Αυτός είναι ένας χορηγός οδηγός και δεν αντιπροσωπεύει επενδυτικές συμβουλές από το CryptoCompare. Παρακαλούμε κάντε τη δέουσα επιμέλεια όταν ασχολείστε με οποιαδήποτε αρχική προσφορά νομισμάτων και μην επενδύετε ποτέ περισσότερο από αυτό που μπορείτε να χάσετε.

Το Διαδίκτυο έχει αλλάξει αναμφίβολα τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι έχουν πρόσβαση και αλληλεπιδρούν με τις πληροφορίες. Παρόμοια με την επανάσταση του Gutenberg, το Διαδίκτυο έχει επεκτείνει την εμβέλεια της ανθρωπότητας, επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να εκφράσει τις απόψεις του και να μοιραστεί τις γνώσεις του, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει σε οποιονδήποτε στον κόσμο να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες, εκπαίδευση και ψυχαγωγία.

Όχι μόνο οι διαδικτυακοί επιρροείς μπορούν να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους και να προσεγγίσουν εκατομμύρια ανθρώπους, πληρώνονται επίσης για να το κάνουν. Η διαδικτυακή διαφημιστική βιομηχανία είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς της βιομηχανίας διαδικτύου και βασικά είναι αυτό που διατηρεί τα φώτα για τις περισσότερες διαδικτυακές επιχειρήσεις. Ωστόσο, είναι επίσης, ένα από τα πιο ελαττωματικά μέρη του οικοσυστήματος Διαδικτύου.

Οι κάτοχοι ιστότοπων, οι μπλόγκερ και άλλοι τύποι επιρροών και εκδοτών συχνά αναγκάζονται να αντιμετωπίζουν δίκτυα διαφημίσεων κατά τη δημιουργία εσόδων από το περιεχόμενό τους. Αυτά τα δίκτυα διαφημίσεων συχνά λαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων, τοποθετούν άσχετες διαφημίσεις στους ιστότοπους και γίνονται ενοχλητικές υπερωρίες, μειώνοντας τη συνολική εμπειρία χρήστη και την πρόσβαση στον ιστότοπο.

Καλές διαφημίσεις: Διαφήμιση χωρίς τις ενοχλητικές διαφημίσεις

Παρόλο που η διαδικτυακή διαφήμιση είναι εξαιρετικά δημοφιλής, οι περισσότεροι άνθρωποι θα συμφωνήσουν ότι αυτό είναι που συνεχίζει να λειτουργεί το Διαδίκτυο. Είναι πολύ καλύτερο να δείτε ένα banner ή να κλείσετε ένα αναδυόμενο παράθυρο, παρά να πληρώνετε για πρόσβαση σε μοναδικό περιεχόμενο ή χρεώσεις συνδρομής. Τι γίνεται όμως αν μπορούσαμε να κάνουμε τη διαδικτυακή διαφήμιση ευχάριστη για όλους εξελίχθηκαν?

Εδώ είναι Καλές διαφημίσεις Έρχεται σε.

Το Kind Ads είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα δικτύου διαφημίσεων που επιδιώκει να κάνει την διαδικτυακή διαφημιστική εμπειρία πιο ευχάριστη για όλους τους εμπλεκόμενους, προσφέροντας περισσότερα έσοδα για εκδότες με διαφημίσεις υψηλής ποιότητας, λιγότερα τέλη για διαφημιζόμενους και πιο αποτελεσματικά, λιγότερο ενοχλητικά για τους χρήστες. Το Kind Ads σχεδιάζει να το κάνει αυτό αποκόπτοντας τον μεσάζοντα, χωρίς να λαμβάνει καμία αμοιβή ως πλατφόρμα.

«Στο Kind Ads, στόχος μας είναι να κάνουμε το Διαδίκτυο πιο ευγενικό. Αυτό το κάνουμε αφαιρώντας τους μεσαίους, γεγονός που θα οδηγήσει τους εκδότες να αποζημιωθούν δίκαια και οι διαφημιστές δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν γελοία τέλη. Και το καλύτερο από όλα, εσείς ο χρήστης θα λάβετε επίσης ένα κομμάτι της διαφημιστικής πίτας κοινοποιώντας τα δεδομένα σας », δήλωσε ο Neil Patel ένας από τους κορυφαίους συμβούλους για αυτό το έργο.

Πώς λειτουργεί το Kind Ads?

Καλές διαφημίσεις στοχεύει στην εξάλειψη του μεσάζοντος δημιουργώντας ένα αποκεντρωμένο δίκτυο διαφημίσεων στο οποίο οι εκδότες και οι διαφημιζόμενοι αλληλεπιδρούν απευθείας με διαφανή τρόπο.

Ανταλλαγή ηθικής πρόσβασης συνδρομητών και καθιστώντας τις πληροφορίες παρακολούθησης ακριβείς και γρήγορες. Σε αυτό το οικοσύστημα, οι διαφημιζόμενοι θα βρουν εκδότες με βάση την ποιότητα των συνδρομητών.

Η προαναφερθείσα ποιότητα θα ενισχυθεί από μια αποκεντρωμένη βαθμολογία ποιότητας και φήμης για τομείς και εκδότες στους οποίους όλοι οι εκδότες βαθμολογούνται μέσω ενός αλγορίθμου, με βάση την ιστορική αποτελεσματικότητα της καμπάνιας και τις πληροφορίες που παρέχονται από διάφορα χρηστή όπως το Google Analytics. Οι Kind Ads θα παρέχουν επίσης μια ποικιλία μορφών διαφήμισης, που παρέχονται από διάφορους συνεργάτες εφαρμογών. Αυτό το σύστημα επιτρέπει στους webmaster να πληρώνονται σύμφωνα με την ποιότητα της επισκεψιμότητάς τους και διασφαλίζει ότι οι διαφημιζόμενοι λαμβάνουν την αξία των χρημάτων τους.

Από την άλλη πλευρά, στους χρήστες θα παρουσιαστούν πολύ πιο ευχάριστες διαφημίσεις, κάτι που τελικά συμβάλλει στην εμπειρία των χρηστών, αντί να το μειώσει. Η εξαίρεση από διαφημίσεις γίνεται επίσης εύκολη με τις Ενημερωμένες διαφημίσεις, καθώς οι χρήστες μπορούν να σταματήσουν να λαμβάνουν διαφημίσεις κάνοντας κλικ σε ένα απλό κουμπί.

Ωστόσο, η πιο ικανοποιητική πτυχή των Kind Ads θα είναι η συγκέντρωση ανταμοιβών ΕΙΔΟΣ, ένα διακριτικό με βάση το Ethereum, θα απονεμηθεί στους χρήστες με βάση τη συμπεριφορά τους και πόσες πληροφορίες είναι διατεθειμένοι να μοιραστούν. Το σύνολο ανταμοιβών βασίζεται στην ποιότητα επισκεψιμότητας του ιστότοπου, επομένως οι αποτελεσματικές καμπάνιες οδηγούν σε περισσότερες ανταμοιβές για τον χρήστη.

ΕΙΔΙΚΟ κουπόνι

Το διακριτικό KIND είναι ένα διακριτικό ERC20 με βάση το blockchain Ethereum. Αντί να λαμβάνει τέλη, το Kind Ads κατανέμει το 85% όλων των διαφημιστικών δολαρίων στους εκδότες και το υπόλοιπο 15% σε ένα σύνολο ανταμοιβών που σας ωφελεί τον χρήστη και τους συνεργάτες εφαρμογών. ο λευκό χαρτί διαβάζει:

«Οι χρήστες θα μπορούν να καθορίσουν ακριβώς πώς επιτρέπουν τη χρήση των δεδομένων τους και θα δοθούν κίνητρα για να παραχωρήσουν στους εκδότες (και τους διαφημιζόμενους) περισσότερη πρόσβαση μέσω ανταμοιβών διακριτικών. Για παράδειγμα, ένας χρήστης που παραχωρεί στον εκδότη το δικαίωμα να αφήσει σε τρίτους διαφημιζόμενους να αγοράσει σε αυτούς θα ανταμείβεται με περισσότερα διακριτικά από έναν χρήστη που παραχωρεί στον εκδότη μόνο το δικαίωμα να τους προωθήσει απευθείας αγορά χωρίς να επιτρέπεται η εμπορία τρίτων. “

Στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του, οι Kind Ads θα δίνουν KIND Tokens για να τα χρησιμοποιήσετε στην πλατφόρμα ΔΩΡΕΑΝ, απλώς εγγραφείτε εδώ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me