NordVPN: n käyttö vuonna 2021 (tarkistus- ja testitulokset)

“Turvallisuus ja yksityisyys ovat ylellisyyttä, jota kaikki eivät voi nauttia”.

Uskon todella lausuntoon ja kun maailma muuttuu digitaaliseksi nopeammin kuin koskaan, meille on tullut helvetin tärkeää varmistaa mahdollisimman suuri yksityisyys hyödyntämällä tekniikkaa.

Aikaisemmissa artikkeleissani olen korostanut VPN: n käyttöä Internetissä surffaillessani julkisesta wi-fi: stä, kuten yhteistyötilasta, kahviloista, lentokentiltä tai mistä tahansa paikasta, jossa suuri osa ihmisistä jakaa wi-fi-verkon.

Varsinkin kun kyseessä on kryptovaluutta, meidän on varmistettava, että emme paljasta mitään ylimääräistä meistä. Tässä tapauksessa IP-osoitteemme, sijainti ja muut tärkeät tiedot.

Bloggaajana jatkan matkustamista ja muodostan yhteyden julkiseen Wi-Fi-verkkoon kannettavalla tietokoneellani ja puhelimellani.

Yleinen selaaminen julkisella wi-fi: llä on hieno, mutta tällä hetkellä, kun minun on kirjauduttava sisään esimerkiksi WordPress-hallintapaneeliin, sähköpostiosoitteeseen, pankkitilille tai mihin tahansa muuhun, tunnen usein peloani, koska julkiseen wi-verkkoon hakkerointi on melko helppo fi-yhteydet.

Monet meistä työskentelevät myös yhteistyötiloissa tai kahviloissa, ja oletamme yleensä, että wi-fi-yhteydet ovat turvallisia – iso myytti. Kuka tahansa samassa verkossa voi laittaa nuuskijan tai suorittaa miehen keskihyökkäyksessä turvallisuuden ja yksityisyyden vaarantamiseksi.

Joten mikä on ratkaisu?

No, vastaus on käyttää VPN-palvelua.

Viime kuukausien aikana olen viettänyt paljon aikaa lukemalla VPN-verkkoja ja yrittänyt muutamia niistä nähdäksesi, mikä toimii parhaiten. Tänään testaan ​​erittäin suosittua VPN-palvelua nimeltä NordVPN ja jaan myös täydellisen kokemukseni ja katsaukseni samasta.

NordVPN-arvostelu

Sen lisäksi, että opit NordVPN: n ominaisuuksista, opit myös käyttämään NordVPN: ää Internet-yhteyden suojaamiseen. Löysin NordVPN: n, kun etsin joitain parhaita no logs VPN -palveluita, ja olen odottanut tätä päivää kokeillaksesi sitä.

Jos olet jo tietoinen VPN-palveluista ja sinun on aloitettava niiden käyttö, voit tehdä sen lataamalla NordVPN: n uusimman version järjestelmääsi.

Hanki NordVPN

Jos olet uusi käyttäjä, lue vain saadaksesi lisätietoja NordVPN-palvelusta ja sen määrittämisestä.

Nord VPN: n ominaisuudet: Yksityiskohtainen katsaus

VPN-palvelua käytettäessä meidän on varmistettava, että käytämme palvelua, joka ei pidä lokeja ja tarjoaa edistyneitä ominaisuuksia, jotta voimme varmistaa nimettömyytemme. Toinen tärkeä näkökohta on, että sen ei pitäisi asettaa minkäänlaista kaistanleveyden ylärajaa tai rajoituksia verkossa surffattaessa. Esimerkiksi monet VPN-palvelut eivät salli videoiden suoratoistoa tai P2P-liikennettä, mikä on mielestäni rajoitus.

VPN-palvelun pitäisi antaa meille täydellinen vapaus siitä, miten haluamme käyttää Internetiä, samalla kun suojelemme identiteettiamme ja varmistamme turvallisuutemme. Tätä NordVPN lupasi, ja tutkimukseni ja kokemukseni perusteella he täyttävät sen.

NordVPN-salaus

NordVPN käyttää AES: ää (Advanced Encryption Standard) 256-bittisillä avaimilla. Itse asiassa Yhdysvaltojen hallitus käytti sitä turvaluokiteltujen tietojen suojaamiseen ja NSA suojasi kansallisen turvallisuuden tietoja, ennen kuin siitä tuli symmetrisen avaimen salauksen yleisimmin käytetty algoritmi.

Nyt se on ihanteellinen vaihtoehto ohjelmistosovelluksille, laitteistoille ja laiteohjelmistoille, jotka vaativat joko suurta suoritustasoa tai matalaa viivettä.

NordVPN-tietosuojaominaisuudet

Yksi asia, joka erottaa NordVPN: n muista VPN-palveluista, on käytön helppous. Jotain, josta on nykyään tulossa standardi VPN-ohjelmistojen joukossa, mutta se on silti harvinainen ominaisuus. Varsinkin ei-teknisesti taitavalle käyttäjälle NordVPN on helpoin aloittaa VPN-palvelu.

Tässä on kohokohta muutamista merkittävistä NordVPN-ominaisuuksista:

 • Ei lokeja VPN (Se ei pidä kirjaa selaamistasi asioista)
 • Hyväksy bitcoin maksamista varten
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Yhdistä jopa 6 laitetta samanaikaisesti
 • Killswitch (Voit lukea siitä aikaisemman postini)
 • 4219 palvelimen verkko 62 maassa takaa suuren viiveen ja vaihtoehdot.
 • Tarjoaa myös Chrome- ja Firefox-laajennukset.
 • Oma IP (se on lisäosa, joka on kätevä monille meistä)

On vielä muutama ominaisuus, jonka annan sinun tutkia itse, kun kokeilet NordVPN: ää. Siirry nyt eteenpäin ja opi määrittämään yksityinen Internet NordVPN: n avulla.

Kuinka määritetään NordVPN-palvelu muodostamaan yhteys Internetiin

Jos sinulla on jo NordVPN-lisenssi, kirjaudu sisään tilillesi ja lataa ohjelmisto tietokoneellesi tai matkapuhelimesi käyttöjärjestelmälle.

Kirjaudu NordVPN-tilille

Lataa-NordVPN-Mac

Tässä tapauksessa testaan ​​sitä Mac-käyttöjärjestelmällä. Yllä olevasta kuvakaappauksesta näet, että ladattavaksi on kaksi vaihtoehtoa. Latasin sen App Storesta, koska sen päivittäminen on automaattista ja vaivatonta.

Kun olet ladannut ja asentanut NordVPN-asiakkaan, on aika määrittää se.

Avaa NordVPN-sovellus ja kirjaudu sisään tilisi tiedoilla

setup-NordVPN

Kun olet kirjautunut sisään, voit yksinkertaisesti valita palvelimen, johon haluat muodostaa yhteyden. Voit napsauttaa valikkoa tai maita näyttääksesi luettelon käytettävissä olevista palvelimista.

Palvelinluettelo-NordVPN

Napsauta maan nimeä ja NordVPN yhdistää sinut välittömästi VPN-palvelimeen. Tästä eteenpäin IP-osoitteesi naamioidaan ja sinusta tulee tuntematon.

Voit myös kaksoisnapsauttaa mitä tahansa maan nimeä kartalla, ja se näyttää luettelon kaikista maassa käytettävissä olevista palvelimista, kuten kuormitus ja etäisyys. Voit merkitä minkä tahansa palvelimen suosikiksi.

palvelin-lataus-ja-suosikki-VPN

On hyvä lisätä muutama maapalvelin suosikkeihisi sijaintisi perusteella. Kun olet yhteydessä VPN-palveluun, käytä tätä verkkosivustoa tarkistaa IP-osoitteesi ja sijaintisi. Sen pitäisi olla erilainen kuin todellinen sijaintisi.

Nopeustesti

Kun muutin VPN-palvelinsijaintini lähemmäksi fyysistä sijaintini, huomasin merkittävän parannuksen viiveessä ja lataus- / latausnopeudessa. Kuitenkin jopa VPN-palvelimen sijainnin käyttäminen kaukana fyysisestä sijainnistani antoi minulle kohtuullisen yli 10 Mbit / s nopeuden.

VPN-palvelin-nopeustesti-nordVPN-tarkistus

On kuitenkin hyvä valita palvelimen sijainti, joka on lähellä fyysistä sijaintiasi.

Muutama tärkeä vinkki:

 • On hyvä määrittää älypuhelimesi käyttämään VPN: ää ensimmäistä kertaa asennettaessa.
 • Lataa myös Chrome-laajennus tai Firefox-laajennus ja määritä se. Toisinaan haluat vain käyttää VPN: ää selaamiseen ja kaikille muille sovelluksille, joita voit käyttää oletussovelluksellasi.
 • Sinun tulisi myös käyttää Duckduckgoa hakuun Google-haun sijaan, jotta voit parantaa nimettömyyttäsi. Tätä voit käyttää VPN: n kanssa tai ilman sitä.
 • Olen vielä testannut Brave-selainta yksityiskohtaisesti, mutta olen toistaiseksi kuullut siitä hienoja asioita, ja tulevaisuudessa voin siirtyä Brave-selaimeen Chromen sijaan.

Päätelmä: NordVPN-katsaus

Kaiken kaikkiaan, jos etsit maksettua VPN: ää, jolla on erinomainen palvelu ja tuki, NordVPN on ihanteellinen valinta. Se ei rajoitu vain sen tarjoamiin ominaisuuksiin, vaan myös siihen, että se kunnioittaa yksityisyyttämme pitämättä kirjaa toiminnastamme.

Hanki pääsy NordVPN-palveluun

Se on kohtuuhintainen, ja suosittelen, että hankit 2 vuoden tilauksen, joka laskee kustannuksesi vain 3,29 dollariin / kk, mikä säästää 72%. He ovat myös luotettavia, koska he ovat olleet alalla vuodesta 2012.

NordVPN-hinnoittelu

Tulevina päivinä testaan ​​lisää VPN-palveluja ja jaan oppimisen ja kokemukseni. Nyt on sinun vuorosi kokeilla NordVPN: ää ja kertoa minulle, mitä muita menetelmiä käytät online-surffauksesi yksityisyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi.

Lue myös:

 • Paras VPN ilman lokeja & Parannetun yksityisyyden tarjoaminen [2021]
 • 3commas-arvostelu: Onko se turvallista? Kuinka 3Commas toimii?
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map