Αυτός είναι ένας χορηγός οδηγός και δεν αντιπροσωπεύει επενδυτικές συμβουλές από το CryptoCompare. Παρακαλούμε κάντε τη δέουσα επιμέλεια όταν ασχολείστε με οποιαδήποτε αρχική προσφορά νομισμάτων και μην επενδύετε ποτέ περισσότερο από αυτό που μπορείτε να χάσετε.

Τους τελευταίους μήνες, τα κρυπτονομίσματα αυξήθηκαν σε δημοτικότητα, φτάνοντας σε νέα ύψη τόσο σε αξία όσο και σε όγκο συναλλαγών. Γίνονται όλο και πιο αποδεκτά και χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο, και νέα επιχειρηματικά μοντέλα και εφαρμογές προσφέρονται συνεχώς τόσο από τις νεοσύστατες επιχειρήσεις όσο και από τις επιχειρήσεις. Πολλές από τις προτεινόμενες περιπτώσεις χρήσης για αυτό το σύνολο τεχνολογιών παρουσιάζουν κρίσιμους περιορισμούς και σημαντικά μειονεκτήματα.

Μια συγκεκριμένη κατηγορία εφαρμογών που αποδεικνύεται σαφώς ως τάση της αγοράς είναι η χρήση τεχνολογιών blockchain με σκοπό την έκδοση, μετάδοση, αποθήκευση και ανταλλαγή προσαρμοσμένων ψηφιακών στοιχείων, ή «μάρκες». Ωστόσο, προς το παρόν, δεν είναι δυνατό να δώσετε μοναδικά ονόματα και σύμβολα στα διακριτικά Ethereum, επειδή μπορείτε να δημιουργήσετε μάρκες που έχουν το ίδιο όνομα ή σύμβολο με άλλα προϋπάρχοντα διακριτικά. Αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για μια αξιόπιστη χρήση πορτοφολιών ψηφιακού νομίσματος επειδή κάθε διακριτικό έχει διαφορετική διεύθυνση Ethereum, αλλά το ανθρώπινο μάτι είναι ανίκανο να χειρίζεται πολλούς αλφαριθμητικούς κωδικούς με ευκολία, επομένως κάθε διακριτικό πρέπει να αναγνωρίζεται με ένα μοναδικό όνομα, μια συντομογραφία, και ένα σύμβολο. Παρόλα αυτά, λειτουργίες όπως η ασφάλεια, η ευκολία χρήσης και το απόρρητο δεν έχουν ακόμη επιλυθεί και η βελτιστοποίηση αυτών των λειτουργιών είναι μια επίπονη και περίπλοκη εργασία, που περιλαμβάνει τομείς όπως κρυπτογραφία, θεωρία παιχνιδιών, κατανεμημένη μηχανική, ανάπτυξη ανοιχτού κώδικα και ηλεκτρονικά προσανατολισμένα στην ασφάλεια.

Τι είναι το Eidoo

Eidoo στοχεύει στην επίλυση αυτών των προβλημάτων με ένα σύνολο προϊόντων και υπηρεσιών (πορτοφόλι, ανταλλαγή, λύσεις ψηφιακής ταυτότητας και άλλα) που θα παρέχουν μια διαισθητική εμπειρία χρήστη, επικεντρωμένη σε έναν απλό και ασφαλή τρόπο αποθήκευσης, αγοράς, πώλησης και μεταφοράς ψηφιακών στοιχείων, καθώς και αγορά ή πώληση οποιωνδήποτε αγαθών που πληρώνουν σε κρυπτονομίσματα χωρίς να βασίζεται σε καμία κεντρική αρχή.

ο Πορτοφόλι θα είναι ο πυρήνας του έργου. Θα είναι ένα πορτοφόλι πολλαπλών στοιχείων και θα σχεδιαστεί για τον κόσμο των κινητών. Ένα ενιαίο ολοκληρωμένο περιβάλλον που θα χρησιμοποιείται για τον έλεγχο όλων των διακριτικών, χωρίς την ανάγκη περίπλοκων διαμορφώσεων, αλλά εξακολουθεί να αξιοποιεί πρότυπα και πρακτικές ασφαλείας.

Καινοτόμες υπηρεσίες για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και διακριτικών θα ενσωματωθούν απευθείας στην πλατφόρμα. Το ολοκληρωμένο σύστημα ανταλλαγής δεν απαιτεί ποτέ τη μεταφορά περιουσιακών στοιχείων σε οποιοδήποτε κεντρικό τρίτο μέρος. Ο χρήστης θα έχει πάντα τον πλήρη έλεγχο των χρημάτων του και οι συναλλαγές πραγματοποιούνται απευθείας μεταξύ των χρηστών μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών.

Το Eidoo θα προσφέρει επίσης λύσεις ψηφιακής ταυτότητας. Υπάρχει μια σειρά καταστάσεων όπου θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο να συσχετιστούν διευθύνσεις με συγκεκριμένες ψηφιακές ταυτότητες. Για παράδειγμα, για να πληρώσετε φόρους ή να λάβετε μάρκες με συγκεκριμένες χρήσεις στη δημόσια διοίκηση, οι διευθύνσεις θα μπορούσαν να συνδέονται με ταυτότητες που αναγνωρίζονται από την κυβέρνηση. Οι διευθύνσεις που ενδέχεται να χρειάζονται ένα ορισμένο επίπεδο πιστοποιημένης κατάστασης, για παράδειγμα, ένα κατάστημα, θα μπορούσαν να αποδείξουν την ταυτότητά τους μέσω ενός μηχανισμού εμπιστοσύνης στο Διαδίκτυο.

Πώς λειτουργεί?

Το έργο θα καλύψει δύο διαφορετικές στρατηγικές και υλοποιήσεις και θα συνεργαστεί με δύο διαφορετικές της ομάδας – Η ομάδα Ethereum και η ομάδα Bitcoin. Το ίδιο όραμα ενός προσβάσιμου και ασφαλούς πορτοφολιού για έξυπνα στοιχεία που βασίζονται σε blockchain, θα ενσωματωθεί σε μια γρήγορη και εύκολη στη χρήση, ευέλικτη εφαρμογή Ethereum, με βάση τα πρότυπα ERC20 και τις συμβάσεις EVM και επίσης, σε μια ασφαλή, επεκτάσιμη , εφαρμογή Bitcoin που συμμορφώνεται με το απόρρητο, με βάση το νέο πρωτόκολλο περιουσιακών στοιχείων RGB και αξιόπιστους υπολογιστές εκτός αλυσίδας, με μια παραδοσιακή μη κερδοσκοπική προσέγγιση χρηματοδότησης ανοιχτού κώδικα.

Στο Αιθέρια πλευρά, Ο στόχος της Eidoo είναι να έχει ένα Ethereum Light Client για κινητές συσκευές, έναν πελάτη που μπορεί να επαληθεύσει όλες τις αλυσίδες κατακερματισμού που είναι απαραίτητες για την επικύρωση των πληροφοριών που λαμβάνονται από άλλους κόμβους και αφορούν μόνο τη δική του διεύθυνση Ethereum, χωρίς την ανάγκη λήψης και επικύρωσης του συνόλου μπλοκ αλυσίδας. Νέα κουπόνια (με βάση το blockchain Ethereum) εντοπίζονται αυτόματα από το πορτοφόλι και διατίθενται για χρήση. Το Ethereum Wallet θα έχει επίσης ένα ενσωματωμένο σύστημα token για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης.

Θα εφαρμοστεί ένα ειδικό ευρετήριο που θα ομαδοποιεί μάρκες που εκδίδονται από εταιρείες με νομικές προσωπικότητες ή νόμιμα μάρκες. Τα κουπόνια με τα ίδια ονόματα / σύμβολα με αυτά του ευρετηρίου επισημαίνονται από το Eidoo ως μη αξιόπιστα, προκειμένου να αποφευχθούν απάτες.

Η υβριδική ανταλλαγή Eidoo θα διατηρεί πάντα τα κλειδιά στην κινητή συσκευή, πράγμα που σημαίνει ότι εάν η ανταλλαγή έχει πρόβλημα, δεν μπορείτε να χάσετε τα κλειδιά, επειδή τα κλειδιά διατηρούνται από τον χρήστη. Η ανταλλαγή χρησιμοποιεί ένα χαρακτηριστικό γνωστό ως συναλλαγές ατομικής ανταλλαγής. Αυτό σημαίνει ότι τα διακριτικά σας δεν θα αφήσουν ποτέ το πορτοφόλι σας μέχρι την ακριβή ώρα της μετατροπής.

Στο Bitcoin, το Eidoo Bitcoin Wallet θα μπορεί να διαχειρίζεται γενικά στοιχεία στο blockchain του Bitcoin. Ένα βασικό χαρακτηριστικό του πορτοφολιού είναι η δημιουργία ντετερμινιστικών ζευγών κλειδιών από 12/24 λέξεις, που ονομάζονται seed ως Πρότυπο BIP39. Επιπλέον, προκειμένου να βελτιωθεί η ασφάλεια, κατά τη δημιουργία του πορτοφολιού ο χρήστης μπορεί να εισαγάγει μια φράση πρόσβασης που θα χρησιμοποιηθεί για την κρυπτογράφηση του ιδιωτικού κλειδιού που δημιουργήθηκε στην παραπάνω διαδικασία.

Για την ανάπτυξη της ανταλλαγής Bitcoin, Δίκτυο αστραπής θα αξιοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς επιτρέπει στους χρήστες του Eidoo να μεταφέρουν ένα στοιχείο σε ένα φθηνότερο και ασφαλέστερο περιβάλλον. Επίσης, η υβριδική ανταλλαγή bitcoin θα προσφέρει συναλλαγές ατομικής ανταλλαγής.

Το Eidoo θα χρησιμοποιήσει ένα «Ιεραρχικό Ντετερμινιστική πορτοφόλιΠροσέγγιση για να γίνει η εφαρμογή ασφαλής, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πολύ μεγαλύτερο έλεγχο στα περιουσιακά τους στοιχεία. Με αυτό, οι χρήστες μπορούν να ασφαλίσουν όλους τους λογαριασμούς και τις διευθύνσεις πολλών στοιχείων, καθώς και τα κλειδιά υπογραφής τους, με μία μόνο μυστική φράση, κωδικοποιημένη σε δώδεκα κοινές λέξεις. Το Eidoo θα παρέχει επίσης ένα εργαλείο που, χωρίς την ανάγκη κεντρικών διακομιστών, επιτρέπει στους χρήστες να ανακτούν και να ανακτούν ψηφιακά στοιχεία όπου και όποτε είναι απαραίτητο.

Το token Eidoo και το ICOTo χρηματοδοτούν την ανάπτυξη του οικοσυστήματος Eidoo, θα δημιουργηθεί ένα διακριτικό ERC20 (EDO) στο blockchain Ethereum.

Η συμμετοχή στην πώληση διακριτικών Eidoo μπορεί να γίνει μόνο στην ίδια την εφαρμογή (Google Play | App Store) μέσω ειδικής πληκτρολόγησης και καθοδηγούμενης διαδικασίας που περιλαμβάνει την ανάγνωση και την πιστοποιημένη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων της πώλησης διακριτικών.

Το Eidoo ICO θα ξεκινήσει την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 και θα λήξει στις 16 Οκτωβρίου 2017. Κατά τη διάρκεια του ICO, το 20.000.000 EDO θα διατίθεται προς πώληση στα 2,30 $ ανά διακριτικό.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διανομή διακριτικών Eidoo μπορείτε να βρείτε εδώ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me