Αυτός είναι ένας χορηγός οδηγός και δεν αντιπροσωπεύει επενδυτικές συμβουλές από το CryptoCompare. Παρακαλούμε κάντε τη δέουσα επιμέλεια όταν ασχολείστε με οποιαδήποτε αρχική προσφορά νομισμάτων και μην επενδύετε ποτέ περισσότερο από αυτό που μπορείτε να χάσετε.

Οι άνθρωποι είναι συνήθως ενθουσιώδεις για την ευκαιρία να μπουν σε συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Αλλά δεν είναι όλοι έτοιμοι να ξεκινήσουν το ταξίδι των συναλλαγών, κυρίως επειδή η επένδυση σε κρυπτονομίσματα συνεπάγεται πολύ υψηλό κίνδυνο, καθώς οι τιμές είναι εξαιρετικά ασταθείς.

Για να ασχοληθείτε με τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων σε πρακτικό επίπεδο και να αποκομίσετε κέρδος, πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να κατανοήσετε πώς λειτουργεί το εμπόριο και να εξερευνήσετε τις βέλτιστες στρατηγικές και τις επερχόμενες τάσεις της αγοράς. Αυτό απαιτεί πολύ χρόνο, χρόνο που δεν έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Τι είναι το Covesting?

Συνοδεία έχει αναπτύξει μια νέα ευέλικτη πλατφόρμα συναλλαγών, η οποία δημιουργήθηκε για να φέρει την αντιγραφή και την επαγγελματική διαχείριση περιουσιακών στοιχείων στο τοπίο κρυπτογράφησης. Η πλατφόρμα στοχεύει να φέρει απλούς επενδυτές που δεν έχουν το χρόνο ή τη γνώση να επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα, διευκολύνοντας τη δυνατότητα έξυπνης επένδυσης σε μια αναπτυσσόμενη νέα αγορά.

Η πλατφόρμα Covesting σχεδιάστηκε για να επιτρέπει σε έναν τακτικό επενδυτή να αναζητά και να συγκρίνει την απόδοση μιας τεράστιας βάσης δεδομένων αποδεδειγμένων εμπόρων κρυπτογράφησης και να αντανακλά τις συναλλαγές τους αυτόματα. Επιπλέον, η πλατφόρμα Covesting ενθαρρύνει άγνωστα ταλέντα να αποκαλύψουν τα αποτελέσματά τους και ταυτόχρονα να ανταγωνιστούν με άλλους εμπόρους σε ένα δίκαιο πλαίσιο.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε αρχικά από Ντμίτρι Προύγκλο, καθώς και αρκετοί άλλοι πρώην διευθυντές της Saxo Bank που συλλογικά διαθέτουν ένα εκτεταμένο υπόβαθρο σε συναλλαγές συναλλάγματος, μετοχών και παραγώγων.

Πως δουλεύει?

Για επενδυτές

Η πλατφόρμα θα επιτρέψει σε κάθε συνηθισμένο επενδυτή να εξετάσει και να αναλύσει την αποτελεσματικότητα πολλών καθιερωμένων εμπόρων κρυπτογράφησης και να επαναλάβει τη συναλλακτική τους δραστηριότητα άμεσα και αυτόματα. Αφού ένας επενδυτής υποβάλει στην καταλληλότερη στρατηγική, το σύστημα θα συγχρονίσει αυτόματα όλες τις εμπορικές δραστηριότητες από το καθορισμένο επενδυτικό μοντέλο στον λογαριασμό του στο Συνοδεία.

Κάθε χρήστης μπορεί να διαφοροποιήσει τις επενδύσεις του ακολουθώντας ταυτόχρονα έως και 20 διαφορετικά μοντέλα (εμπόρους). Η διαφοροποίηση επιτρέπει στους επενδυτές να είναι σε θέση να καταγράφουν κέρδη σε διάφορες στρατηγικές συναλλαγών κρυπτογράφησης και να προστατεύονται από μεγάλες απώλειες σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο νόμισμα. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι επενδυτές έχουν πλήρη έλεγχο και μπορούν να ξεκινήσουν ή να ολοκληρώσουν τις προαναφερθείσες δραστηριότητες όποτε θεωρούν ότι είναι κατάλληλο.

Για εμπόρους

Για τους εμπόρους, η πλατφόρμα δημιουργήθηκε με τρόπο που βοηθά τα νέα ταλέντα να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των συναλλαγών τους στο κοινό. Με Συνοδεία, οποιοσδήποτε έμπορος μπορεί να ξεκινήσει την καριέρα του ως διαχειριστής κρυπτογράφησης και να μεγιστοποιήσει τα έσοδά του κερδίζοντας τέλη επιτυχίας.

Οι έμποροι θα μπορούν να δημιουργήσουν εμπορικά μοντέλα συνδέοντας έναν υπάρχοντα λογαριασμό συναλλαγών με μια εξωτερική ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων μέσω API. ο λευκό χαρτί εξηγεί:

“Από αυτήν τη στιγμή, όλη η δραστηριότητα συναλλαγών θα καταγράφεται στο Μοντέλο και ο έμπορος δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα άλλο – απλώς συνεχίστε τις συναλλαγές με την άνεση του προσωπικού του λογαριασμού. Αργότερα, ο έμπορος θα είναι σε θέση να αποφασίσει αν θέλει να «καταγράψει» το Μοντέλο του στην πλατφόρμα Covesting και να το διαθέσει άμεσα για τους επενδυτές ή να το διατηρήσει ιδιωτικό για λίγο για να δημιουργήσει ένα σταθερό ιστορικό. »

Για λόγους ασφαλείας, οι Διαχειριστές Μοντέλων δεν θα ξέρουν ποτέ πόσα κεφάλαια επενδύονται επί του παρόντος / ακολουθώντας τη στρατηγική τους. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της αποκάλυψης των πραγματικών τους ονομάτων ή της ανωνυμίας τους χρησιμοποιώντας ένα ψευδώνυμο οθονών.

Διανομή κερδών

Οι συναλλαγές θα κερδίσουν τέλη επιτυχίας για όλα τα κέρδη που πραγματοποιούνται από λογαριασμούς που ακολουθούν το μοντέλο. Το 18% των τελών επιτυχίας θα απονεμηθεί στον Διαχειριστή Μοντέλου, από όλα τα κέρδη που θα προκύψουν από τους επενδυτές-οπαδούς. Η πλατφόρμα θα λάβει προμήθεια 10%, ενώ οι επενδυτές θα λάβουν το άλλο 72% των εσόδων, το οποίο είναι προσβάσιμο για άμεση ανάληψη ή επανεπένδυση.

Όλα τα μέρη θα επωφεληθούν από την πλατφόρμα Covesting: οι διαχειριστές χρημάτων και οι έμποροι έχουν πρόσβαση σε νέο κοινό και πηγές πρόσθετου εισοδήματος, ενώ οι επενδυτές έχουν ένα ευρύ φάσμα συναλλαγών

στρατηγικές για να διαλέξετε με τη δυνατότητα ανάλυσης ιστορικών επιδόσεων προκειμένου να λάβετε τη σωστή απόφαση.

ICO

Προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η ανάπτυξη της πλατφόρμας, το Συνοδευτική ομάδα αποφάσισε να κάνει μια αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO). Το έργο παρέχει την ευκαιρία να αγοράσετε Covesting Tokens πριν από την κυκλοφορία της πλατφόρμας σε έκδοση beta. Όλα τα χρήματα που συγκεντρώνονται στο ICON θα χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση της κυκλοφορίας του προϊόντος, της συνεχούς ανάπτυξης της πλατφόρμας και της απόκτησης χρηστών.

ο ICO ανοίγει στις 24 Νοεμβρίου στις 13:00 ώρα GMT και θα διαρκέσει για ένα μήνα έως τις 24 Δεκεμβρίου. Η αρχική τιμή είναι 200 ​​COV ανά 1 ETH στο δημόσιο ICO, αλλά μειώνεται καθώς συνεισφέρουν περισσότερα ETH και τελικά θα μειωθεί σε 130 COV ανά 1 ETH.

Οι επενδυτές ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν νωρίς καθώς το επιτόκιο μειώνεται μετά τη συνεισφορά των πρώτων 5.000 ETH. Για να μάθετε περισσότερα για το Covesting ICO κάντε κλικ εδώ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me