet lähentyvälle valinnalle tarvitsematta lisää vuorovaikutusta kaivostyöläisten välillä”

Yksinkertaisesti sanottuna DECOR + on palkintojen jakomekanismi, joka auttaa tehokkaassa konfliktien ratkaisemisessa siten, että:

 • Konflikti ratkaistaan ​​deterministisesti. Tarkoituksena on, että kun otetaan huomioon samat tiedot, kaikki osapuolet pääsevät samaan johtopäätökseen aina
 • Valittu päätöslauselma on se, joka maksimoi kaikki kaivostyöläisten tulot, sekä konflikteissa olevien kaivosmiesten että loput
 • Konfliktin ratkaiseminen vie vain vähän tai ei lainkaan aikaa.

Rootstock käyttää samaa kaivosinfrastruktuuria kuin Bitcoins kaivostoiminnassaan. Tämä lisää yhdistetyn kaivostoiminnan kannustinta, koska RSK maksaa ylimääräisiä kauppamaksuja. Samanaikaisesti verkon hyökkääminen pumppu-ja-dump-järjestelmillä tai rinnakkaisilla ketjuilla tulee paljon kalliimmaksi. Rootstock käyttää useita suojauspisteitä hyökkäysten estämiseksi:

 • RSK-asiakkaat odottavat liiton jäsenten allekirjoittamia tarkistuspisteitä. Alustan onnistumiseksi solmut käyttävät näitä yhdistettyjä tarkistuspisteitä Sybil-hyökkäysten havaitsemiseen ja asianomaisen käyttäjän ilmoittamiseen.
 • Jokaisella kaivetulla kolikolla on 24 tunnin maturiteetti, joka on hieman korkeampi kuin Bitcoinissa. Tämä lisääntynyt kypsyysjakso vähentää pumpun ja kaatumisen hyökkäyksiä.
 • Tarkistuskohdat on upotettu lähdekoodiin.

Hallinto

On selvää, että Rootstockin kaltaisessa projektissa, jolla on niin tärkeä toiminnallisuus ja mukana niin monia yksittäisiä elementtejä, hallinto on iso asia. Heidän hallintomallinsa haluaa edustaa kaikkia yhteisön toimijoita tarjoamalla hallintoneuvoston, jolla on 5 paikkaa:

 • 1 ääni kaivostyöläisille, jotka voivat äänestää hajautusvoimallaan
 • 1 ääni Bitcoin- ja Rootstock-käyttäjille, jotka äänestävät Vaarnan todistuksella
 • Vaihtoilla ja verkkolompakoilla on yksi ääni, jonka he toimittavat federaation kautta
 • Yhdellä äänellä Rootstock- ja Bitcoin Core -kehittäjillä on erityinen kynnysäänestysjärjestelmä
 • Viimeistä äänestystä varten se tarjotaan voittoa tavoittelemattomalle bitcoin-instituutiolle, kuten bitcoin-säätiölle, joka voi edustaa suurinta ekosysteemiä. Instituutioäänestystä voidaan tarjota myös Ethereum-säätiölle, jos se edustaa Ethereum-yhteisöä.

Blockchainin AWS-infrastruktuuri

RSK työskentelee myös infrastruktuurikehyksen parissa, joka on rakennettu RSK-älykkäiden sopimusten päälle ja jonka avulla AWS-tyyppisiä palveluita voidaan rakentaa ja käyttää kehitysyhteisöltä. Tämän verkon nimi on “RIFOS”, ja se käyttää tunnusta nimeltä RIF-token (Rootstock Infrastructure Framework)..

Joten miksi RSK tarvitsee tätä?

Kävi ilmi, että kukaan kehittäjä ei halua rakentaa omaa laskentamoottoriaan, tallennuskerrosta, nimeämispalvelua joka kerta, kun he aikovat kehittää sovellusta. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi dAppsin on hyvin vaikea toteuttaa lupauksiaan.

RIFOS huolehtii periaatteessa kaikesta kehittäjille, jotta he voivat keskittyä omien Dappien luomiseen eivätkä selvitä mitään muuta.

Tämä on yksi suurimmista alueista, jolla hajautettu maailma on edelleen jäljessä keskitetystä maailmasta. Keskitetyssä maailmassa työkalut, kuten AWS, Google Cloud jne., Huolehtivat kaikista asioista, joita sovellus käyttää kehittäjältä, ja antavat heille mahdollisuuden keskittyä rakentamaansa tuotteeseen.

Juuri sen RIFOS aikoo tuoda blockchain dev -yhteisöön. RIFOS antaa kehittäjille mahdollisuuden luoda Dappeja bitcoin-lohkoketjun päälle kuluttamalla valmiita palveluja tietojen tallentamiseen, nimien tarkentamiseen, oraakkeleihin ja maksuihin.

Joten, mitkä ovat RIFOSin pääpiirteet?

 • Näitä hajautettuja infrastruktuuripalveluja käytetään RIF-tunnuksen kautta
 • Tämä “kehityspaketti” on avoin kaikille, jotka haluavat tulla näiden palvelujen tarjoajaksi
 • Älykäs sopimusmoottori on yhteensopiva Ethereumin kanssa
 • Kaikki nämä komponentit, jotka toimivat sujuvasti ja integroituna RSK Smart Protokollan päälle, samalla kun niitä suojaa bitcoin-verkon turvallisuus
 • RIFOS antaa kehittäjien rakentaa palveluja ja tarjota niitä sitten Dapp-kehittäjille

Skaalautuvuus RSK: n kautta

Yksi RSK: n parhaista ominaisuuksista on, että se skaalaa bitcoinin nykyisen tilansa ulkopuolelle. Tarkastellaan seuraavia seikkoja:

 • RSK-maksu vaatii vain viidenneksen tavallisen Bitcoin-maksun koosta
 • Lohkon hyötykuorma aikaväliä kohti on 8 kertaa suurempi kuin bitcoinissa
 • RSK tarjoaa useita käyttäjän valitsemia allekirjoitusjärjestelmiä: ECDSA, Schnorr ja Ed25519. Erityisesti Ed25519: llä on paljon parempi suorituskyky kuin bitcoin ECDSA -käyrällä.
 • Oletetaan, että kaikki asiat ovat tasa-arvoisia, RSK-tapahtuma kuluttaa keskimäärin 50% vähemmän kaistanleveyttä kuin bitcoin, koska lohkot eivät sisällä tapahtumadataa, vaan vain viittauksia aiemmin tunnettuihin tapahtumiin.
 • RSK voi myös vähentää tallennustilaa ja kaistanleveyttä käyttämällä edelleen todennäköisyystarkastuksia ja petostodistuksia.

Nopeat maksut ja matalaviiveinen verkko

Tämän oppaan alussa kerroimme, että RSK auttaa lähes välittömissä maksuissa. Tämän saavuttamiseksi kehitetään useita ratkaisuja:

 • Kilpailuton lohkovalinta
 • Navan ja pinnan verkkomallien käyttö
 • Käyttämällä korkeita PoW-estotuotantoa.

Mikä on napa- ja puhemalli?

Ultimate Guide to Rootstock Blockchain

Napa- ja pinnajakeluverkko on järjestelmä, jossa erilaiset verkot jakautuvat lankapyörän tavoin, missä liikenne virtaa keskukseen napaan kytkettyjen pinnojen läpi. Se lisää uusia keskityssolmuja ja vaatii asiakaslompakoiden täydellisen mukauttamisen uuteen, täysin erilaiseen maksumalliin.

RSK käyttää myös DECOR + ja FastBlock5 -protokollia, jotka mahdollistavat erittäin nopeat estonopeudet eivätkä aiheuta kannustimia kaivostoiminnan keskittämiseen, on itsekästä kaivostoimintaa ja kannustimia yhteensopiva.

RSK: n vertaaminen muihin osapuoliin

Seuraava taulukko on otettu Rootstockin valkoisesta paperista.

Ultimate Guide to Rootstock Blockchain

Johtopäätös

perusrunko-opas

RSK: lla ei ole suunnitelmia tehdä ICO: ta, mutta se on kerännyt miljoona dollaria siemenrahoitusta tukemaan sen kehitystä.

Yksi päärahoittajista rahoituksen aikana oli bitcoin-kaivosyhtiö Bitmain Technology, joka johti kierrosta. RSK sai tukea myös bitcoiniin ja blockchainiin keskittyvistä sijoitusyhtiöistä Coinsilium and Digital Currency Group (DCG).

Rootstock on helposti yksi tärkeimmistä hankkeista tällä hetkellä. Kuten toimitusjohtaja Diego Gutierrez Zaldivar sanoo, “Ajatuksemme on hyödyntää kaikkea, mitä yhteisö on tähän mennessä rakentanut. Ei vain bitcoinin verkkovaikutukseen, koska kaivostyöläisillä on ylimääräinen tulovirta yhdistämällä ja louhimalla Rootstock, mutta tarjoamalla Ethereumin kehittäjille paikka rakentaa sovelluksiaan. “

Projekti on ehdottomasti kunnianhimoinen, mutta toivomme, että he täyttävät kaikki tavoitteensa. Heillä on ehdottomasti joukkueen ja teollisuuden tuki, jota tarvitaan tämän vetämiseksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me