Το CryptoPanic είναι ο συσσωρευτής ειδήσεων Crypto που πρέπει να δείτε

 • Είστε επίδοξος επενδυτής κρυπτογράφησης?
 • Σας αρέσουν τα κρυπτονομίσματα?

Εάν το διαβάζετε και η απάντησή σας είναι ναι, είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε αυτή τη στιγμή.

Η Crypto αναλαμβάνει τον κόσμο. Δεν συμφωνείτε?

Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι μια μικρή αγορά σε σύγκριση με το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Για να το θέσουμε σε προοπτική, ολόκληρη η αγορά κρυπτογράφησης ανέρχεται τώρα στα 222 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ και το ανώτατο όριο αγοράς της Apple ξεπέρασε το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια.

Δεδομένου ότι η παγκόσμια χρηματοπιστωτική αγορά είναι μια βιομηχανία πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων, η αγορά κρυπτογράφησης είναι προφανώς μόνο ένα μικρό κλάσμα αυτής.

Και επειδή είναι τόσο μικρό σε σύγκριση με το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, η αγορά επηρεάζεται αρκετά εύκολα με μία μόνο καλή ή κακή είδηση.

Γι ‘αυτό ως λάτρης της κρυπτογράφησης, πρέπει να είστε στην κορυφή των ειδήσεων της αγοράς για να αποτυπώσετε τα σωστά αισθήματα για τις επενδύσεις σας.

Το να το κάνεις σωστά μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητικό, αλλά αν είσαι ανίδεος, μπορεί να είναι πολύ επιζήμιο για το χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης.

Λαμβάνοντας υπόψη την επίδραση των ειδήσεων στην αγορά κρυπτογράφησης, θέλω να σας παρουσιάσω μια πλατφόρμα συγκεντρωτικών ειδήσεων κρυπτογράφησης που συγκεντρώνει πληροφορίες και ειδήσεις από όλους τους νόμιμους ιστότοπους και πηγές ειδήσεων κρυπτογράφησης – CryptoPanic

Τι είναι το CryptoPanic?

Το CyptoPanic ανιχνεύει αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων και άλλες πηγές όπως τα κοινωνικά μέσα (Twitter, Reddit, YouTube κ.λπ.)

Μερικοί από αυτούς τους ιστότοπους ειδήσεων είναι:

 • newsbtc.com
 • cointelegraph.com
 • bitcoinist.com

Είναι ένα δωρεάν εργαλείο για χρήση, αλλά αν θέλετε προηγμένες λειτουργίες όπως ενοποίηση καναλιών Reddit και Twitter και άλλες ροές, μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση Pro (περισσότερα σε αυτό αργότερα).

Χαρακτηριστικά CryptoPanic

 • Τμήμα ειδήσεων

Η ενότητα ειδήσεων θα σας δείξει την ταξινομημένη ροή ειδήσεων σε εσάς από τους κορυφαίους ιστότοπους ειδήσεων crypto στο χώρο. Το ενδιαφέρον για αυτήν τη ροή ειδήσεων είναι ότι μπορείτε να το προσαρμόσετε σύμφωνα με τα κρυπτονομίσματα που σας αρέσουν.

Για αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας κρυπτονομίσματα από τη δεξιά γραμμή κρυπτογράφησης (εμφανίζεται στη σωστή εικόνα). Με αυτόν τον τρόπο θα λάβετε προσαρμοσμένες ειδήσεις που θέλετε να δείτε με βάση τα κρυπτονομίσματα που έχετε επιλέξει.

Επίσης, μπορεί κανείς να φιλτράρει ειδήσεις με βάση αυτά τα 5 κριτήρια για να κάνει τη ροή σας πιο συστηματική και εξατομικευμένη:

Ειδήσεις CryptoPanic

 • Τμήμα πολυμέσων

Το ίδιο φιλτράρισμα μπορεί να κάνει και στην ενότητα πολυμέσων. Η ενότητα πολυμέσων εμφανίζει βίντεο κρυπτογράφησης, ειδήσεις και ανάλυση από σχετικά κανάλια YouTube.

Και σύμφωνα με την κρυπτογράφηση που ακολουθείτε, αυτή η ροή μέσων θα εμφανίζει επίσης σχετικά βίντεο που σχετίζονται με αυτά τα κρυπτονομίσματα.

Βρήκα αυτήν την ενότητα αρκετά χρήσιμη. Το χρησιμοποιώ για να φιλτράρω πολλά άσκοπα vlog που διαφορετικά είναι αρκετά δύσκολο να διαχωριστούν.

 • Χαρτοφυλάκιο κρυπτονομισμάτων

Αυτό είναι ενδιαφέρον!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την απόδοση του χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησής σας στο CryptoPanic ενσωματώνοντας κλειδιά API των ανταλλαγών κρυπτογράφησης. Από τώρα, υποστηρίζει περισσότερες από 10 ανταλλαγές όπως φαίνεται παρακάτω:

Χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης CryptoPanic

Μόλις ενσωματώσετε την ανταλλαγή σας ή εισαγάγετε χειροκίνητα τις επιλογές κρυπτογράφησης, θα μπορείτε να δείτε το χαρτοφυλάκιό σας με αυτόν τον τρόπο:

Χαρτοφυλάκιο

 • Ενότητα προφίλ μου

Σύμφωνα με το Προφίλ Ενότητα μπορείτε επίσης να δείτε τις ειδήσεις που έχετε αποθηκεύσει ή ψηφίσει όπως φαίνεται παρακάτω:

Ενότητα Προφίλ CryptoPanic

 • Έκδοση CryptoPanic Pro

Έκδοση CryptoPanic Pro

Η έκδοση Pro είναι η πληρωμένη έκδοση όπου τα μέλη αξιοποιούν περισσότερο το CryptoPanic με επιπλέον δυνατότητες και προνόμια.

Εδώ είναι αυτά τα οφέλη (Πηγή: CryptoPanic):

 1. Διαμορφώστε τις άμεσες ειδοποιήσεις για νομίσματα υψηλού ενδιαφέροντος και λάβετε ειδήσεις αμέσως στο email σας ή λάβετε ειδοποίηση στο κινητό.
 2. Προσθέστε τυχόν προσαρμοσμένες ροές RSS / Atom, Reddit και πηγές Twitter.
 3. Απενεργοποιήστε / ενεργοποιήστε τυχόν υπάρχουσες προεπιλεγμένες πηγές ειδήσεων.
 4. Διαθεσιμότητα πεδίων μεταδεδομένων στο API.
 5. Ένα σήμα PRO που εμφανίζεται κοντά στο όνομα χρήστη και στο προφίλ σας που δείχνει την υποστήριξή σας για το CryptoPanic.

Σύντομα θα βρείτε περισσότερες δυνατότητες PRO…

Κατεβάστε εφαρμογές CryptoPanic Mobiel

Ένα άλλο δροσερό χαρακτηριστικό του CryptoPanic είναι ότι έχετε όλες αυτές τις δυνατότητες και στην εφαρμογή για κινητά. Έτσι, οι άνθρωποι που δεν έχουν χρόνο μπορούν να λάβουν αποφάσεις και να μείνουν ενημερωμένοι εν κινήσει.

Εφαρμογή CryptoPanic Android

Εφαρμογή CryptoPanic iOS

συμπέρασμα

Το CryptoPanic είναι ένας από τους παλαιότερους συλλέκτες ειδήσεων crypto σε αυτόν τον χώρο.

Κατά τη γνώμη μου, η δωρεάν έκδοση τους αξίζει σίγουρα μια δοκιμή. Εάν σας αρέσουν οι υπηρεσίες τους, μπορείτε να σκεφτείτε να επιλέξετε μηνιαία επαγγελματική συνδρομή αργότερα.

Η μηνιαία συνδρομή θα σας δώσει πιο προσαρμοσμένη πρόσβαση στην πλατφόρμα του CryptoPanic όπου μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες ροές, λαβές Twitter, κανάλια YouTube, νήματα Reddit και ιστότοπους που πρέπει να ακολουθείτε εκ μέρους σας.

Για μένα, βρήκα την ιδέα αρκετά καλή για τη θέση κρυπτογράφησης καθώς εξοικονομεί πολύ χρόνο και ενέργεια για σοβαρούς παίκτες, καθώς με το CryptoPanic μπορούν να πάρουν τα χέρια τους σε όλα τα νέα / τα συναισθήματα ταυτόχρονα..

Με αυτόν τον τρόπο, οι επενδυτές κρυπτογράφησης μπορούν να διατηρούν μια γρήγορη και χωρίς προβλήματα καρτέλα στις ειδήσεις διαφορετικών κρυπτονομισμάτων και να διατυπώσουν τις στρατηγικές τους ανάλογα.

Ωστόσο, δεν πρέπει να πιστεύετε τυχαία το CryptoPanic, καθώς είναι μόνο ένα πρόγραμμα συγκέντρωσης ειδήσεων και γι ‘αυτό, εάν είστε αρχάριος, σας συνιστούμε να εκπαιδεύσετε πρώτα τον εαυτό σας μέσω ιστότοπων όπως το CoinSutra.

Αυτό είναι λοιπόν από το τέλος μου σήμερα! Επιτρέψτε μου να μάθω τις σκέψεις σας για το CryptoPanic στα παρακάτω σχόλια. Εάν το έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας.

Σας αρέσει αυτή η ανάρτηση; Παρακαλώ μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

Περαιτέρω προτεινόμενες αναγνώσεις από το CoinSutra:

 • 7 επηρεαστές κρυπτονομισμάτων που πρέπει να ακολουθήσετε στο Twitter
 • Shrimpy: Τώρα, Εξισορροπήστε αυτόματα το χαρτοφυλάκιο κρυπτονομισμάτων σας δωρεάν
 • Μια λίστα εμπόρων που δέχονται Ethereum το 2018
 • Μάθετε τα βασικά του Bitcoin: 12+ καλύτεροι πόροι στο Διαδίκτυο
 • Τι είναι τα Stablecoins; Είναι πραγματικά η λύση?
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map