Όλοι έχουμε δει τον πόλεμο του SegWit, έτσι δεν έχουμε?

Εάν ήσασταν μέρος της κρυπτοσφαίρας το 2020, θα πρέπει να έχετε ακούσει για την ενημέρωση Bitcoin SegWit.

Εάν δεν ήσασταν, εδώ είναι το παρασκήνιο.

Η συζήτηση για την κλιμάκωση του Bitcoin έφτασε στο αποκορύφωμά της τον Ιούνιο του 2017, όταν συμφωνήθηκε ότι τον επόμενο Ιούλιο, το Bitcoin θα είναι μαλακό ή θα αναβαθμιστεί στην έκδοση SegWit για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις.

Για όσους από εσάς δεν ξέρετε τι SegWit είναι? εδώ είναι μια απλή εξήγηση:

Σκεφτείτε τα μπλοκ Bitcoin ως βαγόνια τρένου που μεταφέρουν έναν νέο επιβάτη και τις αποσκευές τους κάθε 10 λεπτά. Τώρα, θέλετε να μεταφέρετε ακόμα περισσότερους επιβάτες στο ίδιο τρένο. Για να το κάνετε αυτό, αρχίζετε να στέλνετε τις αποσκευές του επιβάτη ξεχωριστά. Τώρα υπάρχει περισσότερος χώρος στο βαγόνι για περισσότερους επιβάτες.

Έτσι, για κάθε μπλοκ Bitcoin 1 MB, αυτό το μπλοκ πραγματοποιεί συναλλαγή και οι μάρτυρές τους (δηλαδή υπογραφές) κάθε 10 λεπτά. Εάν αρχίσουμε να στέλνουμε τις υπογραφές ξεχωριστά, τότε θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερες συναλλαγές σε αυτό το μπλοκ 1 MB.

Αυτό ακριβώς έκανε το Bitcoin SegWit. Ο πυρήνας του Bitcoin διαχωρισμένες συναλλαγές και υπογραφές, αυξάνοντας έτσι τον όγκο των συναλλαγών που επαληθεύονται κάθε 10 λεπτά.

Και ακολουθώντας το κοστούμι του Bitcoin, πολλά altcoins έχουν επίσης αγκαλιάσει το SegWit επειδή όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι το σωστό να κάνουμε.

Πολλοί έχουν παρακολουθήσει το Bitcoin επειδή αυτά τα altcoin είναι τελικά πιρούνια του Bitcoin, οπότε έπρεπε επίσης να υιοθετήσουν αυτή τη λύση για την καταπολέμηση μελλοντικών προβλημάτων κλιμάκωσης.

Επίσης, η SegWit διόρθωσε ένα πολύ γνωστό σφάλμα στο Bitcoin και σε άλλα πιρούνια του Bitcoin, δηλαδή. Ευελιξία συναλλαγών.

Εν ολίγοις, πολλά altcoins έχουν πλέον εφαρμόσει το SegWit καθώς ανοίγει επίσης τις πόρτες για περαιτέρω λύσεις κλιμάκωσης εκτός αλυσίδας, όπως τα Lightning Networks.

Το SegWit έχει και πολλά άλλα οφέλη, όπως διευκρινίζεται εδώ.

Και σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικά αξιοσημείωτα altcoins που έχουν ενεργοποιήσει το SegWit στο blockchain τους.

Ας μπείτε…

5 καλύτερα Altcoins με υποστήριξη SegWit

1. Litecoin

λίτσι

Το Litecoin είναι ασημί στο χρυσό του Bitcoin. Όλοι το γνωρίζουμε αυτό, αλλά έχετε σκεφτεί γιατί δημιουργήθηκε το Litecoin (LTC)?

Λοιπόν, δημιουργήθηκε ως αντίγραφο ασφαλείας σε περίπτωση που κάτι πήγε στραβά με το Bitcoin.

Αλλά μέχρι στιγμής, το Bitcoin και το Litecoin τα πηγαίνουν αρκετά καλά και εκπληκτικά το LTC χρησιμεύει ως δοκιμαστική βάση για το Bitcoin.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης SegWit ήταν επίσης η Litecoin που εφάρμοσε το SegWit πρώτα στο blockchain της. Εφαρμόστηκε από το Bitcoin μόνο αργότερα.

Σε αυτήν την περίπτωση, επίσης, το Litecoin χρησίμευσε ως χώρος δοκιμών για το Bitcoin. Αργότερα, ο κύριος προγραμματιστής της Litecoin πραγματοποίησε επίσης ατομικές ανταλλαγές μεταξύ BTC και LTC για να σταθεροποιήσει περαιτέρω τη διαδρομή για κλιμάκωση.

Πρώτη συναλλαγή SegWit στη Litecoin!https://t.co/QTJAMDlC8s

– Τσάρλι Λι [LTC⚡] (@SatoshiLite) 10 Μαΐου 2017

Αγοράστε το Litecoin τώρα

2. Vertcoin

Vertcoin

Το Vertcoin δημιουργήθηκε το 2014 με έμφαση στη δημιουργία κρυπτογράφησης peer to peer που είναι αποκεντρωμένη. Ως εκ τούτου, οι αλγόριθμοι εξόρυξης που επιλέχθηκαν για να το εφαρμόσουν ήταν αχρησιμοποίητοι με ASIC, καθιστώντας το Vertcoin διαθέσιμο για μαζική εξόρυξη με αποκεντρωμένο τρόπο.

Μετά το Litecoin, η Vertcoin ακολούθησε το κοστούμι για να γίνει το επόμενο SegWit που ενεργοποίησε την κρυπτογράφηση και άρχισε να το δοκιμάζει. Τέλος, η Vertcoin εφάρμοσε το SegWit στις 7 Μαΐου 2017, για να απολαμβάνει οφέλη όπως ταχύτερες συναλλαγές και μειωμένες χρεώσεις στο δίκτυό της.

Το SegWit ενεργοποιήθηκε επιτυχώς στο δίκτυο Vertcoin από το μπλοκ 713.664!

– Vertcoin (@Vertcoin) 7 Μαΐου 2017

Αργότερα, το λογισμικό Vertcoin ενημερώθηκε για νέες μορφές διευθύνσεων SegWit, όπως φαίνεται παρακάτω:

Δείτε τη νέα μορφή διεύθυνσης SegWit που έρχεται στο Vertcoin!

Διαβάστε περισσότερα για την πρόταση μορφής διεύθυνσης Bech32 εδώ: https://t.co/3wZgHfO3GQ pic.twitter.com/1B4Lg2zuVl

– Vertcoin (@Vertcoin) 16 Νοεμβρίου 2017

Αγοράστε το Vertcoin τώρα

3. Digibyte

DigiByte

Η Digibyte, που φημίζεται ως γίγαντας ύπνου από την κοινότητά της, είχε επίσης ενεργοποιήσει το SegWit το 2017. Πέτυχε το κατόρθωμα ακόμη και πριν από το Vertcoin.

Το έργο Digibyte ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό να δημιουργήσει μια αποκεντρωμένη κρυπτογράφηση για την ψηφιακή εποχή, η οποία ήταν επίσης ασφαλής και γρήγορη.

Το Digitbyte διαθέτει 5 αλγόριθμους εξόρυξης που εφαρμόζονται στο λογισμικό για να επιτύχει την απόδειξη της εργασίας που το καθιστά αρκετά αποκεντρωμένο.

Η Digibyte εφάρμοσε επίσης το SegWit μετά από πολλή συζήτηση και συναίνεση από την κοινότητά του τον Απρίλιο του 2017.

Είμαστε ενεργοποιημένοι!! #SegWit # Μπλοκ αλυσίδας #DigiByte # Bitcoin # Λιτκοΐνη pic.twitter.com/7JcJHQQ1pZ

– DigiByte (@DigiByteCoin) 28 Απριλίου 2017

Αγοράστε το DigiByte τώρα

4. Ναυτικό νόμισμα

Ναυτικό νόμισμα

Το Nav Coin είναι ένα από τα αγαπημένα μου altcoins. Πρόκειται για μια ανώνυμη κρυπτογράφηση που αποτελεί κεντρικό απόρρητο απόδειξη του νομίσματος πονταρίσματος με διπλό blockchain. Το έργο λειτουργεί από το 2014 βάσει του βασικού κώδικα του Bitcoin.

Δεδομένου ότι το Nav Coin χρησιμοποιεί επίσης το μοντέλο UTXO όπως το Bitcoin, έχει επίσης πρόβλημα ελαστικότητας συναλλαγών.

Για να το επιδιορθώσει, η Nav Coin εφάρμοσε το SegWit στο blockchain του, μετά το οποίο το SegWit εφαρμόστηκε στο Nav Coin καθιστώντας το το πρώτο POS νόμισμα που υλοποίησε το SegWit στο blockchain του.

Αγοράστε το Nav Coin τώρα

5. Syscoin

Syscoin

Το Syscoin είναι ένα άλλο πρόγραμμα κρυπτογράφησης που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2014 με στόχο να γίνει ένα αποκεντρωμένο eBay.

Δεν είναι απολύτως σαφές εάν έχει επιτύχει αυτό το επίτευγμα μέχρι τώρα, αλλά ένα πράγμα είναι σαφές ότι αναπτύσσεται γρήγορα για να δημιουργήσει μια αποκεντρωμένη αγορά.

Επίσης, εφάρμοσε το SegWit για να διορθώσει την ευελιξία της συναλλαγής, θεωρώντας ότι είναι ένα δίκρανο του πρωτοκόλλου Bitcoin. Έγινε επιτυχής στην εφαρμογή του SegWit το πρώτο τρίμηνο του 2017 περίπου την ίδια περίοδο που η Litecoin εφάρμοσε το SegWit.

Έχουμε ενεργοποιήσει το Segwit.

– Syscoin (@syscoin) 30 Μαρτίου 2017

Αγοράστε το Syscoin τώρα

συμπέρασμα

Είναι φυσικό ότι πολλά νομίσματα εφάρμοσαν το SegWit ακολουθώντας το παράδειγμα των Bitcoin και Litecoin, επειδή όλα αυτά τα altcoins είχαν διακλαδωθεί από το Bitcoin σε ένα σημείο ή το άλλο. Γι ‘αυτό όλοι έφεραν ελαττώματα που ήταν εγγενή στο blockchain του Bitcoin.

Αλλά στην πραγματικότητα, δεν χρειάστηκε να ενημερώσουν τα blockchain τους στο SegWit, επειδή δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα κλιμάκωσης που ήταν το Bitcoin.

Με αυτόν τον τρόπο, έχουν προετοιμαστεί για μελλοντικές συζητήσεις που μπορεί να μαυρίσουν όταν το blockchain τους χτυπήσει μια κλιμάκωση.

Αυτό είναι όλο από την πλευρά μου σε αυτό το άρθρο. Ελπίζω αυτές οι πληροφορίες να σας βοηθήσουν να παραμείνετε στην κορυφή του παιχνιδιού κρυπτογράφησης.

Ανυπομονώ για τα σχόλιά σας &# 128578;

Ακολουθούν μερικά άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε στη συνέχεια:

  • Τι είναι το “HODL” στον κόσμο του Cryptocurrency?
  • Μια λίστα εμπόρων που δέχονται Ethereum το 2018
  • Τα καλύτερα ανώνυμα πορτοφόλια Bitcoin του 2019: Κορυφαίες επιλογές από το CoinSutra
  • Μια ματιά στις κορυφαίες 5 πλατφόρμες έκδοσης διακριτικών ασφαλείας
  • Αναθεώρηση YoBit Exchange: Legit ή Scam?
  • Τα κορυφαία 8 καλύτερα πορτοφόλια Litecoin για εύκολη πρόσβαση & Ασφάλεια

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me