• Bagaimana jika anda dapat mengautomasikan tetapan perdagangan crypto anda?
 • Bagaimana jika anda boleh menyalin strategi perdagangan peniaga lain yang menang?
 • Bagaimana jika anda dapat menguji strategi anda sebelum memasukkan wang sebenar?
 • Bagaimana jika anda boleh berdagang di beberapa bursa dari satu platform?

Nah, inilah yang ditawarkan oleh Cryptohopper.

Platform untuk pedagang kripto yang telah lama wujud, dan telah membuat nama yang luar biasa di ruang kripto.

Walaupun Cryptohopper dirancang untuk pedagang profesional, ia mempunyai beberapa ciri percuma yang dapat digunakan oleh pedagang pemula. Anda akan mengetahui semua perkara ini dalam tinjauan terperinci ini mengenai Platform Cryptohopper.

Dalam perdagangan Cryptocurrency, setiap detik dan menggunakan bot memastikan perdagangan anda mendapat keuntungan walaupun anda sedang tidur. Untuk menjadikan hidup lebih mudah, anda perlu menggunakan bot perdagangan crypto seperti Cryptohopper.

Apa itu Cryptohopper?

Cryptophopper adalah platform crypto berasaskan awan yang tidak berfungsi untuk peniaga maju dan pemula. Walaupun anda berada di tahap belajar tentang perdagangan kripto, menjadi sebahagian daripada Cryptohopper akan membantu anda mengasah kemahiran anda seperti peniaga profesional.

Cryptohopper menyediakan alat-alat yang tidak seperti yang lain, yang mungkin memiliki kurva belajar yang curam, tetapi setelah anda mendapatkannya, anda mungkin telah menemui lombong emas. Kuncinya di sini adalah menghabiskan beberapa jam pertama yang tidak terkira untuk mempelajari sistem. Apa yang saya sangat suka adalah, anda boleh bina strategi anda sendiri atau memilih strategi yang ada, mengujinya untuk data masa lalu, melakukan perdagangan kertas untuk data semasa, dan kemudian membuatnya secara langsung. Kecanggihan semacam itu menjadikan Cryptohopper salah satu bot perdagangan teratas dalam industri crypto.

Sekiranya anda adalah seseorang yang baru memulakan perdagangan kripto, anda boleh menggunakan pasaran mereka untuk memilih strategi / isyarat (percuma dan berbayar) dan menggunakannya untuk mengautomasikan perdagangan anda.

Mulakan Percubaan Tanpa Risiko 7 Hari Anda

Ciri-ciri Teratas Cryptohopper – Apa yang Membuatnya Istimewa?

Cryptohopper adalah platform berbungkus pelbagai ciri untuk peniaga crypto. Dengan menggunakan platform, anda bukan sahaja dapat berdagang di beberapa platform, tetapi anda juga dapat membina strategi perdagangan anda sendiri, menguji semula, dan mengautomasikan perdagangan.

Semasa anda mula menggunakan platform ini, anda akan menemui banyak ciri. Di sini saya mengetengahkan beberapa ciri popular yang mesti anda ketahui sebelum mendaftar.

Pengurusan portfolio:

Perkara pertama yang boleh anda lakukan dengan Cryptohopper (yang percuma), anda boleh menyambungkan semua pertukaran anda, dan menguruskan portfolio anda dari satu tempat. Ciri ini percuma selama-lamanya, dan sesuatu yang boleh anda gunakan untuk memantau portfolio anda semua pertukaran di satu tempat.

Pembangun strategi dan ujian semula:

Aspek Cryptohopper yang paling kuat adalah komponen perancang strategi, pembangun dan pengujian semula. Anda boleh memilih petunjuk atau lilin, untuk merancang strategi anda sendiri. Walau bagaimanapun, anda boleh menguji strategi yang baru dirancang untuk mengesahkannya.

Setelah anda gembira, anda boleh menyebarkannya ke mana-mana hopper (Pertukaran bersambung).

Bot Crypto Arbitrage:

Salah satu ciri unik Cryptohopper adalah arbitrage bot. Bot ini tersedia untuk pengguna langganan Pahlawan, dan ini memungkinkan anda menjana keuntungan dengan sedikit perubahan di pasaran.

Terdapat dua jenis bot Arbitrage yang terdapat di Cryptohopper:

Bot Market Arbitrage:

Bot ini menemui perbezaan harga antara tiga syiling yang berbeza di bursa yang sama, untuk membantu anda meningkatkan kuantiti duit syiling asas anda. Dalam kata-kata Cryptohopper, berikut adalah cara bot arbitrage pasaran berfungsi

“Sebagai contoh, katakan bahawa anda mempunyai BTC sebagai duit syiling asas. Hopper itu telah menemui peluang arbitraj pasaran yang merangkumi koin Ethereum dan Litecoin. Pertama, ia akan membeli Ethereum (48 ETH) dengan Bitcoin (1 BTC) di bursa (menjual Bitcoin). Kedua, Ethereum (48 ETH) yang baru dibeli oleh Hopper digunakan untuk membeli Litecoin (153 LTC). Langkah terakhir adalah membeli kembali Bitcoin (1.005 BTC), menyelesaikan segitiga dan meningkatkan jumlah awal Bitcoin. “

Tonton video di bawah ini untuk memahami bagaimana pasaran bot Arbitrage berfungsi:

Tukar Arbitraj:

Cryptohopper membolehkan anda memanfaatkan perbezaan harga duit syiling yang sama di dua bursa yang berbeza. Satu-satunya syarat adalah, anda perlu mempunyai duit syiling yang sama di kedua bursa. Contohnya, anda memegang duit syiling LINK di Binance dan Coinbase.

Pada satu ketika, kos LINK pada Binance adalah $ 4 sedangkan di Coinbase adalah $ 4.20.

Bot akan membantu anda menjual LINK di Coinbase secara automatik, dan membeli Binance pada masa yang sama, sehingga membantu anda memperoleh sedikit keuntungan dari peluang arbitraj. Anda perlu memindahkan duit syiling dari satu pertukaran ke pertukaran yang lain secara manual.

Sekali lagi, tonton video ini untuk memahami bagaimana bot Arbitrage berfungsi:

Bot Pembuatan Pasaran:

Terminal perdagangan:

Selain automasi, CH juga menawarkan terminal perdagangan manual, yang berfungsi bersama dengan tetapan Hopper anda. Anda sentiasa boleh menukar tetapan Hopper anda dari “Base config”. Berikut adalah panduan video yang menerangkan cara mengakses terminal perdagangan manual:

Uji coba strategi:

Selain daripada perancang strategi, anda memiliki kemampuan untuk menguji strategi menggunakan alat pengujian ulang bawaan mereka.

Sebaik sahaja anda berpuas hati dengan hasil pengujian semula, anda boleh menyimpan strategi untuk mengujinya dengan perdagangan kertas sebelum menjadikannya langsung. Atau jika anda merasa sangat yakin, anda boleh membuat strategi secara langsung dengan menghubungkan ke salah satu Hopper.

Perdagangan Kertas:

Sekiranya anda ingin memanfaatkan sepenuhnya Cryptohopper dan menjadikannya jalan yang menguntungkan, anda harus menguji strategi anda (strategi anda sendiri atau bahkan dimuat turun), menggunakan perdagangan kertas. Setiap langganan membolehkan anda mendapatkan satu akaun perdagangan kertas, dan kaedah terbaik untuk mendekati adalah:

Dengan menguji strategi anda terlebih dahulu dengan menggunakan perdagangan kertas sebelum menjadikannya langsung.

Dengan cara ini, anda memastikan bahawa strategi anda berjalan dalam keadaan pasaran langsung. Anda selalu dapat menjalankan satu strategi langsung dan satu strategi ujian menggunakan Hopper perdagangan kertas.

Catatan: Dalam ekosistem Cryptohopper, perdagangan kertas disebut sebagai “Simulator”.

Pasar:

Cryptohopper menawarkan pasaran di mana anda boleh membeli atau memuat turun strategi, templat dan isyarat percuma.

Mari fahami perbezaan antara ketiga-tiga ini:

 • Templat adalah untuk pengguna yang lebih maju. Ini membolehkan anda membuat templat untuk Hopper anda dan menetapkan pencetus untuk memuatnya ketika pasar berkelakuan dengan cara tertentu.
 • Strategi berdasarkan petunjuk teknikal. Anda boleh membuat strategi anda sendiri dengan perancang strategi, atau anda boleh memuat turun strategi dari pasar.
 • Isyarat dilakukan oleh penganalisis teknikal yang menghantar isyarat kepada anda bila hendak membeli atau menjual aset anda. Ini tidak berfungsi untuk pengguna yang ingin menggunakan isyarat daripada penganalisis lain. Pastikan untuk memeriksa dan melihat apakah pemberi isyarat mempunyai rekod prestasi yang terbukti dan anda mempercayai isyarat yang dihantarnya.

Berikut adalah tangkapan skrin salah satu isyarat tersebut:

Dan apabila anda menatal ke bahagian bawah halaman isyarat masing-masing, anda akan melihat lebih banyak butiran seperti:

Sekiranya anda merancang untuk menggunakan isyarat untuk berdagang di Cryptohopper, pastikan anda menghabiskan masa yang baik untuk membeli isyarat yang baik.

Pertukaran Cryptohopper yang disokong:

Pada masa penulisan ulasan ini, Cryptohopper menyokong pertukaran berikut.

 • Bitpanda Pro
 • OKEX
 • Binance
 • Binance.us
 • Poloniex
 • Bittrex
 • Coinbase Pro
 • Bitvavo
 • KuCoin
 • HitBTC
 • Bitfinex
 • Huobi
 • Kraken

Itu senarai panjang beberapa nama terkenal dalam industri. Saya pasti ingin melihat beberapa pertukaran lain seperti Bybit, FTX dalam masa terdekat.

Cara mula menggunakan Cryptohopper:

Berikut adalah cara memulakan Cryptohopper:

 • Buat akaun di Cryptohopper
 • Setelah anda log masuk, klik pada Hoppers Anda dan klik pada wizard konfigurasi (kanan atas).
 • Klik pada “Start wizard”

 • Sekarang pilih pertukaran di mana anda mempunyai akaun, dan gunakan kaedah API untuk menyambung.

Setelah anda menyambung ke akaun pertukaran, anda dapat mengkonfigurasi Hopper anda dengan templat yang telah dibuat sebelumnya, melanggan isyarat, atau mengkonfigurasi dengan strategi tersuai anda.

Sekiranya anda memulakan untuk pertama kalinya, pilih “konfigurasikan diri anda” atau “langganan isyarat” untuk mencari isyarat percuma. Saya telah menggunakan “Konfigurasikan diri anda”, dan memilih bot “Beli celup ekstrem” yang sederhana untuk memanfaatkan turun naik yang melampau.

Ia benar-benar membawa saya <5 minit untuk mengkonfigurasi bot pertama saya.

Dan dalam sehari, saya mula melihat keuntungan. Ingatlah, ini adalah ketika bot saya tidak begitu dioptimumkan, tetapi senang melihat hasilnya dalam beberapa jam.

Nota: Saya kemudian menambah satu strategi premium ke akaun saya, dan dalam beberapa jam hasilnya mulai masuk.

Keuntungan Cryptohopper

Sekarang, saya membiarkan anda menemui lebih banyak ciri anda sendiri, kerana Cryptohopper menawarkan percubaan percuma yang cukup baik untuk membantu anda belajar dan menguji platform sebelum anda membeli langganan berbayar pertama anda. Mari lihat harga Cryptohopper.

Harga Cryptohopper:

Harga Cryptohopper melayani penonton dari pelbagai ukuran. Pelan percuma “Pioneer” membolehkan anda mengatur 20 kedudukan dan pengurusan portfolio percuma seumur hidup. Selepas itu, anda boleh menggunakan rancangan “Penjelajah”, dan seterusnya.

Anda boleh melampirkan langganan anda untuk satu hopper pada satu masa. Anda boleh membuat banyak hopper, tetapi pada satu masa anda hanya boleh menjalankan satu hopper dengan langganan anda. Sebagai contoh, saya mempunyai akaun Wira yang ditaja, jadi walaupun saya telah membuat 3 hopper berbeza, saya hanya dapat menjalankan satu demi satu dengan langganan saya.

Bahagian yang baik adalah, saya dapat memberikan langganan saya ke bot lain pada bila-bila masa. Menetapkan langganan boleh dilakukan dari halaman hopper. Pergi ke “lihat semua hopper anda” dan cukup klik pada butang berlabel “langganan” di sudut kanan atas, dan berikan langganan yang anda inginkan ke Hopper.

Saya boleh mengaktifkan ketiga-tiga hopper, dengan menambahkan lebih banyak langganan ke akaun saya. Cara mudah untuk memahami kata “Hopper” adalah, ia adalah bot larian. Setiap langganan berbayar menawarkan anda dua orang pelompat. Satu Hopper langsung dan satu kertas perdagangan Hopper.

Anda boleh mempunyai banyak langganan untuk menjalankan lebih banyak Hopper. Terdapat rancangan percuma, dan pelan berbayar pertama hanya $ 19 / bulan, yang nampaknya masuk akal. Pelan yang paling popular di kalangan peniaga pro adalah rancangan Hero yang berharga sekitar $ 99 / bulan.

Saya berharap mereka mempunyai rancangan bot tanpa had, yang akan sangat hebat. Namun, nilai yang dapat diberikan oleh bot dan kos untuk menjalankan bot mewah seperti itu juga perlu dipertimbangkan.

Pilihan pembayaran:

Cryptohopper menyokong pelbagai pilihan pembayaran yang merangkumi pembayaran melalui PayPal, kad Debit / Kredit, Bitpay, Bayar dengan baki, dan banyak cryptocurrency teratas. Pilihan pembayaran ini boleh digunakan untuk membeli langganan CH termasuk isyarat berbayar.

Kesimpulan: Kajian semula Cryptohopper

Cryptohopper adalah platform perdagangan crypto yang mapan untuk pedagang yang berpengalaman. Ciri-ciri seperti pembangun strategi, ujian semula, automasi akan membantu anda untuk berdagang sepanjang masa tanpa tekanan. Walaupun untuk pemula yang baru bermula, mereka mempunyai banyak panduan, dan blog mereka adalah lombong emas untuk belajar mengenai pelbagai strategi yang berkesan. Antaramuka Cryptohopper tidak seperti yang lain yang telah anda gunakan, jadi bersiaplah untuk mempelajari mesin baru yang memerlukan sedikit masa.

Terdapat isyarat berbayar dan percuma yang dapat digunakan oleh peniaga baru untuk memulakan walaupun tanpa sedikit atau sedikit pengalaman. Namun, saya percaya ada ruang untuk peningkatan dalam semua perkara, dan Cryptohopper dapat melakukannya dengan lebih banyak panduan bantuan yang berkaitan dengan platform mereka, yang merupakan mesin gergasi. Penemuan sendiri memerlukan masa, tetapi sangat berbaloi. Seseorang selalu boleh mendapatkan sembang sokongan atau bercakap dengan komuniti Cryptohopper sekiranya memerlukan pertolongan.

Buat Akaun Percubaan Cryptohopper

Adakah anda pernah menggunakan Cryptohopper? Bagaimana pengalaman anda dengan Cryptohopper? Beritahu saya di bahagian komen di bawah … Sekiranya anda menyukai ulasan Cryptohopper ini, kongsikan kepada rakan peniaga crypto anda.

Sekiranya anda mempunyai soalan mengenai Cryptohopper, tanyakan di bahagian komen di bawah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me