Αυτός είναι ένας χορηγός οδηγός και δεν αντιπροσωπεύει επενδυτικές συμβουλές από το CryptoCompare. Παρακαλούμε κάντε τη δέουσα επιμέλεια όταν ασχολείστε με οποιαδήποτε αρχική προσφορά νομισμάτων και μην επενδύετε ποτέ περισσότερο από αυτό που μπορείτε να χάσετε.

Η βιομηχανία ψυχαγωγίας είναι ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικοσύστημα χωρίς έλλειψη ξαφνικών ανατροπών. Πέρασαν πολύ καιρό οι μέρες των πωλήσεων ρεκόρ και των καταστημάτων βίντεο Blockbuster που τώρα έχουν δώσει τη δυνατότητα σε πιο βολικές και αποτελεσματικές λύσεις ροής όπως το Netflix, το Spotify και πολλές άλλες. Παρά την τεχνολογική πρόοδο που έχει επιτευχθεί, αυτός ο χώρος εξακολουθεί να περιορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη συγκέντρωση περιεχομένου και πνευματικής ιδιοκτησίας (IP).

Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στον χώρο ψυχαγωγίας κυριαρχούν οι μεγάλοι οίκοι παραγωγής, καθιστώντας τις μικρότερες και ανεξάρτητες παραγωγές απαρατήρητες και αόρατες από το ευρύ κοινό. Αυτό το ζήτημα προκαλείται κυρίως από το αρχαϊκό σύστημα μεσαζόντων που εξακολουθεί να ισχύει σε έναν κατά τα άλλα ανεπτυγμένο χώρο. You42, μια νέα επιχείρηση ψυχαγωγίας blockchain, στοχεύει να το αλλάξει εντελώς. Ας μάθουμε πώς!

Τι είναι το You42 και πώς λειτουργεί?

You42 είναι μια πλατφόρμα blockchain κοινωνικής ψυχαγωγίας που στοχεύει στην επανάσταση της βιομηχανίας των μέσων μαζικής ενημέρωσης αφαιρώντας τους μεσάζοντες που τη συγκρατούν αυτήν τη στιγμή. Χωρίς την ανάγκη ενός στούντιο ή ετικέτας να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του δημιουργού περιεχομένου και του κοινού-στόχου του, οι καλλιτέχνες θα μπορούν να συνδεθούν απευθείας με τους θαυμαστές τους με πολύ πιο αποτελεσματικό και ουσιαστικό τρόπο. ο Λευκή Βίβλος You42 διαβάζει:

«Το You42 είναι μια επαναστατική πλατφόρμα κοινωνικής ψυχαγωγίας που θέτει τους καλλιτέχνες και τους θαυμαστές σε έλεγχο όπως ποτέ άλλοτε, επιτρέποντας νέα επίπεδα ανακάλυψης και επιτυχίας. Η πλατφόρμα χρησιμεύει ως χώρος διανομής, δημιουργίας περιεχομένου, συνεργασίας και κατανάλωσης. “

Διαθέσιμο σε πολλές συσκευές και λειτουργικά συστήματα, η πλατφόρμα You42 θα επικεντρωθεί στη διανομή περιεχομένου ανοιχτής πρόσβασης σε πολλούς κλάδους ψυχαγωγίας. Η πλατφόρμα διαθέτει επίσης ένα μοναδικό κοινωνικό στοιχείο που επιτρέπει στους χρήστες να επιμεληθούν περιεχόμενο και να ανταμείβονται για την ακρόαση, παρακολούθηση, σχολιασμό ή / και κοινή χρήση περιεχομένου που έχουν απολαύσει.

Το You42 παρέχει στους δημιουργούς και τους κατόχους περιεχομένου τη δυνατότητα να δημιουργούν έσοδα εύκολα από τα μέσα τους μέσω διαφημίσεων και μέσω δυναμικών δυνατοτήτων εμπορίου που τους επιτρέπουν να ανεβάζουν, να διανέμουν, να μεταδίδουν και να πωλούν το περιεχόμενό τους μέσω του προφίλ / των σελίδων τους. Θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν και να εξατομικεύσουν τη δική τους αγορά με τη δυνατότητα να εισάγουν νέα προϊόντα, υπηρεσίες και μάρκες, ενώ αλληλεπιδρούν και ανταμείβουν τους θαυμαστές για την αλληλεπίδρασή τους.

Παρόλο που οι καλλιτέχνες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν εύκολα έσοδα από το έργο τους, μπορεί να είναι δύσκολο να το ανακαλύψεις σε έναν τόσο συντριπτικό χώρο όπως η βιομηχανία ψυχαγωγίας χωρίς μια ισχυρή ετικέτα ή στούντιο πίσω. Γι ‘αυτό, προκειμένου να μετριαστεί το κενό που αφέθηκε από την απουσία αυτών των μεσαζόντων, το You42 επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στον μηχανισμό ανακάλυψης και διανομής περιεχομένου. Η πλατφόρμα παρέχει στους δημιουργούς περιεχομένου εργαλεία για να προσεγγίσουν τους θαυμαστές τους σε πολλές μορφές μικτών μέσων, μια ιδέα που είναι επωφελής τόσο για τον καλλιτέχνη όσο και για τους θαυμαστές. Το You42 παρέχει ένα καλό παράδειγμα για το πώς θα φαίνεται αυτό λευκό χαρτί:

“Για παράδειγμα, οι θαυμαστές ενός καλλιτέχνη μουσικής με τάσεις You42 μπορούν να διασχίσουν το κοινό από ένα παιχνίδι και στο You42 όταν μαθαίνουν ότι ο καλλιτέχνης συνέβαλε στο soundtrack του παιχνιδιού.”

Το κουπόνι U42

Η πλατφόρμα You42 παρουσιάζει μια επαναστατική ιδέα που καθίσταται δυνατή μέσω της χρήσης τεχνολογίας blockchain. Παρόλο που το blockchain δεν έχει μοχλό για οποιονδήποτε τύπο αποκεντρωμένης αποθήκευσης, χρησιμοποιείται αντ ‘αυτού ως επίπεδο κινήτρων και δημιουργίας εσόδων μέσα στην πλατφόρμα. Το You42 θα εκδώσει το U42, ένα διακριτικό ERC-20 με βάση το blockchain Ethereum. Αυτό το διακριτικό θα χρησιμοποιηθεί στην πλατφόρμα με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

Διαφήμιση: Η πλατφόρμα You42 επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να προσεγγίσουν το κοινό-στόχο τους διαφημίζοντας το περιεχόμενό τους στην πλατφόρμα. Επιπλέον, το You42 θα επιτρέπει σε επωνυμίες τρίτων να διαφημίζονται σε συγκεκριμένο περιεχόμενο, οδηγώντας στη δημιουργία εσόδων για τους δημιουργούς περιεχομένου. Αυτή η λειτουργικότητα πληρώνεται με U42 Tokens.

Ανταμοιβές: Οι χρήστες μπορούν να επιμεληθούν το περιεχόμενο που συναντούν, ανταμείβονται για την ακρόαση, παρακολούθηση, σχολιασμό ή / και κοινή χρήση περιεχομένου με XP (πόντους εμπειρίας). Καθώς κερδίζουν XP, θα ανεβαίνουν και θα λαμβάνουν μάρκες για να φτάσουν στο επόμενο επίπεδο.

Συμβουλές: Οι θαυμαστές μπορούν να επιβραβεύσουν τους δημιουργούς για την εργασία τους απευθείας, χρησιμοποιώντας τους UCoins, ένα εσωτερικό νόμισμα που μπορεί να αγοραστεί με το κουπόνι U42.

Το U42 ICO

Προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η ανάπτυξη και το μάρκετινγκ της πλατφόρμας You42, λαμβάνει χώρα μια αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO). Το You42 ICO ξεκίνησε στις 2 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2018. Η κατανομή διακριτικών ICO αντιπροσωπεύει το 60% της συνολικής προσφοράς διακριτικών και θα είναι διαθέσιμη για μια βασική τιμή 0,00097 ETH. Ο στόχος χρηματοδότησης ICO είναι 30 εκατομμύρια δολάρια και το ανώτατο όριο είναι 50 εκατομμύρια δολάρια. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για το ICO.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me