Vaikka rahoituslaitokset ovat olleet hitaita ottamaan käyttöön salausvaroja ja niihin liittyviä tekniikoita, sosiaalisen median yritykset näyttävät ihastuneen siihen. Kuten Blockgeeks aiemmin kertoi, San Franciscossa toimiva Facebook pyrkii integroimaan lohkoketjun Connect-osioonsa ja saattaa myös käynnistää digitaalisen valuutan tulevina kuukausina. Lähistöllä Bitcoin-härkä Jack Dorsey on näennäisesti ilmaissut kiinnostuksensa integroida Lightning-verkko fintech-yritystilaan ja mahdollisesti Twitteriin. Viime aikoina sosiaalisen median jättiläinen Etelä-Koreassa on julkistanut uudenlaisen hankkeen, joka voi saada aikaan valtavirtaistamisen Aasiassa.

Miljoonia kerättiin sosiaalisen estoketjun alustalle

Per a raportti Bloombergiltä Ground X Corp, Etelä-Korean teknologiayrityksen Kakaon blockchain-haara, on juuri saanut päätökseen (julkisesti ilmoittanut) 90 miljoonan dollarin korotuksen, joka lensi suurimman osan yleisön tutkan alla. Haarakonttori kertoi väitetysti tämän lähes yhdeksän merkin suuruisen summan klassisella salauksen käynnistystavalla yksityisen kolikoiden kautta ja aikoo kerätä samanlaisen määrän nyt (12. maaliskuuta). Mielenkiintoista on, että Kakaon haara osui oletettavasti tavoitteeseensa, kuten Jason Han Ground X: stä kommentoi.

Nämä yritykset ovat kaikki mukana salauksessa jollakin tavalla.

JP Morgan: maailman suurin pankki

Facebook: maailman suurin sosiaalisen median foorumi

Kakao Etelä-Korean suurin sosiaalinen media, viestintä, ratsastusalusta

Uskollisuus, ICE, Bakkt, Julius Baer, ​​Shinhan ja monet muut

Silti villitys? https://t.co/BsPm3YnKZH

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 11. maaliskuuta 2019

Kakao voi kiittää IDG Capitalia, Crescendo Equity Partnersia ja Translink Capitalia, joista osa on jo aiemmin ilmaissut kiinnostuksensa kryptovaluuttoihin, blockchain-sota-rintakehän voimakkaasta lisäyksestä.

Ensimmäisen 90 miljoonan dollarin ja odotetun toisen tarkistuksen avulla käynnistysyritys, jonka emoyhtiön Kakaotalkilla on yli 50 miljoonaa aktiivista käyttäjää, aikoo valmistautua blockchain-alustansa kesäkuun käynnistämiseen. Puhuessaan Bloombergille toimitusjohtaja Han totesi, että Kakao aikoo sijoittaa yhden tarjouksistaan ​​Ground X: n Klaytnille, koska tarjous on kopioitu, mutta lisäsi, että tämän projektin yksityiskohtia ei ole vielä täsmennetty.

Siten Klaytn aloittaa elämänsä blockchain-alustana kolmansien osapuolten sovelluksille peleistä matkustussovelluksiin suoran syötteen sijaan Kakaoon. Tarkemmin sanottuna Ground X: llä on väitetysti 26 kumppania, mukaan lukien peliyhtiö Wemade, suoratoistopalvelu Watcha ja matkatoimisto Zanadu, jotka ovat rivissä integraatioon.

Palveluja tulee olemaan laaja, “Han sanoi. “Jatkamme keskusteluja Kakaon kanssa” sen sovellusten esittelystä.

Haastattelun päättyessä alan sisäpiiriläinen kertoo aikovansa nähdä Klaytnin käyttäjäkunnan paisuvan 10 miljoonaan seuraavan 12 kuukauden aikana.

Tämä viimeaikainen uutinen tulee, kun Samsung, toinen Aasian kansakunnan teknologiayritys, on paljastanut Galaxy S10 -lippulaivansa, joka harjoittaa puoliksi syntyperäistä kryptovaluuttatarjousta. CoinDesk kertoo, että Blockchain Keystore, kun Samsungin ensimmäinen kuluttajille suunnattu kryptovaluuttaohjelma on nimetty, tukee ensin Ethereumia ja rajoitettua joukkoa DApps: ää.

Seuraa LINE: n salausta

Vaikuttaa siltä, ​​että Kakao saattaa seurata Tokiossa sijaitsevan LINEn jalanjälkiä, joiden mukaan jotkut väittävät, että kaikki sen sirut työntivät viime vuonna kryptovaluuttaan. Kesäkuussa sosiaalisen median keskitetty yritys, jolla on satoja miljoonia asiakkaita, teki ensimmäisen haasteensa kryptosfääriin ja paljasti yllättäen suunnitelmat ns. “BitBox” -vaihdon käynnistämiseksi globaalille yleisölle.

Vain kuukausi sen jälkeen, kun BitBox löi miljoonien puhelimia melkein kaikilla mantereilla, Unblock Corp, LINE: n korealainen blockchain-keskittynyt tytäryhtiö, käynnisti yritystunnusyrityksen, joka sai 10 miljoonan dollarin siemensijoituksen.

Toinen kuukausi kului, ja LINE paljasti visionsa omasta “tunnuksellisesta taloudesta” ja DApp-ekosysteemistä 28. syyskuuta lehdistötiedotteella, jossa hahmoteltiin sen tarkat toiveet. Olennainen osa tätä blockchain-pohjaista taloutta on LINK, digitaalinen omaisuus, joka perustuu yrityksen sisäiseen blockchainiin. Aasiakeskeinen yritys on sittemmin paljastanut viisi erityissovellusta – Wizball, 4CAST, Pasha, TAPAS ja And Step, jotka kaikki täyttävät älykkään nimensä..

Kaikki tämä vain korostaa sitä tosiasiaa, että perinteisen maailman vakiintuneet yritykset alkavat hyväksyä kryptovaluutat sellaisiksi kuin ne ovat sen sijaan, että heittäisivät innovaation syrjään pelon tai hämmennyksen tekoon..

Kuva rawkkim Unsplashista

TweetJaa14JaaWhatsApp

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me