Bitcoin Evangelist: Killer-sovellus salaukselle on tarkoitettu Fiat-valuuttakriiseihin

Ihmiset ovat ennustettavissa. Viime vuosien aikana vuosisatojen ajan hallitusten tukemat arvot ovat joutuneet puutteiden uhreiksi. Saksalainen papiermark ristiinnaulittiin hyperinflaation myötä 1900-luvun alussa. Ja vain siveä vuosisataa myöhemmin, Venezuela, yhdessä useiden muiden kehitysmaiden kanssa, on joutunut samanlaisen ongelman uhriksi, koska jotkut fiat-valuutat ovat periaatteessa hajonneet eetteriin. Tämän kertomuksen odotetaan jatkuvan tulevina vuosikymmeninä, varsinkin kun maailmanlaajuinen velka kasvaa, jotkut ovat huudaneet, että Bitcoin (BTC) ja muut salausvarat ovat vastaus.

Salaus epävakailla kehittyvillä markkinoilla

Vuonna haastatella Amerikkalaisen Slate-lehden kanssa Andreas Antonopoulos, maailmankuulu kreikkalais-brittiläinen Bitcoin-diehard, kouluttaja ja tutkija, väitti, että salauksella oli merkittävä vaikutus ravisteleviin kehittyviin markkinoihin koko vuoden 2018. Opettaja, joka on kerännyt yli 450 000 seuraajaa Twitterissä , selitti, että Venezuelan, Argentiinan, Brasilian ja Turkin kaltaisissa maissa – kaikissa maissa, joissa on kovaa pääomaa ja valuuttakriisejä – salaus voi saada aikaan positiivisia muutoksia.

Esimerkiksi kaupankäyntimäärät laskivat eri puolilla maailmaa, mutta neljässä edellä mainitussa maassa volyymit yli nelinkertaistuivat, kun paikalliset löysivät arvon hajautetuissa valuutoissa, jotka olivat rajattomia, turvallisia eikä keskitetyn laitoksen mielihyvien alaisia. Toisin sanoen Antonopoulos selitti, että tämän teollisuuden nykyisessä kehitysvaiheessa kryptovaluuttojen “avainkäyttö” on tapa suojata pääomaa valuutan romahduksen aikana.

Hinnat laskivat. Huijauksia oli runsaasti. Tässä mitä Andreas Antonopoulos teki kaoottisesta bitcoin-vuodesta. https://t.co/gwoqtw4EJ4 kautta @liuskekivi

– Andreas M.Antonopoulos (@aantonop) 28. joulukuuta 2018

Silti hän selitti, että länsimaissa, jotka eivät ole alttiita lyhytaikaisille finanssipoliittisille ja / tai poliittisille epäonnistumisille, suurin osa kryptovaluutoista, jopa Bitcoin, ei ole valmis ylittämään perinteisiä järjestelmiä. Silti hän kaksinkertaisti ajatuksen, jonka kehitysmaissa totesi:

“Jos tarkastellaan niiden maiden määrää, joissa on valuuttakriisejä – historiallisesti suurin osa kehitysmaista on kohdannut valuuttakriisin valuuttakriisin jälkeen 15 tai 20 vuoden välein. Joten vaikka se on ensisijaisesti kehittyville markkinoille, se on valtava sovellus [salaus] markkinoille juuri siellä. “

Killer-tapaus Bitcoinille

Antonopoulos kommentoi salauksen roolia fiat-valuutan imbrogliosin muuttamisessa tuli samana päivänä, kun ihmisoikeussäätiön strategiapäällikkö Alex Gladstein julkaisi TIME Magazine -sarakkeen, jossa kehui Bitcoinia sen kyvystä torjua autoritarismia. Ihmisoikeuslautakunta kiinnitti huomiota Venezuelan järjettömiin inflaatio- ja korruptioskandaaleihin korostaakseen ajatusta, että autoritarismi sortaa ja vahingoittaa tavallista ihmistä.

Gladstein väitti, että vaikka jotkut ovat menettäneet kaiken toivon, muut eteenpäin ajattelijat ovat löytäneet lohtua Bitcoinin ainutlaatuisista ominaisuuksista. Hän kirjoitti:

“Autoritaaristen hallitusten alla asuville ihmisille Bitcoin voi olla arvokas rahoitusväline sensuuriresistenttinä vaihtovälineenä.”

Gladstein kiinnitti huomautuksensa kiinnittämään huomiota rooliin, jonka Bitcoin voi olla rahalähetyksissä, huomauttamalla, että venezuelalaiset voivat lieventää finanssipalveluyritysten veloittamia 56%: n maksuja samalla kun ajetaan päiviä, ellei viikkoja vapaita tapahtumia. Tämä on kuitenkin kaukana Bitcoinin raja-arvosta, koska maailman turvattu tapahtumien selvityskerros kasvaa entisestään, etenkin toisen kerroksen sovellusten kanssa.

Silti Bitcoin on vain jäävuoren reuna autoritarismia vastaan ​​taistellessa, kun Gladstein jatkoi kiitosta salatuista tekniikoista, kuten Signal ja Tor, tietosuojakeskeisistä kryptovaluutoista, nimittäin Monero ja ZCash, samoin kuin muilla tavoilla hallita hallituksen asettamia keinoja. tiesulkuja. Mutta Bitcoin itsessään voi silti olla tehokas pelaaja tässä sodassa keskitettyä sortoa vastaan. Kuten Goldstein on sanonut:

“Jos panostamme aikaa ja resursseja käyttäjäystävällisten lompakoiden, enemmän vaihtoa ja parempien Bitcoin-oppimateriaalien kehittämiseen, sillä on potentiaalia tehdä todellinen ero 4 miljardille ihmiselle, jotka eivät voi luottaa hallitsijoihinsa tai jotka voivat” t käyttää pankkijärjestelmää. Heille Bitcoin voi olla tie. “

Mitä tulee blockchain-pohjaisiin omaisuuseriin

Vaikka Bitcoin on vakiinnuttanut asemansa arvon säilyttäjänä, Antonopoulos huomautti, että salausvaluutat voisivat saavuttaa paljon enemmän. Edellä mainitussa Slate-haastattelussa hän selitti, että pitkällä aikavälillä hän odottaa lohkoketjujen käsittelevän tapahtumia, joita nykyiset maksujärjestelmät eivät voi.

Tarkemmin sanottuna laajamittaisen kehityksen jälkeen hajautetut verkot voivat pystyä helpottamaan maailmanlaajuisia mikrotransaktiotapahtumia “millisekunneissa” melkein vähäisillä kustannuksilla. Antonopoulosin mielestä tämä on lopullinen tappaja tälle syntyvälle tekniikalle.

Kuva Jason Wong Unsplashista

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map