Παρά την άνοδο της δημοτικότητάς τους τα τελευταία χρόνια, τα κρυπτονομίσματα εξακολουθούν να είναι ένας τομέας στον οποίο έχει πρόσβαση μόνο μια περιορισμένη ομάδα ατόμων. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν πολλά εμπόδια που αποτρέπουν τους χρήστες από τη χρήση κρυπτογράφησης, όπως ανασφαλή πορτοφόλια, υψηλές συναλλαγματικές ισοτιμίες και περιορισμένες επιλογές δαπανών ψηφιακών κεφαλαίων.

Το Blockchain είναι η τεχνολογία που διευκολύνει τη χρήση κρυπτονομισμάτων και άμεσων συναλλαγών μεταξύ ατόμων. Με τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το blockchain, πολλά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και επεξεργαστές πληρωμών έχουν αρχίσει να ενσωματώνουν αυτήν την τεχνολογία για να βελτιώσουν την ταχύτητα των συναλλαγών.

Προκειμένου να καταστούν τα cryptos πιο προσιτά στο ευρύ κοινό και να προωθηθεί η υιοθέτησή τους, Business.Club έχει αναπτύξει ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης που συνδυάζει την ασφάλεια με το κέρδος.

Το Active Wallet διαθέτει επίσης ένα ολοκληρωμένο κοινωνικό δίκτυο που επιτρέπει στους χρήστες να επωφεληθούν από διάφορες χρήσιμες λειτουργίες, όπως αποθήκευση cloud, ροή βίντεο και διαφημιστικό χώρο.

Η πλατφόρμα επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν τόσο crypto όσο και fiat μέσω των χρεωστικών καρτών Visa. Οι κάτοχοι καρτών μπορούν να ξοδεύουν και να συναλλάσσονται με τα χρήματά τους κρυπτογράφησης με ευκολία σε οποιαδήποτε τοποθεσία. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν περιορίζονται στη χρήση κρυπτονομισμάτων σε λίγες μόνο πλατφόρμες. Business.Club δίνει στους κατόχους κρυπτογράφησης την ελευθερία να ξοδεύουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία παγκοσμίως και παρέχει ευκαιρίες κέρδους και ανάπτυξης επιχειρήσεων μέσω του συστήματος στοιχημάτων και κοινωνικών μέσων.

Το διακριτικό BCT

Το Business.Club Token είναι ένα στοιχείο που αναπτύχθηκε ειδικά για το Active Wallet. Αυτό το διακριτικό δίνει στους ιδιοκτήτες του τη δυνατότητα μεταφοράς και διαπραγμάτευσης, καθώς και αγοράς ή πρόσβασης σε συγκεκριμένες λειτουργίες στο Business.Club οικοσύστημα, όπως χώρος αποθήκευσης αρχείων, διαφημιστικός χώρος και πολλά άλλα.

Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του διακριτικού BCT είναι ο μηχανισμός στοιχήματός του στον οποίο οι χρήστες του Active Wallet μπορούν να ξεκλειδώσουν τα καθημερινά κέρδη τους και να δικαιούνται να διεκδικήσουν χρεωστικές κάρτες Visa που τους δίνουν διάφορα πλεονεκτήματα, όπως επιστροφή χρημάτων στις αγορές.

One Business.Club Token αποτιμάται επί του παρόντος σε 1 USD. Το διακριτικό θα διατηρήσει την αποτίμησή του μέχρι η κυκλοφορία να φτάσει τα 720.000.000 BCT. Αφού το διακριτικό φτάσει στη μέγιστη προσφορά του, το Business.Club δεν θα εκδίδει πλέον νέα διακριτικά και σε δύο εβδομάδες μετά το κλείσιμο της προσφοράς της BCT, το διακριτικό θα υποστηρίζεται τόσο σε εσωτερικές όσο και σε εξωτερικές ανταλλαγές κρυπτογράφησης.

Εντός αυτής της περιόδου, οι χρήστες μπορούν να πουλήσουν το BCT τους στο Business.Club για 1 USD το καθένα. Η έκθεση σε άλλες πλατφόρμες και ανταλλαγές αναμένεται να αυξήσει τη γενική αξία του εγγράφου και να αυξήσει τη ρευστότητα των συναλλαγών.

Δημιουργούνται νέα BCT κάθε φορά που ένας χρήστης του Active Wallet πραγματοποιεί μια παραγγελία αγοράς για BCT.

Τρόπος χρήσης του ενεργού πορτοφολιού

Για να αποκτήσουν ένα Ενεργό Πορτοφόλι, οι χρήστες θα πρέπει να εγγραφούν με τα προσωπικά τους στοιχεία και να περάσουν μια διαδικασία επαλήθευσης. Καθώς η πλατφόρμα βρίσκεται ακόμη στη φάση πριν από την κυκλοφορία, οι εγγραφές μπορούν να γίνουν μόνο από εκείνους που έχουν κωδικό παραπομπής ή όνομα χρήστη. Μετά την κυκλοφορία της πλατφόρμας, όλοι οι χρήστες θα μπορούν να εγγραφούν στο Business.Club για να αποκτήσουν το Ενεργό Πορτοφόλι.

Το Active είναι το εγγενές πορτοφόλι του διακριτικού BCT και υποστηρίζει τη δυνατότητα στοιχήματος που δημιουργεί καθημερινές ανταμοιβές με βάση το ποσοστό των χρημάτων του κατόχου.

Το πορτοφόλι δεν περιορίζεται στις λειτουργίες της BCT, καθώς οι χρήστες μπορούν επίσης να αποθηκεύουν, να αγοράζουν, να πωλούν και να μετατρέπουν Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, Ripple, Tether, Bitcoin Cash and Dash.

Η πλατφόρμα δημιουργεί κέρδη από τα τέλη που εφαρμόζονται σε όλες τις συναλλαγές BCT, με την καθολική χρέωση να είναι 0,25%. Ένα μέρος αυτού του κέρδους επιστρέφεται στους κατόχους BCT ως νέα μάρκα μέσω της διαδικασίας στοιχήματος, με τα χρήματα να πιστώνονται στα ενεργά πορτοφόλια τους.

Τα κέρδη που μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω του Ενεργού Πορτοφολιού ποικίλλουν ανάλογα με το ποσό στοιχηματισμού BCT και τον αριθμό των συναλλαγών χρησιμοποιώντας το διακριτικό που έχουν πραγματοποιηθεί. Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την επιβράβευση πονταρίσματος είναι ο αριθμός των BCT που επιστρέφονται στο Business.Club μέσω των υπηρεσιών, των προϊόντων της πλατφόρμας, καθώς και των προμηθειών παραπομπής.

Τα ημερήσια κέρδη κυμαίνονται μεταξύ 0,3-0,4%, με υπολογισμένο μηνιαίο μέσο όρο 10% από τα κατατεθέντα κεφάλαια.

Η εγγραφή στο Active Wallet δημιουργεί αυτόματα έναν ατομικό λογαριασμό στο Business.Club Social Network. Το δίκτυο χρησιμεύει ως πλατφόρμα όπου οι χρήστες μπορούν να συγκεντρωθούν για να αναζητήσουν επιχειρηματικές συμβουλές και λύσεις, καθώς και πρόσβαση σε άλλες δυνατότητες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την επιχείρησή τους να επιτύχει.

Τέτοιες δυνατότητες περιλαμβάνουν διαφημιστικό χώρο, περιεχόμενο που υποστηρίζεται, αποθήκευση cloud, κρυπτογραφημένη συνομιλία και ροή βίντεο. Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με ασφάλεια μεταξύ τους μέσω της εφαρμογής άμεσων κρυπτογραφημένων μηνυμάτων κειμένου, να μεταφέρουν τα χρήματά τους προς και από άλλες επιχειρήσεις. Κάντε κλικ στους χρήστες και αλληλεπιδράτε ελεύθερα για να βρείτε τις καλύτερες επιχειρηματικές συμβουλές ή να αποκτήσετε έκθεση σε άλλους πελάτες.

Η τοποθέτηση των διακριτικών BCT καθιστά επίσης τους χρήστες του επιλέξιμους για χρεωστικές κάρτες Visa Business.Club. Οι πέντε κάρτες που θα εκδοθούν έχουν δυνατότητες αποθήκευσης και μεταφοράς crypto και fiat. Το Active Wallet είναι μια λύση αποθήκευσης κρυπτογράφησης που είναι επίσης σε θέση να εκδίδει χρεωστικές κάρτες Visa, διευκολύνοντας έτσι τα πράγματα για τους ιδιοκτήτες κρυπτογράφησης που θέλουν να ξοδέψουν τα χρήματά τους ελεύθερα.

Η επιλογή των καρτών αποτελείται από πέντε διαφορετικές επιλογές: Space Black Metal, Pearl White Metal, Pure Gold Metal, Royal Blue Plastic και Leaf Green Plastic.

Οι κάρτες συνοδεύονται από διαφορετικά ποσά επιστροφής χρημάτων, POS και ATM όρια ανάληψης και απαιτούμενο ποσό στοιχήματος. Οι ενεργοί χρήστες του Πορτοφολιού δικαιούνται να λάβουν την Leaf Green Card χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν ή να ποντάρουν οποιοδήποτε BCT. Για τα άλλα τέσσερα φύλλα υπάρχει μια ελάχιστη απαίτηση BCT που πρέπει να διατηρηθεί για τουλάχιστον έξι μήνες. 

Τελικές σκέψεις

Το Business.Club έχει εστιάσει την προσοχή του στην παροχή προσβάσιμων και κερδοφόρων δυνατοτήτων και ευκαιριών σε χρήστες κρυπτογράφησης.

Η εταιρεία έχει υποβάλει αίτηση για δύο άδειες, την Άδεια Ιδρύματος Ηλεκτρονικού Χρήματος για την έκδοση καρτών στη Λιθουανία και την Άδεια Αρχής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μάλτας για την έκδοση χρεωστικών καρτών σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως.

Τα στοιχήματα που μπορείτε να κάνετε μπορούν να βελτιωθούν συμμετέχοντας στο πρόγραμμα παραπομπής Active Wallet και λάβετε ακόμη περισσότερες προμήθειες. Το σύστημα παραπομπής του Business.Club συνδέει τον ηγέτη παραπομπής με όλους τους άλλους λογαριασμούς που δημιουργήθηκαν μέσω του συνδέσμου παραπομπής ή του ονόματος χρήστη του.

Με ένα κοινωνικό περιβάλλον που προάγει την ανάπτυξη, ένα κερδοφόρο πορτοφόλι κρυπτογράφησης και τις χρεωστικές κάρτες VISA, οι χρήστες κρυπτογράφησης μπορούν να βρουν όλα όσα χρειάζονται στο Business.Club.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me