Vaikka Bitcoinia (BTC) on työnnetty vaihtoehtona keskuspankeille, mikä tekee siitä kaiken salausvaluuttaekosysteemin loppupään, jotkut pelkäävät, että projektin näkymät ovat rajalliset. Jotkut odottavat vaihtoehtoisten lohkoketjujen, kuten Ethereumin, kasvua, ja toiset lukuun ottamatta omaisuuden rahapolitiikkaa ja skaalausratkaisuja, jotka horjuvat ajan myötä. Dash Corein, DASH-salauksen ensisijaisen DAO-rahoittaman ylläpitäjän, toimitusjohtaja hyppäsi tälle Bitcoin-skeptisyyden joukkoon äskettäisessä haastattelussa.

Dashin toimitusjohtajan Crypto Vision

BreakerMag, kaupallinen julkaisu, äskettäin suoritettu haastattelu Ryan Taylorin kanssa, josta on tullut johtava alan johtaja. Vaikka suuri osa keskustelusta keskittyi Dash-kryptovaluuttaan, erityisesti Taylorin osallistumiseen ekosysteemiin, BreakerMag kosketti haastateltavan ajatuksia Bitcoinista. Uskokaa tai älkää, Taylorin sanat eivät olleet aivan kauniita.

Vastauksena Dashin hajauttamistasoa koskevaan kysymykseen Dash Core Groupin johtaja huomautti, että hänen salauksensa valitsi “enemmän hajautetuksi” kuin BTC. Hän väitti, että nykymuodossaan on vain kuusi kaivostyöläistä, jotka käyttävät Bitcoin Blockchainia, verrattuna Dashin yli 4500 masternodiin, jotka panostavat merkkejä saadakseen tarjouksen ketjun hallinnasta. Taylor, McKinseyn entinen työntekijä, totesi näin:

“En voi osoittaa kuutta ihmistä, jotka hallitsevat Masternode-tasoa. Se tarjoaa todellakin lisäturvaa monessa suhteessa. Meillä ei ehkä ole niin paljon hash-voimaa. Mutta hajautusvoima ei ole ainoa tapa turvata verkko. “

Taylor jatkoi tätä ajattelutapaa kiinnittämällä huomion Bitcoinin väitettyyn runsaaseen puutteeseen. Hän totesi, että hän ei usko kryptovaluutan selviytyvän pitkällä aikavälillä, ja lisäsi, että Lightning Network, joka on tarkoitus innovaatio, joka tuo Bitcoinin vanhentuneesta tekniikasta maailmanlaajuiseen maksumekanismiin, “ei ole ratkaisu.” Dashin cheerleader lisää, että koska Bitcoin-protokollalla ei ole ketjun hallintaa, sillä on vaikeuksia sopeutua uusiin markkinapaikkoihin, toisin kuin hänen asuttamansa projekti. Mutta se ei ollut kaukana hänen tiradinsa lopusta.

Hän lisää, että ihmiset arvioivat BTC: n mainostamia verkon vaikutuksia suurimpana kryptovaluuttana mainitsemalla Betamaxin etuja mainostavien ja VHS-nauhan nousun välisen kahtiajaon. Taylor päättelee, että kryptovaluutan tapauksessa Bitcoin muistuttaa paljon Betamaxia, ja muita projekteja (hän ​​ei täsmentänyt mitä) voidaan verrata VHS: ään – mikä osoittaa, että ajan myötä ja tekniikan kehittyessä Betamax saattaa liukastua alkuperäisestä käyttöönotostaan ​​huolimatta.

Bitcoin hallitsee edelleen tällä hetkellä

Vaikka Bitcoinin pitkän aikavälin näkymiä koskevia kysymyksiä on edelleen, varallisuuden osoitettiin äskettäin olevan edelleen rautaa pitävä kryptovaluuttamarkkinoilla.

Johtava teollisuustutkija JP Thor huomautti äskettäin a Keskipitkä viesti että jos otat huomioon volyymin (likviditeetin), jonka hän teki yhdistämällä 12 kuukauden kaupankäyntiaktiviteetin, Bitcoin ei ole läheskään kuollut vedessä. Thor kirjoittaa, että Bitcoinin määräävä asema likviditeetin muodossa on itse asiassa selvästi yli 50 prosentin, jonka markkina-arvo mittaa. Itse asiassa Bitcoinilla on tasainen hallitsevuusluku yli 80%, mikä on kasvanut vain tässä laskusuhdanteessa.

Toisaalta Ethereumilla on vähäinen ~ 7%, kun taas altcoiinit vievät loput sananlaskusta. Ja sen kanssa päädyttiin:

”Itse asiassa BTC (20%) ottaa huomioon vain Top 5 -metallirahat ja ottaa yli 85% markkinoista… CoinMarketCapMarkkinoiden määräävä asema on puutteellinen, koska se ei vaikuta likviditeettiin ja ilmoitettu 55% on merkittävästi aliarvioitu. “

Ja jotkut väittävät, että sen pysyvyys on pitkäaikaista. Fundstratin Tom Lee kertoi CoinTelegraphille, että BTC on täällä jäädäkseen vain kuukausia sitten. seuraamalla tätä piilotusta:

“Se on edelleen salauspäivän ensimmäisiä päiviä, ja siitä on tulossa nouseva omaisuusluokka. Joten [nämä tekijät] aiheuttavat paljon korkeampia hintoja… adoptio kasvaa. ja että meillä on institutionaalisia sijoittajia, joilla on mahdollisuus sijoittaa. “

Viime aikoina Brendan Blumer, yksi EOS-ketjun takana olevista ajattelijoista, väitti, että Bitcoin kerää vetovoiman arvon varastoon, jolloin se voi lopulta syrjäyttää kullan.

Kuva André François McKenzie Unsplashista

TweetJaa 1JaaWhatsApp

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me