Toki, Bitcoin voi olla laskenut noin 80% vuoden 2018 lopulla perustetusta 20 000 dollarin korkeudesta, mutta kehitys tässä tilassa näyttää vain nousevan. Tapauskohtaisesti Visa, Citigroup, New York Times, Facebook, joukko muita vanhoja yrityksiä, ovat (hiljaa) ilmoittaneet ryöstöistä salaustekniikkaan ja lohkoketjuun.

Tämä on saanut jotkut väittämään, että jotenkin, jollakin tavalla, salausekosysteemi on vahvempi kuin koskaan. Tätä voi olla vaikea uskoa, mutta tosiasiat (ja tässä tapauksessa lukemattomat työpaikkailmoitukset) eivät todellakaan ole valheita.

Tapaa Visa Crypto?

Äskettäin kiinnitetyssä työpaikkailmoituksessa SmartRecruiters, kävi ilmi, että Visa etsii teknistä tuotepäällikköä. Tämä ei tietenkään huuda salausta tai estoketjua, mutta työnkuvaus varmasti. Tätä tehtävää varten monikansallinen maksujen käsittelyjätti etsii tuotepäällikköä Visa Crypto -tiimilleen, joka sijaitsee Palo Altossa. Sanotun henkilön on “omistettava merkittävä toiminnallinen tieto kryptovaluutan ekosysteemistä”, ja salaus on suositeltavaa tuntea.

Selitettiin myös, että yritys etsii henkilöä, jolla on “syvällinen käsitys nykyisistä vähittäismaksuratkaisuista”, vihjaen, että Visa voisi tutkia integroinnin estoketjutekniikoita maksukiskoihinsa.

Jotkut vastuista ovat seuraavat:

  • Hallitse kryptostrategiaan liittyvien mahdollisuuksien tuotestrategiaa ja etenemissuunnitelmaa
  • Idea ja toteuta mahdollisuuksia rakentaa tuotteita, jotka hyödyntävät Visan ydinosaamista
  • Pysy ajan tasalla huipputeknologian ja erityisesti avoimen lähdekoodin projektien kanssa (tämä on täällä todella mielenkiintoista, koska Bitcoin, Ethereum ja vastaavat ovat avoimen lähdekoodin) ja pyrkivät osallistumaan Visan IP-salkkuun

Wall Street Giant näyttää lohkoketjulta

Lohko raportit että CitiGroup, New Yorkissa toimiva finanssipalvelujärjestö, etsii palkata lohkoketjuja. LinkedInin työpaikkahakemuksessa selitettiin äskettäin, että laitoksen Citi Markets and Securities Services -divisioona tutkii “Blockchain / Distributed Ledger Technology (DLT) ja Digital Asset -aloitteita”. Lisättiin, että tällaiset aloitteet kattavat omaisuuslajit, yritykset ja alueet, mikä viittaa siihen, että Citin toimet ovat (tai tulevat olemaan) monipuoliset ja laajat.

Mielenkiintoista on, että tämä tapahtuu sen jälkeen, kun Citi kokeili kättään digitaalisen omaisuuden tarjoamisessa vuonna 2015, ennen kuin he hylkäsivät idean vahvistaa kiskojaan “olemassa olevalla tekniikalla”.

New York Times etsii “Blockchain Exploration Lead” -tapahtumaa

The New York Times, yksi maapallon suurimmista julkaisuista, tutki väitetysti lohkoketjua. Mukaan CoinDesk, organisaatio etsii jotakuta auttamaan pyrkimyksiään luoda “blockchain-pohjainen todiste konseptista uutisjulkaisijoille”, joka voisi teoriassa mahdollistaa paremman kaupallistamisen, alhaisemman plagioinnin ja ystävällisemmän ympäristön sisällön jakamiseen.

On tärkeää huomata, että kuuluisa myyntipiste on jo vuosien ajan julkaissut salaukseen ja lohkoketjuun liittyviä teoksia tekijöidensä Nathaniel Popperin ja Paul Vignan välityksellä..

Facebook kaksinkertaistaa salauksen

Kaikki tämä on teknisen maailman suurin nimi – Facebook – kaksinkertaistanut osallistumisensa sala-ekosysteemiin. Jaosto ei ole vielä tehnyt uusia julkisia palkkauksia, mutta raporttien mukaan Facebookin blockchain-talossa on vähintään 50 työntekijää, jota johtaa PayPalin David Marcus, entiset Instagram-johtajat ja muut, jotka haluavat työntää neulaa.

Ja tämän ryhmän kanssa johtava Marcus on väitetysti suunnitellut digitaalisen omaisuuden lanseeraamista. Kuten BlockGeeks on vihjannut aiemmissa raporteissa, Bay Area -alueella toimiva sosiaalisen median jättiläinen haluaa vapauttaa oman kryptovaluuttansa, jonka yleisö on kutsunut kauniisti nimellä “FBCoin”.

Lähteitä kohti FBCoin integroidaan WhatsAppiin, erityisesti Intian ~ 200 miljoonalle käyttäjälle, koska halpoja, nopeita ja helppokäyttöisiä rahalähetystoimintoja tarvitaan yhä enemmän. Bloomberg kertoi kerran, että Facebook on epäröinyt julkistaa yritystä johtuen väitetyistä kamppailuista siitä, kuinka USD: n virallinen säilytys.

Kuva Jan Senderek Unsplashista

TweetJaa19JaaWhatsApp

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me