Tässä oppaassa opit, kuinka koota omat kaivosasetukset ja oppia kaivamaan Ethereum Classic. Kaivostoiminnalle on kolme vaatimusta, jotka ovat:

  1. Laitteistovaatimukset 
  2. Ohjelmistovaatimukset 
  3. Yksin tai kaivosaltaan tehty päätös 

Bitcoinin noustessa kaivostoiminnasta tuli mielenkiintoinen passiivisen tulon vaihtoehto useimmille tekniikan harrastajille. Varhaiset käyttöönottajat hyötyivät kaivostoiminnasta alhaisemmilla vaikeustasoilla ja ei niin kehittyneellä laitteistoasetuksella. Kaivostoiminnan palkkiot olivat kannattavia BTC: n kanssa ja sama Ethereumin kanssa. Molemmissa tapauksissa markkinoiden kyllästyessä ja vaikeustasojen ollessa jatkuvasti nousussa, varhainen käyttöönottovaihtoehto on silti piilossa näkyvissä.

Mikä on ETC?

Ethereum Classic on teknisesti alkuperäinen Ethereum-lohkoketju, johon ei tehty kovaa kovaa työtä vuonna 2016 DAO: n hyökkäyksen jälkeen. Ketju syntyi, kun Ethereum-yhteisö jakautui siitä, säilytetäänkö muuttumattomuus vai palautetaanko laaja vahinko. Ryhmä kehittäjiä, jotka eivät kannattaneet haarukointia, jatkoivat toimintaansa haarautumattomalla lohkoketjulla, jota kutsutaan nyt nimellä Ethereum Classic.

ETC tai Ethereum Classic noudattaa työkokemukseen perustuvaa konsensusmekanismia, joka on samanlainen kuin bitcoin-lohkoketju, mutta se ei ole vielä saavuttanut bitcoin-verkkoon verrattavaa ethereum-klassisen kaivostoiminnan kylläisyyttä tai vaikeustasoa, joten se on sopiva vaihtoehto kaivostyöläiset, jotka etsivät hyvää sijoitetun pääoman tuottoprosenttia kaivosmarkkinoilta.

ETC: lle vaadittava klassinen ethereum-kaivoskokoonpano ei ole kovin laaja, joten se voidaan helposti asettaa ja tuottaa hyvä määrä tuottoa.

Ethereum Classic -laitteistovaatimukset

Laitteistovaatimukset ovat melko alhaiset vaihteet verrattuna vastaaviin, kuten Ethereum ja Bitcoin -kaivos. ETC voidaan kaivaa GPU: t eikä vaadi erikoistumista ASIC-lautat, aivan aluksi. Jos sinulla on hyvin rakennettu tehokas pelityöpöytä, johon on pakattu NVIDIA- tai AMD-näytönohjaimet, sinun pitäisi pystyä aloittamaan kaivostoiminta heti.

Jos sinulla on vähintään 1080 Gt: n NVIDIA-näytönohjain, jossa on vähintään 4 Gt: n erillinen videomuisti tai järjestelmämuisti, sinun pitäisi pystyä asentamaan kaivoslaite melko helposti. Voit lisätä kaivoslaitteeseen jopa noin 6 grafiikkasuoritinta, eikä siitä tule aiheutua huomattavaa määrää sähkökulutusta jäähdytysjärjestelmän sähköntuotannosta. Älä unohda päivittää kuljettajia valmistajan verkkosivustolta varmistaaksesi sujuvan purjehduksen kaivos ethereum classic -matkallasi.

Kuinka kaivaa Ethereum Classic?

Tällä hetkellä ETC: n hajautusaste on 84 miljoonaa hashia sekunnissa, käytännössä ilman laitteistokustannuksia. Vaikeuskustannukset ovat paljon pienemmät kuin Ethereumin, ja koska molemmat käyttävät Ethash-algoritmia, siis ETC on ehdottomasti parempi valinta ohjata kaivosvoimaasi. Lohkokohtainen palkkio on tällä hetkellä 3,88 ETC, mikä on noin 45 dollaria louhittua lohkoa kohti. Kaivoslautan kokoonpanon ja 0,1 dollarin / kWh: n kustannuksella ETC on varsin hyvä tilaisuus salauksen harrastajille hyödyntää ETC-kaivostilan matalaa kylläisyyttä.

Kuinka kaivaa Ethereum Classic?

Onko Ethereum classicin kaivostoiminta kannattavaa?

CryptoCompare, vertailusivusto erilaisille kryptovaluuttoihin ja rahakkeisiin liittyvistä tilastoista, sisältää Ethereum Classicille informatiivisen hallintapaneelin, joka liittyy sen kaivostoimintaan ja joka tarjoaa hyödyllistä tietoa mahdollisille kaivostyöläisille. Tällä hetkellä sen kuukausittainen voittoprosentti on 157 dollaria verrattuna arvioituihin 86 dollarin virrankustannuksiin, mikä tuottaa 181 prosentin voiton ja kustannuksen välisen suhteen. Alhaiset kustannukset ja korkeat tuotot ovat varmasti helppo soittaa kaivostoiminnan harrastajille.

Ohjelmistovaatimukset ja asennus

Ennen kaikkea sinun on varmistettava, että sinulla on turvallinen ja ETC: tä tukeva lompakko varmistaen, että se eroaa ETH-lompakosta. Hyvä esimerkki olisi Atomic-lompakko tai Exodus ohjelmistolompakolle, vaikka voit valita myös Ledger Nano -sarjan joukossa olevan laitteiston lompakon..

Kun lompakon toiminnot on valittu, sinun on päätettävä, kuinka haluat kaivaa. Voit valita kaivoksen yksin tai liittyä kaivosaltaisiin. Viimeksi mainitun etuna on suurempi hyöty verrattuna käytettyyn laskentatehoon, mikä tekee siitä kaivostyöläisten edullisemman valinnan valita.

Ethereum Classicille on tarjolla useita erilaisia ​​kaivosaltaita, joista mainittakoon esimerkiksi Nanopool tai Ethermine. Molemmat näistä kaivosalustoista tarjoavat yksinkertaisen pikakäynnistysvaihtoehdon, joka opastaa sinut läpi, jolloin voit valita haluamasi salaus, tässä tapauksessa Ethereum Classic, ja ohjata sinut sitten Github-sivulle lataamaan sopiva kaivosohjelmisto.

Nanopoolissa, kun valitset ETC: n, saat ohjeet noudattaa viimeisimpiä tilastoja, jotka liittyvät uima-altaan hashrateen, kaivostyöläisiin altaassa ja kaivosmiehille maksettavien korvausten alueeseen.

Kun olet tehnyt valinnan ja suorittanut asennuksen, sinun on annettava tietyt syötteet, kuten palvelimen sijainnin, käytettävän algoritmin, käyttöjärjestelmän ja näytönohjaimen tiedot. Syötä se, noudata ohjeita ja aloita asennusprosessi.

Ethermine puolestaan ​​antaa sinun valita kaivosalueen ja tarjoaa sitten seuraavan kaivosohjelmiston Windowsille, joka toimii sekä NVIDIA- että AMD-näytönohjaimella.

Saatavana olevista kaivosohjelmistoista mielenkiintoinen on Claymoren Dual Ethereum Miner, joka tarjoaa toiminnallisuutta kahden krypoksen louhimiseen samanaikaisesti. Siksi, kun kaivat ETC: tä, voit päättää kaivaa SIA-kolikoita, esimerkiksi hajautetun pilvitallennustunnuksen, ilman lisäkustannuksia. Tämä kaksoiskaivos

Päätelmä: Ethereum Classic Mining

Kun olet suorittanut laitteiston asennuksen ja noudattanut minkä tahansa yllä olevan kaivosaltaan ohjeita, suorita asennus ja asennus loppuun, olet valmis aloittamaan kaivostoiminnan! Valitusta kaivosohjelmistosta riippuen, noudata ohjeita, jotka liittyvät komentojen suorittamiseen setxissä ja GPU: n alustamiseen aloittaaksesi. Sinulla on mahdollisuus tarkastella hashratasi myös, kun asennus on valmis ja käynnissä.

Joten aloitat tällä hetkellä aliarvioidun, mutta ehdottomasti heikennetyn kryptovaluutan louhinnan salausmaailmassa. Anna kaivosprosessi mennä ja jakaa ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me