3 Industries CryptoCurrency θα διακοπεί για το 2021 και μετά

Ξέρετε τι είναι ενδιαφέρον?

Στο βιβλίο του «Μόνο το Paranoid Survive: Πώς να εκμεταλλευτείτε τα σημεία κρίσης που προκαλούν κάθε εταιρεία“Από τον Andrew Grove (πρώην CEO της Intel), μιλά για το”σημείο καμπήςΌπου η τεχνολογία διαταράσσει εντελώς τις βιομηχανίες, μια μέρα στην άλλη. Έχω αποδεικτικά στοιχεία ότι το crypto θα κάνει το ίδιο.

Θυμηθείτε την κάμερα Kodak?

Άξιζε 31 δισεκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της κορυφής του και τώρα είναι ένα κέλυφος του πρώην εαυτού του.

Τι γίνεται με το Blockbuster?

Η εταιρεία είχε 9.000 καταστήματα κατά τη διάρκεια της κορυφής της.

Τώρα?

Απομένει μόνο ένα κατάστημα Blockbuster στον πλανήτη… (και ναι, το Netflix σκότωσε το Blockbuster)

Το Cryptocurrency είναι και θα διαταράξει τις παλιές βιομηχανίες.

Οι διευθύνοντες σύμβουλοι θα αφήσουν να ξύσουν το κεφάλι τους, ρωτώντας «Θα χρεοκοπήσουμε! Τι συνέβη; “

Με λίγη φαντασία, μπορούμε να προβλέψουμε 3 βιομηχανίες που θα διαταραχθούν τα επόμενα 5-10 χρόνια χάρη στα πιο λαμπρά μυαλά που εργάζονται στον χώρο κρυπτογράφησης.

1. Εμβασμα Βιομηχανία

Το Remittance είναι μια βιομηχανία 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Οι μετανάστες εργαζόμενοι στέλνουν χρήματα στο εξωτερικό στις οικογένειές τους κάθε μήνα και χρειάζονται εταιρείες που στέλνουν τα χρήματα στο σπίτι τους. Εταιρείες όπως η Western Union, η MoneyGram και η RIA ευδοκιμούν στην αγορά εμβασμάτων και ναι, χρεώνουν ένα βαρύ τέλος.

Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιούσα το Money Gram και θέλω να στείλω μια διεθνή μεταφορά χρημάτων στο Μεξικό, θα κοστίσει 101 $ για να στείλει 5.000 $.

Ωχ. Είναι περίεργο αν το σκεφτείτε: δεν θα πρέπει να κοστίζει το ίδιο εάν στείλω 10 $ ή 10.000 $ στο Μεξικό?

Όσο περισσότερα χρήματα στέλνω, τόσο υψηλότερο είναι το τέλος.

Ποια είναι η εναλλακτική λύση?

Εισαγάγετε το crypto. Αν θέλω να στείλω 500 $ USD στον φίλο μου στο Μεξικό, θα κοστίσει 0,10 $.

Πόσο κοστίζει αν θέλω να μεταφέρω 5.000 $ στον μεξικάνικο φίλο μου?

0,10 $.

(Ναι, ξέρω ότι κοστίζει χρήματα για τη μετατροπή USD σε USDT, αλλά μιλάω αυστηρά για τα τέλη για την αποστολή των χρημάτων)

Από το 2021, φαίνεται ότι οι μετανάστες εργαζόμενοι χρησιμοποιούν το PAXFUL και άλλες ανταλλαγές P2P για να παρακάμψουν τη Western Union ή το MoneyGram.

Δεδομένου ότι η αγορά είναι έξυπνη και κινείται σε ό, τι έχει νόημα, οι εταιρείες παλαιού τύπου όπως η Western Union ή η MoneyGram θα βγουν εκτός λειτουργίας (εάν δεν υιοθετήσουν και μειώσουν το τέλος υπηρεσίας τους)

Σε 5-10 χρόνια, προβλέπω ότι οι μετανάστες εργαζόμενοι από τεχνολογική άποψη θα στείλουν απλά χρήματα στο σπίτι χρησιμοποιώντας το USDT.

2. Μικροπληρωμή

Ξέρετε τι είναι ενοχλητικό?

Έξοδα εμπόρου.

Γι ‘αυτό όταν πηγαίνετε στο μίνι μάρκετ και χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα, αυτό σημαίνει ότι “η αγορά σας πρέπει να υπερβαίνει τα 10 $” επειδή ο ιδιοκτήτης του καταστήματος πρέπει να πληρώσει 2,3% για κάθε συναλλαγή. Ωχ.

Λόγω των υψηλών γενικών εξόδων, μια μικρο-συναλλαγή δεν έχει οικονομική σημασία. Αλλά η κρυπτογράφηση επέτρεψε έναν κόσμο μικρο-συναλλαγών. Αντί να πληρώνετε ένα τέλος 2,3% για μια αγορά 10 $, φανταστείτε να πληρώνετε ένα κλάσμα της δεκάρας.

Μπορείτε να το κάνετε τώρα με σταθερά νομίσματα.

Ένα σταθερό νόμισμα υποστηρίζεται 1: 1 με USD. Μπορείτε να αγοράσετε διάφορα σταθερά νομίσματα στην αγορά, όπως USDT, BUSD, PAX κ.λπ..

Τέλος πάντων, τα σταθερά νομίσματα επιτρέπουν στις διαδικτυακές επιχειρήσεις να λαμβάνουν πληρωμές χωρίς να βλάπτουν το περιθώριο κέρδους τους με τη διαδικασία πληρωμής. Για παράδειγμα, ένας διαδικτυακός ιστότοπος ενημερωτικών δελτίων θα μπορούσε να χρεώσει τους χρήστες του 0,10 $ για προβολή ανά άρθρο αντί για μηνιαία συνδρομή 10 $.

Ένα άλλο παράδειγμα: σας αρέσει να παρακολουθείτε ποδόσφαιρο τη Δευτέρα το βράδυ. Αλλά παρακολουθείτε μόνο μία φορά την εβδομάδα και δεν θέλετε να πληρώνετε 60 $ για το πακέτο καλωδίων για διάφορα αθλητικά κανάλια. Αντ ‘αυτού, η καλωδιακή εταιρεία μπορεί να σας χρεώσει 2 $ ανά ώρα χρόνου προβολής και αυτό είναι!

Δείτε: 7 καλύτερες πύλες πληρωμής Bitcoin για λογαριασμό εμπόρου & Υπηρεσίες

Ένα παράδειγμα μικρο συναλλαγής κρυπτονομισμάτων:

Το Brave είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο με την κρυπτογράφηση που ονομάζεται BAT (Basic Attention Token). Εάν χρησιμοποιείτε το Brave browser, μπορείτε να επιλέξετε να προβάλετε διαφημίσεις. Εάν το κάνετε αυτό, το Brave θα σας ανταμείψει με BAT που μπορείτε να εξαργυρώσετε για το fiat.

Μου αρέσει αυτή η ιδέα γιατί φαίνεται δίκαιη: η εταιρεία σας δίνει πίσω κάτι ως αντάλλαγμα για τη συλλογή των δεδομένων / της προσοχής σας.

Το Cryptocurrency επιτρέπει την παράκαμψη των παραδοσιακών μεσαζόντων (επεξεργαστής πληρωμών), αυτό σημαίνει ότι μεταβιβάζει την εξοικονόμηση σε εμπόρους και πελάτες.

Τα επόμενα χρόνια, νομίζω ότι οι εταιρείες θα υιοθετήσουν κρυπτονομικές συναλλαγές μικροϋπολογιστών, επειδή η νεότερη γενιά έχει μεγαλύτερη τεχνογνωσία (και θα υπάρξει ζήτηση στην αγορά)

3. Τραπεζική βιομηχανία

Φανταστείτε να αποθηκεύετε 100.000 $ μετρητά στο Διαδίκτυο, αλλά χωρίς τράπεζα.

Ακουγεται περιεργο?

Μπορείτε να το κάνετε αυτό, χάρη στα σταθερά νομίσματα.

Τι είναι ένα σταθερό νόμισμα?

Είναι ένα νόμισμα που συνδέεται 1: 1 με ένα νόμισμα fiat.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ανταλλάξετε $ 1 USDT (σταθερό νόμισμα) με $ 1 fiat dollar.

Αυτό που είναι ωραίο είναι ότι υπάρχουν σταθερά νομίσματα συνδεδεμένα με το Γιεν, το Γιουάν, τη Λίρα, το ευρώ κ.λπ..

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα σταθερό νόμισμα?

Επειδή μπορείτε να αποθηκεύσετε fiat αξίας 1.000.000 $ στο blockchain. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να μεταφέρετε 1.000.000 $ στο εξωτερικό… μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ ενός κουμπιού χωρίς να αλληλεπιδράσετε με μια τράπεζα.

Το 1 εκατομμύριο USDT θα φτάσει σε άλλο πορτοφόλι εντός 15 λεπτών ή λιγότερο.

Δείτε: Τα καλύτερα πορτοφόλια USDT

Αυτήν τη στιγμή μπορείτε να γίνετε η δική σας τράπεζα χρησιμοποιώντας τα διάφορα σταθερά νομίσματα όπως PAX, USDT, TUSD, BUSD κ.λπ..

Το μόνο ζήτημα είναι το απόρρητο, επειδή ο καθένας μπορεί να αναζητήσει το χρηματικό ποσό που έχετε στο δίκτυο Etheruem. Μπορεί ένας προγραμματιστής να δημιουργήσει ένα σταθερό νόμισμα με ενεργοποιημένο το απόρρητο για να αποτρέψει τα αδιάκριτα βλέμματα να βλέπουν το υπόλοιπο του λογαριασμού μου?

Αυτό θα ήταν υπέροχο.

Θέλετε να βουτήξετε βαθύτερα στην σταθερή τρύπα κουνελιού νομισμάτων?

Διαβάστε σχετικά Διακριτικό DAI, το οποίο είναι συνδεδεμένο 1: 1 με USD και χρησιμοποιεί ETH ως ασφάλεια. Για μένα, αυτό είναι απίστευτο.

Διασκεδαστικό γεγονός: στο Binance, μπορείτε καταθέστε USDT και κερδίστε τόκους!

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο στο Binance και να χρησιμοποιήσετε το BTC ως εγγύηση.

Σούπερ ενδιαφέρον!

Από το 2021, υπάρχουν δισεκατομμύρια «μη τραπεζικά» άτομα. Αλλά χάρη στην κρυπτογράφηση, μπορούν να αποθηκεύσουν με ασφάλεια το fiat τους στο blockchain αντί να κρύβουν μετρητά κάτω από το στρώμα. Επιπλέον, οι άνθρωποι που ζουν Η Βενεζουέλα μπορεί να ξεφύγει από τον υπερπληθωρισμό του τοπικού τους νομίσματος αποθηκεύοντας τον πλούτο τους σε USDT.

Το να γίνετε η κυρίαρχη τράπεζά σας ακούγεται φουτουριστικό. Αν έλεγες σε κάποιον ότι στη δεκαετία του 1980, δεν θα σε πίστευαν. Γρήγορα προς τα εμπρός έως το 2021, η διατήρηση της δικής σας κρυπτογράφησης στο blockchain είναι πραγματικότητα.

Είτε οδηγείτε τη διαταραχή είτε αφήνετε πίσω

Όσον αφορά την κρυπτογράφηση, μπορώ να προβλέψω τη διακοπή της βιομηχανίας εμβασμάτων, τη διαμόρφωση του τμήματος διαδικτυακών διαφημίσεων μέσω μικροπληρωμών και την ενδυνάμωση των φτωχών του κόσμου να γίνουν δική τους τράπεζα.

Ο επιχειρηματικός κόσμος είναι λαιμός και οι εταιρείες έρχονται και φεύγουν. Μπορείτε να πείτε ότι είναι μια «διαδικασία εξέλιξης» στον επιχειρηματικό κόσμο. Εταιρείες που θεωρήθηκαν «τιτάνες» όπως οι Blockbuster, Kodak, Blackberry, Sears εξαφανίζονται επειδή η βιομηχανία διαταράχθηκε από τη νέα τεχνολογία.

Και η κρυπτογράφηση θα καταστρέψει ή θα αναμορφώσει πολλές από τις παλιές βιομηχανίες παλαιού τύπου, δημιουργώντας νέες και καινοτόμες εταιρείες. Αυτά είναι καλά νέα για τακτικούς ανθρώπους όπως εσείς και εγώ. Γιατί; Επειδή αυτές οι νέες εταιρείες προσφέρουν καλύτερη αξία και ευκολία!

Σας προσκαλώ να λάβετε μέρος στη διακοπή της κρυπτογράφησης στέλνοντας χρήματα στο εξωτερικό μέσω κρυπτογράφησης, ανοίξτε τον δικό σας «τραπεζικό λογαριασμό» ή αρχίστε να δέχεστε κρυπτογράφηση στα διαδικτυακά σας καταστήματα.

Η διακοπή της κρυπτογράφησης είναι πάνω μας! Ας πάρουμε όλοι μέρος σε αυτήν την ιστορική στιγμή.

Ευχαριστούμε που διαβάσατε το σημερινό άρθρο. Ποια είναι η ιδέα σας για τον επόμενο κλάδο που θα διαταραχθεί από το crypto; Αφήστε τις σκέψεις σας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map