Καλύτερο VPN χωρίς αρχεία καταγραφής

Ψάχνετε για μια υπηρεσία VPN που προσφέρει μεγαλύτερο απόρρητο; Στη συνέχεια, πρέπει σίγουρα να επιλέξετε μια υπηρεσία VPN που δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής.

Ένα από τα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι από εμάς κατά την επιλογή μιας υπηρεσίας VPN είναι ότι δεν ελέγχουμε εάν ο πάροχος υπηρεσιών VPN διατηρεί αρχείο καταγραφής όλων των ιστότοπων που περιηγηθούμε. Εάν το κάνουν, δεν υπάρχει μικρό όφελος από τη χρήση μιας υπηρεσίας VPN.

Ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι η περιήγησή σας παραμένει ανώνυμη και δεν αφήνονται ίχνη με τη χρήση VPN χωρίς καταγραφή.

Ειδικά αν είστε σε Bitcoin, κρυπτονομίσματα ή κάποιο άλλο πεδίο “Infosec”, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN χωρίς καταγραφές.

Τα VPN σας βοηθούν να παρακάμψετε τη λογοκρισία της κυβέρνησης και του ISP. Ειδικά όταν ταξιδεύετε σε χώρες όπως η Κίνα, όπου οι υπηρεσίες Google είναι αποκλεισμένες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να συνδεθείτε σε αυτές τις υπηρεσίες χωρίς περιορισμούς.

Μαζί με τη μη τήρηση αρχείων καταγραφής, θέλετε να διασφαλίσετε ότι η υπηρεσία VPN που επιλέγετε προσφέρει μια λειτουργία killswitch. Μπορείτε να διαβάσετε για killswitches εδώ.

Εδώ σε αυτήν την ανάρτηση, έχω συντάξει μια λίστα με μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN χωρίς καταγραφή από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.

Σημείωση: Όλες οι υπηρεσίες VPN που αναφέρονται παρακάτω δεν διατηρούν κανένα είδος καταγραφής περιήγησης και όλοι διασφαλίζουν το απόρρητό σας. Ωστόσο, μερικά από αυτά διατηρούν αρχεία καταγραφής πρόσβασης έως ότου τερματίσετε τη σύνδεση. Ανέφερα συγκεκριμένα τι είδους αρχεία καταγραφής διατηρούν στην περιγραφή του καθενός. Μόνο ένα από αυτά παρακολουθεί τη χρήση εύρους ζώνης που επαναφέρεται αυτόματα μετά από κάθε 30 ημέρες. Από την άποψη του απορρήτου, αυτό δεν πρέπει να σας επηρεάζει, αλλά είναι καθήκον μου να σας ενημερώσω για αυτό.

Υπόδειξη: Αποφύγετε τη χρήση υπηρεσιών που βασίζονται στις ΗΠΑ / ΗΒ λόγω των προγραμμάτων παρακολούθησης αυτών των χωρών. Οι επιστολές εθνικής ασφάλειας και οι συνοδευτικές παραγγελίες απαγορεύουν στις εταιρείες και τους παραλήπτες να μιλούν για το αίτημα. Ακόμα κι αν έχει ζητηθεί από την εταιρεία να παραδώσει δεδομένα σχετικά με τη χρήση του διαδικτύου σας, δεν μπορεί να το αποκαλύψει δημόσια.

Μετά την αποκάλυψη του Snowden, η Lavabit (μια ασφαλής υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) προσεγγίστηκε από το FBI για να τους παράσχει το κλειδί SSL που θα είχε δώσει στο FBI πρόσβαση στα email του Snowden και όλων των άλλων πελατών. Αργότερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Levison παρέδωσε τα κλειδιά SSL και έκλεισε την υπηρεσία.

Στη συνέχεια, η κυβέρνηση των ΗΠΑ απείλησε τη Levison με σύλληψη, λέγοντας ότι το κλείσιμο της υπηρεσίας ήταν παραβίαση της δικαστικής απόφασης. Αν θέλετε, μπορείτε να διαβάσετε αυτό σε βάθος εδώ. Μετά από αυτό το συμβάν, προτιμάτε να επιλέξετε μια υπηρεσία που δεν εμπίπτει στη δικαιοδοσία των ΗΠΑ. Αυτός είναι ένας λόγος που έχω καταγράψει τη χώρα βάσης των παρακάτω υπηρεσιών VPN που δεν καταγράφουν τη δραστηριότητα περιήγησής σας.

Με αυτό, ας δούμε τη λίστα των κορυφαίων παρόχων υπηρεσιών VPN χωρίς καταγραφές.

Καλύτερες υπηρεσίες VPN χωρίς καταγραφή του 2021:

1. VPNArea 

VPNArea

Πρόκειται για μια βραβευμένη υπηρεσία VPN. Προσφέρουν κοινόχρηστα IP και δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής για να διασφαλίσουν το απόρρητο των πελατών τους.

Λειτουργούν υπό τη δικαιοδοσία της Βουλγαρίας και δραστηριοποιούνται στην επιχείρηση VPN από το 2012.

Με έναν μόνο λογαριασμό στο VPNArea, μπορείτε συνδέστε έως και 6 συσκευές. Προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης και διαθέτουν σύστημα διακόπτη kill για την αποφυγή διαρροών IP σε περίπτωση πτώσης της σύνδεσης VPN.

Δέχονται πληρωμές μέσω PayPal, πιστωτικών / χρεωστικών καρτών, Bitcoin και Payza.

Σχέδια VPNArea

Έχουν επίσης πολιτική επιστροφής χρημάτων 7 ημερών, όπου μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 48 ωρών.

Λάβετε VPN από το VPNArea

2. Windscribe

Windscribe

Το Windscribe είναι μια δημοφιλής υπηρεσία freemium VPN όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN χωρίς καταγραφή με έως και 10 GB δεδομένων.

Μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση σε ένα από τα προγράμματα επί πληρωμή για να καταργήσετε όλους τους περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και τον αριθμό των ταυτόχρονων συνδέσεων.

Δεν τηρούν αρχείο καταγραφής περιήγησης, χρονικές σημάνσεις IP ή κανένα αρχείο των ιστότοπων που επισκέπτεστε. Το μόνο πράγμα που καταγράφουν είναι οι χρήσεις εύρους ζώνης που επαναφέρονται μετά από κάθε μήνα.

Δεν νομίζω ότι είναι κακό, και ταιριάζει στα κριτήριά μας για κορυφαία VPN που δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής.

Η εταιρεία εδρεύει εκτός Καναδά και το Bittorrent επιτρέπεται σε όλους τους διακομιστές εκτός από την Ινδία.

Σχέδια Windscribe

Δέχονται πληρωμές μέσω PayPal, πιστωτικής κάρτας, Bitcoin (χρησιμοποιώντας BitPay) και πληρωμών.

Λαμβάνουν το απόρρητο ως τα κορυφαία κριτήριά τους και γι ‘αυτό η εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή τους διαθέτει ενσωματωμένο τείχος προστασίας. Ισχυρίζονται ότι είναι ανώτερο από ένα διακόπτη kill καθώς τα τείχη προστασίας αποκλείουν από προεπιλογή όλη την εξωτερική συνδεσιμότητα σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης.

Ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα για το Windscribe είναι ότι μπορείτε να λάβετε επιπλέον 5 GB δωρεάν δεδομένων μόνο μέσω του tweet για αυτά. Αυτό είναι προσβάσιμο μέσω του πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας.

Συνολικά, το Windscribe είναι μια αξιόπιστη δωρεάν υπηρεσία VPN χωρίς πληρωμή.

Αποκτήστε δωρεάν VPN από το Windscribe

3. Mullvad

Μουλβάντ

Η Mullvad είναι μια εταιρεία που εδρεύει στη Sweeden και άρχισε να παρέχει VPN για πολιτικούς λόγους.

Οι ιδιοκτήτες είναι αισιόδοξοι για την πολιτική τους. Λένε, «Θα προτιμούσαμε να κλείσουμε την εταιρεία αντί να παρέχουμε ευαίσθητες πληροφορίες στην κυβέρνηση ή σε οποιοδήποτε οργανισμό». Όμως, επειδή δεν αποθηκεύουν αρχεία καταγραφής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για να δώσετε στην κυβέρνηση ή σε κάποιο πρακτορείο.

Δέχονται πληρωμές μέσω τραπεζικού εμβάσματος, Swish, PayPal, Bitcoin και μετρητών. Σας ενθαρρύνουν να παραμείνετε ανώνυμοι και να πληρώνετε με Bitcoin ή μετρητά. Σημείωση: Εάν πληρώνετε με Bitcoin, είναι 10% φθηνότερο.

Το να ξεκινήσετε με το Mullvad είναι εύκολο, καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν αριθμό λογαριασμού. Παίρνετε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 3 ωρών και για να τη χρησιμοποιήσετε μετά από αυτό, πρέπει απλώς να συμπληρώσετε τον αριθμό του λογαριασμού σας.

Η τιμή είναι μόνο 5 € το μήνα.

Δημιουργία λογαριασμού στο Mullvad

4. Ανώνυμος 

Ανώνυμος

Αυτοί οι τύποι έχουν περισσότερα από 20 χρόνια υπηρεσίας και αυστηρή πολιτική «χωρίς αρχεία καταγραφής».

Όλη η κυκλοφορία επιτρέπεται εφόσον συμμορφώνεται με την EULA και τους όρους υπηρεσίας.

Το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει είναι αυτά λειτουργούν υπό τη δικαιοδοσία των Η.Π.Α.. Δεν είμαι σίγουρος αν επιτρέπουν την κυκλοφορία Bittorrent / P2p.

Είναι μια από τις λίγες υπηρεσίες VPN χωρίς καταγραφές που δέχονται πληρωμές σε μετρητά. Δεν έχουν καμία επιλογή για πληρωμές σε Bitcoin ή κρυπτονομίσματα.

Το Anonymizer προσφέρει έναν δοκιμαστικό λογαριασμό 14 ημερών χωρίς να χρειάζεται λεπτομέρειες πληρωμής.

Ωστόσο, όταν δοκίμασα να χρησιμοποιήσω τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών από την Ινδία, είπε ότι δεν ήταν διαθέσιμη από την τοποθεσία μου. Αλλά μόλις χρησιμοποίησα μια άλλη υπηρεσία VPN για να αλλάξω την τοποθεσία μου και μετά πήρα τη δοκιμή.

Το ξεκίνημα με το Anonymizer ήταν εύκολο στο Mac OS μου, και μέσα σε 2 λεπτά από την εγγραφή, εγώ ήμουν σε λειτουργία με το VPN τους.

Ξεκινώντας με το Anonymizer

Αποκτήστε δωρεάν δοκιμή VPN 2 εβδομάδων για το Anonymizer

5. IPVanish

IPVanish

Αυτή είναι μια άλλη δημοφιλής υπηρεσία VPN που δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής και προσφέρει πλήρη ανωνυμία.

Το μειονέκτημα αυτής της υπηρεσίας είναι ότι εδρεύουν από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, επομένως δεν είναι η πιο συνιστώμενη υπηρεσία VPN σε αυτήν τη λίστα.

Δέχονται πληρωμές μέσω Bitcoin, PayPal και πιστωτικών καρτών. Δεν υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά την κυκλοφορία και μπορείτε σίγουρα να κατεβάσετε torrents χρησιμοποιώντας το IPVanish εάν θέλετε.

Έχουν επίσης μια λειτουργία killswitch που τερματίζει τη σύνδεση στο Διαδίκτυο όταν η σύνδεση με το VPN πέσει για να αποφευχθεί η διαρροή των πληροφοριών IP σας.

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του IPVanish είναι ότι τυχαιοποιούν αυτόματα τη διεύθυνση IP σας σε επιλεγμένα χρονικά διαστήματα. Σημείωση: Πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα.

Λήψη IPVanish VPN

6. AirVPN

AirVPN

Αυτή είναι η ετικέτα τους: «Ο αέρας για να αναπνέει το πραγματικό Διαδίκτυο».

Αυτή η υπηρεσία, με έδρα την Ιταλία, δεν καταγράφει καμία από τις πληροφορίες περιήγησής σας.

Το AirVPN χρησιμοποιεί το OpenVPN για τη σύνδεση μεταξύ του υπολογιστή σας και των διακομιστών τους. Το OpenVPN είναι η πιο αξιόπιστη και ασφαλής λύση για κρυπτογραφημένες σήραγγες.

Το AirVPN επιτρέπει την κυκλοφορία torrent, την κοινή χρήση αρχείων και κάθε άλλο τύπο κυκλοφορίας. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός οποιουδήποτε είδους.

Για να διασφαλιστεί η ανωνυμία, δέχονται πληρωμές σε Bitcoin και ένα ευρύ φάσμα άλλων κρυπτονομισμάτων μέσω CoinPayments.

Με μία σύνδεση AirVPN, μπορείτε ταυτόχρονα συνδέστε έως και 3 συσκευές.

Εγγραφείτε στο AIRVPN

7. NordVPN

NordVPN

Το NordVPN βασίζεται στον Παναμά, και ως εταιρεία του Παναμά, μπορείτε να περιμένετε μέγιστο απόρρητο από αυτούς.

Επιτρέπουν όλα τα είδη κυκλοφορίας, συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας P2P. Αποδέχονται επίσης πληρωμές με Bitcoin.

Μπορείς συνδέστε έως και 6 συσκευές ταυτόχρονα με έναν λογαριασμό NordVPN.

Λογαριασμός NordVPN

Αυτή είναι μια από τις λίγες υπηρεσίες VPN που προσφέρει ένα διπλό VPN. Ο χρήστης συνδέεται στον πρώτο κόμβο όπου τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα. Στη συνέχεια, τα κρυπτογραφημένα δεδομένα ρέουν στον δεύτερο κόμβο και κρυπτογραφούνται ξανά, και μόνο τότε φτάνει στο Διαδίκτυο.

Έχουν μια πολιτική εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και προσφέρουν μια δοκιμή 3 ημερών.

Εγγραφείτε στο NordVPN

Άλλες υπηρεσίες VPN που δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής

  • ExpressVPN – Μια βρετανική εταιρεία Virgin Island χωρίς νόμους διατήρησης δεδομένων. Επιτρέπουν όλη την κυκλοφορία, συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας BitTorrent / P2P.
  • IPredeator – Με βάση την Κύπρο, η βάση δεδομένων συνεδρίας τους δεν περιλαμβάνει την προέλευση I.P. διεύθυνση του χρήστη. Μόλις τερματιστεί η σύνδεση, οι πληροφορίες περιόδου λειτουργίας διαγράφονται από τη βάση δεδομένων συνεδρίας. Δέχονται πληρωμές μέσω PayPal, Bitcoin, Payza και Payson. Η μόνη κίνηση που φιλτράρουν είναι το SMTP στη θύρα 25. Εγγύηση Κανάριου.
  • BolehVPN – Το BolehVPN βασίζεται στις Σεϋχέλλες. Είναι μια άλλη δημοφιλής υπηρεσία VPN που δεν διατηρεί κανένα είδος καταγραφής. Οι περισσότεροι από τους διακομιστές τους υποστηρίζουν κυκλοφορία P2P εκτός από ορισμένους παρόχους σερφάρισμα / ροής με αυστηρές απαιτήσεις DMCA. Δέχονται πληρωμές μέσω PayPal, Wall Payment, CoinPayments, PayDollar, Molly και επίσης Bitcoin / Dash.

Λοιπόν, υπάρχουν μερικές ακόμη υπηρεσίες VPN που δεν καταγράφουν τις δραστηριότητές σας. Ωστόσο, αυτές που έχω αναφέρει παραπάνω είναι οι καλύτερες υπηρεσίες VPN χωρίς αρχεία καταγραφής.

Όπως ανέφερα προηγουμένως, προσπαθήστε να μείνετε μακριά από υπηρεσίες VPN που βασίζονται στις ΗΠΑ / ΗΒ ή «5 μάτια χώρες«.

Δεν υπάρχει πρόβλημα να χρησιμοποιήσετε το PayPal ή μια πιστωτική κάρτα για να αγοράσετε μια υπηρεσία VPN, ωστόσο, όποτε είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε το Bitcoin ή άλλο κρυπτογράφηση για να πραγματοποιήσετε την αγορά. Η χρήση κρυπτονομισμάτων σας προσφέρει περισσότερο απόρρητο για τη διαδικτυακή σας ζωή.

Θέλετε να συστήσετε μια άλλη υπηρεσία λιγότερης καταγραφής VPN; Ενημερώστε με στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me