Blockchain Venture Capitalist: Το Bitcoin θα μπορούσε να είναι το πιο συναρπαστικό στοιχείο του κόσμου

Δεν είναι μυστικό ότι το Bitcoin (BTC) έχει χτυπηθεί και μώλωπα στην κόλαση και πίσω από το 2018. Από την κορυφή των 20.000 δολαρίων στα τέλη του 2017, η κυρίαρχη κρυπτογράφηση μειώθηκε κατά περισσότερο από 80%, καθώς η πίεση από την πλευρά των πωλήσεων έπληξε την αγορά τους τελευταίους μήνες. Αυτό οδήγησε πολλούς κοινούς Joes και Jills, ειδικά εκείνους που έχουν δεσμούς με τα mainstream media, να ισχυριστούν ότι το BTC έχει δαγκώσει τελικά τη σκόνη μετά από μια δεκαετία.

Ωστόσο, ένας εμπιστευτικός κλάδος, του οποίου η εταιρεία επενδύει σε νεοσύστατες εταιρείες blockchain- και crypto-centric, ισχυρίζεται ότι το Bitcoin επέστρεψε. Αλλά επιστρέφει με εκδίκηση; Και θα κολλήσει?

Το Crypto Space φαίνεται τόσο υποσχόμενο όσο ποτέ

Σε ένα πρόσφατη εμφάνιση Στο τμήμα «Τεχνολογία» του Bloomberg TV, ο Spencer Bogart ισχυρίστηκε ότι ναι, το εμβληματικό crypto έχει επιστρέψει και η πρόταση αξίας του είναι τόσο εμφανής όσο ποτέ. Ο Μπογκάρτ, συνεργάτης της Blockchain Capital, με έδρα στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας, μάλιστα το παρακάλεσε ότι από την άποψή του, το Bitcoin δεν έφυγε ποτέ ή πέθανε για αυτό το θέμα.

Ο Μπογκάρτ, πρώην αναλυτής στο κέντρο πληροφόρησης ETF.com της Wall Street, σημείωσε, ωστόσο, ότι η BTC είναι απίθανο να δημιουργήσει νέα υψηλά όλων των εποχών στο εγγύς μέλλον, επικαλούμενη ρυθμιστικά ζητήματα και άλλα μειονεκτήματα. Ανεξάρτητα, κατέστησε σαφές ότι, από πολλές απόψεις, αυτός ο εκκολαπτόμενος χώρος εξακολουθεί να είναι γεμάτος με καινοτομία, ταλέντο και κεφάλαια.

Ο εξέχων επενδυτής κρυπτογράφησης εξήγησε ότι τα επίπεδα επιχειρηματικού ταλέντου και θεσμικού ενδιαφέροντος δεν έχουν υποχωρήσει με την τιμή, οδηγώντας τον να καθορίσει ότι αυτό το οικοσύστημα απέχει πολύ από το νεκρό στο νερό.

Οι πρόσφατες εξελίξεις σε αυτόν τον χώρο θα επιβεβαίωναν αυτό το ανέκδοτο σχόλιο. Πριν από λίγες μέρες, ο Τζακ Ντόρσεϊ του Twitter πήρε στην προσωπική του τροφή για να επαινέσει ένα έργο βάσης που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το Lightning Network. Το έργο, γνωστό ως Tippin.me, επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνουν satoshis (κλάσματα BTC) για εντυπωσιακά, αστεία tweets μέσω συναλλαγών Lightning.

Οι εξελίξεις στη συμμετοχή των θεσμικών οργάνων είναι αναμφισβήτητα εξίσου ισχυρές με τις τεχνολογικές εξελίξεις. Ο Mike Novogratz, διευθύνων σύμβουλος της εμπορικής τράπεζας κρυπτογράφησης Galaxy Digital, πρόσφατα παρατήρησε ότι ενώ οι εταιρείες αργούν να κινηθούν, υπάρχει «πολλή δουλειά που γίνεται κάτω από την κουκούλα» για να ικανοποιήσει αυτό το υποσύνολο επενδυτών. Η JP Morgan, για παράδειγμα, κυκλοφόρησε πρόσφατα το δικό της ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο, ενώ δύο αμοιβαία κεφάλαια ανταλλαγής Bitcoin (ETF) προωθήθηκαν στο Ομοσπονδιακό Μητρώο των ΗΠΑ. Οι πλατφόρμες Crypto που υποστηρίζονται από την Fidelity Investments και το Intercontinental Exchange έχουν επίσης επικείμενες εκτοξεύσεις, ενισχύοντας περαιτέρω την ιδέα ότι η Wall Street παρακολουθεί στενά αυτήν την αναδυόμενη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων.

“Τώρα είναι μια καλή στιγμή για αγορά”

Όταν ρωτήθηκε για το αν το BTC έχει φτάσει στο τέλος του, ο Μπογκάρτ είπε στην άγκυρα του Bloomberg ότι δεν είναι πολύ σίγουρος. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Blockchain Capital σημείωσε ότι τώρα παραμένει η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσετε Bitcoin, ακόμα κι αν τα χαμηλότερα χαμηλά θα μπορούσαν ενδεχομένως να εισέλθουν. Ο Μπογκάρτ εξήγησε στη συνέχεια γιατί πιστεύει ότι η συσσώρευση θα ήταν σοφή:

Αυτός ο κλάδος δεν έχει καθυστερήσει καθόλου … Λειτουργούμε ένα αμοιβαίο κεφάλαιο που επενδύει τόσο σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία όσο και σε εταιρείες, και βλέπουμε περισσότερες εταιρείες υψηλότερης ποιότητας να μπαίνουν στα γραφεία μας καθημερινά. Πίσω από τα παρασκήνια όταν σκέφτεστε το μακροοικονομικό περιβάλλον, με τα αυξανόμενα επίπεδα χρέους, την εκτύπωση χρημάτων, την ένταση μεταξύ εθνικισμού και παγκοσμιοποίησης και τον ανταγωνισμό δικαιοδοσίας, υπάρχει μια ισχυρή υπόθεση ότι το Bitcoin είναι το πιο συναρπαστικό πλεονέκτημα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. “

Ο Μπογκάρτ δεν έβγαλε αυτόν τον ισχυρισμό από την άκρη του, αν θέλετε, καθώς το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ ξεπέρασε πρόσφατα τα 22 τρισεκατομμύρια δολάρια, ακόμη και όταν η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ συνεχίζει να χρησιμοποιεί δραματικές στρατηγικές ποσοτικής χαλάρωσης. Υπάρχουν επίσης αρκετές διαμάχες μεταξύ των παγκόσμιων εργοστασίων, δηλαδή των ΗΠΑ και της Κίνας, ενώ το κίνημα Brexit και Yellow Vest έχουν απειλή για την ευρωπαϊκή οικονομία.

Η Fundstrat Global Advisors, μια συμβουλευτική ομάδα επενδύσεων με έδρα τη Νέα Υόρκη, ισχυρίστηκε επίσης ότι μια εξασθενημένη μακροοικονομία θα μπορούσε γρήγορα να γίνει ένας αποφασιστικά bullish καταλύτης για το Bitcoin, ειδικά καθώς τα χρήματα από τις παραδοσιακές αγορές πιθανώς αναζητούν καταφύγιο στον χώρο κρυπτογράφησης.

Τι υπάρχει σε αυτό για το Bitcoin μακροπρόθεσμα?

Ολοκληρώνοντας την εμφάνισή του στην εκπομπή, ο Μπογκάρτ άγγιξε τι συμβαίνει στο BTC μακροπρόθεσμα. Το πρώτο που επέστησε την προσοχή ήταν το απίστευτα απλό «πέρασμα του χρόνου». Εξήγησε ότι κάθε μέρα το Bitcoin μένει ζωντανό, αλλάζει από λιγότερο τρομακτικό και άγνωστο σε πιο αξιόπιστο και αποδεδειγμένο.

Ο Μπογκάρτ έπειτα άγγιξε το γεγονός ότι με την πάροδο του χρόνου, τα ιδρύματα και οι κεντρικές τράπεζες ενδέχεται να εξετάσουν την εκτροπή των παραδοσιακών επενδύσεών τους σε αυτό το νέο περιουσιακό στοιχείο, ειδικά λόγω της μη κυριαρχικής, αποπληθωριστικής και αποκεντρωμένης φύσης του.

Τέλος, σημείωσε ότι το Bitcoin θα μπορούσε να συγκεντρώσει έλξη στον χώρο της τεχνολογίας, καθώς η προγραμματιζόμενη δυνατότητα θα μπορούσε να του δώσει πολλές περιπτώσεις χρήσης με την πάροδο του χρόνου..

Εικόνα τίτλου Ευγενική προσφορά του Τζούλιανα Κοζόσκι επί Απεμπλοκή

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map