Στον κόσμο της ψηφιακής χρηματοδότησης, οι πιστωτικές κάρτες κρυπτογράφησης ή οι «πιστωτικές κάρτες κρυπτογράφησης» γίνονται ένας δημοφιλής τρόπος για να κάνετε τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης ευέλικτα. Αυτές οι κάρτες θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τη διαχείριση χρημάτων.

Αλλά τι είναι και γιατί είναι ζεστά τώρα?

Οι πιστωτικές κάρτες Cryptocurrency είναι ουσιαστικά αναπαραστάσεις (σε μορφή κάρτας) χρηματοοικονομικών συμβάσεων που υποστηρίζονται από περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης. Στηρίζονται στη διαφάνεια των κρυπτονομισμάτων και των κουπονιών, καθώς και στην ικανότητα εξορθολογισμού όλων των ειδών των οικονομικών διαδικασιών.

Όπου οι παραδοσιακές πιστωτικές κάρτες υποστηρίζονται από την πιστοληπτική σας ικανότητα και περίπλοκες αναδοχές από τράπεζα, οι πιστωτικές κάρτες κρυπτογράφησης υποστηρίζονται από τα στοιχεία κρυπτογράφησης. Κατά κάποιο τρόπο, αυτό το είδος λύνει δύο προβλήματα ταυτόχρονα: πρώτον, τα μη εξασφαλισμένα δάνεια είναι συνήθως πιο επικίνδυνα. Δεύτερον, πριν από αυτόν τον τύπο καινοτομίας, μερικές φορές ήταν δύσκολο να ξοδέψετε κρυπτογράφηση.

Προέλευση της πιστωτικής κάρτας Crypto

Πριν από αρκετά χρόνια, τα κρυπτονομίσματα φαινόταν πολύ νεότερα και πιο εξωτικά από ό, τι φαίνονται τώρα. Οι κάτοχοι συχνά δεν είχαν εύκολη επιλογή για τη μετατροπή του Bitcoin ή κάποιου άλλου κρυπτονομίσματος σε αναλώσιμα μετρητά. Έπρεπε να πάνε σε μια συγκεκριμένη πλατφόρμα και να μετατρέψουν το κρυπτογράφηση σε κεφάλαια fiat, εκκαθαρίζοντας το μερίδιό τους.

Στη συνέχεια, ένας λαμπτήρας συνεχίστηκε στην κοινότητα fintech και οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι με τις σωστές ρυθμίσεις επαλήθευσης και την πρόοδο του πορτοφολιού, τα κρυπτονομίσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εξαλείψουν την ανάγκη για διαδικασίες έγκρισης εντατικής εργασίας. Ταυτόχρονα, σημειώθηκαν δύο σημαντικές εξελίξεις στον χρηματοοικονομικό κόσμο – αποκεντρωμένη χρηματοδότηση και διακριτικά περιουσιακά στοιχεία.

Αποκεντρωμένη χρηματοδότηση είναι η ιδέα ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποκεντρωμένα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης για να δημιουργήσετε κάθε είδους οικονομικές συμφωνίες. Η αναγνώριση στοιχείων βασίζεται σε μια παρόμοια ιδέα – την ιδέα ότι ένα παραδοσιακό περιουσιακό στοιχείο, είτε πρόκειται για χρήματα ή ακίνητη περιουσία ή οτιδήποτε άλλο, μπορεί να αναπαρασταθεί με ακρίβεια από ένα έξυπνο συμβόλαιο κρυπτογράφησης ή ένα σύμβολο κάποιου είδους.

Έχοντας αυτό κατά νου, γεννήθηκε η πιστωτική κάρτα κρυπτογράφησης, η οποία επιτρέπει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε ρευστότητα φιλική μέσω fiat μέσω της εύκολης επαλήθευσης των στοιχείων κρυπτογράφησης.

Οφέλη των πιστωτικών καρτών Cryptocurrency

Το μεγαλύτερο συνολικό όφελος των πιστωτικών καρτών κρυπτογράφησης είναι ότι κάνουν πράγματα όπως η ανάληψη πίστωσης και η απόκτηση τόκων πολύ πιο εύκολα και γρηγορότερα. Εξαλείφονται όλα τα είδη οδοφραγμάτων, πολλά που περιλαμβάνουν το είδος της αναδοχής που αναφέρθηκε παραπάνω. Εξοικονομεί χρόνο και εξοικονομεί χαρτί. Και μελάνι.

Στον παραδοσιακό δανεισμό και τον δανεισμό, πολλές από τις σκληρές δουλειές που εκτελούν οι χρηματοοικονομικές εταιρείες περιλαμβάνουν την επαλήθευση περιουσιακών στοιχείων και τη μετακίνηση αυθεντικών χρημάτων σε διάφορα pot. Οι πιστωτικές κάρτες Crypto καθιστούν όλα αυτά εμπρός και πίσω περιττά. Πολλές από αυτές τις κάρτες έχουν λειτουργίες κερδισμένες βάσει ποντάρισμα, μια υπερσύγχρονη διαδικασία επαλήθευσης και εύκολες πιστωτικές δυνατότητες για άμεσο εξασφαλισμένο δανεισμό.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα των πιστωτικών καρτών είναι τα χαμηλά τέλη. Και πάλι, επειδή η κάρτα είναι εξασφαλισμένη με κρυπτογράφηση, δεν υπάρχει σχεδόν κανένα από τα υψηλά επιτόκια των συμβατικών πιστωτικών καρτών. Οι κάρτες κρυπτογράφησης είναι επίσης μοναδικές στην προσφορά χαμηλών διεθνών τελών μετατροπής για άτομα που ταξιδεύουν εν κινήσει σε διαφορετικά νομίσματα fiat σε όλο τον κόσμο.

Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα των πιστωτικών καρτών κρυπτογράφησης αξίζει κάποια προσοχή λόγω του πόσο πολύτιμο είναι για πολλούς καταναλωτές. Οι ανταμοιβές επιστροφής χρημάτων και η αποζημίωση συνδρομής αποτελούν ένα συναρπαστικό μέρος της κράτησης μίας από αυτές τις κάρτες στο πορτοφόλι σας. Από ψυχαγωγία έως ταξίδια, οι κάτοχοι καρτών λαμβάνουν εύκολα μετρητά και προνόμια μέσω της διαδικασίας επαλήθευσης κρυπτογράφησης.

Μερικές κορυφαίες κάρτες Crypto

Διαφορετικές δημοφιλείς πιστωτικές κάρτες κρυπτογράφησης έχουν δημιουργηθεί διαφορετικά, για να κάνουν διαφορετικά πράγματα. Για παράδειγμα, Ο Nexo έκανε τα κόκαλά του σχετικά με τη δυνατότητα στιγμιαίου δανείου που υποστηρίζεται από κρυπτογράφηση για έως και 2 εκατομμύρια δολάρια, με μια σειρά από στοιχεία ενεργητικού κρυπτογράφησης. Άλλες προσφορές όπως Μονόλιθος και BlockCard προσφέρουν τις δικές τους χαμηλές χρεώσεις και προνόμια και άλλα ελκυστικά χαρακτηριστικά.

Τότε υπάρχει το Κάρτα Crypto.com MCO Visa  αυτό πραγματικά στρέφει το κεφάλι στον κλάδο.

Η πιστωτική κάρτα Crypto.com MCO έχει όλα όσα συζητήσαμε παραπάνω και πολλά άλλα – για παράδειγμα, έχει αυτόματη επιστροφή χρημάτων για συνδρομές για Netflix και Amazon Prime, καθώς και τη δημοφιλή μουσική μηχανή Spotify. Έχει παρόμοιες δυνατότητες τόσο για το Expedia όσο και για το AirBnB, έτσι ώστε οι πτήσεις σας και τα εξοχικά σας σπίτια να σας βοηθήσουν επίσης να αυξήσετε τα σημεία αξίας.

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που έχει κάνει το Crypto.com σε αυτόν τον τομέα περιλαμβάνει την καινοτομία του τρόπου λειτουργίας των διακριτικών στοιχείων. Αυτό ήταν εμφανές στο πρόγραμμα ανταλλαγής MCO της εταιρείας.

Αρχικά, το Crypto.com χρησιμοποίησε τα tokens του Μονακό για τιμή “MCO”. Αλλά τότε γεννήθηκε το διακριτικό CRO, και η εταιρεία διαπίστωσε ότι θα ήταν ευκολότερο να ορίσετε αξία στο CRO.

Γιατί είναι σημαντικό? Επειδή δείχνει πόσο εύκολο είναι, με τη σωστή τεχνική και επίβλεψη, να αλλάζουμε στρατηγικές περιουσιακών στοιχείων και να βελτιώνουμε τις χρηματοοικονομικές πλατφόρμες. Κανένα από αυτά δεν ήταν δυνατό ακόμη και πριν από 20 ή 30 χρόνια, λόγω της ταχείας καινοτομίας γύρω από την ψηφιακή χρηματοδότηση. Το ίδιο το blockchain ξεκίνησε την εξέλιξη ενός εντελώς νέου οικοσυστήματος χρηματοδότησης και εξακολουθούμε να βλέπουμε το ενδεχόμενο να ξεδιπλωθεί.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me